Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018Joachim Marhaug0

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2018 var vårens største muskelshow i Norge. Hele 311 deltagere var på startlisten til helgens store konkurranse. Her dundret msukkken og musklene glinset når utøverne stod på rad og rekke å flekset musklene sine. Mange av utøverne har vært på diett i månedvis for å komme i form til denne store dagen i Oslo Konserthus.

Det var pangstart kl 10.00 lørdag og den første kategorien wellness var ute på scenen. Deretter fulgte det med CBB og den største klassen til slutt som var Bikinifitness. På søndagen startet dagen med Bodybuilding og Bodyfitness før dagen ble avsluttet med Men`s Physique. 

Besøk våre sponsorer slik at vi kan fortsette å kjøre LIVE :-) 

 

Bildegalleri

Se over 4000 bilder fra hele konkuransen lørdag og søndag her

Kjøp bilder UTEN logo og high-res

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg.

Video - lørdag

 
 
 

Video - søndag  

 

Bilder

  

Se over 4000 bilder fra hele konkuransen lørdag og søndag her

Resultater

Women's Physique
I denne klassen var det bare 1 utøver, men Merethe Sørensen tok det med et smil selv om hun var aleine på scenen. Hun poserte godt og hadde tydelig jobbet lenge for å bygge opp sin solide muskelmasse. 

Resultater:
1. Merethe Sørensen

Bodybuilding -80
Så var det Bodybuilding klassene neste. Første ut var -80 kg og her var det ikke så mange utøvere. Det ser ut til at de fleste har gått over til Mens Physique og CBB. Tidligere var det -70, -80, -90, -100 og +100 kg kategorier. Det var uansett noen utøvere med i -80 kg. Joakim Rafoss setter poseringene godt og vil være blant topp 3 her. Det ser ut som at våre gode venn fra utlandet Arunas Vaiksnoras vil dra i havn seieren. 

Resultater:
1. Arunas Vaiksnoras
2. Joakim Rafoss
3. Giedrius Zemaitis
4. Mohamed Osman
5. Gøran Alvaro Forsbergh
6. Diego Larsen

Bodybuilding +80
Denne klassen var preget av mye kjøtt, MYE kjøtt! Den største og høyeste av de het Piotr Senvencko. Her var det så mye muskler at denne mannen må nok på spesialbutikk for han kommer neppe inn i vanlig klær. Derimot er Tomas Bendoraitis en bedre kandidat hva gjelder symmetri og fysikk samt best form. Størst er ikke alltid best. Vi tipper Tomas drar i havn første plassen her.

Resultater:
1. Tomas Bendoraitis
2. Piotr Senvcencko
3. Axel Steffensen

Bodybuilding Junior
De kjørte Junior Master sammen pga det var få utøvere også i disse klassene slik at de ikke skal stå alene på scenen. Jon Anders Hovland som eneste utøver fikk 1. plassen i junior. I master var det to uøvere og Aurinas fra Litauen tar nok 1. plassen. 

Resultater:
1. Jon Anders Hovland

Resultater:
Bodybuilding Master
1. Arunas Vaiksnoras
2. Tor Benny Hansen

Bodybuilding Overall
1. Tomas Bendoraitis

Bodyfitness -163
Over til damer og Bodyfitness. Det var mange flotte jenter som entret scenen. Flere av de så vi også i Sandefjord Open. Lene Kvalvik to seieren i Sandefjord, men her var det nye og andre jenter i klassen. Topp tre i random plassering er nok Hanne Lulu Holst, Viktoria Juhasz og mest sannsynlig Lene Kvalvik. 

Resultater:
1. Viktoria Juhász
2. Hanne Lulu Holst
3. Linn Røymstad
4. Lene Beate Kvalvik
5. Marie Vagstad Eldring
6. May Linn Fagerbæk Engevik

Bodyfitness -168
Her var det mange favoritter fra publikummet. Damene går elegant og setter poseringene som et skudd. Mange oser god selvtillit og nyter scenetiden. Linda Cedell vant i Sandefjord og er nok også vinneren i denne klassen, men vil få stor konkurranse fra fjorårets overallmester Inga Åsgeirsdottir.

Resultater:
1. Linda Cedell
2. Inga Ásgeirsdóttir
3. Riina Kivikoski
4. Christine Gudmundsen
5. Bergrós Kristjánsdóttir
6. Julie Siljan

Bodyfitness +168
En kvinne i denne klassen utmerket seg meget dot og dette var den litauiske Indre Baleviciute. En meget fin ramme og poseringer. Denne kvinnen vil komme langt. Monica Dale Clausen satte også gode poseringer. Tinda Stranden er en også utøver som utmerket seg. Disse tre er nok topp tre, med litauren helt på topp. 


Resultater:
1. Indre Baleviciute
2. Monica Dale Clausen
3. Tina Stranden
4. Mathilde Lyngholm
5. Sigrun Westlie Kristoffersen
6. Connie Holm

Bodyfitness Junior
Julie Siljan viser en flott ramme og fysikk. En skikkelig vakker Bodyfitnessutøver. Vi tror Julie Siljan drar i havn denne, men Bergos Kristjansdotttir er også en utøver med flott symmetri og cuts. Dette blir en tøff kamp.

Resultater:
1. Bergrós Kristjánsdóttir
2. Julie Siljan
3. Sigrun Westlie Kristoffersen
4. Emma Kristensen
5. Sigrid Skjelstad

Bodyfitness Master
Så var det klart for Master damene. Samtlige kvinner hadde vært ute på scenen tidligere ettersom de også kan stille den i den vanlige klassen. Linda Cedell utmerker seg også her som en favoritt. Vanskeligere klasse, men topp 3 ser vi garantert Linda Cedell, Monica Dale Clausen og Riina Kivikoski.

Resultater:
1. Linda Cedell
2. Riina Kivikoski
3. Monica Dale Clausen
4. Synnøve Birgitte Belden
5. Tina Stranden
6. Linda Backlund

Bodyfitness Overall
1. Indre Baleviciute

Men's Physique -170
Så var det over beachgutta med lange flotte surfeshortser i alle regnbuens farger. Gutta smiler bredt, setter poseringene bra og samtlige trives godt på scenen. Dany Espinoza ser veldig flott ut der han står og han vil klatre høyt opp på pallen.

Resultater:
1. Dany Espinoza
2. Truls Krogh Johansen
3. Mohammad Beheshti
4. Abdullah Almanea
5. Vebjørn Nettum
6. Philip Kvam

Men's Physique -173
Denne klassen var det en rekke gode utøvere med. Det er tydelig at gutta har øvd på poseringene. Topp tre i denne klassen tror vi går til Robert Alexander Berg, Regimantas Sinkevicius og Ronnaphum Angkaew.

Resultater:
1. Regimantas Sinkevicius
2. Ronnaphum Angkaew
3. Allan Junior Kaleba
4. Gabriel Andre Tapia
5. Robert Alexander Berg
6. Martin Palm

Men's Physique -176
Nå begynner gutta å bli litt høyere og derfor blir også gutta større. Litt vanskelig klasse men de som utmerker seg godt i klassen er i random rekkefølge Petter Kvernberg, Kristoffer Hænes og Daniel Ek. Flotte utøvere med bra ramme og symmetri.

Resultater:
1. Kristoffer Henæs
2. Petter Kvernberg
3. Oskar Miszta
4. Daniel Ek
5. Sigurd Steen
6. Michael Hegstad

Men's Physique -179
Denne klassen hadde bare 5 utøvere. Her synes vi Jørn Alexander Rønåsen (som har vunnet flere ganger tidligere) skiller seg ut sammen med Felipe Da Silva.

Resultater:
1. Felipe Da Silva
2. Jørn Alexander Rønåsen
3. Tor-Ove Myhre Møllevik
4. Kristian Weiskopf
5. Ole Marius Hoff

Men's Physique -182
Også en klasse med mange gode utøvere. Det er ikke rart dommerne synes det er vanskelig å skille dem av og til. De med den flotteste rammen og fysikken går til Urus Ljiljak og Randy Osei-Tutu.

Resultater:
1. Urus Ljiljak
2. Randy Osei-Tutu
3. Anders Klutorp
4. Joachim Halvorsen
5. Ron Daniel Pedersen
6. Eivind Slaatto

Men's Physique +182
Så den høyeste klassen. Mange av gutta har vært på scenen tidligere og begynner å bli scenevant. Det oser selvtilltit og eleganse lang vei på samtlige. De beste gutta i denne klassen er Thomas Jorami, Mathias Sprenger og Eirik Løland.

Resultater:
1. Matias Sprenger
2. Thomas Joramo
3. Eirik Løland
4. Emestas Svedkauskas
5. Ken Eriksen
6. Erik Mathiesen

Men's Physique Junior -178
Over til juniorklassen. Denne klassen går høyst sannsynlig til Oskar Miszta eller Allan Junior Kaleba. Disse gutta har bra definisjon og fysikk. 

Resultater:
1. Oskar Miszta
2. Allan Junior Kaleba
3. Hakan Øzkara
4. Abdullah Almanea
5. Vebjørn Nettum
6. Martin Myrvold

Men's Physique Junior +178
De lenge juniorgutta entrer scenen. De fleste har vi sett tidligere. Her er det Randy Osei-Tutu som igjen er en vinnerkandidat i våre øyne. 

Resultater:
1. Randy Osei-Tutu
2. Thomas Joramo
3. Matias Sprenger
4. Gustav Zachariassen
5. Markus Johannessen Solum
6. Henrik Dragsnes Jørgensen

Men's Physique Masters
Over til Masters. Eirik Løland stilte også i Sandefjord Open, men her kom han ikke til finalen. Det ser ut som formen er vesentlig bedre i dag. Han poserer som en proff og fysikken hans er en vinner. Det skal ikke forundre oss om han når topp 3 i dag. Helge Jonassen er en veldig god utøver som poserer bra og storkoser seg på scenen. 

Resultater:
1. Eirik Løland
2. Roger Raknes
3. Helge Jonassen
4. Perodd Tessem
5. Nils Kristian Vestengen
6. Frode Flage Eriksen

Men's Physique Junior Overall
1. Randy Osei-Tutu

Men's Physique Overall
1. Regimantas Sinkevicius
2. Urus Ljiljak
3. Felipe Da Silva

Wellness
Klassen som skal være litt softere enn Bodyfitness. Anne Line Kvernmo dro i havn seiere to uker tidligere på Sandefjord Open. Det vil ikke komme som et sjokk om hun vinner Oslo Grand Prix også. Hun er i bra form, men soft. Og hun poserer nydelig.

Resultater:
1: Anne Line Kvernmo
2: Goda Randakeviciute
3: Lovisa Stenman
4: Luna Emilia Salehipour
5: Monika Rudyte
6: Anja Hole

Classic Bodybuilding -175
I denne klassen var det tre utøvere så topp tre var ikke vanskelig å tippe. Bjørn Steiner Schau ser imidlertidig best ut av de tre.

Resultater:
1: Bjørn Steinar Schau
2: Sharif Alikhan
3: Hadi Hadishima

Classic Bodybuilding -180
Det er mange fra litauen som stiller i år. Og disse utøverne ser unektelig bra ut. De har virkelig gjort jobben sin. Det ser ut til at enten Deividas Guzys eller Jurijus Perevezencevas trekker det lengste strået i denne klassen.

Resultater:
1: Deividas Guzys
2: Jurijus Perevezencevas
3: Roger Holsether
4: Øystein Oftedal
5: Terje Dokken

Classic Bodybuilding +180
En som skiller seg godt ut poserer som en Gud er Sigvar Garfors. Denne mannen må ha brukt timesvis med poseringstrening foran speilet. Erik Widlund er også god. Mangler kanskje noe utstråling som vår venn Sigvar, men mannen er større. Erik Widlund vil nok stjelen seieren fra Sigvar.

Resultater:
1: Erik Widlund
2: Sigvar Garfors
3: Mats Edvartsen
4: Dawson Hamilton
5: David Ewald
6: Hans Marius Skålhavn

Classic Bodybuilding Junior
Så er det over til junior gutta og her er det tre utøvere med. Gutta poserer bra og de har fine seperasjoner og fysikk.

Resultater:
1: Adrian Naustbakk
2: Marius Øien
3: Morten Sagvold

Classic Bodybuilding Master
Hadi poserer meget godt. Han kjører et elegant friprogram og mannen er i form. En annen som også er i bra form er Ole Morten Dragseth. Han mangler noe innlevelse i poseringene, men det vil neppe ha mye å si for plasseringen om han smiler eller ei.

Resultater:
1: Ole Morten Dragseth
2: Dawson Hamilton
3: Hadi Hadishima
4: Terje Dokken

Classic Bodybuilding Overall
1. Erik Widlund

Bikini Fitness -160
Nå var det klart for Bikinifitness som kanskje er den mest populære klassen med hele 9 klasser. I -160 cm er det Bettina Bjørnå som utmerker seg markant. Hun stråler som en engel samtidig som hun har solid muskelmasse til en bikiniutøver og bra form. Topp tre i denne klassen vil nok bli Bettina Bjørnå, Trude Emilie Eriksen og Linda Steine.

Resultater:
1. Bettina Bjørnå
2. Kristin Gjerde
3. Trude Emilie Eriksen
4. Linda Steine
5. Tina Gregersen
6. Olaug Orten Trovåg

Bikini Fitness -162
En rekke flotte jenter entrer scenen og setter sine poseringer. Kvartvending for kvartvending.  Det er eleganske og mer "lekent" i poseringene i Bikini enn Bodyfitness. Kine Paola Sæter har stilt en rekke ganger tidligere og i denne klassen skikkelig hun seg meget godt ut. Hun er definitivt på topp 3.

Resultater:
1. Kine Paola Sæter
2. Christine Snildal Holmen
3. Pernille Lindseth
4. Linda Marie Aas
5. Amelie Henriksen
6. Line Sæstad Walstad

Bikini Fitness -164
Jentene poserer flott, de er i superform med gode seperasjoner i musklene og flott fysikk. Det er vanskelig å skille dem. Vi tror dog at Uma Schanke, Michell Dale Clausen og Jenny Alexandra Wallin er de som vil kjempe i toppen.

Resultater:
1. Jenny Alexandra Wallin
2. Michelle Dale Clausen
3. Uma Schanke
4. Karina Jensen
5. Karianne Stien Bentzen Ramberg
6. Kristine Hugvik

Bikini Fitness -166
Denne klassen var vanskelig, men en god del lettere når de gikk ned fra 14 til 6 stk. Utøverne som skiller seg veldig ut er Nina P. Olsen og Sandra Børstad. To flotte jenter med muskeldefinisjoner og en utmerket ramme.

Resultater:
1. Nina P. Olsen
2. Sandra Børstad
3. Katarzyna Scymczak
4. Tuuli Jürgens
5. Elise Bekkevold
6. Cecilie Holm

Bikini Fitness -169
Den finske Johanna Guessous ser ut som en Gudinne der hun står og smiler mens hun poserer. Ei virkelig flotte jente med muskler som står i stil til hennes fysikk. God symmetri. Topp 3 i denne klassen går til Johanna, Susanne og Emmely. De skiller seg best ut i mengden. 

Resultater:
1. Johanna Guessous
2. Emmely Monrad
3. Susanne Meling
4. Christine Langøen
5. Grete Andreassen Bakken
6. Alexandra Paar

Bikini Fitness -172
Vi klatrer opp i høyden. Nå er damene inntil 172 cm høye. Her er det mange flotte jenter. Vi synes Amalie Fossland, Iselin Slangsvold Andersen og Asta kocenaite er gode kandidater og som mest sannsynlig vil knive om seieren.

Resultater:
1. Asta Kocenaite
2. Iselin Slangsvold Andersen
3. Tiril Annie Sundkjer
4. Amalie Fossland
5. Marit Bjella
6. Caroline Jensen Dahle

Bikini Fitness +172
Så over til den høyeste klassen og med høye hæler blir noen veldig høye. Damene stråler der de står og venter på call out. Topp tre går til Ida Karoline Johansen, Vilde Graneng Holmen og Merike Kumari. 

Resultater:
1. Ida Karoline Johansen
2. Merike Kumari
3. Vilde Graneng Holmen
4. Tone-Maud Botten
5. Frida Moi
6. Martine Nordbak

Bikini Fitness Junior -166
Junior klassen er ute på scenen og igjen ser vi Bettina Bjørnå som virkelig er i sitt ess når det gjelder Bikinifitness. Denne jenta kommer garantert til å vinne også her.

Resultater:
1. Bettina Bjørnå
2. Pernille Lindseth
3. Christine Snildal Holmen
4. Michelle Dale Clausen
5. Maria Vik Skau
6. Elise Bekkevold

Bikini Fitness Junior +166cm
Så over til den høyeste klassen i junir. Mange flotte jenter også her. Vanskelig å skille dem, men Iselin Slangsvold Andersen, Amalie Fossland og Vilde Grangeng Holmen er tre gode utøvere.

Resultater:
1. Amalie Fossland
2. Iselin Slangsvold Andersen
3. Vilde Graneng Holmen
4. Tone-Maud Botten
5. Mariann Ryvold
6. Alexandra Paar

Bikini Fitness Master
Dagens siste klasse står for tur og vi har da Master jentene. Samtlige har stilt tidligere. Kine Paola Sæter og Nina P. Olsen er to damer som virkelig har gjort en god deff. Fine linjer, symmetri og fysikk. Trening over mange år gir resultater.

Resultater:
1. Nina P. Olsen
2. Kine Paola Sæter
3. Johanna Guessous
4. Tuuli Jürgens
5. Karina Jensen
6. Camilla Motrø

Bikini Fitness Overall
1. Nina P. Olsen

 


Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.!

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2015

Fitness11.04.2015405

Se alt fra Oslo Grand Prix. Se bilder, intervju, videoer, resultater m.m.

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!