Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016Joachim Marhaug0

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.

Oslo Grand Prix var vårens vakreste og største muskeleventyr. Med ca 300 deltakere fra 8 nasjoner i 9 klasser ble Oslo Konserthus fylt opp av muskelinteresserte publikummere. Scenen ble prydet med glinsende muskelkropper i ulike fasonger og størrelser. Over halvparten av deltakerne er jenter i klassene Athletic Fitness, Bodyfitness og Bikinifitness. Startskuddet gikk kl 09:00 om morgenen og varte ut til kvelden. Det var liv og røre. Publikummerne var i elektrisk stemning, hylte og brølte og sjeldent har det vært så mye liv under et muskelshow tidligere - og det liker vi. Der gøy å se at venner og familie nærmest har en hyle-konkurranse seg i mellom om hvem som kan rope høyest på sin atlet.


(Se LIVE streaming direkte fra konkurransen her)

LES OGSÅ: - Oslo Grand Prix 2015


Bildegalleri

Tusenvis av bilder av alle utøvere i alle klasser fra Oslo Grand Prix i Bildegalleriet her


Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET!

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

Er du på jakt etter resultatliste? Se helt i bunn under bildene!

Denne artikkelen er lang og inneholder følgende:
- Bildegalleri
- Videoopptak
- Intervjuer
- Bilder (utvalgte)
- Resultatliste

Videoopptak


Bikini + Mens Physique


AF + Bikini

 
Bodyfitness


AF + CBB + BB

Intervjuer av utøvere

Synnøve Belden

Den første jeg møter backstage idet årets Oslo Grand Prix 2016 går av stabelen er Synnøve Birgitte Belden (37). Hun stiller i bodyfitness -168, og har allerede konkurrert i år da hun stilte i Kaliber Open forrige helg. Der tok hun 1. plass i sin klasse, og 2. plass i overall - to sterke plasseringer. Sist hun stilte var i 2014, som debutant i Oslo Grand Prix - den gang fikk hun en 2. plass. Derfra gikk hun videre til NM, hvor hun stilte i sin klasse og i tillegg master, henholdsvis 4. plass og 3. plass. For dagens konkurranse har hun lyst til å kose seg med showet, og tar plasseringene som de kommer. Synne har trent styrke siden hun var 17 år, og det var hennes bror som i utgangspunktet inspirerte henne, da treningsmiljøet på Måløy der hun kommer fra ikke er stort, men treningsstudio fikk de etter hvert. For tiden bor hun i Ålesund med samboer med Ole M. Dragseth og hennes to barn på 7 og 9 år. Foruten dette jobber hun som sykepleier i turnus, og synes det fungerer godt med en stressende jobb og diett - da har hun ikke tid til å være sulten. Hun ligger stort sett på 1750 kalorier på diett, som i hovedsak består av havregryn, proteinpulver, kylling, søtpotet og grønnsaker. Nå har hun vært på diett i 12 uker, og kommer til å spise litt mer frem mot NM som hun planlegger å stille i. Ren mat og sunt kosthold er en livsstil for Synnøve, men hun får også gode råd og veiledning fra Tommi og Edmund i 24 Fitness. Nervene har ikke kommet ennå sier hun, men kommer alltid rett før hum skal på scenen. Treningsforum ønsker henne lykke til denne konkurransen, og også fremover.


Petter Ege

Jeg treffer Petter Ege som snart skal på scenen i Classic Bodybuilding -180 cm. Han er 23 men fyller 24 år om 3 dager. Han stilte i Sandefjord Open i vår, og der fikk han 1. plass i sin klasse. Han debuterte som 17 åring i 2010, og fikk en 4. plass i NM i 2012. Han er spent på denne konkurransen og hvordan han plasserer seg her. Petter stiller for Club Athletic, og har fått gode råd av klubben. Petter har nå vært på diett i 3 ½ måned, og ligger nå på 2000 kalorier. Han går på en klassisk diett, men røper at han spiser mye tunfisk. Treningsprogrammet når han er på diett er en 6-split, men til vanlig trener han 4 eller 5 split, og jobber med å forbedre muskelgruppene fra forrige konkurranse, som er legger og skuldre. Den øvelsen han liker aller best er knebøy, og på diett kan han skilte med knebøy 240 kg x 8. Når han ikke trener jobber han i familiebedriften på Bryne, som er Stilbo Møbler. Han har også samboer, og de blir foreldre i september. Vi gratulerer den vordende far med konkurransen i dag, og oppgavene som venter på høsten.

 

 

 

 


 

Evy Therese Inselset

Evy Therese Inselset (42) stiller i klassen bodyfitness -168, en klasse med hard konkurranse sier hun selv. Konkurransen var også tøff når hun tidligere i år stilte i Loaded Cup i Tyskland, der hun fikk en 7. plass i klassen Master. I fjor konkurrerte hun i Sandefjord Open med en 2. plass og Oslo Grand Prix med en 6. plass. Hun debuterte i 2014, men da i bikinifitness. Hun var både for stor og for hard, og har derfor konkurrert i bodyfitness etter dette, noe hun er godt fornøyd med, da denne klassen krever både hardere trening og strengere dietter, og Evy Therese elsker utfordringer og hardt arbeid. Hun kommer likevel ikke til å dukke opp i NM i år, da hun fremover skal bygge mer volum mot konkurranser i 2017 - dette er en målrettet dame! Hun er godt fornøyd med alle muskelgruppene sine, men for symmetrien skal hun jobbe mer med skuldre fremover. Hun har nå vært på diett siden oktober, og denne dietten styres av Fredrik Sund fra Team Livefit. Den innebærer både brød, knekkebrød, ost og melk - og han har full kontroll med ukentlige formsjekker, noe Evy er takknemlig for. Hun teller ikke kalorier. Evy som også er kjent på Instagram som Fitnessfrue, sier at hun kommer fra en aktiv familie, med to sønner som driver med styrketrening og triathlon. Selv røper hun at hun planlegger å konkurrere i NM sprint i 2017, hun elsker kardio og trener allerede en springpreget kardio hele året. Hun har maks støtte hjemmefra, og ønsker også for denne sporten at dopingkontrollene blir hyppigere, slik at det blir like vilkår for alle utøverne. Vi lar Evy forberede seg videre, hun elsker å stå på scenen, elsker å konkurrere og har aldri nerver - dette er bare gøy. Vi ønsker lykke til!


Ole Morten Dragseth

Denne utøverenb (44) har et comeback her på Oslo Grand Prix, sist han stilte var i Oslo Grand Prix i 2009, i en gren han har konkurrert mye i, nemlig Athletic Fitness. Han har nå valgt å stille i Classic Bodybuilding -180 cm, nærmest som et veddemål sier han og refererer til coach Edmund i 24 Fitness. Han legger også til at han nå har for mange skader både fra dette og thaiboksing, til å klare å hevde seg i Athletic Fitness nå. Så har han også en fysikk som passer bedre i Classic Bodybuilding. Ole er samboer med Synnøve Birgitte Belden, og til sammen har de 4 barn, og begge jobber turnus. Oppkjøringen til Oslo Grand Prix har ikke vært optimal, da han har tilbragt det meste av tiden på jobb i Sverige, og bare 10 dager hjemme med god trening og diett. Når han er på jobb i lenger perioder, må han være kreativ i forhold til trening, så han trener mye med egen kroppsvekt. Dette hardtarbeidende paret klarer likevel å få til treningsøkter sammen, for Ole er dette ikke noe problem, da han ikke har noe spesielt treningsprogram, men kjenner på dagsformen før hver trening. Alt kan forbedres, sier han. Ole er fornøyd med symmetrien, men vil jobbe mer med volum. De går også på samme diett, med ett unntak - Ole Morten spiser mye mer! Han fikk 5. plass her i Oslo Grand Prix, og er kjempefornøyd med dette, og kvalifisering videre til EM i Spania. Classic Bodybuilding gir mersmak, så det blir nok ikke siste gangen vi ser Ole Morten konkurrere i denne grenen.


Ruth Mydland

Ruth Mydland (27) konkurrerer i Athletic Fitness 165+, og jeg treffer henne etter første gjennomkjøring. Hun sier hun gikk fort tom i dag, men klarte 16 dips og rodde 403 meter, noe hun er fornøyd med. Når jeg spør Ruth om diett, sier hun at hun har lagt dette i hendene på coach Niro, men at det er hun som lager maten, altså! Ikke bare lager hun mat til seg selv, men til barna på 1 og 3 også. Samboeren hennes jobber offshore, og hun har god støtte og hjelp fra han når han er hjemme. Han følger med henne i dag, og dette er første gang for han, mens hun konkurrerte i Sandefjord tidligere i år, hvor hun dro hjem til Jørpeland med en 4. plass. Dette har gitt mersmak, men dette er hennes siste konkurranse - i år. Hun innrømmer at hun har vært mye sliten og sulten i denne oppkjøringen, og skal nå prioritere familien fremover. Hun vurderer nå å stille i bodyfitness i fremtiden, og vil prioritere å bygge volum fremover. Treningsmiljøet på Jørpeland er lite, så hun tar ofte turen inn til Sandnes og trener der. Ruth kjører et 10-dagers treningsprogram, og trener 5 til 6 dager i uken, i tillegg kardio hver morgen.

 

 

 

 

 

 


Lejla Cosovic

Neste utøver Lejla Cosovic (32) har kommet fra Sverige for å konkurrere, da både hun og kjæresten har hørt at Oslo Grand Prix er en meget bra konkurranse med høyt nivå. Her skal hun stille i den høye bikiniklassen, +172. Dette er hennes første konkurranse i år, men hun planlegger neste konkurranse i Sverige den 7. mai på Nordic Pro. Tidligere har hun konkurrert i både Lucia og Tyngre i Sverige. Denne jenta trener minst 6 dager i uka, og fordeler det slik at hun trener så tungt hun kan offseason, og høyrep onseason. Hun trener mye bein og rumpe, og knebøy er absolutt favoritt, den trener hun så ofte hun kan, samtidig som det er viktig å restituere kroppen mellom øktene. Hun får hjelp av både kjæresten og Ahmad Ahmad, mr Olympia i sin klasse. Med så tung trening og god hjelp, sier hun at hun nok kan tenke seg å stille i Bodyfitness i fremtiden, da hun ofte i sin klasse er hard og stor i muskulaturen. Kjæresten påpeker at de går på gymmet sammen så ofte de kan, men at han ikke klarer å trene så hardt som henne, så her har vi en sterk kvinne. Hjemme i Sverige jobber hun som frisør, med både kvelder og helg, og må planlegge nøye på diett. Hun har vært på diett siden 1 januar, og har alltid én spisedag i uken, hvor hun spiser absolutt alt hun ønsker - dette fungerer veldig godt for meg, sier Lejla. I tillegg har hun god veiledning fra sitt team i Sverige; Team Elit Nutrition. Lejla er veldig nervøs før konkurranser, men kjæresten er med i dag og passer godt på henne. Hun har som mål om å delta i Arnold Amateur i fremtiden, men før det håper hun å ta med seg en pokal hjem fra Oslo til Sverige i dag.


Karoline Wiik

Denne unge jenta (21) er debutant og stiller i Women's Physique. Hun bor i Hammerfest, hvor hun trener på Barents Fitness. Hun sier treningsmiljøet der oppe er veldig godt, og hun har alltid følt seg velkommen, fått god støtte og hjelp. Det er et gym hun føler seg hjemme på. Karoline har nå vært på diett i 1 ½ år, hun startet i januar 2015. Hun har gått fra å veie 80 kg til nå 53 etter en lang diett og livsstilsendring. Offseason nå tillater hun seg å gå opp 10 kg, men hun sier hun nå har «snudd opp ned på livet sitt», og at endringen har kommet for å bli. Hun jobber turnus som vekter, og sier at dietten krever mye tid, krefter og planlegging. Offseason ønsker hun å ligge på 1700-1800 kalorier, slik at hun ikke trenger å gå sulten. Treningen har vært hard og intensivt, og ofte flere ganger om dagen, i tillegg kardio hver dag. Hele dietten er lagt om, ved hjelp av coach Kim på Barents Gym. I tillegg til styrketrening ønsker hun å ha fokus på andre treningsformer, hun er trener i turn og også aktiv innenfor skyting. Karoline vil gjerne rose sin fantastiske familie og kjæreste som har vært en uvurderlig støtte for henne gjennom denne tiden, i tillegg til sin egen vilje av stål. I dag er det viktigste for henne å delta, ikke vinne - hun vil vise at det er mulig, vise at hun kan klare det. Og det har hun klart med glans, vi gratulerer med en strålende opptreden i Oslo Grand Prix, og en 2. plass i konkurransen.


Ihsan Tanis

Ihsan Tanis (29) har tatt turen fra Danmark til Oslo Grand Prix, og stiller i Mens Physique +178. Dette er 7. gang på to år han stiller, og han kan denne sesongen skilte med en 1 plass i sin klasse i Danish Open, og fikk også 1. plass i overall. Han var i Oslo i fjor også, da fikk han 4. plass, og innrømmer nå at han har som mål å komme på pallen denne gang. Selv om han bare har konkurrert i to år, har han trent styrke i 13 år tross sin unge alder. Treningsprogrammet er en 3-split, og han trener 6 dager i uka. Tilbakemeldingen fra dommerne er at han har en komplett fysikk, men han ønsker likevel å forbedre bryst. Får han trene det han liker best blir det biceps og triceps, og han trener også kardio nesten hver dag. Tidligere har han stått på en klassisk diett bestående av kylling og ris, mens han i år prøver en diett som heter «carb cycle», og denne passer han bedre. Den innebærer low-medium og high carb dager. Ihsan sier at jo høyere man skal nå, jo hardere må man satse, også når det gjelder diett. Han forteller også at han har en norsk kjæreste som er med for å støtte han i dag, og han sier dette også er viktig ellers, å ha en forlovede som har forståelse for det han driver med, noe han har i sin kjæreste. Hun er også med til Oslo i dag Videre har han mål om å få Pro Card, og neste konkurranse blir i oktober i Danmarksmesterskapet. Ihsan trenger ingen coach, da han er sin egen coach, og coacher også atleter hjemme i Danmark. Han er veldig stolt av sin Facebook-side Ihsan Tanis, fitness, kost og livsstil, som snart har 10 000 følgere. Han har lovet sine følgere at når han når 10 000 skal han spise 10 000 kalorier på én dag - så det er bare å følge denne målrettede mannen på sin reise videre.


Othilie Ulvedalen

Othilie (21) stilte i bikinifitness -160, og er litt skuffet når vi treffer henne. Hun kom dessverre ikke til finalen i Oslo Grand Prix, men tross skuffelsen er hun blid og motivert videre. I Sandefjord tidligere fikk hun en 3. plass, og hadde forhåpninger til denne konkurransen. Vi nevner at hun er debutant i år, og tror dette er en jente vi vil se mye til. Hun har trent styrketrening siden hun var 17 år, men ellers drevet med idrett hele livet, blant annet har hun mange år innenfor turn, som har gitt henne den fysikken hun har bygget opp nå. I tillegg til å ha drevet med idrett hele livet, jobber hun også med idrett: hun er utdannet PT, jobber som danseinstruktør, turninstruktør og i tillegg på treningssenter. Som om ikke det var nok studerer hun også idrettsvitenskap. Med hard og målrettet trening ønsker hun å fortsette i bikiniklassen, hun elsker at man kan kombinere en sterk, estetisk vakker kropp med dans. Dietten er det coachen som styrer, og det gjøres justeringer fra uke til uke ut fra resultater, men hun sier at hun ikke går sulten. De har funnet en diett som passer henne, og at hun fungerer bedre på fett enn på karbohydrater. Othilie sier denne veien har vært kronglete og lang, og at hun har hatt utrolig god støtte i klubben sin 24 Fitness, og spesielt vil hun trekke frem coach Ellen Berg (IFBB pro) for støtte både til trening, diett og det mentale. Hun opplever at det er mye fordommer mot denne sporten, og har jobbet en del med seg selv i forhold til å akseptere hvor utbredt janteloven er i Norge, men sier nå at hun driver med sporten hun elsker - og kommer til å fortsette videre med nye mål.


Saulius Genutis (25) og Viktor Orri Emilsson (25)

Vi møter to islandske gutter som har tatt turen over til Oslo for å konkurrere. Begge to sier at Oslo Grand Prix er et godt anerkjent arrangement, og at showet er veldig profesjonelt. De kan fortelle at sammenlignet med Icelandic Championship er Oslo Grand Prix større. Likevel ser de at sporten vokser på Island, at det blir flere og flere som trener slik, samtidig som de får flere butikker å handle kosttilskudd i, noe de har savnet. Derfor setter de ekstra pris på at det er utsalg også her under konkurransen. Sauilus stiller i Mens Physique +178 og Viktor i Mens Physique -178. Viktor tok 1. plass og 1. plass overall i det islandske mesterskapet, og er kvalifisert til EM, mens Saulius håper å kvalifisere seg til EM nå. Island har sendt 8 utøver til Norge i denne omgang. Begge to trener på samme treningssenter på Island, men Saulius har trent noen år lenger, han konkurrerte allerede i 2008, og deltok i Sandefjord Open i 2014. Det er hardt og krevende, de jobber og studerer ved siden av og legger også vekt på hvor viktig det er med støtte fra familie, venner og klubben de stiller for. Når det gjelder diett, følger de begge et opplegg de kaller «carb cycling», men har gjort individuelle justeringer. For eksempel spiser Viktor 1600 kcal, 1700 kcal og så 1800 kcal, før han begynner på 1600 igjen, mens Saulius har et annet opplegg der han starter på 10 000 kcal og spiser seg ned til 1200 kcal. Begge forstår godt norsk, og dette forklarer de med at de på Island har NRK TV, samt at de lærer dansk på skolen. De er enige om at de er «in it to win it», så da ønsker vi de lykke til og håper de får et hyggelig opphold her i Oslo, og får fylt opp koffertene med kosttilskudd hjem til Island.

 

 

Bilder av noen utvalgte utøvere

Tusenvis av bilder av alle utøvere i alle klasser fra Oslo Grand Prix i Bildegalleriet her

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET! Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

 

 

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere i alle klasser fra Oslo Grand Prix i Bildegalleriet her

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET! Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

 

 

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere i alle klasser fra Oslo Grand Prix i Bildegalleriet her

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET! Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

 

 

 

 

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere i alle klasser fra Oslo Grand Prix i Bildegalleriet her

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET! Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusenvis av bilder av alle utøvere i alle klasser fra Oslo Grand Prix i Bildegalleriet her

Hashtag @treningsforum og www.facebook.com/Treningsforum når du bruker bildene på sosiale medier. :-)

NYHET! Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 490,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi sendeg deg en e-post etterpå med hvilket utøver nr du har!

 

Resultatliste

Athletic Fitness Damer -165cm
1. Susanne Soydan
2. Ida Oline Talåsen
3. Silje Bjørnstad
4. Trine Toften
5. Linn Sundblom
6. Ann Kristin Johansen

Athletic Fitness Damer +165cm
1. Elisabeth Støland
2. Anette Bunde
3. Maren Kallhovd
4. Ruth Mydland
5. Ane Bjur

Athletic Fitness Damer Overall
1. Susanne Soydan
2. Elisabeth Støland

Athletic Fitness Herrer -178cm
1. Ronny Gudmestad
2. Sigurd Steen
3. Morten Rasmussen
4. Jonathen Labjugt
5. Fredrick Bentzen
6. Morten Telstø

Athletic Fitness Herrer +178cm
1. Christian Egner
2. Simen Brenna
3. Martin Trolldalen-Nystrøm
4. Henning Jacobsen
5. Espen Orre
6. Eirik Kindsbækken

Athletic Fitness Herrer Overall
1.Ronny Gudmestad
2. Christian Egner

Classic Bodybuilding -180cm
1. Tomas Kairys
2. Devidas Guzys
3. Radoslaw Smyk
4. Petter Ege
5. Ole Morten Dragseth
6. Auob Abasi

Classic Bodybuilding +180cm
1. Gedvydas Narkevicius
2. Svajunas Misiura
3. Martynas Lukasevicius
4. Paulius Berzinskas
5. Christian Martinussen
6. Stian Kristoffer Solgård

Classic Bodybuilding Overall
1. Tomas Kairys
2. Gedvydas Narkevicius

Womens Physique Open class
1. Ariell Rosenblad
2. Mari Wedde Engelsvoll
3. Alda Ósk Hauksdottir
4. Jasmina Blagojevic
5. Marita Louise Strømmen

Mens Bodybuilding -85kg
1. Andre Thesen
2. Mariusz Ciupak
3. Keywan Nabi
4. Wilson da Silva
5. Lukasz Kmuk

Mens Bodybuilding -95kg
1. Ott Kiivikas
2. Krysztof Skryplonek
3. Ramunas Rimidys
4. Rasmus Rasmussen

Bodybuilding +95kg
1. Deividas Dubinas
2. Piotr Sevcenko
3. Jonathan Fogelberg
4. Alexander Bekken
5. Robin Ljungsberg

Bodybuilding Overall
1. Ott Kiivikas
2. Deividas Dubinas
3. Andre Thesen

Bodybuilding Mixed Pairs
1. Ariell Rosenbald & Andre Thesen

Womens Fitness Open class
1. Tina Madeleine Larsen
2. Karoline Wiik

Mens Fitness Open class
1. Eirik Thingstad Haralds Gym
2. Hans Erik Hornell Powergym Athletic

BodyFitness -163cm
1. Veronica Bødker
2. Therese Vilrik Brun
3. Janne Thostensen Krohn
4. Pia Jansson
5. Maria Kolby Sonstad
6. Marte Lian

BodyFitness -168cm
1. Synnøve Birgitte Belden
2. Nina Elstad
3. Julie Siljan
4. Nora Skånøy
5. Anette Jonassen
6. Evy Therese Inselset

BodyFitness +168cm
1. Gro Elisabeth Johansen
2. Nina Furseth
3. Linn Hanssen
4. Monica Smenes
5. Annie Grodaas
6. Elise Murbræck

BodyFitness Overall
1. Veronica Bødker
2. Synnøve Birgitte Belden
3. Gro Elisabeth Johansen

Bikini Fitness -160cm
1. Alexandra Nordhavn
2. Maureen Caramela
3. Trine Rathlau
4. Mimmi Pham
5. Aina Lisa Wilks
6. Synne Mari Jacobsen Myrbø

Bikini Fitness -163cm
1. Bettina Bach
2. Line Elisabeth Karlsen
3. Anastasia Avetisova
4. Kicki Jepsen
5. Tina Stirling
6. Emelie Söder

Bikini Fitness -166cm
1. Therese Oppsal
2. Silje Eriksen
3. Therese Arntzen Stokvik
4. Anne-Lill Saarento
5. Cassandra Lindstrøm
6. Irelin Schaldermose

Bikini Fitness -169cm
1. Lisa-Mari Ingebrigtsen
2. Lottie Jonsson
3. Camilla Brahms
4. Alexandra Henandez
5. Susanne Meling
6. Annie Jeanette Rønneseth

Bikini Fitness -172cm
1. Natalia Ejsmont
2. Mia Helene Hjertås
3. Malin Færøy
4. Margrete By
5. Eileen Kvale Røst
6. Malin Partenyi

Bikini Fitness +172cm
1. Leslie Elise Eidaune
2. Sandra Bostrøm
3. Astrid Gravvold
4. Lena Haugen
5. Stine Nyjordet
6. Monja Wemaas Myrann

Bikini Fitness Overall
1. Natalia Ejsmont
2. Leslie Elise Eidaune
3. Lisa-Mari Ingebrigtsen

Mens Physique -174cm
1. Renatas Suleimanovas
2. Jose Bjargo
3. Alexander Ladsten
4. Dany Espinoza
5. Christoffer Larsen
6. Tom Kristian Hove

Mens Physique -178cm
1. Eduardo Jaques Da Silva
2. Liudas Vaisieta
3. Patrick Rashid Kwarasey
4. Mohamed Hamad
5. Philippe Da Silva
6. Nicklas Öhrvall

Mens Physique +178cm
1. Saulius Genutis
2. Uros Ljiljak
3. Bjørn Tore Justad
4. Ihsan Tanis
5. Peter Bendtsen
6. Kastriot Kopilliqi

Mens Physique Overall
1. Renatas Suleimanovas
2. Eduardo Jaques Da Silva
3. Saulius Genutis

 

Klasser:
•Bodybuilding: -85 kg, -95 kg, +95 kg
•Mixed Pairs
•Classic Bodybuilding: -180 cm, +180 cm
•Womens Physique: Open class
•Men's Fitness & Women's Fitness: Open class
•Men's Athletic Fitness: -178 cm, +178 cm
•Women's Athletic Fitness: -165 cm, +165 cm
•Bodyfitness: -163 cm, -168 cm, +168 cm
•Bikinifitness: -160 cm, -163 cm, -166 cm, -169 cm, +169 cm, +172 cm
•Men's Physique: -174 cm, -178 cm, +178 cm

Se her for kjøreplan.


Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.!
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2015

Fitness11.04.2015405

Se alt fra Oslo Grand Prix. Se bilder, intervju, videoer, resultater m.m.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!