- Politimannen var aggressiv og sa "DU bruker steroider"

Diverse28.02.2018Joachim Pedersen0

Europamester Martin Heede blir stadig beskyldt for å bruke doping og hver gang leverer han en negativ blodprøve.

Foto: John Andresen

- En sivilipoliti stoppet meg og han var veldig aggressiv. Konfrontrerte meg med engang at "du bruker steroider". "Jeg har sett Instagrammen din og navnet ditt det går rundt på politistasjonen og Antidoping Norge", sier Martin.

Dette blir han stadig møtt med. En annen episode var da en politimenn puttet hodet sitt inn i bilen til Martin og sa: "her oser det vektshormoner". Selv om det kanskje er lettere å se at en kroppsbygger er dopet enn en syklist er det ikke dermed sagt at "har du mye muskler bruker du doping" og at man kan beskylde alle med litt mer muskler enn gjennomsnittet for doping.

Martin har blitt testet 14-15 ganger de siste 5 årene og har levert en negativ dopingprøve hver gang. Er det blitt en hetsejakt?

Hvordan er det å være en dopingfri idrettsutøver på toppnivå og hva skal til for å komme dit? I videoen nedenfor laget av Robin4Life hos Nordic Fitness Magazine møter vi Martin Heede som er naturlig og aldri brukt steroider og hvordan han bygger muskler med hardt arbeid og uten ulovlige stoffer, men han opplever mye hat på veien. Blant annet på sosiale medier og silvilpolitiet er mer eller mindre på jakt etter ham.  


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Se video.
Hva påvirker de unges holdninger til prestasjonsfremmende midler?
Arild Haugen holder i dag foredrag og bruker sin egen erfaring til å forebygge doping.
Det ble foretatt dopingkontrolll under NM i fjor.
Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

Slik kommer du i form i 2020

Trening28.12.20192075

Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

Kardio eller styrketrening først?

Trening23.12.2019352

Hva bør du trene først for optimal effekt?