Kenneth Svendsen

Intervju04.05.2011Marika Lejon4

Sist jeg konkurerte var i 2009. Var først med på Stavanger Open - 80 kilo klassen og der ble det andre plass .Så var det NM i - 70 kilo klassen og det ble andre plass der også.

Hva gjør du nå?

Nå om dagen trener jeg bra , etter ett år med lite motivasjon og lite trening. Nå er motivasjonen på topp så nå er det bånn gass!


Når konkurerte du sist ? Og hvordan følte du det gikk?

Sist jeg konkurerte var i 2009. Var først med på Stavanger Open - 80 kilo klassen og der ble det andre plass .Så var det NM i - 70 kilo klassen og det ble andre plass der også. Ble da kvalifisert til Nordisk mesterskap hvor det også ble en andre plass. Så veldig førnøyd med 3 sølv!

Hva er målene dine fremover?

Målet mitt er nå å legge på meg masse så jeg kan stille i -80 enten på Oslo Open eller NM neste år.

Hva gjør du når du ikke trener og spiser? Interesser?

Når jeg ikke trener og spiser så jobber jeg med psykisk utviklingshemmede, og dørvakt. Utover det så tar jeg livet med ro. Har ingen andre store interesser, tar en fest en gang i mellom. Godt å koble av litt.

Hva er du mest stolt av når det gjelder livet?

Jeg er nok mest stolt av at jeg har bevist for alle og spesielt meg selv at jeg klarer å være disiplinert nok til å gå fire mnd på diett. Og at jeg klarer å presse meg selv maks og nå mine mål. Det var noen som tvilte, jeg tvilte også selv.

Hva er dine styrker og svakheter?

Mine styrker er at jeg er blid, positiv og disiplinert. Svakhetene er vel at jeg kan være utålmodig til tider.

Kan du fortelle litt om kostholdet ditt on og off ? Og treningen on og off ?

Kostholdet on : Består av havregryn , protein pulver , kylling , ris og brokkoli. Litt biff .
Off season så spiser jeg stort sett det jeg har lyst på men tenker hele tiden på å få i meg nok proteiner . Maten består mest av: Grovt brød , havregryn , protein pulver , karbonadedeig , potet , pasta , ris , salat , grønnsaker , noe fisk og noe kylling. Treningen on og off er mye lik , men selvfølgelig mye mer kardio trening når jeg er on .
En vanlig uke kan se sånn ut:

Mandag : Bryst og triceps
Tirsdag : Rygg og biceps
Onsdag : Skuldre og nakke
Torsdag : Fri
Fredag: Fremside lår og legger
Lørdag : Bakside lår og mage
Søndag : Fri

Hvor mye av livet ditt handler om kroppsbygging?

Kroppsbygging er ikke en hobby for min del, men en livsstil. Så utenom samboeren min Veronica, familien og jobben min så handler stort sett det meste om kroppsbygging.

Hvor lenge pleier du å gå på diett?

I 2007 var jeg på diett i 2,5 mnd men det ble 4 mnd i 2009 .


Hva er vekten on og off?

Sist jeg stilte var vekten 68,5 kilo. Så on -70 . Nå off season ligger vekten på 90 - 94 kg.

Hvor mye har du utviklet deg siden du begynte å bygge muskler og når begynte du?

Når jeg begynte å trene på helsestudio veide jeg 65 kg . Nå ligger vekten på 25 - 30 kg mer så noe har vel skjedd. Begynte å trene på Mysen fitness senter i år 2000 .

Hva er det beste du vet av mat?

En god pizza er vel noe av det beste jeg får. Ellers så er jeg litt glad i junkfood generelt .

Vil benytte anledningen til å takke Soran Rashid for oppfølging når jeg er på diett, for både dietten og treningen. Hadde det ikke vært for ham så hadde jeg sikkert ikke kommet meg på scenen. Takk også til Veronica som holder ut med meg og spesiellt på diett når humøret kan svinge litt. Og ikke minst kollegaene mine som har holdt ut med meg. Takk

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!