Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017Julie Firing-Schou0

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.

Oslo Grand Prix 2017 var vårens største muskeleventyr. Det var over 300 deltakere påmeldt. Det hele startet kl 9:00 i Oslo Konserthus og varte denne gangen kanskje en del lenger enn de fleste ville sett for seg. Det var showslutt rundt kl 23:00. Bodybuilding var først ut, Bodyfitness og deretter Bikinifitness og Men`s Physique.

Det ble glinsende muskler, brune kropper og mye show denne dagen. I denne artikkelen vil du finne bilder, video, reportasje og resultater.

LES OGSÅ: - Sandefjord Open 2017

Se LIVE fra Oslo Grand Prix her!

Denne artikkelen er lang og inneholder i kronologisk rekkefølge:
- Bildegalleri
- Videoopptak
- Reportasje med resultater
- Utvalgte bilder fra konkurransen

Besøk vår sponsor Kost1 som gjør det mulig for at vi kan sende LIVE.

Bildegalleri

Se 3200 bilder fra Oslo Grand Prix i vårt galleri her. Vi har bilder av alle sammen!

NB: Hashtag FOTO: @Treningsforum når du som utøver bruker bilder privat på sosiale medier. Det er ikke tillatt å sende bilder til lokalaviser uten samtykke med Treningsforum.

Se utvalgte random bilder lenger ned i artikkelen

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg. 

Video-opptak 

 

Rapport og resultater

Den store dagen har kommet, vårens største muskeleventyr finnes sted i Oslokonserthus. I dag vil scenen bli fylt med sirka 270 håpefulle fitness utøvere - alt fra bodybuilding til bikinifitness. Dette er dagen der resultatet av flere måneder med harde rutiner skal vises frem - let the show begin!

Men`s Classic Bodybuilding - 180cm
Noen av de største er de første! Rå muskelkraft får æren av å åpne årets Grand Prix i år. Det blir liv i salen med en gang disse utøverne gjør sin entrè. Startnummer 4: Almantas Steponaitis, 5: Luciano C S Gudmestad, 6: Donatas Radaviuius, 10: Tomasz Kruza 11: Maciej Makuszewskiy, 12: Radoslaw SMYK, 13: Niklas Johansen Tønjum, 14: Henrik Lauridsen, 15: Umut Kesgin,16: Jonas Sørgjerd og 17: Roger Holsether.

Det er en kjempe jevn klasse, og det står ikke noe på formen på disse karene, det er allikevel noen få som har litt mer masse enn de andre utøverne. Det er utøver med startnummer 6: Donatas Radaviuius 12: Radoslaw SMYK og 17: Roger Holsether

Første callout: 6: 12: 15:
Andre callout: 5: 10: 16: 17:
Tredje callout: 4: 11: 13: 14:

Finale og premieutdeling
Etter kvartvendingene og posedown er det friprogram for finalisten. Det er seks gode og sterke friprogram. Vi likte spesielt programmet til startnummer: 12, som fikk både dommere og seere til å trekke ekstra godt på smilebåndet.
1.plass: Umut Kesgin
2.plass: Donatas Radaviuius
3.plass: Radoslaw SMYK
4.plass: Tomasz Kruza
5.plass: Roger Holsether
6.plass: Jonas Sørgjerd 

Men`s Classic Bodybuilding + 180cm
Andre klassen er ute på scenen og det er også god standard på denne klassen. Her er både form og smil på plass. De som viser sin glans i denne klassen er startnummer 7: Andrian CYRONEK, 8: Nerijus Tamosaitis, 18: David Ewald, 19: Edgaras Kancas, 20: Utti Hietala, 21: Ramunas Norbutas, 22: Dawson Hamilton, 23: Ari Arason, 24: Robin Ljungsberg, 25: Martynas Lukasevicius, 26: Erik Widlund, 27: Fredrik Kvilesjø.Selvom det er god standard I klassen, er det utøver med startnummer 7: Andrian CYRONEK 18: David Ewald og 26: Erik Widlund som blir våre favoritter.
Første callout: 7: 8: 26:
Andre callout: 18: 20: 24: 25:
Tredje callout: 19: 21: 22: 23: 27:

Finale og premieutdeling

Etter kvartvendingene og posedown er det friprogram for finalisten, men allerede ved kvartvendingene kan man se at deltager nummer 26: vil være blant topp tre, selv om disse seks leverer ekstremt sterkt både med posering, friprogram og ikke mist med god form.

1.plass: Andrian CYRONEK
2.plass: Erik Widlund
3.plass: Nerijus Tamosaitis
4.plass: Robin Ljungsberg
5.plass: Martynas Lukasevicius
6.plass: Utti Hietala

Men`s Classic Bodybuilding - Junior og Master
Da det bare er 1 utøver i begge klassene blir disse slått sammen. Startnummer 1: Edgaras Kancassom er denne klassens junior starter showet med sitt friprogram. Deretter er det startnummer 2: Henrik Lauridsen sin tur. Begge har valgt rolige låter som gir en solid og fin gjennomføring av programmene.Da det bare er en utøver i begge klassene, går de rett til de obligatoriske kvartvendingene og premieutdeling etter friprogrammene sine, og begge går av med seier i sin klasse.

Men`s Classic Bodybuilding - Overall
Nå er det alle vinnerne fra de fire imponerende klassene som skal fighte mot hverandre.
Men den beste og dommerens favoritt over Men`s Classic Bodybuilding klassene er Umut Kesgin

Women`s Physique
Da det kun er fire deltagere i klassen tilsier det at de går rett i de obligatoriske kvartvendingene. Deretter er det posedown og friprogram og det er startnummer 28: Linda Kristin Rambø, som har æren av å vise sitt friprogram først i denne imponerende dameklassen.Deretter er det startnummer: 29: Evelina Ziogiene, 30: Henriette Ottesen og 32: Monica Ingebritsen som gjennomfører sine friprogram. Etter friprogrammene skal alle inn på scenen igjen, og det 4 sterke og vakre damer som kommer inn for sin premieutdeling. Det må sies at det er startnummer 28: Linda Kristin Rambø, som blir vår favoritt og det er en fryd å se henne på scenen igjen - formen er on point!
Premieutdeling
1.plass: Linda Kristin Rambø
2.plass: Monica Ingebritsen
3.plass: Evelina Ziogiene
4.plass: Henriette Ottesen

Bodybuilding - Master Open
Så er det de største mennene sin tur til å vise musklene. Denne klassen er det kun to norske utøvere, så her er det en internasjonal klasse på scenen.
Disse er startnummer 38: Toni Kataja, 39: Klaus Ladegaard, 40: Tommi Heinonen, 41: Sigurdur Kjartansson, 43: Magnus Bess Juliusson, 44: Mindaugas Giedris, 339: Amir Riazzifardi og 340: Jacques Selly Zinsou.
Vi må samtidig få meddelt at det er høy standard på klassen. Selv om det er de to med høyest startnummer som har den beste looken i våre øyne.
Første callout: 38: 44: 339:
Andre callout: 39: 40: 41: 43: 340:
Etter kvartvendingene er det tid for friprogram, for de seks som kom seg videre til finale.

Finale og premieutdeling
De seks som har slått ut de andre i fordømmingen er startnummer 38: Toni Kataja, 39: Klaus Ladegaard, 40: Tommi Heinonen, 43: Magnus Bess Juliusson, 44: Mindaugas Giedris og 339: Amir Riazzifardi. Etter de har gjennomført en sterk poserings runde, blir det liv i salen når det tid for posedown - nå er det show! Under friprogrammene er det utøver med startnummer 39 som laget både klapp, latter og ga det lille ekstra.

1.plass: Mindaugas Giedris
2.plass: Toni Kataja
3.plass: Amir Riazzifardi
4.plass: Magnus Bess Juliusson
5.plass: Klaus Ladegaard
6.plass: Tommi Heinonen

Bodybuilding - Seniors -85 kilo
Siden klassen har så mange deltagere blir det også for bedømmelse her før vi ser de seks som kommer til finalen. I denne klassen ser vi startnummer 3: Andrè Santos, 9: Walter Garcia, 45: Vilius Sosnovskis, 46: Emilijus Kupstaitis, 47: Sigurdur Kjartansson, 48: Haider Khalid, 49: Mikko Silvennoinen, 50: Wilson Da Silva, 54: Piotr BORECKI, 55: Ovdijus Visniauskas og 59: Toni Kataja.Da det er god standard på denne klassen, er det spesielt startnummer 54 som skiller seg litt ekstra ut med en bred rygg og knall bra form!
Første callout: 45: 48: 54: 59:
Andre callout: 3: 9: 46: 47: 49: 50: 55:

Finale og premieutdeling
Finalistene i denne klassen er startnummer: 45: Vilius Sosnovskis, 48: Haider Khalid, 50: Wilson Da Silva, 54: Piotr BORECKI, 55: Ovdijus Visniauskas og 59: Toni Kataja. Poseringen de setter under kvartvendingene er utrolige gode, dette kan de! Her er det også liv i salene under posedown - lyset dempes, lyskasterne er på og musikkens rytmer fyller Oslokonserthus.
Under friprogrammene leverer dem alle godt og formen vises nok en gang frem på sitt beste.
1.plass: Piotr BORECKI
2.plass: Toni Kataja
3.plass: Vilius Sosnovskis
4.plass: Haider Khalid
5.plass: Ovdijus Visniauskas
6.plass: Wilson Da Silva

Bodybuilding - Senior -95 kilo
Deretter er det den nest største bodybuilding klassen sin tur. Det er imponerende muskelkraft i denne klassen. De vi ser på scenen er startnummer 51: Jacques Selly Zinsou, 52: Amir Riazzifardi, 53: Tomas Bendoraitis, 56: Kris Porthill, 57: Mindaugas Giedris, 60: Jonathan Andersen, 61: Tommi Heinonen og 67: Marius Jakubonis. Favorittene i denne klassen blir: 52: Amir Riazzifardi og 56: Kris Porthill Dette var en ekstremt jevn klasse, som vil være vanskelig å dømme. Etter litt ekstra tekning er det klart for sammenligning.
Første callout: 52: 53: 56: 57:
Andre callout: 51: 60: 61: 67:
Etter sammenligningene kommer alle frem til linjene, og det er da man igjen ser hvor jevn klassen er - knall bra!
Finale og premieutdeling. Det er nå tid for finale for de seks beste i -95kilo klassen. Som nevnt flere ganger under fordømmingen er dette kjempe jevnt mellom disse utøverne, og dette kommer nok en gang tydelig frem på finalistene.
De seks er startnummer 51: Jacques Selly Zinsou 52: Amir Riazzifardi, 53: Tomas Bendoraitis, 56: Kris Porthill, 57: Mindaugas Giedris og 61: Tommi Heinonen. Det gjør det heller ikke lett å utnevne en spesiell utøver her, da alle seks leverer like sterkt under friprogrammene sine
.
1.plass: Mindaugas Giedris
2.plass: Tomas Bendoraitis
3.plass: Amir Riazzifardi
4.plass: Kris Porthill
5.plass: Tommi Heinonen
6.plass: Jacques Selly Zinsou

Bodybuilding - Senior +95 kilo
Det er nå den siste og ikke minst den største bodybuilding klassen. Dette er store karer som har mye muskelmasse på kroppene, det er dette vi kaller rå muskelkraft! The big boys are: 62: 63: 64: 65: 66: 68:Allerede under fordømmingen og posedown blir det mye lyd fra publikum, disse kan å imponere og lage show. Finale og premieutdeling
Vi ser alle disse seks under finale runden og for sine friprogram. Alle leverer stabile og sterke poseringer med både blodårer, muskelfibre og stort volum. Ut i fra publikum, høres det ut som favoritten av disse muskelbuntene er startnummer 64 og 65 og 66, selv om de alle imponerer STORT!
1.plass: Christer Hoftvedt
2.plass: Piotr Sevcenko
3.plass: Magnus Bess Juliusson
4.plass: Deividas Dubinas
5.plass: Andreas Jensen
6.plass: Lasse Sørdahl

Bodybuilding - Junior Open
Da det kun er fire stykker i denne klassen, går startnummer: 34: 35: 36: og 37: rett til finalen og fighter for de tre pall plasseringene. Her er det utøver 35 som skiller seg ekstra ut i klassen.
I denne klassen blir det ingen sammenligning, men kvartvendinger og posedown før vi ser dem gjøre sine friprogrammer, som gjennomføres smertefritt av alle fire.
Premieutdeling
1.plass: Vilius Sosnovskis
2.plass: Haider Khalid
3.plass: Jonathan Andersen
4.plass: Kenneth Brekke

Bodybuilding - Overall
Her er det fire bodybuildere som skal ut å fighte for overall pokalen.
Imponerende bygge vinnere i hver sin klasse poser nå for siste gang denne vår sesongen.

But the one and only is: Christer Hoftvedt

Mixed Pairs
I denne klassen er det kun ett par som skal stråle sammen på scenen. Dette er utøverne som sammen har startnummer 69: - Jonas Sørgjerd og Marte Lian. Da de stiller alene, går de rett til friprogram. Vi ser tydelig at dette er godt innøvd og det er et flott show for alle i salen. Her er det bare å gratulere med seier.

Woman`s Fitness - Open
Her er det også bare en utøver i klassen, som tidligere har imponert stort med sine akrobatiske danse rutiner. Noe hun også gjør i dag. Dette er utøver med startnummer: 70 - Linn Solvang. Etter sitt fantastiske dansenummer, skal fysikken vises med kvartvendinger. Vi gratulerer nok en gang med velfortjent seier.

Woman`s Bodyfitness - Seniors -168cm
Ut på scenen kommer det mange flotte jenter I en stor bodyfitness klasse, her har det vært totalt 19 starter. Disse jentene vi nå ser ut på scenen har kommet seg gjennom elimineringsrunden, og er startnummer: 88 89 90 91 93 94 95 96 97 98 100 101 103 104 105
Standarden på denne klassen er utrolig høy - knall bra!
Våre favoritter i denne klassen er: 95, 96, 97, 100 og 105
Første callout: 89 96 97
Andre callout: 91 94 95 98 104 105
Tredje callout: 94 95 97 100
Fjerde callout: 88 90 93 101 103

Finale og premieutdeling
De damene som har fightet seg til en finale plass blant totalt nitten deltagere er startnummer: 89, 95, 96, 97, 98 og 100.Ut ifra publikum er disse store favoritter hos mange - stemningen er god og det samme gjelder fremføringene til jentene også.
1.plass: Ingas Asgeirsdottir
2.plass: Janne T. Krohn
3.plass: Julie S. Siljan
4.plass: Jeanette "Sjante" Hansen
5.plass: Marte Lian
6.plass: Annja Njåstad

Woman`s Bodyfitness - Master Open
Nok en flott klasse har kommet på scenen, poseringene på disse damene er utrolig flotte. I sin beste form ser vi startnummer: 78 79 80 81 82 83 84 85 87 140 341
Her er våre favoritter utøver med startnummer: 78, 84 og 87
Det er tydelig at det er god standard på denne klassen også som alt annet tidligere i dag. Men etter noe tenking kommer første sammenligning.
Første callout: 78 79 82 83 84 341
Andre callout: 80 81 85 87 140

Finale og premieutdeling
Etter en knall tøff runde er det disse seks som nå er videre til finalen. Det er startnummer: 78, 79, 82 83, 84 og 341.
Disse leverer som alle andre i dag, en knall fin gjennomføring av sine I-walk`s. Her lages det mye lyd fra publikum.
1.plass: 78
2.plass: Janne T. Krohn
3.plass: Jeanette "Sjante" Hansen
4.plass: Linda Cedell
5.plass: Daiva Varneliene
6.plass: Nina Furseth

Woman`s Bodyfitness - Seniors +168cm
Dette er den høyeste jente klassen i bodyfitness. Her ser vi startnummer: 106 107 108 109 110 111 112.
I denne klassen er det startnummer 106 og 107 som leverer sterkt, også her i trå med resten av klassen.
Det er tydelig at det er høy standard i år på de påmeldte, for dette er gode klasser!
Første callout: 106 107 108 109
Andre callout: 110 111 112

Finale og premieutdeling
Finalistene som gjør sin intrè en etter en i sin flotte I-walk er damene med startnummer: 106, 107, 108, 109, 110 og 111. Formen på disse kan man heller ikke si noe annet enn positivt om. Kjempe godt jobbet av alle sammen.
1.plass: Kristine Ørjansen
2.plass: Daiva Varneliene
3.plass: Nina Furseth
4.plass: Marta Laskowska
5.plass: Synne Dencker
6.plass: Marlen Nilsen

Woman`s Bodyfitness - Junior Open
I denne klassen starter utøverne rett ut i sin I-walk.
Alle seks leverer en smertefri runde med fine poseringer. Disse jente er startnummer: 71: Anniken Aune Malmedal, 73: Annja Njæstad, 74: Julie S.Siljan, 75: Ingun Løseth, 76: Zandra Birkeland og 77: Bettina Bjørnå.
Her er det vanskelig å velge ut en eller flere, for formen og poseringene er på plass hos dem alle sammen.

Finale og premieutdeling
1.plass: Julie S.Siljan
2.plass: Anniken Aune Malmedal
3.plass: Zandra Birkeland
4.plass: Annja Njæstad
5.plass: Ingun Løseth
6.plass: Bettina Bjørnå

Woman`s Bodyfitness - Overall
Ut på scenen har vi tre jenter som alle er nummer en i sin(e) klasse(r). Men den aller beste ble i dag Inga Asgeirsdottir.

Woman`s Bikinifitness - Junior Open
Ut på scenen kommer det 15 vakre bikini jenter. Disse har kommet videre fra elimineringsrunden. Disse er startnummer: 114 115 116 118 120 122 123 124 125 126 127 128 131 133 135
Både 115, 122 og 125 blir våre favoritter under denne scene opptreden.
Det må samtidig nevnes at dette blir en av mange vanskelige bikiniklasser å dømme i dag.
Første callout: 115 122 125 127
Andre callout: 114 120 130 131
Tredje callout: 116 118 123 124 126 133 135

Finale og premieutdeling
Den første ut til sin I-walk er startnummer 114 deretter er det 115 120 122 125 127 til å gjøre sin finale opptreden med gode rytmer fra høyttalerne. Her er det tydelig at det å gå på høye hæler er innøvd for alt går knirkefritt for disse jentene i dag. Det blir også sagt før premieutdelingen at det har vært utrolig tett mellom 3. 4. og 5.plassen vedrørende poengfordelingene på disse jentene.
1.plass: Emilie Austrheim Askestad
2.plass: Ina Novachuk
3.plass: Amelie Henriksen
4.plass: Linda Steine
5.plass: Ellen Nielsen
6.plass: Carina Engen

Woman`s Bikinifitness - Master Open
En fulltallig bikini klasse med flotte damer som også har fightet seg videre fra elimineringsrunden. De som nå kan komme videre til finale er startnummer:
136 137 138 139 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151
I denne klassen er 138 143 147 149 som skiller seg litt ekstra ut på scenene, selv om alle stråler.
Første callout: 138 143 145 146 147 149
Andre callout: 137 141 144 148
Tredje callout: 136 139 142 150 151

Finale og premieutdeling
Ut på scenen for sin I-walk kommer startnummer 138 først ut, deretter 143 145 146 147 149 og de gjennomfører alle seks en kjempe fin finaleopptreden. Formen er knall bra på disse damene, og finalistene lyser av eleganse.
1.plass: Camilla Brahms
2.plass: Kine Paola Sæter
3.plass: Veronica Dalsnes
4.plass: Teresa Blancafor
5.plass: Inga Marja Sarre
6.plass: Anita Szymczak

Woman`s Bikinifitness - Senior -160cm
Som de to forrige klassene har også disse utøverne være igjennom en elimineringsrunde. De har nå blitt 15, og skal til slutt bli 6. Ut på scenen kommer 152 154 155 156 158 159 160 161 163 164 165 166 169 170 173. Formen er on point på bikinidamene som nå er forbedømming, allikevel har vi en ekstra knall på startnummer: 160 163
Første callout: 159 160 163 170
Andre callout: 152 154 156 169
Tredje callout: 155 158 161 164 165 166 173

Finale og premieutdeling
I denne finale runden har vi startnummer: 152 156 159 160 163 170 der alle leverer flotte I-walks. Dette er virkelig seks sterke finalister, både utstråling, form og poseringer er på plass her akkurat som det skal vises i bikinifitness.
Her var det også utrolig tett mellom to av deltagerne, nemlig mellom 3. og 4.plassen, meddeler konferansieren før premie utdelingen.
1.plass: Karoline Kjærnes
2.plass: Casey Johansen
3.plass: Jeanette Nesse
4.plass: Linda Steine
5.plass: Teresa Blancaflor
6.plass: Tina Gregersen

Woman`s Bikinifitness - Senior -162cm
Nok en klasse der scenen er fylt til det maksimale i klassen. Ut på scenen ser vi nå deltagerne med startnummer: 167 171 172 176 177 178 179 180 181 182 183 184 186 188 189
I denne klassen er det 171 180 186 som blir våre favoritter under denne forbedømmingen.
Det må samtidig nevnes at det også her har vært en elimineringsrunde i forkant.
Første callout: 171 176 180
Andre callout: 172 177 182 184 186
Tredje callout: 176 178 179 181 182 183 188 189

Finale og premieutdeling
Rytmene er tilbake og det er klart for I-walk, først ut ser vi startnummer 171, deretter er det 176 177 180 182 og 184
Det er seks flinke finalister, og leverer alle sin I-walk godt.
Klassen er jevn og det blir spennende å se hvem som havner på topp tre her.
1.plass: Kine Paola Sæter
2.plass: Jekaterina Poplavska
3.plass: Linda Michelle Larsen
4.plass: Amelie Henriksen
5.plass: Daniela Ryen
6.plass: Vivi Kristine Bowits Lagesen

Woman`s Bikinifitness - Senior -166cm
Scenen fylles igjen med super fine bikini damer som er I knallform. Vi ser nå på startnummer: 174 185 187 190 191 192 193 194 195 196 198 201 202 209 218 som allerede har fått dommerne sin oppmerksomhet under dagens tidligere elimineringsrunde.
I denne klassen blir våre store favoritter 182 og 196, selv om alle imponerer stort.
Første callout: 192 196 202
Andre callout: 185 190 191 193
Tredje callout: 174 187 194 195 198 201 209 218

Finale og premieutdeling
Finalen inneholder seks utrolig fine damer, med startnummer 190 191 192 193 196 202. I-walken leveres raskt og elegant. Det blir like spennene her som i de andre klassene å se hvem som stikker av med seieren og kan være med fighten til å ta overall.
1.plass: Silje Eriksen
2.plass: Veronica Dalsnes
3.plass: Alice Fjelldal
4.plass: Marianne Victoria Dahl
5.plass: Inga Marja Sarre
6.plass: Åsne Riskedal

Woman`s Bikinifitness - Senior -169cm
Dagens nest siste bikini klasse står for tur, og ut på scenen kommer startnummer: 205 207 208 210 212 213 214 216 217 219 221 222 224 232 235. Denne klassen er også fulltallig og inneholder 15 flotte utøvere.
Allikevel faller 205 208 210 og 222 som har det lille ekstra.
Første callout: 205 208 210 212 222
Andre callout: 207 213 216 219
Tredje callout: 214 217 221 224 232 235

Finale og premieutdeling
Nest siste finalerunde for bikinifitness settes i gang, og med god rytmer kommer startnummer 205 208 210 212 216 og 222 ut på scenen og setter i gang publikumet.
1.plass: Emilie Austrheim Askestad
2.plass: Maren Kallhovd
3.plass: Agne Kiviselg
4.plass: Christina Alstad
5.plass: Camilla Brahms
6.plass: Wenche Wallem

Woman`s Bikinifitness - Senior +169cm
Dagens siste bikinifitness klasse star for tur, og jentene skal endelig få vist sin form og glans.
Og selv om det er sent og dagen har vært lang for både utøvere og seere, er det fult liv i Oslokonserthus.
Startnummer: 225 227 229 230 231 233 236 237 238 239 240 241 242 og 245
I denne klassen er det vanskelig å peke ut noen, da de leverer alle sammen, men utøver med startnummer: 227 233 og 237 får allikevel
Første callout: 233 237 241
Andre callout: 225 227 229 230 236 238 243
Tredje callout: 231 239 240 242 245

Finale og premieutdeling
Den siste finalen for dagen i kategorien Bikinifitness er kommet og de seks finalistene er startnummer: 225, 227, 233, 237, 241 og 243. Det fightes nå om gullet og muligheten til å kunne motta overall. Damene stråler som aldri før.
1.plass: Diana Stankejeva
2.plass: Ellen Nielsen
3.plass: Ingrid Cecilie Stener
4.plass: Belinda Lødøen
5.plass: Tiril Annie Sundkjer
6.plass: Ida Lauritzen

Bikinifitness - Overall
Ut på scenen har vi seks jenter som alle er nummer en i sin(e) klasse(r). Men den aller beste ble i dag Emilie Austrheim Askestad, nr 210

Men`s Physique - Junior Open
En fulltallig klasse for junior klassen. Her er det mye lyd fra publikum, så det er tydelig at her er det mange som har heiagjeng her. De som viser sin form er nå startnummer 246: Lasse Woldseth, 247: Preben Dahl Pedersen, 248: Kristoffer Henæs, 249: Enzo Abidar, 251: Kasatriot Kopiliqi, 252: Joakim Skasberg, 254:Mathias Leander Gobø Dyd, 255: Felipe Da Silva, 257: Kristian Hodne, 258: Dennis Pettersen owi Awuor, 262: Sindre Hekkebo, 263: Alexander Fagernes, 264: Christian Bolstad, 266: Thomas Joramo og startnummer 268: Johan Gustav Zachariassen.
Her er det vanskelig å plukke ut noen spesielle i forbedømmingen, da formen og poseringene er på plass hos alle sammen.

Første callout: 246 247 251 255 263
Andre callout: 248 249 262 266
Tredje callout: 252 254 257 258 264 268

Finale og premieutdeling
Startnummer 246: Lasse Woldseth er den første som setter publikum i fyr og flammer, og det blir ikke mer stille når utøver 247: Preben Dahl Pedersen, 249: Enzo Abidar, 251: Kasatriot Kopiliqi, 255: Felipe Da Silva og 263: Alexander Fagernes gjør sin entrè på scenen. Og vi kan være enig med publikum at disse seks virkelig fortjener en plass i finalen.

1.plass: Felipe Da Silva
2.plass: Alexander Fagernes
3.plass: Kasatriot Kopiliqi
4.plass: Preben Dahl Pedersen
5.plass: Lasse Woldseth
6.plass: Enzo Abidar

Men`s Physiqe - Master Open
Her er det kun fire deltagere som går rett ut i sin I-walk, det blir ingen forbedømming for disse mennene.
Den første ut er startnummer 269: Pawel PEPLOSKI, deretter kommer 270: Perodd Tessem, 271: Dariusz SKRABA og 303: Espen Mathisen. Etter I-walk er det de obligatoriske kvartvendingene, før disse går videre til sin premieutdeling.

Finale og premieutdeling
1.plass: Pawel PEPLOSKI
2.plass: Dariusz SKRABA
3.plass: Perodd Tessem
4.plass: Espen Mathisen

Men`s Physiqe - Senior -173cm
Stemningen øker også i salen på Oslokonserthus når disse karene gjør sin entrè på scenen. Og ut kommer startnummer 272: Håkon Diep, 273: Robert Berg, 275: Rolf Kvamme, 276: Enzo Abidar, 277: Jason Anronio Johansson, 278: Ivan Racaza Ramsåsen, 279: Aleksander Solland, 280: Håvard Kyvik Løkke, 281: Sio Pham, 282: Mohamad Hamad, 283: Martin Heede, 285: Tontin Jouse Amper, 286: Martin Palm, 287: Saber Mohammadi og 295: Regimantas Sinkevicius. Og det er kanskje ikke så rart, for som resten av de som har stilt i dag, leverer disse både på form og posering, samt smilet er på plass hos alle. Våre favoritter i denne klassen er utværene med startnummer 273: Robert Berg, 283: Martin Heede og startnummer 285: Tontin Jouse Amper.
Første callout: 273 276 283 295
Andre callout: 272 275 277 281 285
Tredje callout: 278 279 280 282 286 287

Finale og premieutdeling
Det er startnummer 272: Håkon Diep som får gleden av å være den første i klassen som gjør sin I-walk. Deretter kommer 273: Robert Berg 276: Enzo Abidar, 281: Sio Pham, 283: Martin Heede, 295: Regimantas Sinkevicius ut på scenen. For disse seks sitter alt som det skal, både når man ser på posering, utstråling og ikke minst form.
1.plass: Martin Heede
2.plass: Robert Berg
3.plass: Regimantas Sinkevicius
4.plass: Sio Pham
5.plass: Enzo Abidar
6.plass: Håkon Diep

Men`s Physiqe - Senior -179cm
Nok en klasse som lager mye lyd og leven i salen. Stemningen øker mens deltagerne kommer ut en og en på scenen. Vi ser startnummer 274: Nerijus Siauciunas, 288: Preben Dahl Pedersen, 289: Aivaras Gavrilovas, 291: Christian Bolstad, 292: Vytautas Kinderys, 293: Daniel Ek, 294: Petter Orvik Grønningsæter, 296: Dennis Johansen, 299: Rashid Kwarasey, 300: Liudas Vaisieta, 302: Alexander Ladsen, 304: Sam Niazi, 305: Cato Isaksen, 316: Lasse Woldseeth og 317: Jørn Alexander Rønåsen. Disse har også vært på scenen tidligere i dag og fightet seg til forbedømmingen. Det er nå finale som står på spill, og de gir alle alt. Startnummer 289: Aivaras Gavrilovas, 296: Dennis Johansen, 299: Rashid Kwarasey og 302: Alexander Ladsen blir klassens favoritter. Første callout: 289 292 296 299 302 317
Andre callout: 274 288 294 300 316
Tredje callout: 291 293 304 305

Finale og premieutdeling
Det er nå tid for I-walk, og utøverne som har kommet til finalen er startnummer: 289: Aivaras Gavrilovas, 292: Vytautas Kinderys, 296: Dennis Johansen, 299: Rashid Kwarasey, 302: Alexander Ladsen og 317: Jørn Alexander Rønåsen. Og man skjønner at disse guttene er godt mottatt av publikum, for disse lager liv i salen.
Oslokonserthus er fylt med håpefulle seere og deltagere!

1.plass: Dennis Johansen
2.plass: Rashid Kwarasey
3.plass: Aivaras Gavrilovas
4.plass: Jørn Alexander Rønåsen
5.plass: Vytautas Kinderys
6.plass: Alexander Ladsen

Men`s Physiqe - Senior -182cm
Dagens nest siste klasse for Physiqe skal nå lage show og stemming i salen. For disse lager like mye lyd fra publikum som resten av disse klassene har gjort. På scenen ser vi startnummer: 308: Hemen Nasser Eliassy, 309: Mathias Leander Gobø Dyd, 310: Joachim Høst, 312: Marius Justad, 313: Uros Ljiljak, 314: 315: Raymond Monchon Iversen, 327: Kristian Hodne, 335: Mahmoud El Haj og 336: Vegard Høie. Blant disse disse 10 er det tre stykker vi legger godt merke til, og det er: 308: Hemen Nasser Eliassy, 312: Marius Justad og 315: Raymond Monchon Iversen
Første callout: 308 312 313 336
Andre callout: 309 310 314 315 325 335

Finale og premieutdeling
Det er klart for finale, musikken settes opp og ut på scenen kommer startnummer 308: Hemen Nasser Eliassy, 309: Mathias Leander Gobø Dyd, 312: Marius Justad, 313: Uros Ljiljak, 315: Raymond Monchon Iversen og 336: Vegard Høie utfører sine I-walk punktlig og riktig.
1.plass: Uros Ljiljak
2.plass: Marius Justad
3.plass: Hemen Nasser Eliassy
4.plass: Mathias Leander Gobø Dyd
5.plass: Vegard Høie
6.plass: Raymond Monchon Iversen

Men`s Physiqe - Senior +182cm
Dagens siste klasse fortsetter å imponere som de før seg tidligere har gjort i dag. Klassene er så jevne og det er godt jobbet av de alle sammen. Startnummer 307: Thomas Joramo, 3011: Pawel MICHALSKI, 318: Sverre Wiik, 319: Kastriot Kopiliqi, 320: Dalius Popa, 322: Edvinas Armanavicius, 323: Bjørn Tore Justad, 326: Thor Campe, 329: Anders Lervik, 330: Markus Grøtta, 331: Aksel Nicolajsen, 332: Adrian Dyrstad, 333: Stian Torsethaugen, 334: Petter Sørensen og 337: Espen Lundby, har holdt ut en lang dag, da de har vært igjennom eliminering tidligere.
Når ve ser på både poseringer og form, synes vi at det er startnummer: 318: Sverre Wiik, 323: Bjørn Tore Justad og 333: Stian Torsethaugen, som klarer å gi det lille ekstra.
Første callout: 311 319 323 331 333
Andre callout: 307 318 322 330 337
Tredje callout: 320 326 329 332 334

Finale og premieutdeling
Den siste finalen for dagen i kategorien Men\s physiqe er kommet og de seks finalistene er startnummer: 311: Pawel MICHALSKI, 318: Sverre Wiik 319: Kastriot Kopiliqi, 323: Bjørn Tore Justad, 331: Aksel Nicolajsen og 333: Stian Torsethaugen. Det fightes nå om gullet og muligheten til å kunne motta overall. Sjarmen og formen er på 110%

1.plass: Kastriot Kopiliqi
2.plass: Bjørn Tore Justad
3.plass: Pawel MICHALSKI
4.plass: Aksel Nicolajsen
5.plass: Stian Torsethaugen
6.plass: Sverre Wiik

Men`s Physiqe - Overall
Ut på scenen har vi fem gull vinnere, som nå fighter for å bli den aller beste. Og seieren går til Dennis Johansen

Bildegalleri

Se 3200 bilder fra Oslo Grand Prix i vårt galleri her. Vi har bilder av alle sammen!

NB: Hashtag FOTO: @Treningsforum når du som utøver bruker bilder privat på sosiale medier. Det er ikke tillatt å sende bilder til lokalaviser uten samtykke med Treningsforum.

Se utvalgte random bilder lenger ned i artikkelen

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg. 

 

 

 

 

 

Bildegalleri

Se 3200 bilder fra Oslo Grand Prix i vårt galleri her. Vi har bilder av alle sammen!

NB: Hashtag FOTO: @Treningsforum når du som utøver bruker bilder privat på sosiale medier. Det er ikke tillatt å sende bilder til lokalaviser uten samtykke med Treningsforum.

Se utvalgte random bilder lenger ned i artikkelen

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg. 

 

 

 

 

  

Bildegalleri

Se 3200 bilder fra Oslo Grand Prix i vårt galleri her. Vi har bilder av alle sammen!

NB: Hashtag FOTO: @Treningsforum når du som utøver bruker bilder privat på sosiale medier. Det er ikke tillatt å sende bilder til lokalaviser uten samtykke med Treningsforum.

Se utvalgte random bilder lenger ned i artikkelen

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg. 

 

 

 

 

Bildegalleri

Se 3200 bilder fra Oslo Grand Prix i vårt galleri her. Vi har bilder av alle sammen!

NB: Hashtag FOTO: @Treningsforum når du som utøver bruker bilder privat på sosiale medier. Det er ikke tillatt å sende bilder til lokalaviser uten samtykke med Treningsforum.

Se utvalgte random bilder lenger ned i artikkelen

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg. 

 

 

 

 

Bildegalleri

Se 3200 bilder fra Oslo Grand Prix i vårt galleri her. Vi har bilder av alle sammen!

NB: Hashtag FOTO: @Treningsforum når du som utøver bruker bilder privat på sosiale medier. Det er ikke tillatt å sende bilder til lokalaviser uten samtykke med Treningsforum.

Se utvalgte random bilder lenger ned i artikkelen

Kjøp ALLE bilder av deg uten logo

Nå kan du som utøver kjøpe alle bildene av deg selv uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du får alle bildene av deg selv og kan bestille det her for kun kr 590,-. Velg mellom kort eller faktura. Vi finner ditt navn på deltakerlisten og sender deg en e-post med alle bildene vi har av deg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Julie Firing-Schou 

Julie sitter med god erfaring og kunnskap innen fitness, livsstilsendring, helse, trening og kosthold. Hun jobber aktivt innen trening som PT og treningsinstruktør i både spinning, bodypump, crossfit og bodybalance.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2015

Fitness11.04.2015405

Se alt fra Oslo Grand Prix. Se bilder, intervju, videoer, resultater m.m.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!