OPPKARB - TIME FOR TIME
Lå på terrassen i sola og pustet tungt og syntes synd på meg selv. Har nettopp spist av det som utgjorde "toppen" av 3,5-litersbollen som inneholder potetbåter (og det var ca. 1,5 plater). Magen tar livet av meg, og jeg er så vidt halvveis i spisingen min. Da kom jeg på at jeg kan kjøre en "time for time" og poste den. Siden dette er en skikkelig ego-dag med bare meg, meg og mat har jeg ikke noe særlig annet å gjøre. Sikkert noen som finner det interessant. Det hadde iallfall jeg gjort. Seks timer... Og et tonn med mat og karbohydrater.
Proteiner: 221 g
Fett: 45 g
Karbohydrater: 850 g
= kcal: 4679 ~circa-circa
Morgenvekt: 84,6 kg
Magemål: Ca. 91 cm
Midjemål: Ca. 83 cm
13:00
Vondt i hodet. Satte i gang med spisingen min. Et burgerbrød med to burgere på tilsammen 230 g. En tomat og en paprika. Masse krydder. Potetene står i ovnen. Rett og slett herlig frokost! Følte meg bedre i toppen etter litt mat.
14:00
Har hele veien småspist potetbåter, riskaker, bananbiter og druer. Mekker meg åtte loffskiver som tilsammen veier 100 g. Kokt 50 g ris, og smører loffskivene inn med bittelitt vita smør før jeg fordeler utover ris og krydrer med grillkrydder og gastromat. Loffburgere med ris. En barndomsfavoritt. Føler meg behagelig mett og jeg har ikke lenger vondt i hodet.
15:00
Begynner å føle meg tung og jævlig. Magen buler og hodepinen begynner smått å returnere. Går stadige turer på kjøkkenet og fyller vann i flaska og småspiser og putter noen flere druer i lommen så jeg har mat der jeg er. Dobesøkene har heller ikke vært sjeldne.
16:00
Er halvveis ut i "spisevinduet" på seks timer. Klarte omsider å reise meg opp fra terrassegulvet. Var en anstrengelse uten like. Magen sprenger. Hodet verker, og jeg er solbrent som følger av at jeg ikke orket å reise meg opp fra gulvet. Stolen var ikke behagelig nok. Gikk på do og latet vann. Gikk på vekta. Den viste 87,6 kg. Lagt på meg 3 kg siden jeg sto opp. Væske og mat i systemet. Småspiste litt mer, og av bollen poteter er det nå igjen et sted mellom 2,5 og 3 liter. Har nå igjen den, en boks ananas, to "loffburgere", 450 g brokkoli, 350 g mørbrad, litt under ei halv pakke riskaker, 130 g banan og ca. 250 g druer.
17:00
Magemål på 93, midjemål på 87 - og det er der det trøkker. Har flere ganger de siste tjue minuttene vurdert å gi meg og ikke spise noe mer i dag, men kan jo ikke gi meg nå. Formen er fæl og jeg føler meg som ei vandrende julepølse. Vagger rundt i huset for å ikke stivne helt. Én ting er iallfall sikkert, og det er at jeg ikke skal ut på en spisedag som det her igjen, i såfall skal jeg A) enten ha bedre tid på meg, eller B) spise mat med større kaloritetthet. Potet byttes ut med pasta, for eksempel. Mengdene med potet er endeløse, og bunnen i bollen synes søren ikke enda!
18:00
Den siste timen har bestått i å ligge på gulvet i stua i solstripen gjennom døra. Lå og presset i meg to riskaker som sikkert tok meg ti minutter å spise. "Hvis jeg spiser den på fem munnfuller, er jeg fortere ferdig om jeg spiser den på ti..." Fikk brekninger halvveis igjennom den andre riskaka. Er ikke for sent å snu, og det er heller ingen skam m(oren min synes ikke synd på meg. Hun snakket om barn i Afrika for et par timer siden). Jeg lå ikke i fosterstilling, men i stabilt sideleie - på orntli'. Ubehagelig, men den eneste stillingen som var mest behagelig. Lå der og sløvet, halvveis våken og halvveis død. Lurer på om det går an å dø, eller i det minste bli innlagt på sykehuset for overspisning av potet? Hvordan orker feite mennesker å stappe i seg avskyelige mengder mat for å opprettholde og øke en vekt på 160 kg eller mer? Mens jeg lurte på dette begynte jeg å lure på hvor mye mat jeg hadde igjen. Fire riskaker, en loffburger, 100 g druer, 1 ananasring og litt saft, 450 g brokkoli og den mørbraden jeg faktisk gleder meg til. Noe annet enn jævla karbohydrater. Veide bollen med poteter. 1537 g, inkl. bollen. Spiste ned til 1398 g, tok meg noen druer og gikk og la meg igjen til klokka ble seks...
19:00
Litt på etterskudd. Er ferdig med alt bortsett fra litt over en kilo poteter, brokkolien og mørbraden. Mørbraden ligger og hviler mens brokkolien kokes i mikroen. Formen er blitt bedre den siste timen. Ble et kick at jeg snart var ferdig med dagen. Nå skal jeg gomle i meg så fort jeg greier og prøve å overse smaken på poteten som jeg begynner å bli lei, dusje og legge meg, for dette har, tro det eller ei, vært en utrolig slitsom dag! Skal aldri mer prøve på en oppkarb som det her. Neste gang blir det et par plater med hjemmelagd pizza i stedet!!
Vekt på kveld: 88,7 (+4,1 kg)
Magemål: ~ 94 cm
Midjemål: 88 cm
20:03
GAME OVER - jeg gir meg. En stusselig klump med mørbrad, 150 g brokkoli og omkring 800 gram potet er det som er igjen nå. Helvete heller, dette er bare tull! Tygger og tygger, men klarer ikke svelge maten selv om jeg vil. Vemmes av synet av mat nå. Vondt i hodet. Gleder meg til normalt kosthold i morra! Havreshake ftw!
Flaut.