Daniel har en arm som Skippern

Diverse23.08.2018Joachim Pedersen0

Daniel (11) har en sjelden sykdom som gjorde at han fikk en kjempebiceps.

Daniel Salvame på 11 år fra Rizal i Filippinene har en sjelden sykdom som har utviklet en ekstremt stor bicep. Han la merke til en hevelse på venstre overarm da han bare var fire år gammel. I løpet av to korte år vokste armen han enormt mye. Daniels klassekamerater på skolen mobbet ham over det uvanlige utseendet, men han gikk rett til forsvar og fortalte dem at han var som tegneseriehelt, nemlig Skippern (eller Popeye på engelsk).

- Mitt navn er Daniel, men folk kaller meg for meg Popeye selvfølgelig. Jeg har kjempestor biceps. Mine venner har plaget meg fordi jeg ser merkelig ut, men det bekymrer meg ikke. Jeg har armer som Popeye, sier Daniel stolt.

Disse mobbene fyrte opp lysten i vår lille gutt til å bli en bodybuilder og kampsport utøver.

- Jeg vil være en bodybuilder og lære kampsport når jeg blir eldre. Så kan jeg gå tilbake til dem og si "se på meg nå". De vil unnskylde seg da.

Ifølge Daily Addaa lever Daniel sammen med sin 65 år gamle bestemor Alicia etter at moren hans flyttet til Hong Kong for å jobbe. Etter at Daniel ble fem år konsulterte legene om hans tilstand og informerte familien at gutten hadde et større hjerte og utvidet blodårer. På grunn av store medisinske regninger uteble dessverre diagnosen på hva Daniels tilstand faktisk er. Familien hans prøver å skaffe midler slik at de kan få legene til å utrede dette fullstendig.

 

- Han er et lykkelig barn. Han har mange venner. Han er også leken, men han fort sliten. Når kusinene hans er her, liker han å synge og danse, sier bestemoren Alicia.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hafthor Bjørnsson i håndbak duell

Strongman03.03.201953

Hafthor Bjørnsson og Larry "Wheels" Williams møtes til en uoffisiell håndbak duell.
Lars Rørbakken fullført sin drøm og besteg det høyeste fjellet i vest-Europa.
Med såpass mye snø i vinter har Lars Rørbakken nok å gjøre.

De fem sterkeste i verden

Strongman25.01.201881

Dette er topp 5 liste over de sterkeste i verden.

Hafthor Bjørnsson i håndbak duell

Strongman03.03.201953

Slik finner du treningsmotivasjonen etter et opphold.
Kalkun på nyttårsaften er en tradisjon. Godt Nytt År!
Hvis du vil forbrenne fett er tredemølle og sykkel gårsdagens nyheter.

Slik kommer du i form i 2020

Trening28.12.20192075

Følg disse 6 rådene for hva du må eller bør gjøre.

Kardio eller styrketrening først?

Trening23.12.2019352

Hva bør du trene først for optimal effekt?