Norges Beste Fighter - Narve Læret

Trening24.02.2012Rita Immerstein32

Norges Beste Fighter starter på Viasat4 med Narve Læret (45) i spissen. Han er karatemester og Guinness rekordholder med hele 14 verdensrekorder som han bokstavlig talt har klart å knuse frem til nå.

Det har vært stille rundt "steinknuseren" siste året og vi lurte på hva som skjedde om dagen. Det viste seg at Narve, som av en eller annen merkelig grunn sliter litt med skader, har jobbet litt med TV og show det siste året. Han kommer på skjermen i flere program utover våren. Vi vil blant annet se han sammen med Arild Hulk Haugen i Hvem kan slå Aamot & Kjus.

Narve forteller: - I august ble det tatt en avgjørelse om at jeg skulle bli med på Viasat4 sin nye TV-serie og storsatsning "Norges Beste Fighter" som starter i februar. Vi har filmet i Thailand fra 1 januar til midten av februar der 16 av Norges beste fightere i forskjellige type kampsport skal finne ut hvem som er best. Her skal jeg trene med 16 sylkvasse unge flotte ungdommer i sin beste alder. Ikke helt OK og se ut som "Barbapappa" da, sier han og ler.

En idè blir til!

Det var da Treningsforum kom på idèen om å gi ham en skikkelig utfordring, en utfordring som er en del av vår verden; nemlig kropp! Når vi snakket sammen i september. veide den 193 cm høye karate "kid" 116,5 kg. Børge forteller om begynnelsen av prosjektet: - Narve kontaktet meg i begynnelsen av september for å komme i sitt livs form til en spennende TV-serie som skal vises på Viasat4 i 2012. Jeg kjente til Narve fra før, men det var allikevel en imponerende CV han sendte meg. Jeg foretrekker å jobbe med mennesker som har forstått at man må jobbe hardt og målrettet for å komme dit man vil, og etter et hyggelig møte der jeg raskt merket at vi var på samme bølgelengde, var det ingen tvil i min sjel om at Narve var en glimrende kandidat for det som jeg etter hvert døpte Prosjekt Shape-Up. Den 193 centimeter høye Narve (karate "kid") veide på det tidspunktet 116,5 kg. Jeg husker at jeg spurte Narve: Hvordan vil du se ut før avreise i romjulen om du starter på en superstreng diettopplegg og tilrettelagt trening for å forme kroppen? Vår eminente fotograf Jon Klasbu skal følge forandringene og ta bilder med jevne mellomrom fra september til 28. desember.

Tar du utfordringen? Vi visste jo svaret på forhånd, og det hele startet med ett ikke overraskende "jaaa" fra Narve.

Dette er et utsnitt av magasinartikkelen i neste nummer, men vi kan si så mye at det ble en kamp for Narve siden han ikke gav seg uten å vise til et godt resultat, men en diett blir aldri slik man forestiller seg. Endring i trenings- og kostholdsrutiner krever mental mestring og motivasjon. Det må bare erfares! 27. februar får vi se ham og resultatene av utfordringen i Viasat 4 sin premiere på serien "Norges Beste Fighter" Følg med på Viasat4 og i neste utgave av Treningsforum er det stor og fyldig reportasje med progresjonsbilder. Bildene her viser treningsbilder i slutten av dietten.

 


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Få full inspirasjon og motivasjon fra denne 14 Guiness rekordholderen.
Narve Læret knuser murstein og treverk på TV2.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!