Det nærmer seg konkurransetid

Diverse23.09.2009André Thesen og Arild Haugen1

I våre lokaler er nå flere i full gang med de siste dagene av årets dietter. I år som alltid så har det vært et hardkjør for å komme i form. Som i tidligere år så har vi også en del debutanter.

I alt så stiller det 12 stykk fra Team City Gym, og selv om en del av oss har tatt pause, så har vi vært med å hjelpe de som skal stille i Stavanger Open og NM. For eksempel har Evi Knudsen vært til uvurderlig hjelp for de jentene som skal stille for første gang. Poseringstrening innen bodyfitness er ingen spøk; her er det "pirking" på detaljer for å få fram de beste poseringene!

Personlig synes jeg det er en spennende tid når det begynner å nærme seg konkurranser. Det blir en spesiell stemning på gymmet, selv om selvfølgelig de aller fleste av dem som trener her ikke skal i noen så helst form for konkurranse, så preger de som skal stille gymmet på en positiv måte!
Jeg kan komme ned på gymmet kl.1400, og der er det kanskje flere stykker av de som skal stille som er i full gang med enten trening, kardio eller poseringstrening. Vi har nå også fått et eget poseringsrom med skikkelig rygg speil, så det har vært det utrolig hjelp.Undertegnende og vaktbikkje nr.1, Mr. Arild "Hulk" Haugen går rundt og maser om tempo, intensitet, puls osv, og slikt blir det jo et herlig miljø av. På denne måten blir alle de andre medlemmene på gymmet engasjert i hvordan det går med de forskjellige.

Interessen merker vi jo når vi arrangerer de forskjellige konkurransene. Et godt eksempel på det er da vi for et par år siden arrangerte City Open som er et slags åpent klubbmesterskap, da hadde vi mer publikum på vårt arrangement enn det var under VM i styrkeløft som var på samme dag i Stavanger!

Når folk også får et innblikk i hvordan et liv på diett er, så vil det alltid trekke til seg nye folk som kanskje også har lyst til å prøve seg i en konkurranse, og på den måten har vi hvert år med oss flere debutanter. I år er det 7 debutanter, noe vi er veldig fornøyd med, vi har jo tross alt bare holdt på 5 små år! Alt i alt så er vi vel opp i mot 20 aktive, så det vel ikke så veldig mange andre gym her til lands som er fler?

Hos oss så følger de fleste en noenlunde samme diettplan, dvs. en ganske strikt diett etter "Old School" prinsipper. Vi er tilhengere av harde dietter og noen snarvei til suksess har vi liten tro på!

De fleste begynte dietten tidlig i sommer. Spesielt de som debuterer, som ikke kjenner sin egen kropp like godt som vi som har gjort dette flere ganger, anbefaler vi å starte tidlig. Det er bedre å kanskje være heldig og være i form litt tidlig enn å ha et helvetes stress i slutten.

Stavanger Open i år vil bli holdt i Sandnes Kulturhus, der har vi fått leid perfekte lokaler til sånt type arrangement. Lokalet er bygd som et amfi, så på den måte vil alle se godt. Med ekstra innleid personell til å ta seg av lyd og lys så håper vi at årets Stavanger Open vil bli husket som et av de bedre arrangementene som har vært.

Vi ser at mange av dem som stiller i NM også stiller i Stavanger Open. Med Proteinfabrikken som hovedsponsor, 82500,- i premiepenger, pluss 5000,- i gavekort  så regner vi med at også det har gjort sitt for at de beste utøverne i landet har meldt seg på konkurransen. Vi har også sendt innbydelse til det svenske og danske forbundet, så er vi heldige så får vi besøk av atleter fra disse landene også!! I tillegg har Stefan Havlik meldt seg på konkurransen, så vi kan love at dette blir spennende!

Da vil vi bare avslutte den artikkelen med å ønske alle atleter som skal stille i høstens konkurranser lykke til og at vi alle, både publikum og utøvere tar turen til Sandnes Kulturhus lørdag 26. september!

Med sterke hilsener
André Thesen. og Arild Haugen

 


Stavanger Open 2013

Fitness20.09.2013542

Se bilder, video, intervjuer m.m.

Stian Lindblad i Mens Physique

Intervju09.09.2013101

Stian Lindblad (38) skal delta i den nye beachklassen Mens Physique.

Stavanger Open 2011

Fitness24.09.201185

Bilder, resultater og intervjuer.

Stavanger Open 2009

Fitness26.09.20098

Resultatliste og bilder fra Stavanger Open. Bilder lagt ut sist: kl 19:15 søn. 27 september

Stavanger Open 2013

Fitness20.09.2013542

Stian Lindblad i Mens Physique

Intervju09.09.2013101

Stavanger Open 2011

Fitness24.09.201185

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!