Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Selger omtrent ubrukt treningsbelte på: 03. april 2013, 20:15
    ok, da blir det for dyrt med frakten likevel. takk for hjelpa iallefall
    2  Generelt / Kjøp og salg / Sv: Gasp styrkeløftbelte på: 03. april 2013, 20:12
    takk for tilbudet, men trenger ikke no-xplode. med saa höy frakt blir det nesten billigere aa kjöpe et nytt belte her-beklager.
    3  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: Selger omtrent ubrukt treningsbelte på: 03. april 2013, 19:35
    Hvor bredt er beltet paa ytterste hakket? Hvilken störrelse er det? Hva slags pris kunne du tenkt deg? Bor du i Oslo eller Akershus-omraadet?
    4  Generelt / Kjøp og salg / to 20 kg manualer selges-redusert pris. på: 10. mars 2013, 18:44
    Jeg selger mine to 20 kg manualer samlet for kr 800. De er meget lett brukt, men maa hentes her jeg bor (Skillebekk i Nittedal like ved Vestli). Manualene har skraper i gummien på begge (tror hunden min prøvde å tygge på dem) men er ellers hele. Pris kr 1100 for begge.  
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Trener for mye? på: 26. januar 2013, 17:25
    Noen mulighet for aa faa se hva skjemaet innholder? Merker du fremgang? Hvordan föler du deg utenom trening? Har du mer energi og overskudd eller föler du deg slapp og lei? Har du lyst til aa trene?
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Proteintilskudd med vitaminer- Lov aa ta med til Norge? på: 18. november 2012, 17:06
    Kjaere forumsmedlemmer; tittelen sier vel det meste: Er det lov aa ta med proteintilskudd iblandet vitaminer fra utlandet og inn i Norge? Jeg har hört at det ikke er lov, men er usikker. Noen som vet dette med sikkerhet? Setter pris paa alle innspill
    7  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: 4 dagers treningsprogram! på: 13. november 2012, 17:25
    Crowe: Hör paa store blekansikt Lönmo, han taler ei med klöftet tunge!
    8  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 01. november 2012, 18:28
    Juristen: Takk for hjelpen.Virkelig kult gjort av deg.

    Bob Paar: Du sa det selv, det er prinsippet om privatlivets fred. Jeg vil bli testa for doping like lite som jeg ønsker at utestedene skal teste meg for narkotika eller at politiet skal kunne foreta vilkårlige husransakelser på jakt etter kriminelle elementer. Hvorvidt jeg bruker noe doping er irrelevant slik som jeg ser det. Det er etter min mening en privatsak når man trener på treningssenter. Jeg kunne jo forsvidt grave meg ut en kjeller og innrede et gym der med vekter og apparater. Fordelene med hjemmetrening er jo mange. Men en enklere løsning vil etter min mening være at treningssentrene begynner å holde seg til det som står i den store røde boka og ikke misbruker et mandat som er basert på frivillighet..
    9  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 31. oktober 2012, 19:45
    emiiill: Er stackere vanlig? Det har jeg ikke tenkt paa engang.

    aLesserChristian: Takk for linken. Interessant lesning. Det ser altsaa ut som Elixia har sitt paa det törre, iallefall fra datatilsynet sin side...
    10  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 31. oktober 2012, 17:22
    Spirrevipp: Med tanke på at det koster tusenvis for å teste noen så er det nok mest sannsynlig at dette kommer til å bli et ris bak speilet. Har foreløpig ikke hørt om noen som har blitt testet i det hele tatt. Ja skulle vært morsomt å sett hva datatilsynet eller sivilombudsmannen hadde å si om praksisen ja. Sjansen for at jeg hadde avlagt en prøve eller skrevet under på en slik erklæring er like dårlig som sjansen for at den sittende regjeringen begynner å føre en ansvarlig asyl og innvandringspolitikk.
    11  Generelt / Antidoping / Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? på: 28. oktober 2012, 22:03
    "ELIXIA  har inngått avtale om Rent senter med Antidoping Norge fordi vi ønsker et rent, sunt og helsefremmende treningsmiljø på våre treningssentre. Vi tolererer derfor ikke bruk av dopingmidler blant våre kunder.  ELIXIA ønsker et dopingfritt miljø og dette etterstreber vi i alle ledd. Som seriøs aktør i bransjen tar vi sterk avstand fra doping i alle slags former, og føyer oss dermed etter anbefalinger satt av det offisielle kontrollorganet mot doping i Norge, Antidoping Norge.

    Som medlem av ELIXIA tar du avstand fra bruk av dopingmidler, og er kjent med at bruk av dopingmidler utgjør et vesentlig mislighold av medlemsavtalen som gir ELIXIA rett til å heve avtalen med øyeblikkelig virkning.

    Som medlem hos ELIXIA forplikter du deg til ikke å bruke dopingmidler som fremkommer på særskilt dopingliste for treningssentre. Du er kjent med at lista til enhver tid kan finnes på www.rentsenter.no

    ELIXIA har inngått avtale med Antidoping Norge om gjennomføring av dopingkontroll. Der senteret registrerer tegn og symptomer på bruk av dopingmidler er du som medlem innforstått med at du vil bli innkalt til en samtale. Under samtalen vil du bli forelagt en avtale om dopingkontroll som forplikter deg til å avgi dopingprøve mens du befinner meg på treningssenteret dersom det fortsatt foreligger tegn til mulig dopingbruk, se vedlegg.  Dersom du ikke signerer erklæringen, anses det som et vesentlig mislighold av din medlemsavtale, og ELIXIA har anledning til å heve treningsavtalen."

    Jeg trener selv paa Elixia, og lurer paa om dette er juridisk holdbart?  Jeg trodde aa undertegne en tilleggserklaering og aa avgi urinpröve var basert paa frivillighet og ikke tvang. Har det skjedd en endring i vedtakene fra datatilsynet eller er det Elixia som er paa dypt vann?
    12  Trening / Forum for nybegynnere / Mine tips for vektnedgang på: 25. oktober 2012, 22:06
    Mine råd vil være:

    - Skriv ned hva du spiser hver dag og vær ærlig når du skriver lista. Da ser du sikkert hva du burde kutte ut, eller spise mindre av. Start også gjerne en logg her, da får du sett selv hvordan du trener og hvordan du spiser på sikt. Og med mulighet for andre å komme med oppmuntring og forslag til endringer.

    -Beveg deg mer i hverdagen. Hvis du tar buss, gå av bussen noen stopp tidligere og gå resten av turen. Eller hvis du liker å sykle så gjør det. Har du hund, luft den på lange turer  Selv om du begynner å trene så vil de timene du trener bare være en liten del av døgnets totale timeantall. Så da hjelper det lite hvis du bare sitter stille resten av tida.

    - Ikke ha det for travelt: Man blir ikke overvektig over natta, så ikke vent at du skal gå ned veldig mye på kort tid, det er lett å bli utålmodig. Gjør heller forandringer som er sannsynlige at du blir å holde på sikt.  Starter du for hardt er det lett å bli lei når de forventede resultatene uteblir. Ting tar tid.

    -Prøv heller å begrense usunn mat istedet for å kutte den helt ut, ha feks en dag i uka der du kan spise noe godt. Men igjen, begrens deg.

    -Still deg spørsmålet: Hvorfor skal jeg spise nå?  Er jeg sulten nå eller har jeg bare lyst på noe av andre grunner? At det smaker godt, at jeg kjeder meg eller noe annet.

    - Ikke sett deg til matbordet skrubbsulten. Da er sjansen for at du klarer å stoppe akkurat når du mett ganske dårlig.

    -Ikke ta det så tungt hvis du skulle "sprekke" en gang. Det er summen av alle forandringene du gjør som er viktig, ikke at du tok en sjokolade eller en pizza en dag.  Tenk langsiktig. Kroppen din blir å takke deg hvis du begynner å spise sunnere og trene mer, selv om du kanskje ikke ser resultatene uka etter.

    -Sett deg konkrete kortsiktige realistiske mål. Feks at du skal klare et visst antall repetisjoner av en øvelse, løpe en distanse på en bestemt tid, eller at du skal klare å gå ned et visst antall kg over en tidsperiode.

    -Vei deg hver dag om morgenen. Det vil gi deg en indikasjon om hvordan du ligger an.

    -Spis deg mett når du har tilgang til sunn mat laget fra bunnen av. Feks å dra sulten på bytur er å be om bråk: Usunn mat er lett tilgjengelig, lukter fryktelig godt og den er billig. Begynn å spise frokost og ta heller med deg matpakke enn å kjøpe mat ute. Det blir også billigere.

    -Ikke kjøp ferdiglaget mat som feks frossenpizza eller hamburgere fordi det er billig og lettvint. Det er en grunn til at den er så billig. Du kan lett lagere sunnere alternativer selv.

    -Hvis du føler deg dratt mot en viss type usunn mat eller godteri så tenk over følgende: Er dette noe jeg trenger mer av eller har jeg spist nok av den i livet mitt?

    -Slutt med (eller kutt kraftig ned på) brus, sjokolademelk og juice. Drikk mye vann istedet. Husk at sukker er sinnsykt vanedannende.
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: http://mobech.no/ trygg nettbutikk? på: 24. august 2010, 19:05
    Du snakker om butikken Chr Mobech i Oslo? Jeg har handlet fra dem før og er fornøyd med dem. Er ikke noen Rema 1000-prisnivå akkurat, men har ikke opplevd å bli lurt med produkter derifra.  Har kjøpt produkter flere ganger hos Mobech, både på bestilling og i butikk.
    14  Generelt / Antidoping / Sv: Opprette Sak mot Friskhuset City Nord hos datatilsynet;; på: 26. mai 2010, 20:52
    Takk for at du var den tullingen, Lars Helge. Er du i jobb som lærer nå?
    15  Generelt / Antidoping / Sv: AAS snart forbudt i den nye 4 års perioden på: 16. april 2010, 16:10
    Tja, det er jo ikke sagt at folk ikke skyter opp raketter selv om det er blitt forbudt. Er jo ikke det lovbruddet som etterforskes mest. Smuglingen av raketter fra vårt naboland har jo eksplodert (no pun intented).

    Det har røykeloven gjort, men det spørs jo om antallet røykere har blitt mindre. Folk må jo selv avgjøre om de skal slutte, uansett hvor dyrt, ulovlig eller vanskelig tilgjengelig handlingen blir. Heksejakten på røykere har jo virkelig tatt av i det siste, med at de ikke lengre skal få stå utendørs i fred.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!