Snart nytt nummer

Diverse01.07.2011Joachim Marhaug26

Øyvind Fjeldseth pryder denne utgavens cover! Den store kroppsbyggeren som også er fluefisker viser muskler. Sjekk ut de råe bildene og bli bedre kjent med Øyvind Fjeldseth.

På coveret: Øyvind Fjeldseth
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Jeg vil gjerne snakke litt om en mann det går gjetord om rundt i det ganske land. Kjell Furesund fra Farstad i Møre og Romsdal ble her forleden verdensmester i benkpress med et fantastisk løft på 312,5 kilo."

Eller kjøp abonnement her! Tegn et abonnement for kun kr 199,- for 5 utgaver!

 

 


Innhold Nr12 - 03/2011 

 

14. Markus Ruhl Tour
I løpet av den uken Markus Ruhl var i Norge før han gjesteposerte på Sandefjord Open var han innom fem gym, og holdt i tillegg til PT-timer med de heldige vinnerne av konkurransene, små seminarer. Under disse seminarene fortalte han litt om seg selv, og så fikk publikum stille spørsmål

18. Skuldre
Brede skuldre er populært blant styrketrenende mennesker. Skuldrene er kroppens ytterpunkt og en kraftig bygd skuldermuskel vil derfor rent estetisk gjøre kroppen bredere, i tillegg til å skape en illusjon av en smalere midje. Mange sliter med å utvikle skuldrene sammenlignet med resten av kroppen, og ender ofte opp med skader istedenfor gode resultater. I denne artikkelen skal jeg gi deg tipsene du trenger for å bygge kraftige, brede skuldre samtidig som du holder deg skadefri.2

4. Siw-Lisbeth Grov
Til Oslo Grand Prix i 2010 dukket det opp ei vakker lita sunnfjordsk dame på scenen. Hun strålte der hun sto og oppførte seg som om dette å stå på scenen i en liten glitrende bikini og høyhælte sko var noe hun hadde gjort hver dag siden hun var fem. Siw-Lisbeth Grov het jenta, og hun tok alle oss som satt i salen med storm.

28. Vi fikk napp hos Øyvind Fjeldseth
"Stillest vann har dypest grunn" er det et ordtak som sier, akkurat det gir Øyvind Fjeldseth blaffen i. Det eneste han er interessert i er om det er fisk der. Likevel passer ordtaket litt med mannen dere nå skal få lese om. Han er faktisk blant de spisseste blyantene i Guds pennal, i tillegg til å være sympatisk, snill, sterk og morsom.

58. Sunn vektøkning
Det kan være mange grunner til at man ønsker å gå opp i vekt. Det kan for eks-empel være snakk om uønsket vekttap på grunn av sykdom og behandlingsperiode, noen ganger skyldes vekttapet en plutselig endring i livstilværelse (f.eks. pensjonering, funksjonshemning, sykdom etc.), mens andre ganger kan det være av "estetiske" ønsker. Av sistnevnte gruppe har man alt fra individer som "alltid" har vært tynne og som ønsker å bli mer kraftig, til de som har trent lenge for å øke kroppsmassen (fortrinnsvis muskelmasse) og som når platåer der kroppen har vanskelig for å øke vekten videre. 

 

66. Gutten te`a Bjørn og`n Erland - Del2
Det er noe spesielt med Svend Viking. Guttungen fra Krokstadelva som løftet 100 kilo i benken første gangen han prøvde. Ungdommen som skrev flere treningsprogram i timene enn stiler. Den unge mannen som tok seg en blås mellom de tyngste settene i knebøy når han trente, og så satte Europarekorder og norgesrekorder på stevnene. Mannen som har trent og slitt hele sitt liv for å leve av talentet sitt. I de verste stundene har det ikke vært til salt i såret, og i de beste stundene har han vært den beste i verden og hyllet av tusener. Historien om Svend Viking Karlsen sitt liv får man ikke plass til i et helt magasin en gang, men her er en liten del av den store mannen.

72. En prat med Sven von Der Lippe
Sven von der Lippe er et typisk eksempel på en norsk strongman. Hva er typisk norsk strongman, spør kanskje du? Vel, den typiske norske strongman har en vanlig jobb, kjæreste, annen idrettsbakgrunn, er aktiv i flere andre sporter samtidig, er glad i en fest, er jevnt over snill og over norm glad i mat og drikke. Sven passer ikke bare inn, han setter på enkelte av punktene faktisk standarden for de andre.

82. Einar B. Gilberg
De fleste av landets 600 aktive styrkeløftere er rolige, anonyme, ordinære og sindige. De er helt vanlige folk. Bare litt større og litt sterkere enn resten. Einar Gilberg skiller seg ut. Han skiller seg ut både blant vanlige folk og blant styrkeløftere, og han har landets kanskje mest leste treningslogg.

88. NM i benkpress
Lørdag 26. Mars avholdt Oslo Styrkeløftklubb norgesmesterskapet i benkpress i Bjølsenhallen i Oslo. Bjølsenhallen er genialt plassert, med tanke på geografi og også med tanke på infrastruktur. Med et stort parkeringshus i kjelleren, supermarked i bakkeplan, OSK sine lokaler i etasje to og en stor idrettshall i øverste etasje. Rett og slett genialt.

 Andre artikler:
- Sandefjord Open
- Arnold Classic

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus

 

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 


Marius Metern - Nytt nummer

Diverse21.09.201213

Metern pryder Treningsforum cover i "badass army-stil".

Jostein Ødegården

Diverse16.03.201223

Norges dyktigste kroppsbygger deler sin kunnskap!

Årets første nummer er her!

Trening28.01.201153

Bestill nå hvis du ikke er abonnent.

I salg på Narvesen NÅ!

Diverse25.11.201023

Treningsforum er ute nå på Narvesen, bensinstasjoner, ICA, MIX etc.

Marius Metern - Nytt nummer

Diverse21.09.201213

Jostein Ødegården

Diverse16.03.201223

Årets første nummer er her!

Trening28.01.201153

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!