Narve Læret på Norske Talenter på TV2

Strongman13.03.2008Sven Seeberg0

I sommer fikk den syvdoble verdensrekord holderen i knusing Narve Læret fra Horten Karateklubb en telefon fra TV2, de ville ha han med på et talent show som skulle vises på TV2 i 2008.

Fotograf: Sven Seeberg (www.studioseeberg.com)

Ikke interessert svarte Narve den gang, men da de tok opp kontakten senere på høsten igjen i sammenheng med innspillingen av Senkveld fikk han tenkt seg litt om og svarte ja til dette, men under visse forutsetninger. Han ville gjøre dette sammen med sønnen Christoffer på 14 år, og han måtte få frie tøyler med tanke på innhold, ikke noe problem sa TV2.

Dette er jo en unik måte og få markedsført Norsk kampsport på sier Narve som mener at det vil få kastet lys på actionsport generelt hvis han og junior gjør det bra i konkurransen. Av tusenvis av deltagere vil noen kun få komme på TV og av disse kommer kun meget få til semifinaler der publikum bestemmer hvem som skal til finale. Programmet er bygget på IDOL konseptet men her er alt lov, sang, dans, sjonglering, turn, trylling, fakirer, hundedressur ,breakdance, strongmen osv og ikke minst et knuse show fra en av Norges store talenter innen karate og hans noe mer kjente far.

Vi ble jo invitert så vi gikk rett til hovedaudition som gikk av stabelen i Oslo siste helgen i januar. Det vil si at dette nummeret kommer på TV i mars engang. Vi hadde et bra show og fikk vanvittig respons fra publikum under og etter oppvisningen, det ble en variert oppvisning med ekstrem elementer og litt humor, både far og sønn knuste ca halvparten hver av det som sto på senen av betong og treverk. Dette er noe av det morsomste jeg har gjort gliste en stolt 14 åring etter sin utrolige opptreden. Christoffer var rå, sa programleder Sturla Berg Johansen etter opptreden til gutta. Og med 7 år i Horten Karateklubb er han en av de som representerer fremtiden i Norsk Kampsport. Med 9 Norges Cup seire og 2 ganger vinnerprisen for beste utøver er han utvilsomt et talent. Men han er kun en av mange store talenter som trener og gir det de har her til lands. Vi er Kyokushin karate utøvere men vi føler at vi er her for alle innenfor norsk kampsport og andre idretter som mangler samme fokus som en del av de typisk norske grener som vinteridrettene. For oss er det viktig at det kommer fokus på norsk "ikke ski" sport og at vi kan ha det moro samtidig er jo en kjempe bonus.

Så en liten oppfordring til slutt, HVIS de skulle gå til en semifinale håper gutta at alle Treningsforums brukere og at alt som kan krype og gå av strongman, bodybuilding, fitnesutøvere, motorsport og kampsport entusiaster her til lands stemmer på Narve og Christoffer og viser at det er et sterkt og unisont "action sport" Norge som støtter sine kollegaer!

TAKK!

Horten Karateklubb

 


Få full inspirasjon og motivasjon fra denne 14 Guiness rekordholderen.
Norges Beste Fighter starter på Viasat4 med Narve Læret i spissen.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!