Verdens sterkeste 4-åring

Diverse04.05.2018Joachim Pedersen0

Denne superspreke gutten er bare 4 år gammel.

Arat Hosseini er en 4 år gammel gutt, men har styrke som en voksen mann. Instagram-konto hans har allerede 1,3 millioner følgere. Det er faren hans som styrer det tekniske og som trener ham opp. 

Arat viser ikke bare utrolige styrke, men også kontroll og fleksibilitet som setter ham nærmere en superhelt enn et barn. Han bor i Iran og Arat har tilsynelatende trent siden han var rundt ett år gammel. Farens hans hadde riktignok sett at han hadde et "medfødt talent" - bare 7 måneder gammel, hevder faren.

Videoen som kombinerer drøssevis av videoklipp fra Arat sin Instagram er ganske utrolig. På bare 4 år er denne lille fyren sannsynligvis et av verdens sterkeste barn og muligens den sterkeste sammenlignet på kroppsvekt.  Faren hans sa opp sin heltidsjobb og bruker tiden til å trene ham opp og håper at Arat vil bringe hjem en gullmedalje til Iran. Kanskje han engang vil gjøre suksess i Bollywood eller Hollywood.  

Det som kanskje er ekstra synd i dette tilfellet er at lille Arat blir fratatt muligheten til å bare være et barn. Det samme eksempelet så vi med "The Hercules", Richard Sandrak, som ble tvinget til å trene å spise sunt hver eneste dag helt til han ble stor nok til å ta en standpunkt selv. Idag er han jo ikke til å kjenne igjen. 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Denne 15 år gamle gutten er supertrent.
Jason Walt er bare 10 år gammel og er mester i både boksing og gymnastikk.
Nå konkurrerer barn helt ned i 7 år i styrkeløft!
Se video.

20 enkle og effektive kostholdstips

Kosthold20.09.2019483

Her får du 20 tips for effektivisere ditt kosthold.

Jefferson Squat

Trening19.09.2019275

Dette er en unik og særegen øvelse.
Her er 10 sunne matvarer med mye protein som garantert vil gi deg protein av høy kvalitet.

Slik bør du trene leggene dine

Trening17.09.2019577

Don't skip leg day! Slik bør du trene leggene dine.

Sunn banansplitt

Kosthold16.09.2019696

Er du glad i banansplitt? Prøv denne.