Coca-Cola Life kommer nå til Norge

Kosthold20.01.2015Joachim Pedersen0

Les hvor og når Coca-Cola Life blir lansert.

Coca-Cola Life ble lansert i Sverige i høst, men det er først nå den kommer til Norge. Det er ikke alle steder du får kjøpt Life i første omgang. Det er før-lansering av produktet på Coop Marked i Lofoten til lørdagen. Deretter vil du finne den på Narvesen og Statoil stasjoner først i uke 6. Lanseringen starter kun med halvlitersflasker. To uker senere i uke 8 vil Coca-Cola Life komme på resten av markedet også da i 1,5 liters flasker. Dette er den største lanseringen av ny brus siden Coca-Cola Zerio kom på markedet i 2006.

Coca-Cola Life inneholder stevia (les mer om stevia nedenfor) og siden det er akkurat er blitt et nytt år og mange har satt nyttårsforsetter vil kanksje Coca-Cola Life være godt bidrag.

Dette er Coca-Cola Life

Coca-Cola Life inneholder stevia, men inneholder også sukker. Hvorfor de har blandet de to søtningsstoffene er usikkert, men Coca-Cola Life skal inneholde 1/3 mindre sukker og kalorier enn vanlige Coca-cola. Så noe bedre er i det i allfall.

Innhold:
330 ml Coca-Cola Life inneholder 89 kcal.
330 ml Coca-Cola inneholder 139 kcal.

Coca-cola life har en grønn profil og ble for første gang lansert i Argentina i mars 2013. Det var en vellykket lansering og nå har Coca-Cola bestemt seg for å lansere den i Europa.

Den blir lansert i England i september og når den kommer til Norge er usikkert.

- Vi kommenterer dessverre aldri potensielle nylanseringer, sier kommunikasjonsdirektør i Coca-Cola Enterprises Norge, sier Stein Rømmerud til Side2.no.

I tillegg til at innholdet er bedret vil også flaskene komme i miljøvennlig materiale. 30% av plastflasken er fra resirkulert materiale.

Coca-Cola følger utviklingen og er med på å skape en sunnere profil samtidig som lanseringen er et ledd i kampen mot fedme. Det synes vi er bra!

Hva er stevia?

Stevia er en urt som inneholder krom, magnesium, selen, silisium, jern, niacin, riboflavin, tiamin, vitamin C og A og sink. Den er uten energi(kalorifri) og den glykemiske indeksen(GI) er lik null. Positive effekter er følgelig at den ikke påvirker blodsukkeret. Ved bruk av stevia blir ikke den naturlige bakteriebalansen påvirket som sukker kan bidra til og bruk anbefales for dem som lider av høyt blodtrykk, diabetes, tannråte, overvekt, kronisk soppinfeksjon og migrene. Forsøk på rotter antyder at bruk av stevia over tid mykner opp blodårer, senker blodtrykk og øker urinstrøm. I Japan er kunstige søtningsstoffer i motsetning til i Norge, forbudt å bruke som tilsetning, mens det er konsumert ca 170 tonn stevia hvert år siden 1987 - uten at det er påvist negative bivirkninger. Stevia er 300 ganger søtere enn sukker og er fri for kjemiske tilsetningsstoffer


Kilde:
Nå kommer Coca-Cola Life til Norge (DinSide, 2015): http://www.dinside.no/932469/naa-kommer-coca-cola-life-til-norge
Nå kommer denne til Norge (2014):
http://www.side2.no/helse/na-kommer-denne-til-europa/8453563.html

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Coca-Cola Life med stevia

Kosthold13.06.2014926

Nå lanserer Coca-Cola Life med stevia, men...
Dette er vårens drikkenyheter.

Pepsi Max Cherry i salg nå

Kosthold16.09.2015205

Pepsi Max har lansert en ny smak; Pepsi Max Cherry.
Har laget film om sitt 60 dager lange sukkereksperiment.

Coca-Cola Life med stevia

Kosthold13.06.2014926

Pepsi Max Cherry i salg nå

Kosthold16.09.2015205

Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.