Fra svak og skrøpelig til muskelgudinne

Intervju01.04.2020Joachim Marhaug0

Abby Pollock (22) har gjort litt av en forvandling.

Abby Pollock var svak og skrøpelig og levde på bare 900 kcal om dagen. Nå er hun en muskelgudinne. Det er fantastisk å se disse suksesshistoriene av mennesker som har forvandlet livet sitt totalt. Enten om det er ned i vekt eller som i dette tilfellet opp i vekt. Sistnevnte er mer av den sjeldne.

Og en av dem er Abby. Hun startet i den andre enden, svak og skrøpelig og måtte legge på seg. På 5 år gikk hun fra en sjenert og skrøpelig jente til en prisvinnende fitnesstjerne.

Forandret livsstil

Abby vokste opp med å gå på skøyter og da hun stoppet med dette var det fitness som tok tak i henne. Hun forandret livsstil og begynte med en diett og startet med å trene. Med riktig mat og mye trening fikk hun en figur med kurver.

 

Hun var hennes egen inspirasjon og nå har hun lykkes med å inspirere mange andre om betydningen av en sunn livsstil og sunn mat hvor hun deler alt på sosiale medier.

Kostholdet

Abby spiser mye fisk, grønnsaker og komplekse karbohydrater. Abby gir seg selv det hun ønsker seg noen ganger, men ønsker at folk skal vite at gjennomføringen av kostholdet ditt er det som virkelig hjelper deg å nå dine mål.

Abby elsker trappeløp, men hun får mesteparten av kardioen sin med mindre intervaller sammen med styrketreningen hvor hun også legger til i supersett i treningsmetoden. 

 

Hennes historie er unik og det viser at med hardt arbeid og engasjement er alt mulig! Hun har drøssevis av følgere på sosiale medier. Som de fleste av oss frykter også Abby svikt og hun er kritisk til seg selv. Hun har imidlertid en positiv tankegang, er dedikert og prøver å understreke viktigheten av selvkontroll og ønsker folk til å bli med på hennes reise med henne.

Abbys råd til alle der ute er først og fremst og sette egne mål og deretter angripe dem. Svært få har et team bak seg med trenere, ernæringsfysiologer m.m. så innhent en del av kompetansen selv. Les på nettet, spør erfarende folk og les bøker.

Fitness har gjort henne sterk og selvsikker og hun stiller ikke lenger spørsmålstegn om hun kan oppnå sine mål, hun bare angriper dem med alt hun har før hun erobrer dem.

Sjekk ut Abby på Instagram.


Se fitnessreisen til denne spreke 73-åringen
Etter at Kelly ble lam besluttet ektemannen hennes gjennom 14 år å gjøre det slutt etter 4 dager.
Nå har hun operert vekk den overflødige huden. Se hvordan hun ser ut nå!
Går Eddie Hall fra strongman til bodybuilding?
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!