Norway Open 2012

Fitness28.09.2012Rita Immerstein0

I helgen braket det løs i Trondheim med høstens første konkurranse i kroppsbygging og fitness.

Det er meldt på utøvere fra Sverige, Island, Iran, Russland, Litauen, Danmark, Polen, Portugal og Ukraina, men det er selvsagt de norske atletene som står for hoved-andelen av de påmeldte! Allikevel er dette et bredt spekter av nasjoner når det tas i betraktning at konkurransen ikke har vært lagt ut i kalenderen til IFBB. Dette er ellevilt! utbryter en entusiastisk Soran. Han hadde håpet at det var flere nasjoner og gode utøvere som meldte seg på fordi det motiverer de norske utøverne til å innse at det er fysisk mulig å bli i toppform bare man jobber hardt nok.

Bildegalleri

- 218 bilder fra innveiing
- 1422 bilder fra finalen
- 1353 bilder fra forbedømming

LIVE videopptak

- Klikk på linkene under videobilde inne på denne linken.

Resultatliste

- Resultatliste alle klasser

Rapport under forbedømming

Norway Open er i gang
Klokken er 0900 og Treningsforum er på plass i Olavshallen! Over 200 deltakere har forberedt seg og er forhåpentligvis klare for entre scenen utover dagen. Vi oppdaterer fortløpende og gir deg muligheten til å følge konkurransen! 11 nasjoner er representert og den rekordstore deltakelsen krever et løp som må gå på skinner. Dette blir en lang dag både for deltakere, arrangører, publikum og presse - her gjelder det finne seg til rette og nyte en konkurranse fulladet med muskler, nerver, tanning og konkurranseglede. Følg med du også!


(Klikk for å komme til bildegalleri)


(Klikk for å komme til bildegalleriet)

Mens Bodybuilding +100 kg
Den største klassen entrer scenen og deltakerne kommer inn i et relativt avslappet tempo. Knut Spildrejorde, Leif Arne Hestad, Gunnar Holt, Roberto Reinaldi, Arnstein Mathisen, Rami Aaltonen, Kristian Modtli og Jon Arne Stiaker kjemper om en seier i finalen!

Mens Bodybuilding -100 kg
Solid klasse med Joel Pascua som har sin helt spesielle kroppsbyggerfrom. Espen BØS Aune står i line up for første gang med cirka 35 kg mindre masse på kroppen - han får applaus for innsatsen og veide i dag 97 kg!

Mens Bodybuilding -90 kg
Kim Johnny Jenssen er i form, mens Peter Lagermand fra Danmark som alltid imponerer med sin masse - han er tørr og rippet i formen. Dessuten er Alexander Prikhodko(Russland) og Matti Evensen solide i denne klassen.

Mens Bodybuilding -80 kg
En klasse med formen på plass blant de 8 utøverne som deltar. Frode Rosvoll vil gjøre det bra, det samme gjelder Glenn Salte og Joakim Hetland.

Bodybuilding - Damer
Kristina Dybdahl fra Danmark er eneste utøver i Womens bodybuilding Class og hun tar seg flott ut!

CBB +180 cm
Classic Bodybuilding +180 cm består av 12 utøvere! De fyller scenen under poseringene og med økt muskelmasse ser det ut til at også strevet med å stå i poseringer øker. Det tar på kreftene når dommerne skal vurdere dem. Dette er en mer variabel klasse med tanke på muskelutvikling, symmetri og hardhet. Utti Hietala fra Finland er i god form, men kunne med fordel hatt mer tanning. Conny Hilmersson fra Sverige har en ripped form og Erik Thorkelsen ser også bra og tørr ut på scenen. 

Classic bodybuilding Open Class!
Johanna Bjørn Fra Sverige stiller alene på scenen. Hun har en fin symmetri. Seieren er selvsagt gitt!

CBB -180 cm
Det er 7 utøvere som deltar i klassen og Bård Grongstad, Vegard Thevik har funnet formen. Jørn Pettersen stilte sist gang i 2008 som AF-utøver, men har nå tatt steget et hakk opp i størrelse og er med i CBB for første gang - både symmetri og form sitter og han ser bra ut selv om han ikke har mest masse av de som står på scenen. Det ser ikke ut som om det er en lett klasse å vurdere - den er relativt jevn. Carl-Erik Gulliksen har volumet og får trykket fram muskulaturen i poseringene.

Womens Bodyfitness +163
Solrun Stefansdottir poserer med strålende sikkerhet og Mari Haukland står også på scenen med formen på plass. Rop, ros og kommandoer fra venner og coacher i salen skjerper utøverne til å stramme seg ekstra opp. Helen Wilhelmsson(Sverige) er ikke best, men hun har symmetri og fin holdning på scenen. Solrun Stefansdottir, Mari Haukland og Wiviann Gjerset kommer frem til sammenlikning - det samme gjør Stephanie Watson, Therese Thorin(S) og Helen Wilhelmson(S). Stephanie er også ensterk utøver, men Solruns symmetri og sikkerhet er en slager!

Womens Bodyfitness -163 cm
Utøverne har mer muskelutvikling og Kristina Nordahl og Lill Nikolaisen utmerker seg! Sammenliknet med de andre 5 utøverne i klassen skiller de seg helt klart ut. Kine Krøs(Danmark) er av samme kaliber!

Debutanter +163 cm
Igjen en høy klasse med kvalitet. Det har helt klart skjedd en utvikling slik at muskler o gsymmetri helt klart kommer frem her også. Det er ikke lett å få en symmetrisk muskelmasse, men disse debutantene er ikke på langt nær så skrinne og muskelfattige som det har vært å se på tidligere utøvere. De er tross alt debutanter. Andrea Rostad Halsan er i fin form, det samme gjelder Veronica Rønbeck. 

Debutanter i bodyfitness - 163 cm
De står stolte og klare på scenen. Bak dem ligger et hardt arbeid for å få stilt for første gang. Debutantene har kommet seg på et godt nivå og Siv Marie Engen ser ut til å ha fått formen! Det samme gjelder også Janne Krohn - hun ser ut til å fått en fin symmetri.

Bikini fitness -/+ 163 cm
Klassen -163 cm er en fin klasse hvor det i all hovedsak kan vises til god shape og lett muskelutvikling! Det blir spennende å se hvordan utøverne dømmes. Jeanette Elstad, Karoline Skikkelstadødegård og Lone Norås ser flotte ut, men som sagt, det gjenstår å se hvordan de bedømmes.

Bikini Fitness+ 163 cm
Her er det flere sammenlikninger i kjapt tempo. Klassene stor med full rad på 15 utøvere. Den høye klassen i bikini-fitness utmerker seg på en positiv måte. Sammenliknet med Bodyfitness er dette en sterk høy klasse, mens den lave klassen i bodyfitness stort sett har hatt en sterkere utøverrekke. Uansett så virker det som om utøvere og publikummere nyter dette!

Athletic Fitness
Forbedømmingen går på videre med AF +163 cm for jentene! Det er fin symmetri på Åse Tveitastøl og Silje Guttulsrud, mens Lene Hansen har definitivt funnet formen og utmerker seg! Emilie Møller Olsen har fått bygd opp en solid grunnstamme av muskler og har fin dybde! Carina Røstad Haug ser også bra ut. Det samme gjelder Kristin Hole Soldalmen kvartvendingene bør utføres bedre. Miriam Andersen utmerker seg med å smile strålende og ha god attitude på scenen!
Slaen begynner å komme i sving og få varmen! Når +175 AF kommer på scenen får de støtte fra sine fans blant publikummerne. Det er 15 deltakere som skal sammenlines og bedømmes og det er en jevn klasse - Christian Egner er i upåklagelig form!

Bikinifitness +163
Bikinifitness + 163 cm drar selvsagt salen litt opp når de flotte jentene kommer på scenen. Dette er en ny klasse hvor muskelmasse er tonet ned, poseringer har kvartvendinger, men med andre positurer. Ingen tvil om at denne klassen drar opp stemningen! 18 jenter i denne klassen lover en god start for bikiniklassen. Bodyfitness debutant + 163 cm viser 16 spente og flotte jenter! Formen varierer, men alt i alt en god og jevn klasse!
Forbedømming starter kl 1000, men først en særbedømming på 5 deltakere fra AF +175 

 

 

Bilder fra Norway Open

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

   

  

(Se 218 bilder fra innveiing)

Pengepremiene er doblet, pokalene er dobbelt så store og antallet deltakere er doblet siden forrige gang NO ble arrangert i 2010. Antall rpresenterte nasjoner har økt fra 7 til 11 uten drahjelp fra IFBB. Soran hever lista og sier entusiastisk at neste Norway Open will be bigger, better, stronger and faster med representanter fra hele 22 nasjoner.

Hardt arbeid!

Forberedelsesfasen er krevende for Soran pendler mellom Oslo og Trondheim for å få dette i boks. Han takker for hjelpen som Yvonne Skjellin, Gunnar Strand og Lasse Henriksen har bidratt med. Dessuten berømmer han den jobben NKF gjør og som kanskje mange ser på som en selvfølge. Han tar ikke dette som en selvfølge og er imponert over alt arbeidet som gjøres helt gratis. Han forteller at det er utrolig mye arbeid som ligger bak et konkurranse-arrangement og NKF er et viktig sikkerhetsnett når det skal arrangeres stevner utenom Oslo Grand Prix og NM.

LIVE på Treningsforum

Vi kjører LIVE videostreaming på Treningsforum for de som ikke har anledning til å komme eller ikke har fått billett. Følg ellers med på Treningsforum for her kommer det ut intervjuer og bilder.

Kjøreplan!

Det er faktisk så mange utøvere med at Athletic Fitness-utøverne må kjøre dips og chins backstage. Alle skal på scenen i løpet av en dag og med styrkemomenter, lineup og friposeringer i de ulike klassene sier det seg selv at dette blir litt av et race og et kappløp med tiden!

ELIMINATION START 09:00
Men's Athletic Fitness + 175
Women's Bikini Fitness +163
Women's Body Fitness Debutant + 163
Men's Classic Bodybuilding + 180

PREJUGDING START 10:00
Women's Athletic Fitness - Symmetry
Men's Athletic Fitness - Symmetry
Womens Bikini Fitness - Round 1
Women's Bodyfitness - Round 1 - black bikini
Women' Fitness - Symmetry
Men's Fitness - Symmetry

15 MINUTS BREAK
Women's Classic Bodybuilding - Symmetry
Men's Classic Bodybuilding - Symmetry
Women's Bodybuilding - Symmetry
Men's Bodybuilding -80 kg - Symmetry
Men's Bodybuilding -90 kg - Symmetry
Men's Bodybuilding -100 kg - Symmetry
Men's Bodybuilding +100 kg - Symmetry

ATHLETIC FITNESS STRENGTH ROUNDS START 12:00 (LILLESALEN)
Women's Athletic Fitness - Chins/Dips followed by 1000 m rowing
Men's Athletic Fitness - Chins/Dips followed by 1000 m rowing

FINALES START 16:00 (TOP 6)
Women's Athletic Fitness - Symmetry
Men's Athletic Fitness - Symmetry
Women's Bikini Fitness - Round 2
Women's Bodyfitness - Round 2
Award ceremony - Athletic Fitness/Bikini Fitness/Body Fitness
Women's Fitness - Posing Rutine and symmetry
Award ceremony - Women's Fitness
Men's Fitness - Posing Rutine and symmetry
Award ceremony Men's Fitness

15 MINUTES BREAK
Women's Classic Bodybuilding - Symmetry followed by Posing rutine
Men's Classic Bodybuilding - Symmetry/posedown followed by Posing rutine
Award ceremony - Women's Classic Bodybuilding
Award ceremony - Men's Classic Bodybuilding

15 MINUTES BREAK
Women's Bodybuilding - Symmetry followed by Posing rutine
Award ceremony - Women's Bodybuilding
Men's Bodybuilding -80 kg - Symmetry/posedown followed by Posing rutine
Men's Bodybuilding -90 kg - Symmetry/posedown followed by Posing rutine
Award ceremony - Men's Bodybuilding -80 kg
Men's Bodybuilding -100 kg - Symmetry/posedown followed by Posing rutine
Award ceremony - Men's Bodybuilding - 90 kg
Men's Bodybuilding +100 kg -Symmetry/posedown followed by Posing rutine
Award ceremony Men's Bodybuilding - 100 kg
Award ceremony Men's Bodybuilding + 100 kg
Men's Bodybuilding Overall - Symmetry followed by posedown
Award ceremony Men's Bodybuilding Overall

Påmeldte

Women's Fitness open class
Oksana Orobets - Ukrain

Mens's Fitness open class
Eirik Wagelid - Kaliber Gym FKK - Norway

Women's Athletic Fitness -163
Lin Olderøien Elvegård - Kaliber Gym FKK - Norway
Linda Brekke - Kaliber Gym FKK - Norway
Linn Røymstad - Harald's Gym - Norway
Line Drange - Team Peak Fitness - Norway
Anna-Lotta Norberg - Iksu Fitness - Sweden

Men's Athletic Fitness -175
Arild Høgtun - Kaliber Gym FKK - Norway
Daniel Dreier - Kaliber Gym FKK - Norway
Mikael Johnsson - Team Gymgrossisten - Norway
Arve Kristoffersen - Kaliber Gym FKK - Norway
Thomas Oen - Team PeakFitness - Norway
Erik Holsvik - Team City Gym - Norway
Immi Ali - Team City Gym - Norway
Kenneth Eriksen - Kaliber Gym FKK - Norway
William Oen - Team Peak Fitness - Norway
Kjell Olav Samuelsen - Drammen KFK - Norway
Rookie Westin - Iksu Fitness - Sweden
Thomas Hjelde Thoresen - Kaliber Gym FKK - Norway
Haraldur Arnason - Kaliber Gym FKK - Norway
Alexander Farrag Ladsten - Team City Gym - Norway

Women's Athletic Fitness +163
Lone Gilje - Partner Gym - Norway
Miriam Andersen - Kaliber Gym FKK - Norway
Lene Hansen - Harald's Gym - Norway
Tine Rødningsby - Hercules FKK - Norway
Kristin Jakobsen - Kaliber Gym FKK - Norway
Carina Røstad Haug - Kaliber Gym FKK - Norway
Åse Tveitastøl - Team Uno - Norway
Emilie Møller Olsen - Atletix - Norway
Marit Nilsen - Gympartner Fitnessteam - Norway
Kristin Hole Soldal - Team Bodywork - Norway
Silje Guttulsrud - Drammen KFK - Norway
Tina Groff - Team Gymgrossisten - Norway

Men's Athletic Fitness +175
Vasilij Maltsev - Kaliber Gym FKK - Norway
Christer Poulsen - Team 24 Fitness - Norway
Emil Weber Meek - Kaliber Gym FKK - Norway
Perodd Tessem - Kaliber Gym FKK - Norway
Åge Bunde - Team Bodywork - Norway
Erlend Andre Hauger Kile - Atletix - Norway
Karsten Dam Frandsen - Team Sporty24 - Norway
Petter Henriksen - Team Gymgrossisten - Norway
Glenn Frederiksen - Team Gymgrossisten - Norway
Shahin Zanbili - Hercules FKK - Norway
Sindre Ingdahl - Kaliber Gym FKK - Norway
Rami Le Rock - Team City Gym - Norway
Henrik Karlsen - Team City Gym - Norway
Anders Meskestad Jacobsen - Partner FKK - Norway
Robin Raael - Drammen KFK - Norway
Simon Ingdahl - Kaliber Gym FKK - Norway
Ken Aasen - Partner Gym - Norway
Marius Gangmark - Team Toppform - Norway
Kristian Lauknes - Kaliber Gym FKK - Norway
Hans-Adrian Hanssen - Partner Gym - Norway
Håvard Landsem - Partner Gym - Norway
Christian Egner - Partner Gym - Norway
Jakob Már Jónharðsson - Northern Light - Iceland
Michael Hegstad - Kaliber Gym FKK - Norway
Peder Rosada-Svendsen - Partner Gym - Norway

Women's Bikini Fitness -163
Asta Samanta Harsten - Kaliber Gym FKK - Norway
Karoline B Skikkelstadødegård - Kaliber Gym FKK - Norway
Julie Firing - Team Toppform - Norway
Amalie Espedal Vossgård - Harald's Gym - Norway
May-Britt Fløan Øie - Kaliber Gym FKK - Norway
Lone Norås - Kaliber Gym FKK - Norway
Carolina Carter - Team City Gym - Norway
Efia Marie Damba - Kaliber Gym FKK - Norway
Jeanette Elstad - Gympartner Fitnessteam - Norway

Women's Bikini Fitness +163
Martine Tørseth - Team Gymgrossisten - Norway
Synne Næss Ripe - Kaliber Gym FKK - Norway
Monica W Storsve - Kaliber Gym FKK - Norway
Ida Kjelsli Skarpnes - Kaliber Gym FKK - Norway
Catharina Wahl - Team Helseshop - Norway
Nina Gjengaar - Team Helseshop - Norway
Veronica Wister - Team Helseshop - Norway
Veronica Dalsnes - Kaliber Gym FKK - Norway
Kristina Kolstad - Kaliber Gym FKK - Norway
Linn Karlsen - Kaliber Gym FKK - Norway
Tonje Laukholm - Kaliber Gym FKK - Norway
Linn Cesilie Tovås - Kaliber Gym FKK - Norway
Christina Strøm Fjære - Gympartner Fitnessteam - Norway
Anneli Simonsen - Gympartner Fitnessteam - Norway
Maria Martinsen - Gympartner Fitnessteam - Norway
Nikita Rodriguez - Team 24 Fitness - Norway
Naima Therese Eide Damberg - Team 24 Fitness - Norway
Kittie Dehn-Rosengren - Team Musclezone - Sweden
Line Marion Kjøniksen -Gympartner Fitnessteam - Norway
Ellen Berg - Team 24 Fitness - Norway

Women's Body Fitness Debutant - 163cm
Susanne Garcia Giving - Atletix - Norway
Janne Krohn - Team LiveFit - Norway
Thea Parcon Endre - Team Gymgrossisten - Norway
Anette Thue - Kaliber Gym FKK - Norway
Anniken A Frøyslie - Team 24 Fitness - Norway
Trine Lise Stuevoll - Kaliber Gym FKK - Norway
Ingvild Lund Hammer - Gympartner Fitnessteam - Norway
Julie Oftedal - Kaliber Gym FKK - Norway
Siv Marie Engen - Kaliber Gym FKK - Norway

Women's Body Fitness Debutant + 163cm
Christine Skarpnord - Hercules FKK - Norway
Heidi Karlsen - Kaliber Gym FKK - Norway
Victoria Leanica Hansen - Team Gymgrossisten - Norway
Julie Rafoss - Atletix - Norway
Mariann Sletten - Atletix - Norway
Kristina Skarpenes - Team LiveFit - Norway
Ingeborg Sol Fure - Team LiveFit - Norway
Kim-Yvonne Myrvang - Team 24 Fitness - Norway
Eilin Ulversøy - Team City Gym - Norway
Camilla Hoel - Team City Gym - Norway
Marianne Odland - Team Uno - Norway
Veronica Rønbeck - Team 24 Fitness - Norway
Jacqueline Dahlstrøm - Team Obsessed - Norway
Andrea Rostad Halsan - Kaliber Gym FKK - Norway
Grete Andreassen Bakken - Lasses Gym - Norway
Beathe Kristin Nordby - Team Gymgrossisten - Norway

Women's Body Fitness -163
Kristine Nordstad Moen - Kaliber FKK - Norway
Vilde Dons - Kaliber Gym FKK - Norway
Kriztina Nordahl - Team City Gym - Norway
Lill Nikolaisen - Harald's Gym - Norway
Ruziela Ariffin Eriksen - Team LiveFit - Norway
Kine Krøs - Team Loaded - Denmark
Iselin Kulseth -Harald's Gym - Norway

Women's Body Fitness +163
Pia Marie Mellerstam - Lasses Gym - Norway
Wiviann Gjerset - Harald's Gym - Norway
Stephanie Watson - Team Gymgrossisten - Norway
Mari Haukland - Team City Gym - Norway
Silje Grytbakk - Kaliber Gym FKK - Norway
Therese Thorin - Energy Fys - Sweden
Helen Wilhelmsson - Team Fairing - Sweden
Solrun Stefansdottir - Drammen KK - Norway
Mona H. Hagen - Kaliber Gym FKK - Norway

Women's Classic Bodybuilding Open Class
Johanna Bjorn - Energy Fys Uddevalla - Sweden

Men's Classic Bodybuilding -180
Vegard Thevik - Kaliber Gym FKK - Norway
Kim Johnny Jenssen - Kaliber Gym FKK - Norway
Jørn Pettersen - Atletix - Norway
Bård Grongstad - Team City Gym - Norway
Ruben H. Gjelsnes - Drammen KFK - Norway
Carl-Erik Gulliksen - Team Toppform - Norway
Jostein Jenssen - Geir's FKK - Norway
Ken-Robin Hansen - Geir's FKK - Norway
Arash Fatahi - Iran
Meysam Amiri Siavashani - Iran
Mahdi Zatparvar Haghi - Iran
Fredrik Sund - Team LiveFit - Norway
Mohammad Rouzeh Dalari - Team 24 Fitness

Men's Classic Bodybuilding +180
Lars Petter Eriksen - Team Clean Cut - Norway
Roy Simon Bang - Kaliber Gym FKK - Norway
Kjetil Fimland - Team LiveFit - Norway
Mikael Johansson - Team Gymgrossisten - Norway
Mark Sahharnoi - Russia
Kjetil Fevang - Team City Gym - Norway
Erik Thorkelsen - Team City Gym - Norway
Johnnyboy Johannessen - Team City Gym - Norway
John Large - Drammen KFK - Norway
Robin Høyseth - Drammen KFK - Norway
Deimantas Sladkevicius - Lithuania
Conny Hilmersson - Energy Fys , Udevalla - Sweden
Christer Østvang - Harald's Gym - Norway
Toni Hinkkala - Team Force - Finland
Utti Hietala - Team Mayor's - Finland
Majid Gholamghamari - Iran
Aisan Eslami Chalandar - Iran

Women's Body Building Open Class
Kristina Dybdahl - Loaded Icons - Denmark

Men's Body Building -80
Moktar Sohailifar - Hercules FKK - Norway
Todor Durlev - Hercules FKK -Norway
Gonzalo Longe - Team City Gym - Norway
Joakim Hetland - Team City Gym - Norway
Glenn Salte - Club Athletic - Norway
Arnfinn Benterud - Team 24 Fitness - Norway
Frode Rosvoll - Harald's Gym - Norway
Faik Krupa - Team City Gym - Norway
Hamidreza Moradkhani - Iran
Morteza Norouzi - Iran

Men's Body Building -90
Matti Evensen - Kaliber Gym FKK - Norway
Steffan Larsen - Team Gymgrossisten - Norway
Joachim Pedersen - Team 24 Fitness - Norway
Alexander Prikhodko - Russia
Ahmad Paydar - Iran
Saeid Karjalian Chaijan - Iran
Rouhollah Mirhosseini - Iran
Arash Navidi - Iran

Men's Body Building - 100
Espen "BØS" Aune - Kaliber Gym FKK - Norway
Jon Morten Thomassen - Kaliber Gym FKK - Norway
Peter Lagermand - Loaded Icons - Denmark
Joel Pascua - Harald's Gym - Norway
Leif Arne Hestad - Harald's Gym - Norway
Ole Kristian Våga - Team City Gym - Norway
Knut Spildrejorde - Team 24 Fitness - Norway
Mikaen Gumse - Team Gumse Gym - Sweden
Adam Adamski - Paco Lublin - Polen
Mohsen Shahbanee - Iran
Reza Kakavand Bidkorpeh - Iran

Men's Body Building +100
Roberto Reinaldo - Bungavilia Fitness - Portugal
Arnstein Mathisen - Harald's Gym - Norway
Kristian Midtli - Team 24 Fitness - Norway
Jon Arne Stiaker - Harald's Gym - Norway
Gunnar Holt - Harald's Gym - Norway
Rami Aaltonen - Team Mass.fi - Finland
Saeid Nori - Iran
Amirhossein Jalilvand - Iran
Ehsan Nabiei - Iran

 

 


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Norway Open 2015

Fitness20.09.2015383

Med over 300 deltakere gikk Norway Open 2015 av stabelen.

Norway Open Transformation 2015

Fitness17.04.2015101

Norway Open Transformation er en konkurranse hvor du kan komme i bedre form.

Nordic Championships 2014

Fitness03.11.201489

Se bilder og resultater.
Resultatliste fra Norway Open 2014.

Norway Open 2015

Fitness20.09.2015383

Norway Open Transformation 2015

Fitness17.04.2015101

Nordic Championships 2014

Fitness03.11.201489

5 mettende mellommåltider

Kosthold28.04.2021192

Sunn og kjapp mat på farten.

Kardio eller styrketrening først?

Trening27.04.2021353

Hva bør du trene først for optimal effekt?
Se hvilke matvarer som du får bedre resultat av.
Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

Et varmt bad forbrenner fett

Trening03.03.2021397

Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.