Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012Arild Haugen0

Våren er her og stemningen på City Gym er til å ta å føle på. Aldri før har så mange aktive trent og brukt gymmet, innenfor kroppsbygging og fitness samt flere andre idretter har begynt å trene hos oss.

Vi har utvidet nylig med 150 m2 hvor utvidelsen i hovedsak ble plateload apparater fra Panatta og Gym 2000. Noe vi sårt trengte å ser at medlemmene setter pris på. Ellers vil vi 1. juni få en ny ansatt som er headhunted fra Stjørdal like utenfor Trondheim. Navnet er ingen annen enn Ine Østenby, dronninga av rokeringer, kettlebels, yoga og ellers det som måtte være av saltimer. Når hun flytter ned vil vi gjøre noen endringer, eller en liten makeover på diverse. Hun får frie tøyler til å male, pynte å gjøre gymmet litt mer hjemmekoselig da det bærer litt preg av en guttestil som jeg og Andre Thesen har mekket sammen.

Det vil myke opp gymmet litt med bilder, maling, blomster og nye tilbud. Vi vil selvsagt beholde det gode miljøet og satsingen vi har innenfor idrett, men ønsker også nye fjes velkommen. Ine er i tillegg sportsmassør og personlig trener. Den biten vil hun disponere eget kontor hvor hun selv styrer dette når hun ikke jobber i butikken på gymmet eller starter opp saltimene som kanskje vil bli fitnessboksing og kettlebells som passer absolutt alle. Hun er ei kjempe jente som vil være en liten motvekt til noe av det jeg og Andre Thesen er. Vi vil selv trekke oss litt tilbake og heller bli en av gutta som trener mens Ine får «sjefe» på sin fantastisk herlige å imøtekommende måte.

Ellers har vi nok en ny stor gjeng som satser mot høstens konkurranser. Hvor mange det blir er alltid usikkert før de står på scenen. Men er vel ca +- 17 stk til nå. Vi har fått en bredde på sporten og nivået øker. Det er blitt et ennå bedre samhold med felles treninger første søndag i mnd kl 14. så alle er velkomne for deretter og dra å spise et sted.

Andre nyheter

- City gym har også fått inn en og mann i styret i NKFF. Eivind Lie er vår mann som brenner for sporten å har masse av ideer og et stort bidrag.
- Ellers har det også kommet en gjeng gigantiske styrkeløftere, så det er ikke sjelden det er 270+ kg på stanga i benkpress. De er fra utlandet men utrolig hyggelige og dyktige utøvere.
- Andre Thesen satser som alltid, å planlegger stille neste år i -90 kg klassen å går for overall seier. Han er den mest dedikerte utøveren vi har.
- Jan Sigve Eliassen er større og tyngre enn før å gir full gass mot samme mål.
- Ole Kristian Våga ser ut til å ha lagt på seg noen kg og satser mot -100 kg, selv om har ikke fyller klassen helt så blir det en ny Våga på scenen.
- Thor Arne Rosland som kom som debut og dro i land seier innen CB +180 cm vokser som ingen andre. Selv satser han på å fylle klassen neste år, men jeg sier glem det. Han har blitt en fullverdig bygger og minner meg litt om Yates nå offseason med fyldig muskulatur og stor kunnskap etter så kort tid.
- Vi har veldig mange flere atleter som vi kommer tilbake til. Kan røpe at Mari Haukland blir å se på scenen igjen og har funnet kjærligheten med Bjarte Stølen som også er en røstlig kar som tenker på å stille som debut.
- Eivind Lie satser igjen etter alt for lenge borte, men han har brukt tiden godt med jobb og andre ting. Han har også funnet kjærligheten i ei vakker jente fra stavanger som satser mot NM.
- Ellers så har vi Joakim Hetland og Sofie som vi venter på skal flytte hjem hvor de hører til, så det blir uansett en suksess siden Joakim er stort savnet, smiler Arild og legger til: med din nye kunnskap innen PT og naprapat Joachim så skal vi to bli riktig så gode venner igjen.
- Blant juniorene er det flere up and comming stars. Jonnyboy går for seier og alt annet er nederlag, noe som er mulig om han spiller kortene riktig. Vår alles lille Lee Priest - Morten Vedøy flyttet med kjæresten til Oslo og trener nå hos Tommi Thorvildsen og er i gode hender håper jeg.
- Mr Barø. Joakim som er med å drifte butikken i stavanger for Nordicpower har funnet kjærligheten i karatefrati, men holder like tett koken på trening.
- Eirik Thorkildsen flyttet til Trondheim for å satse hardere, men har nå vendt hjem igjen og ser ut til å ha stor driv på trening om dagen.

Dette er bare noen av guttene og jentene vi har. En mer komplett oppdatering om hvem som stiller til høsten kommer. Har en stall på totalt snart 30 stk og jeg beklager at jeg ikke får nevnt opp alle nå. Jeg og Andre har satset litt på flere fronter; her er looken til den nye nettbutikken til www.nordicpower.no finnes også en levende blogg hvor flere atleter skriver, samt masse god info til de som trenger litt råd og tips.

Som alle vet hadde vi også besøk av Branch Warren med godt oppmøte:

 Det er fantastisk atmosfære på City Gym om dagen og med mye nytt utstyr samt mer utvidelse på vei med to fancy solsenger, Ine, massasje og lignende vil vi være et veldig komplett og hyggelig gym til en alt for billig mnd pris på latterlige 290 kr.
Jeg håper å se nye fjes fremover sammen med gamle, samt at alle tilreisende som stiller innen BB,CB,BF,AF er hjertelig velkomne for en drop in time gratis i sommer ved gjennomreise. Håper andre «gym» i samme klasse som oss stiller dørene åpne for de aktive i miljøet som ikke er alt for stort.

 


Arild Haugen 

Arild er en av Norges mest kjente strongman. Han har vunnet Norges Sterkeste Mann flere ganger og har også deltatt på Verdens Sterkeste Mann og har rekord i Atlasstein-serien. Han har trukket seg tilbake som aktiv strongmanutøver, men trener fremdeles.

Arild Haugen holder i dag foredrag og bruker sin egen erfaring til å forebygge doping.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Savner du Arild Haugen i strongmansirkuset?
Se video.

Arild i mål på under 4 timer

Strongman24.03.2012235

Arild Haugen deltok på Sesilåmi i helgen.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!