Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 9
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / pauser i supersett og dropset? på: 01. oktober 2013, 16:13
    tenkt å prøve ut  superset med litt dropset og reverse pyramide trening.. men mest supersett--
    har lest en del men ser ikke så mye om pauser  angående supersett...
    skal jo ikke ha pauser.. men  viss jeg f.eks    kjører      benk/rygg   som f.eks   Benkpress / Roing  så kan jeg kjøre frem å tilbake med minimal pause...  men viss jeg kjører superset i samme muskelgruppe som  f.eks    pec dec / benkpress    skal jeg da kjøre på uten pause??   og hva med pause  etter  jeg har fullført f.eks   pec dec  10 reps  så rett på benkpress  8 reps    hvor lang pause før  jeg starter ny runde med pec dec  / benkpress ??    føler jeg har hørt noe om 40-60sec  ?

    honnør for bra svar:)
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: supersett oppsett på: 05. september 2013, 14:35
    Ok takk for svar:)  med droppsett skal du kjøre det hvert sett eller bare det siste pr øvelse? 
     Vil legge til piramyde reverse også.. økte helt sykt på det sist:)
    Tenker mixe litt onn med drop, suprr og pyramide  så legger jeg inn programmet etterpå så Dere kan kommentere,)
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / supersett oppsett på: 05. september 2013, 07:38
    Tenker begynne skikkelig på med treningen igjen med å prøve supersett og dropsets, mål er muskelmasse,  trent i 5 år vejer 86kg 7% fett

    Har ikke trent dette så mye før så trenger litt hjelp med ett oppsett.. tenker sa 2 til max 3 splitt   2 øvelser a 6-10reps 4set pr øvelse? Justerer litt etter type muskel..
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: hvor lenge kan du trene på en økt?? på: 16. oktober 2010, 01:12
    Du kan trene så lenge du orker, men når du merker energinivået er på vei ned kan det være greit å wrappe opp.

    Kinesiske vektløftere trener visst flere timer i strekk.

    lite kinesere som er store da? :pp
    5  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 14. oktober 2010, 23:09
    Ja, men dette er også veldig dyrt. Hvis man får nok sponsorpenger, kan man også rett og slett konsumere en hel Ugander, som kan sitte inne i magesekken din og sprute hele dagen lang.



    Her kan man tydelig se at det sitter noen inne i magen til Coleman og spruter sæd.

    haha du er faen ikke god!! Cheesy
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 14. oktober 2010, 18:36
    Selve mengden er ikke så viktig, det er kvaliteten som er viktig. Når du kjøper Uganda-sæd VET du at du får den beste sæden på markedet. Dette på grunn av den unike patenterte formelen inne i testiklene på de deilige mennene fra dette området. Ikke vent, ring nå og bestill du også på grønt nr. 800 34 555 !
    '

    hvor mye koster det da?? og hvor mye er vanlig å kjøpe??? frakt tid ??
    7  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 14. oktober 2010, 00:33
    Når du er på trening så burde du opplyse andre om dette så mye som mulig, både for å få andre til å forstå, og for at de selv vil få muligheten til å oppleve samme fremgang i benkpress. Så gå fra person til person og fortell om ronking... mens du ronker.
    '
    ahhh konge!!   ja  uganda,,, de er vel svarte der?? negrer har jo så store kuker at de får jo mye høyere doser med sæd pr ronk.. kansje derfor ronnie coleman har blitt sååå svær??
    8  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 13. oktober 2010, 19:28
    Hvorfor bry seg om hva alle andre syns? Du vet jo at å spise sæd gjør deg mye sterkere enn de som gir deg rare blikk Wink Evt. Kan du la være å ronke mellom settene og forbli en tynn jævel som ser rart på de store gutta som spruter seg i kjeften mellom hvert sett.

    du sier noe der... honnør til deg

    men lurer på det der som han  andre sa med lagring av sæd i fryseren osv.. spare på det... han sa også at  sæd var nesten like effektivt som aas.... kan jeg spare opp fryseren med sæd og til slutt lage en kur av det med høye doser funker det vel like bra som veksthormoner og steroider?
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 13. oktober 2010, 19:13
    For min del så funker det helt greit å ronke akkurat der jeg trener; altså ved benkpressen. Hvis jeg er alene så kan jeg slippe ned klærne litt, men hvis det er mange der så passer jeg på å være litt mer diskré (putter bare hånda nedi buksa).

    Ronker uten å komme, ja. Det er bare å komme før, og under trening, som kan være negativt, ikke etter trening. Det er vitenskapelig bevist.

    aaah  kult:))  men merker ikke folk at jeg runker da viss jeg hr hånden nedi buksa?? eller er folk som har peiling på trening rundt der klar over hvorfor jeg gjør det?? treneer alle seriøse slik??
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 13. oktober 2010, 15:34
    Jeg har hatt samme problemet. Jeg løste det ved å heller ronke mens jeg trener, mellom hvert sett. Når jeg er ferdig med å trene kommer jeg på hånda og spiser en håndfull sæd.

    åå???   blir ltit vanskelig det da .. men funker det å springe fort inn på dass der å runke fort mellom hvert sett??

    ps-- ikke runke til du kommer??
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: rnking skadelig for trening?? på: 13. oktober 2010, 15:33
    Tenkte på akkurat det samme for noen måneder siden, og gjorde i den forbindelse litt research;

    *Runking, spesielt før trening, gjør at du bli svakere og dårligere i benk, akkurat som du sier. Dette vet nok de fleste.
    *Som du helt korrekt antar; det hjelper å spise sæden din etterpå, det gir kroppen litt protein og testosteron tilbake.
    MEN, det de fleste ikke vet er at sæden fungerer på samme måte som egg - den må varmebehandles for at kroppen skal klare å ta opp en større grad av næringsstoffene.
    Derfor er det beste om du har varmet en panne f.eks, og lager en liten pre-workout "omelett" med sæden din. Du vil da få ca. 90% testosteron tilbake, og i tillegg nyttiggjøre mesteparten av proteinet.

    Videre vil jeg råde deg til å fryse ned sæd dersom du runker på andre tidspunkt enn før trening, for så å innta det rett i forkant av tunge økter. Du vil da få en skikkelig testo-boost, studier har vist at effekten nesten er på linje med aas.

    EN hake er selvfølgelig smaken, men slapp av, jeg har løsningen.
    http://www.cookingwithcum.com/ - bestill denne og du har en rekke spennende oppskrifter å velge mellom, kan anbefales på det sterkeste!

    strååålende svar Smiley) dette gav meg mye kunnskap og veiledning..  honnør til deg Smiley)   men lurer litt på hvor lenge tar sædet før det tiner viss jeg fryser det ned??

    - tenke også littt på det at det nesten er like effektivt som aas,,, da kan jeg vel runke som faen i en del uker / måner å lage en kur ut av det til slutt å høyne dosene og ta sæd shakers med f.eks 1 dl sæd 3 ganger om dagen i 4-12 uker eller noe?? vil ikke det funke fett??

    12  Generelt / Åpent forum / rnking skadelig for trening?? på: 13. oktober 2010, 01:39
    Hørt at runking gjør at testosteronet ditt synker slik du ikke tar like mye i benk som du gjør viss du ikke runker ... det er verst før trening har jeg blitt fortalt...

    jeg som runker hele tiden har problemer med dette... jeg prøver holde runkinga borte før treningstid men det går ikke.. jeg må runke : (   men har hørt at du kan spsie sædet ditt etterpå å få tilbake testosteronnivået ditt igjen og i tillegg få i deg en del proteiner,, så jeg gjør det nå ) smaker jævelig men jeg må vel gjøre det ...  men stemmer dette at du får testosteronet tilake + proteiner fra sædet?? må bare sikkerhets spørre i tillfelle dette ikke er sant og jeg fortsetter å gjøre dette uten nytte,.
    13  Trening / Forum for nybegynnere / hvor lenge kan du trene på en økt?? på: 13. oktober 2010, 01:25
    Hei

    lurer litt på hvor lenge man kan trene på en økt... har lest og hørt en del fra 45min til 1 time...   dette er så og si umulig med sånn jeg trener nå... viss jeg trener en hard og intensiv økt.. litt mer muskelbyggende trening metode så kan jeg klare det... men når jeg trener for styrke med lange pauser og baseøvelser så blir ofte øktene lengre,, rundt 1.5-2timer...  er dette dårlig???   for å korte ned på dette må jeg jo trene minde øvelser pr muskel.. men da får jeg bare trent de ulik musklene 1 gang i uken og ikke 2 som jeg syns er mest optimalt for meg..  hadde jo gått men da måtte jeg trent hver dag og det går ikke.. holder med 4 økter i uken
    14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: fettklype en smart ting for å se om du mister magefettet?? på: 06. oktober 2010, 15:45
    hvor fettet forsvinner først er ikke så godt å si. Er det over 25 år så henger det antagelig lettere igjen på magen en om du er yngre.

    du må gå i kcal underskudd for å miste fettet dit. Enten i form av diett, eller ved å øpke forbruket ved feks å trene mere kardio eller styrke..

    En klype krever en hvis trening for å bruke, og en må måle flere ganger og ta gjennomsnitt. Kan være vanskelig å få det nøyaktig i starten. Speil og målbånd for å måle omkrets på midjen fungerer helt greit også. HAr du mye fett på magen så blir det også vanskelig med klype..

    er 18 år  188cm  82 kilo...   har ikke så mye fett at det skal bli problem vil jeg tro :p
    15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Treningsprogram fra styrke program til bodybuildig program?? på: 06. oktober 2010, 01:19
    Har lust til å slutte å trene lav reps for styrke og heller gå over til bygging å deffe ned for å få mer synlige muskler..

    hvordan trener man som bygger??

    er det ikke flere øvelser pr muskel og mye kortere pauser mellom settene ?? ( 90-120sek) ?

    hvor mange ganger i uken bør man trene musklene?? noen som har ett bra program for dette??
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 9
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!