Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 10
  • 1  Trening / Friidrett / Sv: Usain Bolt 9.58 på 100 meter!! på: 17. august 2009, 00:08
    Dette var hærlige saker  Cheesy
    Tror vi kommer til å se noen sterke tider i damefinalen i morgen også. 2 damer under 10.7. Kanskje en under 10.6?

    Hadde vært morsomt med noen topptider på damesiden ! Det er et stykke ned til verdensrekorden der også :  http://www.youtube.com/watch?v=Kg_ypZ5kBcI#noexternalembed

    Synes forøvrig dere skal unne dere en ekstra konjakk på gamlehjemmet i kveld !
    2  Trening / Friidrett / Sv: Usain Bolt 9.58 på 100 meter!! på: 16. august 2009, 22:07
    Sykeste !!!  
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Uvaner & små-rare ting du gjør, tenker eller liker! på: 01. desember 2008, 11:10
    Sjekker kjøleskapet konstant for å se om det har dukket opp noe nytt siden sist. Jeg vet fullstendig godt at det ikke er noe nytt der, men uvanen har blitt til en naturlig refleks. Når det har gått så langt som å bli en refleks er det ikke mye håp om å bli bedre...  
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: FN som konfliktløser HJELP på: 28. november 2008, 22:33
    Wikipedia er en fin oppfinnelse. En kan vel alltids diskutere bruken av wikipedia som kilde (kanskje utgangspunkt for en ny tråd), men sannheten er jo at wikipedia holder en temmelig bra standard for tiden. Som huskeregel er det alltid lurt å sjekke hvilke kilder som er brukt i wikipedia-artiklene for å være på den sikre siden. Fant denne om FN:

    http://no.wikipedia.org/wiki/FN

    Vet ikke om du finner svarene du leter etter, men kan hende den hjelper deg på vei.

    Personlig er jeg glad FN eksisterer. Føler meg nokså sikker på at de har forebygget en god del konflikter opp gjennom de siste seksti år. 
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: Skolen anmeldte 10-åring med ADHD på: 27. november 2008, 16:10
    Hvem sin skyld er det at elever med AD/HD og andre diagnoser får for liten oppfølging på skolen? Lærere eller de på høyere hold?
    Leste tidligere i tråden at det etterlyses faglærte pedagoger.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Skolen anmeldte 10-åring med ADHD på: 27. november 2008, 11:50
    Hvor ble det av de faglærte pedagoger? Sad

    Å gå til politianmeldelse hjelper ikke gutten stort ! Det må vel være poenget? Norsk skolepolitikk er helt på vidda på visse områder. Politikere snakker i varme ord om inkludering av alle i klasserommet, uansett hvilke problemer du har så skal du være i felleskap med andre. Fine ord. Men når skolen ikke har ressurser til å følge opp behovene til disse enkelteleven, da bryter helvete løs, og dette preger selvsagt den øvrige klassens læringsmiljø. Jeg føler meg ganske sikker på at elever med diverse problemer og skavanker hadde fått bedre hjelp i egne klasser, der nettopp de kunne blitt prioritert. 
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: Engelske skoler dropper Holocaust-undervisning for ikke å støte muslimer på: 23. november 2008, 23:10
    ...Og hvorfor oppdateres ikke profilen min??  Nå har jeg vært på 99 innlegg de siste 15 innleggene... demotiverende! Noen som vet?
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: Engelske skoler dropper Holocaust-undervisning for ikke å støte muslimer på: 23. november 2008, 23:09
    Godt innlegg fra rulatoren!

    Fin tabloideoverskrift på tråden.

    Heldigvis gjelder ikke dette samtlige skoler i england, men som artikkelen sier, så gjelder dette enkeltstående lærere og ansatte innenfor historiefaget. Det er ikke til å stikke under en stol at det er store utfordringer knyttet til undervisning av følsomme temaer som holocaust og korstogene, spesielt dersom det er elever av jødisk, muslimsk eller annen overbevisning. Det kreves lærere med stor kompetanse i slike temaer. Det stilles blant annet krav til objektivitet, toleranse, pedagogisk tilretteleggelse og ikke minst STOR fagkunnskap. Like fullt synes jeg det er på trynet at man skal la være å presentere historiske fakta for ikke å støte en gruppe. At noen lærere velger å hoppe over dette temaet, vitner mye av mangel på kompetanse og en god porsjon feighet.

    Lærere som velger å gjøre slikt tror jeg også man finner i Norge, så slikt sett er det ikke så overraskende. Det hadde vært langt mer overraskende om det hadde blitt lovbelagt å ikke undervise muslimer i f eks holocaust. 
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Trenger nordmenn å bli passet på? på: 21. november 2008, 16:48
    Ï følge artikkelen blir det utlovlig å snuse både innendørs og utendørs for 3000 i Bodø kommune. Hvis motivet er helsegevinster, hvorfor ikke spandere gratis treningsstudioavgift på ansatte, vil tro helsegevinstene er større med et slikt tiltak. Spørsmålet svarer seg selv, fordi det blir så dyrt.... "Derfor gjennomfører vi noe som ikke koster oss noe... ja det gjør vi.. vi sier at de ikke får snuse og røyke i arbeidstida... "

    Jeg ser meget godt poenget med at enkelte yrker bør ha tobakksforbud under arbeid, f eks en kokk bør ikke stå med en svær pris når han lager mat. Ser dog ikke problemet med at denne kokken pakker snus i pausen, dersom han vasker seg godt. Dessuten, i mange andre yrker blir et slikt forbud bare prakk.. må gå an å bruke sunn fornuft. I et stressende samfunn som vårt kan en røyk eller en pris være godt å ha ! 
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: ny musikk tråd, bra festesanger? på: 21. november 2008, 15:43
    Hører kun en sang på fest:

    http://www.youtube.com/watch?v=qOGLC7ArWuw
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Trenger nordmenn å bli passet på? på: 20. november 2008, 23:01
    Finfint tiltak! Faen meg lei av snusere som aldri vasker seg på nevene etter å ha bakt snus. Hadde jeg vært en arbeidsgiver hvis bransje innebar noe som helst kundekontakt så hadde jeg satt forbud på snusing selv. Får være måte på hvor tåpelig man skal la sine ansatte få se ut, tenker da på snusleppe og dårlig ånde.

    Synes du skal innføre forbud mot kaffe også. Kaffe gir jo dårlig ånde og får tennene til å se gule ut. En skal jo ikke se tåpelig ut i kontakt med kunder.
    Poenget er vel uansett at dette er en innskrenkning av grunnleggende menneskerettigheter, og man skal trå svært svært forsiktig i innføring av slik regler.   
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: ying yang? på: 20. november 2008, 20:23
    Etter et søk på google dukket følgende wikipedia artikkel opp:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Yin_yang

    Der kommer det frem at yin og yang betyr nøyaktig 陰陽 på tradisjonelt kinesisk. Du kan vel kinesisk?
    13  Trening / Skader og Smerter / Sv: Trådde over i går på: 20. november 2008, 20:08
    Bra at du legger til  saker og ting EvergoOd, slikt blir det diskusjon av ! 
     
    Veldig enig i at man er mer utsatt for overtråkk ved dårlig oppvarming.

    Oppvarming for å jogge i terreng? Tja.. Jeg kan gå med på den også, dersom du svært sjeldent beveger deg i terreng og har føtter som er godt vant til asfalt...
    Men jeg mener også at hvis bena ikke tåler noe så grunnleggende naturlig som å løpe i terreng, uten oppvarming, så er ikke bena optimalt trent opp. Terreng, skog, mark, fjell er (i alle fall var) menneskets naturlige habitat. F eks, elgen får nok neppe belastningsskader av å løpe i terrenget. Det skal egentlig ikke mennesket ha heller. Jeg har selv fått halvveis overtråkk ved å løpe i skogen. Dette tok jeg som et tegn på at anklene mine var for dårlig trent, samt at jeg rett og slett var for lite vant til å løpe i skogen. Etter en tids oppstyrking av anklene og mange løpeturer i skogen, kjente jeg aldri noen antydning til overtråkk. 

    Ikke for å generelt være uenig med deg, for du har nok helt rett i at at mange kan ha behov for oppvarming før en løpetur i terrenget, men mener det er mer viktig å styrke opp bena slik at man tåler terreng uten oppvarming.   
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: Trenger nordmenn å bli passet på? på: 20. november 2008, 19:33
    Demokrati meg der sola aldri skinner!!

    Nå er det slik at på papiret skal Norge være et demokrati, der vi lar folkevalgte (politikere) tale folkets sak. Jeg LURER på hvor stort flertall det er i Bodø kommune som faktisk vil at dette lovforslaget skal inntre. Jeg tipper langt fra flertall ! 

    Nå får det snart bli slutt på disse diktatoriske tilstandene som er i ferd med å overta styringen av landet. Alt i alt ser man en utvikling der folket har svært lite de skulle ha sagt.

    Til disse 3000 arbeiderne som kanskje ikke får lov til å røyke og snuse i arbeidstiden, har jeg en ting å si. Nekt, streik og sett ned foten ! Et sted får grensa gå ! 
    15  Generelt / Åpent forum / Sv: Et spill for de som kjeder seg! på: 20. november 2008, 16:19
    Sluttpåtråden  >Cheesy
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 10
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!