Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 13
  • 1  Trening / Styrkeløft / Sv: Nord-Norske rekorder i styrkeløft. på: 08. august 2012, 20:58
    Tromsøstudentenes IL er medlemmer: http://www.sito.no/idrett
    2  Trening / Styrkeløft / Sv: LARS KLEV fra Norge 300 i benk på: 21. april 2011, 20:38
    Er stort sett enig. Marathon i markløft var bra, men stoffet var kreftfremkallende for de som arbeidet med sømmen. Dessuten var Geroge Zangas i skilsmisseforhandlinger med sin x, så han la ned firmaet.

    Er imidlertid av den mening at drakter og knebind i bøy er mye bedre nå, men krever mye mer trening fordi man ikke kan overføre raw-bøy direkte til drakt/knebind. Og ikke minst var treningen annerledes. Drakt var bare for de tyngste løftene (kanskje bare på stevner).

    Benkskjortene trenger vi ikke diskutere.
    3  Trening / Styrkeløft / Sv: LARS KLEV fra Norge 300 i benk på: 21. april 2011, 19:25
    Han varmet opp med 300 uten utstyr og endte på 330 på stevnet? Smiley 300 raw som oppvarming i bøy og så dro han ikke mer enn 290 i mark? Høres lurt ut det!
    Husk at draktene og knebindene ikke var de samme dengang. Han var forøvrig god for mye mer:
    http://resultater.styrkeloft.no/lofter_vis.php?id=3556
    4  Trening / Styrkeløft / Sv: LARS KLEV fra Norge 300 i benk på: 21. april 2011, 19:03
    Husker Lars fra EM junior 1993 i Belgia. Plutselig ble det stille i lokalet og alle strømmet inn på oppvarmingen. Det var Lars som varmet opp i bøy uten utstyr - 300? Han var forøvrig veldig fornøyd med at kroppsvekta passerte 140 kg.
    Husker også han sto i spagaten i resepsjonen og "varmet opp" til banketten. (Selve banketten er forøvrig borte fra hukommelsen).
    http://en.allpowerlifting.com/results/IPF/EPF/1993/mens-juniors-european-powerlifting-championships/?all_attempts=1
    5  Trening / Styrkeløft / Sv: Videor fra J-NM 2010 på: 25. november 2010, 19:44
    Første steg i å prøve oppnå ett minimum av sunn fornuft er å fjerne muligheten for hoved dommer å dømme på dybden.
    Så lenge dømming foregår på skjønn kommer feil dømming til å skje, men ved litt forenklinger og fjerning av regler kan en forhindre en god del av dette.
    Dette høres fullstendig ufornuftig ut for meg. Det betyr at EN sidedommer på f.eks. VM kan dømme godkjent på en løfter og være garantert hvitt på dybde, fordi hoveddommer ikke skal dømme på dette. Det må forventes at man kan bedømme dybde også forfra. Dette er noe av poenget med å ha 3 dommere.
    6  Trening / Styrkeløft / Sv: Vm åpen - resultater på: 10. november 2010, 14:43
    Treningsforum er ikke et forum der styrkeløftere deltar med seriøse innlegg (stort sett), men et forum der man kan provosere! Finnes mange andre fora der man kan diskutere seriøst. Her er det de beste poengene som gjelder.
    (Min mening).
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Syd-Norsk 2010 på: 11. oktober 2010, 21:42
    Her er en note til ALLE som konkurrerer i benkpress. Grunnen til at benkpressikringene er der er for å prøve å hindre ting som dette. Når man ser hvor benksikringene på denne mannen her så brude han sikringsstativ stått 3 hakk høyere opp. Dette er noe man må sjekke når man tar stativhøyder.

    Også syns jeg dette viser at å ha med 2 ekstra mann på sidene i tung benk praktisk talt er unødvendig. Ihvertfall når man ser måten de står på her. Spotteren til høyre i filmen som skal ta pinnen står på siden av pinnen slik at "andre spotter" skal få plass. Ergo er ikke han i best mulig stand til å ta en stang som faller som denne. Mannen som skal ta pinnen på andre siden står med krokete armer og lener seg såpass fram at når man ser stangen faller har han ikke sjangs til å holde den før den har smelt i bånn.

    Ellers må det jo stilles et lite spørsmålstegn ved at med 4 spottere er det INGEN som klarer å få tak på stanga, det her blir litt sånn jo flere kokker jo mere søl.

    Spotterne som står ved pinnen skal ha best mulig posisjon for å få tak i pinnen, de to andre må flytte seg om de ødelegger deres posisjon. Det er de som står ved pinnen som får nesten alle kiloene og hadde de stått som de skulle og gjort som de skulle hadde det bare vært 120kg på hver av dem å fange. Disse som står på sidene, om de skal kunne ha noen som helst funksjon for å hjelpe til så må de ihvertfall ha hendene under skivene hele tiden som man må i knebøy. Er man fra start av rundt på siden har man ikke sjangs til å hverken få tak i stanga eller få hendene under skivene når "fallet" kommer, for som man ser så går det forjævlig fort. Som man ser her så tar jo i tillegg spottere til høyre som skal fange skivene under å trekker seg når stanga faller, han tar hendene vekk. Da kan han ihvertfall ikke hjelpe til.

    Akkurat det samme som skjedde her skjedde meg en benker i Fræna flere år tilbake som prøvde seg på 250kg var det vel. Da var ikke benksikringer heller. Resultatet ble at spotterne fikk tak i stanga når stanga var på vei opp igjen fra brystkassa etter at den var smelt nedi.


    De tingene her er det utrolig viktig at arrangørklubb og spottere går igjennom og helst øver på før et stevne. SPESIELT et større mesterskap som dette.

    Men heldigvis er det få slike løft, og heldigvis, ihvertfall i Norge, har det gått bra hver gang noe slikt har skjedd. Men det er ikke tull når man sier at spotterne har den viktigste jobben under hele stevnet.
    Jeg er selvsagt uenig med Simen. Jeg mener at dette er løfterens ansvar - ikke stillingen på sikringen og i hvert fall ikke skivepåsetternes. Mister man vekta i benken. må man BARE skylde seg selv.
    8  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 24. september 2010, 18:14
    Det finnes vel en mengde som har gjort 300 i bøy? Om dette er gjort uten utstyr er uten betydning da utstyr er lov i styrkeløft. Er bare tapere som må finne på noe annet for å være "best". Det er vel ingen tvil om at Sturla, Roy og Asbjørn er de som har løftet mest først? Den eneste grensen som gjenstår er 400 i markløft!
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Girlpower! på: 24. september 2010, 13:57
    http://www.regionøst.no/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=10066&cntnt01returnid=56
    10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 16. september 2010, 12:18
    Kitty Fitte. http://no.wikipedia.org/wiki/Kitty_Grande Men dette teller kanskje ikke siden etternavnet er fransk?
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 27. august 2010, 16:40
    Skal ha meg ny katt utover og tenkte å kalle den Essz! Men jeg husker ikke opprinnelsen til uttrykket og gidder ikke lete gjennom flere hundre sider. Hva var det? Uttrykket ser også ut til å ha forsvunnet mer og mer fra Fasiten, så jeg er i tvil om navnet. Kan også være aktuelt med Asbjørn eller Einar, men tror det blir hunnkatt? Eller kanskje en kastrert hannkatt. Da er det kanskje ikke like bra med slike navn? Så foreløpig er det Essz! som ligger best ann, hvis opprinnelsen er bra.
    12  Trening / Styrkeløft / Sv: Tidenes beste norske styrkeløfter - nominasjonstråd på: 03. august 2010, 00:31
    Løftere som ikke har oppnådd de høyeste utmerkelsene for sine resultater og heller ikke fått medaljer i EM eller VM for senior, er etter min mening ikke aktuelle. CYC har f.eks. en sølvmedalje i J-EM som sin beste internasjonale plassering. Eller skal alder og resultatnivå telle mer enn medaljer i EM, VM og World Games (gull i alle samme år for Sturla)? Men holder de seg skadefrie og fortsetter utviklingen i 10 år til, kan både Tutta og CYC komme opp der. Eller holder det med ett resultat?
    13  Trening / Styrkeløft / Sv: Tidenes beste norske styrkeløfter - nominasjonstråd på: 02. august 2010, 22:52
    Har sett raskt på oversiktene på NSF sine sider over ranking, gullklokker, gullklokkepoeng, kongepokaler, elitefat og deltagelse i World Games (var ikke tidligere).

    Nr 1 er Inger Blikra.
    Så kan vi krangle om de neste plassene. Kandidater i tilfeldig rekkefølger:
    Asbjørn Randen
    Sturla Davidsen
    Beate Amdahl,
    Carl Olav Christoffersen,
    Reidar Steen,
    Audhild Mathiesen,
    Roy Brandtzæg,
    Børge Øvrebø,
    Anne Sigrid Stiklestad,
    Erik Stiklestad,
    Sigve Valentinsen,
    Heidi Hille Arnesen,
    Frode Rui,
    Tor Herman Omland.
    14  Trening / Styrkeløft / Sv: "De 10 bud" på: 30. juli 2010, 20:03
    1. Du skal ikke ha andre forbund enn IPF.
    2. Du skal ikke misbruke dopingmidler.
    3. Du skal holde kroppsvekta hellig.
    4. Du skal hedre din mengdetrening og dine trenere.
    .
    6. Du skal trene med motivasjon, progresjon og tilstrekkelig restitusjon.
    .
    .
    .
    10. Du skal være overrasket og bekymret dersom du våkner skadefri og ikke føler smerte på trening.
    15  Trening / Styrkeløft / Sv: Utstyr eller RAW? på: 28. juli 2010, 23:53
    Så da var vi enige (bortsett fra fotball)!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 13
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!