Press dine mentale grenser med Mount Everest ekspert - Mike Hamill

Trening15.02.2017Frank Nilsen14

Vil du komme lenger i livet eller på trening? Press dine mentale grenser!

"Du kjenner ikke deg selv virkelig godt før du har presset dine egne grenser til det ytterste" forteller Mike som i over 20 år har konstant presset seg selv fysisk, mentalt og følelsesmessig.

Mike Hamill har vært på toppen av Mount Everest 6 ganger, klatret de høyeste fjellene på hvert kontinent minst 5 ganger, og noen så mange som 23. Han har gått på ski til Sørpolen, og ledet over 100 ekspedisjoner i store høyder verden over. I tillegg til dette har han syklet USA på tvers, skrevet bok og har nå startet en non-profit organisasjon Tiger of the snows.

Hør hvordan Mike klarte å snu frykten sin og lede nok et team opp Mount Everest året etter at over 20 mennesker mistet livet. Mike mener selv han er redd for høyder og at denne redselen gjør han til en bedre leder i fjellet. Hvorfor det noen ganger er viktig å ha fokus fra time til time fremfor det store målet eller den beste metaforen jeg har hørt til nå. "Spise elefanten en bit av gangen!". Bli kjent med en mann som i over 20 år har presset sine egne grenser for å kunne hjelpe andre nå sine ytterste mål.



For mange av disse "ekstrem" utøverne som Mike Hamill kan det være vanskelig å få konkrete teknikker ut av dem da de har trent dette ubevisst i årevis. Legg merke til tankesettet hans, hvordan han takler situasjoner og hvordan han hele tiden ser muligheten for å lære og oppleve mer fremfor å la seg stoppe av hindre eller frykt,

Enjoy!

Hør lydsporet her.

 

 


Frank Nilsen 

Frank jobber idag som mentalsparringpartner med blandt annet toppidrettsutøvere, ledere og bedriftseiere for å finne nye løsninger på eksisterende utfordringer og forbedre tankesett. I tillegg til å være en "sparringpartner" i intervjuprossesser.

Ronny Hushovd holder motivasjonen og energien på topp med denne mentaliteten.
Bruk disse metodene for å bli sterkere mentalt som gjør at du kan trene smartere!
Hun legger seg kl 20 og står opp kl 2 for å nå sine mål.
Bruk disse mentale treningsteknikkene og nå dine mål!
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!