Skrevet av Emne: Lav GI spørsmål  (Lest 2200 ganger)

Utlogget Arfas

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 105
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 105

Lav GI spørsmål
« : 08. mai 2014, 13:48 »
Er 21 år og har ikke trent ordentlig på 2-3 år. Veide 100kg og gikk ned til 60. Fikk kyssesyken og etter det gikk rutiner og alt rett i dass.

Trenger tips om
Oppskrift på Lav gI brød.

Burde jeg bruke bare rug eller vilke korn/mel produkter burde jeg bruke i brødet?

Burde jeg holde meg unna poteter?

Bruker ris og fullkorns pasta til middag. Hva er andre gode alernativer?

Takk for all tips/hjelp folkens!
Beklager for skrive feil

Utlogget Rita Immerstein

  • Treningsforum Crew
  • Global Moderator
  • *****
  • Innlegg: 949
  • Honnør: 45
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 949

Sv: Lav GI spørsmål
« #1 : 12. mai 2014, 13:37 »
Bruk rug og annet grovt mel. Suppler gjerne med litt frøkjerner, havrekli og kruskakli i brødbaksten. Tilsett gjerne en boks Kesam - gir ekstra proteiner(bra for lav GI) og fylde til brødet:) Bruk søtpotet, brun ris, quinoa(frø) og fullkornspasta. Legg rikelig på med grønnsaker også:)
- Master i helsefremmende arbeid
- Personlig trener
- Kostholdsveileder
- Høgskoleutdanning innen ernæringlære, veiledning og coaching
- Trent vekter i over 20 år


Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!