Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 64
  • 1  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Nickname er obsessive og forfengelig på: 03. november 2012, 10:59
    Cardioøkt - Fredag 02/11-12

    45min på tredemølle, Økende fart - Etter 10min: 70%/maks. 20min: 80%/max. 35min: 90%/maks (Relativt stabilt til slutten, tar utgangspunkt i 200makspuls uten å ha testet).

    Konklusjon: Vet ikke om det er den beste måten å trene cardio, men den føles iallefall godt, og den gir meg den ultimate helgefølelsen. Ganske smertefult de siste 15 min. Smiley

    Vektutvikling:

    Prøvde å lage en graf på vekt de siste 5 ukene, men det ble bare rot, så her er noe (Jeg veier generelt sett minst i uken på Søndager):

    Søndag 30/09-12 - 90.1kg
    Søndag 06/10-12 - 91.3kg
    Søndag 13/10-12 - 92.1kg
    Søndag 20/10-12 - 92.2kg (Halsbetennelse i helgen, ekstremt lavt matinntak)
    Søndag 27/10-12 - 92.6kg (Man-Ons uten trening pga. sykdom)
    Lørdag 03/10-12 - 93.8kg



    Bilder

    Har nå fått tatt noen bilder. Poses er ikke bra, lyset er ikke bra, og det er stress å ta bilder av seg selv i speilet med telefonen. Har noen før/etter bilder hvor man kanskje kunne slitt med å se hva som er før eller etter om det ikke var forklart. Likevel er jeg 3-ish kilo tyngre fra første til siste, så noe må vel ha skjedd, selv om jeg ikke kan sette fingeren på det. Tror jeg skal prøve med selvutløser neste gang, men for øyeblikket får det bli med disse. Mye som må bli gjort, men jeg er (kanskje) godt på vei. Jeg er mest fornøyd med ryggen (Generelt sett, ikke nødvendigvis på framgang), men det er fordi den faktisk er tildels markert, selv om kamera ikke klarer helt å plukke det opp.



    2  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Nickname er obsessive og forfengelig på: 01. november 2012, 18:56
    Rygg+Bein+Mageøkt Tirsdag - 30/10-12

    Chins - x10, x8, x6 - Med 19kg "hjelpevekt", som etter forsøk på å gjøre uten er bekreftet å ikke ha samme effekt som å være 19kg lettere, så tror jeg snart kan droppe den. Opp et par reps fra sist uke. Ikke veldig fornøyd.

    Sittende roing - 77kg - 12x3 - Er ikke så sikker på om teknikken min sitter helt på denne, men har ikke hatt noen plager. Opp fra 67kg siden sist uke.

    Pulldowns - 54kg - 12x3 - Jeg føler meg ubrukelig i denne øvelsen, og det er som regel underarmene som føler det. Tungt og samme vekt som sist uke. Meget misfornøyd.

    Bent-over dumbell row - 24kg - 12x3 Opp fra 22kg sist uke, og meget fornøyd med utførelse. Definitivt ryggøvelsen jeg føler treffer best.

    Bein
    Beinpress - 12x3
    Lårcurl-thingie - 12x3 (Underside)
    Den motsatte av den over 12x3 (Overside)
    Legg-greie - 12x3
    Disse gikk helt greit. Første gang jeg trente styrke på bein på meget lenge, så tok det med ro og testet litt ut. Skal prøve å huske navnet på apparatene/øvelsene, og vekten jeg brukte til neste gang. Smiley

    Mage
    Crunches i apparat - 50kg motvekt - 12x3 - Har sjelden mye variasjon når jeg tar mage, og dette var ingen unntak. En hard øvelse som føltes bra.

    Konklusjon: Greit fornøyd med økta i sin helhet, men sliter litt med mestring av alle øvelsene, og føler at mer kunne blitt gjort. Beinøvelsene ble litt spastiske.

    Skulderøkt - 31/10-12

    Arnold Dumbell Press - 22kg - 8x3 - Opp Fra totalt mislykket 20kg session for to uker siden (Syk sist uke), så meget fornøyd. Skal begynne å variere litt på reps i div øvelser.

    Sidehev - 8kg - 10x3 - Greit nok. Opp fra 6kg sist gang, men det var 12x3.

    Fronthev - 12kg - 10x3 - Godt fornøyd. Opp fra 10kg - 12x3 sist gang.

    Fornøyd med økten, som også er ukens korteste. Følte jeg hadde mye mer energi, men vet ikke helt hva jeg skulle brukt den på.

    Armøkt - 01/11-12

    Biceps cablecurls med stang - 31,5kg - 8x3 - Opp fra 28kg sist gang, men færre reps.

    Hammercurls - 16kg - 8x3 - Opp fra 14kg 10x3, øvelsen føltes veldig bra.

    Triceps Pushdows - 35kg - 8x3 - Opp fra 31,25kg 12x3. Greit.

    Smalbenk - 50kg x8. 55kg x8, 60kg x8, 62,5kg x10 (Fail) Ville pushe triceps litt her, og den jobben ble greit gjort. God øvelse.

    Barbellcurls - 30kg x10, x10, x6 (Fail) - Samme tanke som med forrige. Greit nok, men hadde ikke mye mer å gi. Øvelse muligens litt for lik/identisk med den første, med riktignok videre grep.

    God økt. Den ble utvidet endel fra tidligere, og førte til den beste pumpen jeg har hatt på en god stund.

    Konklusjon om repetisjonsvariasjon: Dette føltes veldig bra. Jeg kan såklart ikke vite hvordan de varige resultatene blir, men det ser lovende ut, og jeg fikk også litt bedre flyt i settene.



    Komme mest sannsynlig til å legge ut noen bilder på Lørdag, og noen grafer og diverse jeg vil sløse bort tiden min på på en lørdag formiddag. Neppe noe big woop på før/etter bilder etter få ukers trening, men har noen kilo ekstra, så er sikkert en liten forskjell.



    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Vektøkning - Ingen løsning på: 29. oktober 2012, 23:33
    Har ikke prøvd dette selv, men ser solid ut. Smiley

    http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=128
    4  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Nickname er obsessive og forfengelig på: 29. oktober 2012, 22:22
    Begynner like gjerne å logge litt økter, for å gi et lite inntrykk av styrke, rutine etc.

    Brystøkt Mandag 29/10-12

    Benkpress: 62,5kg - x12, x12, x10. - Hadde ingen til å spotte meg, så kunne ikke gå helt ut. Tror det hadde blitt 12x3, men vil ikke risikere å bli liggende der.

    Skråbenk dumbells: 20kg - 12x3. - Tok den så godt som helt til failure, kunne sikkert kalle den siste x11,5

    Pec deck maskin (Butterflies or w/e?): 68kg - x12, x12, x10 - God øvelse. Blir litt vinglete når kreftene ebber ut.


    Jeg sliter litt med å huske hvordan musklene mine fungerer, men det virker litt tynt. Samtidig så ble alt tatt til 99% failure, og chest+triceps ble helt utkjørt, så ser ikke helt hvordan jeg skal kunne klare å ta det ytterligere.

    Økten føltes bra, men er som alltid bekymret over om det er godt nok. Samtidig tok jeg 2,5kg mer en sist uke i benken, med identisk antall reps, så er vel et godt tegn. Jeg fullførte også 12x3 på 20kg i skråbenken, som jeg ikke klarte sist uke, og hadde en liten improvement på pecdecken også. Alt i alt er det framskritt på styrken, vekten går opp og jeg har vel strengt talt ingenting å klage på annet enn usikkerhet på programmet.

     
    5  Bilder / Bilder av Medlemmene / Nickname er obsessive og forfengelig (Pics, s1!) på: 29. oktober 2012, 08:55
    Hei hei.

    Starter denne tråden her, men vil ikke poste bilder av medlemmet før jeg er hakket mer confident på at det er noe interessant å formiddle, men vil tro det kommer i løpet av November, så satser på at man kan ha tråden her.

    Jeg begynte i midten av September på et trenings og kostholdsprosjekt jeg for øyeblikket har høye forhåpninger til, og jeg skal prøve å formiddle dette på en måte som ikke får meg til å virke som en total douche. Jeg begynte med en ambisjon, og det var høyere selvfølelse og å få bedre tanker om hvordan andre så på meg. Dette er utvilsomt et forfengelighetsprosjekt, men jeg håper det kan utvikle seg derifra og til noe bra.

    Ambisjoner: Jeg har ingen planer om å konkurrere i noe eller å bli usannsynlig sterk. Målet for øyeblikket er å få en estetisk bra kropp, helst med et tillegg av overskudd i hverdagen. Kommer kanskje nærmere tilbake til dette punktet i fremtiden.

    Stats begynnelse (29/09-12):
    22år
    192cm
    ~90,5kg
    (Jeg har noen dårlig utførte mål av diverse kroppsdeler (Nothing naughty) liggende et sted, så jeg skal prøve å få det ned her snart)

    Stats nå (03/11-12):
    22år
    192cm
    93,8kg

    Treningsopplegg:
    Jeg har ikke full tillit til treningsprogrammet mitt, siden det er løst tatt ut fra diverse andre og tweaket etter mine egne preferanser, og det jeg føler jeg for øyeblikket har grei teknikk på. Det er også lagt opp i veldig korte økter (For korte etter min smak egentlig, men jeg pusher iallefall til "omtrent" failure på de aktuelle muskelgruppene). Jeg tar 12x3 sets, 1min pause mellom set og 2min pause mellom øvelser. (Det er dette jeg forsøker på, men lengden på øktene kan indikere at jeg ikke klarer å følge dette helt opp, mye pga. kø på apparat/vekter og lignende).

    Mandag: Bryst - Benkpress, skråbenk dumbells, pec deck

    Tirsdag: Rygg - Pullups (? eller hva de nå kalles) (Foreløpig med hjelpevekt), row, pulldowns, bent-over dumbell row.

    Onsdag: Skuldre - Arnold hantelpress, sidehev, fronthev

    Torsdag: Armer - Cablecurls (Med bar), hammercurls, triceps pushdowns

    Fredag: Cardio - 45min tredemølle, 70-90% maxpuls

    Lørdag: Fri!

    Søndag: Fri!


    Noen spør seg kanskje: "Hvor i h****** er beina?". Det lurer jeg også på, men da jeg begynte med dette virket det rasjonelt å droppe beina for øyeblikket, siden jeg har ganske massive lår sammenlignet med resten av kroppen, og jeg var bekymret for at de skulle bli ytterligere svære. Nå er jeg derimot redd for å være latterlig slapp i beina sammenlignet med resten av kroppen, så skal prøve å nå starte med en beinøkt, selv om jeg ikke aner hvor jeg skal begynne). Det kan nok også argumenteres for å droppe cardioøkta, siden jeg strengt talt er på bulk, men jeg går fortsatt opp i vekt med den, og det er også den herligeste økta å gjennomføre.

    Kosthold:
    Jeg har lagt om kostholdet mitt TOTALT etter at jeg begynte med dette. De siste par årene har jeg levd på mikrobølgeovnmat, søtsaker og spist max 2 måltider daglig. Nå prøver jeg å ha et veldig godt kosthold, og føler ingen behov for å unne meg noe spesielt som ikke også er bra for meg. Jeg har også gått de 22 første årene av livet mitt uten å NOENGANG spise salat frivillig, og sjelden under press, så det er det største "offeret" jeg har gjort, selv om det funker nå. Likevel er det godt mulig det er ubalanse i kostholdet, så input er alltid satt pris på. Jeg er klar over at proteininntaket muligens er latterlig høyt, men går litt for en "Heller for mye enn for lite" mentalitet nå.

    Frokost: Havregryn med rosiner, skummet melk og mager kesam + Proteinshake + Tran

    Lunch nr. 1: Skiver med makrell i tomat.

    Lunch nr. 2: Fullkornspita med tunfisk/Reker i lake + Stort glass appelsinjuice (Reker når jeg skal kose meg, siden det er awesome)

    Før trening: Banan + Proteinshake

    Etter trening: Proteinshake + Cellmax restitusjonsdrikk (Har hørt at dette er waste of cash, men kjøpte det på impuls da jeg skulle begynne på trene i fjor, så tenker det funker, selv om en banan+kreatin nok har samme effekten, om jeg har forstått rett).

    Middag: Kylling/Torsk/Sei + Middagsris m/ villris + ca. 500g div. salat (Endel mer enn på featured pic)

    Kveldsmat: Frøknekkebrød (Hjemmelaget av mor, 5-6 forskjellige typer frø+havregryn) med diverse digg pålegg + Stort glass melk.

    Før sengetid: Caseinshake.

    Det er ikke hver dag jeg får helt til dette, ettersom jeg er i praksis for øyeblikket, men jeg forsøker. Gjerne kan det bety å droppe kveldsmaten pga. for sen middag.

    Jeg var litt bekymret for å be om input her, siden det sikkert er tusen ting å trekke på opplegget mitt, og jeg er ganske fornøyd med hvordan ting går, men samtidig må jeg vel få noe input for ytterligere forbedringer.

    Jeg fikk litt dårlig tid nå, så vil nok redigere endel feil i ettermiddag.


    Mens jeg moter meg opp til å poste noen bilder, her er noen bilder av div. mat.
    6  Trening / Forum for ungdom / Begynne på nytt - Ute etter motivasjon og tips. på: 08. september 2009, 14:38
    Jeg kan begynne med å skrive litt om meg selv.

    For rundt 3-4 år siden trente jeg fast 4+ ganger i uken. Jeg trente hardt, og koste meg med det, men plutselig mistet jeg gløden. Jeg er nå 19 år, og er like tung som jeg var som 16 åring, men hvor jeg før kunne ta 5x5 90kg i benken, sliter jeg nå med 1 rep på samme tyngde. Jeg har kanskje trent i snitt 10 ganger i året de siste 3 årene, og føler meg slapp og har totalt mangel på overskudd.

    Litt data på meg selv:

    Vekt: 92kg
    Høyde: 190cm
    Benkpress: ca. 92,5kg 1rm
    Bieceps: 16,5kg consentration curls, 8x3

    Noe annet har jeg dessverre ikke testet, siden jeg de siste årene har trent som en 13åring som vil se bra ut på overkroppen.

    Jeg er semi-professionell pokerspiller, og det fører dermed til at jeg sitter i ro opptil 40 timer i uken, og jeg kjenner det i ryggen. Jeg studerer også, og har flyttet hjemmefra nå i høst. Jeg har fikset et treningsabonnement, men sliter tildels med motivasjonon, og hvor jeg skal begynne. De siste årene har jeg gått på en diett hvor jeg har skippet forkost, spist veldig mye kjøttdeig og makaroni, og ligger gjerne på rundt 2 måltider til dagen. Jeg har også begynt å røyke, noe jeg håper å slutte med om ikke så alt for lenge, men det er ikke helt øverst på prioriteringslista.

    Hva er jeg ute etter? 

    - Et greit treningsprogram for 3-4 dager i uken. (Helst så hardt som mulig, ettersom jeg føler en trang til å kickstarte treningen)
    - Et matprogram utkast, som gjerne ikke er så dyrt, siden jeg ikke har veldig mye penger til overs.
    - Feedback på om det er lurt å bare kaste seg tilbake på kosttilskudd, eller om det like gjerne kan avvente.
    - Motiverende ord Smiley

    Ellers kan jeg nevne at jeg husker dette forumet som et koslig sted, og setter pris på konstruktive tilbakemeldinger Smiley
    7  Trening / Forum for ungdom / Sv: Markløft - Kun for hofteleddsstrekkerne? (Kroppsøving - Videregående skole" på: 16. november 2006, 16:21
    Har også havnet i mange heftige diskusjoner med gymlærere oppgjennom årene.

    Da er vi to... Smiley  Får heller ta igjen førsteinntrykket med å eie på kulestøt og sit-up  og push-up test Wink
    8  Trening / Forum for ungdom / Sv: Markløft - Kun for hofteleddsstrekkerne? (Kroppsøving - Videregående skole" på: 14. november 2006, 13:55
    Honnør for den Celdiir.

    Sa det til læreren og hun sa at hvis jeg kjenner det som trening i ryggen når jeg tar markløft gjør jeg det feil og må arbeide på teknikken for ikke å ødelegge ryggen. Hun skjønte ikke hvordan den statiske jobbingen i ryggen skulle ha betydelig virkning. Personlig har jeg hatt stor framgang i styrke og volum på ryggen etter at markløft ble satt på rygg-dagsorderen, og jeg føler teknikken er god, så den kritikken tror jeg at blir satt til siden. Smiley

    Takk for hjelpen.

     
    9  Trening / Forum for ungdom / Markløft - Kun for hofteleddsstrekkerne? (Kroppsøving - Videregående skole" på: 13. november 2006, 12:31
    I Gymnastikkboka "Kroppsøving - Videregående skole" (Vg1-Vg3) på side 57 står Markløft oppført som en øvelse for hofteleddsstrekkeren. Jeg informerte læreren om "feilen" og hun sa at markløft ikke hadde noe med ryggen å gjøre. Jeg protesterte og argumenterte i 15 min før timen var slutt og læreren har lagt meg i hat for resten av året. Hennes påstander står imot alt jeg noensinne har lært om trening av rygg. Jeg er forvirret. Hjelp?     
    10  Generelt / Åpent forum / SV: Bjarne Haakon Hanssen vil ha flere Pakistanere i Norge på: 21. september 2006, 21:38
    Siden ingen så ut til å forstå sist innlegg prøver jeg igjen: Vi har innvandrere i landet. Er det ikke like greit å akseptere det og samarbeide? Det virker jo som om noen her synest at kriminelle ikke kan bli lovlydige. Hvis det er logikken man følger kunne jo like godt alle forbrytelser straffes med dødsstraff...? Det er meningsløst. Derfor, i steden for å klage på dem og isolere dem fra samfunnet, kanskje det er bedre å gi dem en ny sjanse?

    Når jeg snakker om "rasist" snakker jeg om en som diskriminerer og behandler folk med en annen kultur som f.eks en kriminell eller terrorist uten å vite noe om personen. Når utsagnene kun er basert på nasjonalitet.

    Jeg har ikke uttalt meg om denne saken, jeg vet ikke på hvilket utgangspunkt de har for å ta inn nye innvandrere. Motargument som: "Man burde skape arbeidsplasser til arbeidløse i Norge først"   Ok. Er argumentet derimot: "Jeg vil ikke ha innvandrere her fordi de er kriminelle" blir for dumt.

    Jeg sier ikke at samfunnet alene har gjort de til kriminelle, men tror dere virkelig at ting blir bedre av at mange har en negativ og forhåndsdømmende innstilling til dem fra dag en? Det tror ikke jeg.

    Jeg håper virkelig at vi bare snakker rundt hverandre her og at ikke alle dere faktisk tror at vi har det bedre med ett ekskluderende samfunn enn ett med toleranse.
    11  Generelt / Åpent forum / SV: Bjarne Haakon Hanssen vil ha flere Pakistanere i Norge på: 21. september 2006, 01:47
    Så du mener det er samfunnets skyld at innvandrere blir kriminelle? Riktig.. Smiley Hva med integrering da, noe mange innvandrere direkte motarbeider i form av feks å la være å lære seg norsk? Vår feil det og?

    Jeg sier ikke at det er 100% samfunnets skyld at de tyr til kriminalitet, men når en veldig stor prosentandel av norges befolkning er rasister så hjelper det ikke. Det handler heller ikke om hvem som har skylden, men hvem som har ansvar. Vi trenger konstruktive framgangsmåter for å fikse opp i problemene og det starter med at enkeltpersonen må ta litt ansvar. Det er ikke lett å leve vanlig når man ikke blir akseptert.

    Det at noen ikke vil lære språket det kan jeg ikke svare på, iom at jeg ikke vet årsaken/motivet for dette...

    For å understreke igjen: De som utøver vold har selvfølgelig skyld i det selv. Men å overlate kriminelle til skjebnen er uansvarlig. Vi kan jo begynne med å vise toleranse, så blir det fort mye bedre enn å sitte i ett hjørne og se på statestikk og utvikle rasistiske synspunkter.


    Edit: Ops, 5 timer til jeg skal stå opp... God natt Smiley
    12  Generelt / Åpent forum / SV: Days of Our Life..... For oss som er avhengig på: 20. september 2006, 23:27
    Haha Smiley   Ble nesten skuffet over at du sluttet og vise det i Norge, men når jeg ser tilbake på det var det nok det lureste. Tongue  Det som var så irriterende med å se den serie var at når noe var på vei inn i ett rom der noe som ingen måtte se pågikk brukte de vel 3 episoder fra de la handa på dørhåndtaket til døren ble åpnet Grin
    13  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Zuuls profil på: 20. september 2006, 23:22
    Morsomt til høyre på videoen... En gutt som sitter på treningssykkel og trør godt på mens han stirrer intenst på deg før og under løftet  biggrin    Du er forøvrig enorm. Det ryggbildet skremmer meg Cheesy
    14  Generelt / Åpent forum / SV: Dolphin massacre in Japan på: 20. september 2006, 23:14
    Det jeg prøvde å få fram, var at man må drepe fine dyr for å få fin kropp Smiley

    Det var vel ett ganske dårlig forsøk...? Wink
    15  Generelt / Åpent forum / SV: Dolphin massacre in Japan på: 20. september 2006, 23:13
    Enig der, var maui som jeg reagerte på.

    Ja, der fra kommer det endel ekstreme meninger...

    Hvorfor kan vi ikke bare spise de døde barna i afrika? Så slipper vi å drepe delfiner! Cheesy

    Dette var et utrolig groteskt, barnslig og vemmelig innlegg. Sad
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 64
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!