Skrevet av Emne: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden  (Lest 747418 ganger)

Utlogget Sohhh1

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 27
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 27

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2985 : 24. mai 2011, 22:41 »
Av ren nysgjerrighet, åssn lager man en "vegetarfilet" ??soya?
Den er laget av sopp, har desverre ikke anelse hvordan den er laget. Er en kompis av meg som er kokk som har laget den.

Utlogget loft

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 745
  • Honnør: 139
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 745

  • No pain, no gain! Woo ha
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2986 : 24. mai 2011, 23:15 »
Dette var ikke snillt i det heletatt, godt jeg ikke var på plass da hadde det ikke blitt en dritt til noen av dere Tongue

PS: Må slutte å se i denne tråden når jeg er på diett!

NO SHIT Tongue aner ikke why jeg er innom tråden, bare strør salt i såret Tongue

Utlogget Sitronsaft

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 505
  • Honnør: 175
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 505

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2987 : 24. mai 2011, 23:16 »
NO SHIT Tongue aner ikke why jeg er innom tråden, bare strør salt i såret Tongue

Synest synd på dere på diett. Jeg husker ikke engang hvordan det føltes å være sulten Shocked
What does it feel like? It feels amazing, and i encourage anyone.. anyone out there, who ever had an idea, a tought about something that they'd like to acomplish, that they know that with the best off their effort and most of their concentration, and everything that they had inside them in order to get there, i encourage you to do it, and when you do.. you will know excactly how i feel right now.

- Kai greene

Utlogget froggy

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 538
  • Honnør: 99
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 538

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2988 : 24. mai 2011, 23:19 »
Enig med Rocky der, føles ut som om forbrenninga funker bra. Er de periodene jeg ikke føler sult på diett som jeg misliker :Smiley
Logg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=99008.0

"Whether you think you can or whether you think you can't, you're right."

Utlogget Baliba

  • Global Moderator
  • *****
  • Innlegg: 5 217
  • Honnør: 629
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5 217

  • Sponset av www.Norkost.no
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2989 : 24. mai 2011, 23:47 »
Kveldsmat  Grin

Les forumreglene her





- Personlig Trener - AFPT

- 3. Plass Junior NM 2008: Film

 Konkurranser:
 NM 2008: 240 - 160 - 222,5 = 622,5 @ 74,75
 Syd-Norsk 2010 : 250 - 170 - 230 = 650 @ 80,90
 NM 2012 : 197,5 - 135 - 220 = 547,5 @ 80,73 RAW

- Logg


Sponset av www.Norkost.no

Utlogget EspenH

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 536
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 536

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2990 : 25. mai 2011, 01:06 »
Noen som har testa de mørbrad, ytrefilet, indrefilet ol som firstprice har i noen vakumpakka klumper?

Blir fort litt skeptisk når det står Namibia ol på dem, men er vell likså bra kjøtt der som Norge =)

Utlogget Luv

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 97
  • Honnør: 24
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 97

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2991 : 25. mai 2011, 01:23 »
Noen som har testa de mørbrad, ytrefilet, indrefilet ol som firstprice har i noen vakumpakka klumper?

Blir fort litt skeptisk når det står Namibia ol på dem, men er vell likså bra kjøtt der som Norge =)

Pris på disse? Butikkene rundt meg er så gjerrige at de nekter å ta inn slike ting.
"Shit don't make no sense"
-JegTrenerNaken

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2992 : 26. mai 2011, 19:02 »
Hvordan steker man indrefilet av svin? Jeg lærte i heimkunnskapen at man skulle steke indrefilet på høy varme for å lukke porene. Så leste jeg på www i sta at man skulle steke på svak varme etterpå, MED lokk?! Men det ble 1kg kjempeseigt svinekjøtt.

Regner med det er salt og pepper som gjelder? Og fløtegrattis og gulrot fungerer greit som tilbehør. Det er sånn mor gjør det? Peppersaus med fløte i?

Utlogget Staggere

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 829
  • Honnør: 136
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 829

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2993 : 26. mai 2011, 19:19 »
Indrefilet av svin må man for guds skyld ha i ovnen, det er det eneste som funker etter min mening. Høy varme=jævelskorpe og ikke gjennomstekt. Lav varme=tørr som f.

200 grader i rundt 20-25min med pepper og salt - samt potetbåter som tar like lang tid Smiley

(du kan evt steke den i skikkelig varme et par min for å holde på saften, og putte den i ovnen restrerende tid)
Tull.

Går fint å steike indrefilet av svin, bare man gjør det på riktig måte. Kjøper du ett kilo så deler du det feks 4-5 stykker. Steiker det på sterk varme 30-60 sekunder på hver side. Deretter på svak varme. 

Øving gjør mester. Spiser det ganske ofte selv, da svin er billig. Prøv dere også fram med forskjellige marinader.

Edit: men for all del. Ovnen fungerer også fint.
Smil med det smilet du har.

Utlogget Citius-altus-fortius

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 120
  • Honnør: 75
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 120

  • øh..
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2994 : 26. mai 2011, 19:22 »
170g biff m/Jack Daniels (Honey Smokehouse) BBQ, 100g fullkornpasta, 40g kessam,40g cottagecheesee, salat m.m.

Utlogget Staggere

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 829
  • Honnør: 136
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 829

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2995 : 26. mai 2011, 19:25 »
Desto mer du kutter opp, desto mer skorpe, desto mer tørt blir det. Men ingen som nekter deg å ødelegge maten din...
Ok.
Smil med det smilet du har.

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2996 : 26. mai 2011, 19:28 »
Tull.

Går fint å steike indrefilet av svin, bare man gjør det på riktig måte. Kjøper du ett kilo så deler du det feks 4-5 stykker. Steiker det på sterk varme 30-60 sekunder på hver side. Deretter på svak varme. 

Øving gjør mester. Spiser det ganske ofte selv, da svin er billig. Prøv dere også fram med forskjellige marinader.

Edit: men for all del. Ovnen fungerer også fint.
Indrefilet av svin må man for guds skyld ha i ovnen, det er det eneste som funker etter min mening. Høy varme=jævelskorpe og ikke gjennomstekt. Lav varme=tørr som f.

200 grader i rundt 20-25min med pepper og salt - samt potetbåter som tar like lang tid Smiley

(du kan evt steke den i skikkelig varme et par min for å holde på saften, og putte den i ovnen restrerende tid)
Mor har da alltid stekt svinet. Og det har da alltid blitt rågodt. Hver gang. Dette slår aldri feil.

Den eneste grunnen til at jeg ikke spør mor, er at hun, som mange andre mødre, gjør alt på føleri, og aldri har noen oppskrift på noe som helst.

Hvor lenge skal jeg steke det på svak varme? Sterk varme i starten er vel for å tette porene eller noe sånt fancy, så ikke saften tyter ut. Men jeg tar typisk og skjærer halvveis inn for og se om den er godt nok stekt, og det er den jo aldri. Og da tyter jo all saften ut!? Den skal ikke være helt rosa, heller ikke helt grå. Men nesten grå.

Utlogget Staggere

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 829
  • Honnør: 136
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 829

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2997 : 26. mai 2011, 19:35 »
Mor har da alltid stekt svinet. Og det har da alltid blitt rågodt. Hver gang. Dette slår aldri feil.

Den eneste grunnen til at jeg ikke spør mor, er at hun, som mange andre mødre, gjør alt på føleri, og aldri har noen oppskrift på noe som helst.

Hvor lenge skal jeg steke det på svak varme? Sterk varme i starten er vel for å tette porene eller noe sånt fancy, så ikke saften tyter ut. Men jeg tar typisk og skjærer halvveis inn for og se om den er godt nok stekt, og det er den jo aldri. Og da tyter jo all saften ut!? Den skal ikke være helt rosa, heller ikke helt grå. Men nesten grå.
Nei nå må du slutte å steike svin. Du ødelegger bare maten din. Blir tørt uansett serru. Kan ikke høre på andre. Bare egene erfaringer som teller.
Smil med det smilet du har.

Utlogget GB!

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 129
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 129

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2998 : 26. mai 2011, 22:02 »
Kylling å ris

Utlogget Espenc

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 837
  • Honnør: 278
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 4 837

  • It's All About The Aesthetics!
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2999 : 26. mai 2011, 22:46 »
Rosa mørbrad med asparges, nam!
Alder: 1989
Vekt: 95kg~
Høyde: 1.83

Benk: 1x120kg
Bøy: 1*172.5kg 19.02.13
Frontbøy 1x130kg 05.03.13
Mark: 1*200kg 03.04.12
Militæpress: 1*80kg 16.02.13
Clean & Jerk: 1.90kg 26.02.12

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=76095.0 Treningslogg
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=81042.0#msg1154832 Bildelogg.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!