8x mesteren i Mr. Olympia Ronnie Coleman kan kanskje aldri gå igjen

Fitness20.11.2018Joachim Pedersen0

Ronnie Coleman sliter med komplikasjoner etter siste operasjon.

Ronnie Coleman som har fått klengenavnet The King har trent hardt i en årrekke og dette merkes på kroppen hans. Det startet med en ryggoperasjon. Nå har han hatt så mange operasjoner at ryggen hans tåler knapt mer. Siste operasjon var for å fikse ødelagte skruer.

Nå har han kunngjort at han kanskje aldri kan gå igjen. For den tidligere Mr. Olympia mesteren og hele bodybuildingmiljøet er dette sjokkerende og forferdelige nyheter. Etter den 10. store ryggoperasjonen kan 53-åringen nå være tilknyttet til rullestol. Ifølge Coleman skyldes dette komplikasjoner i operasjonen og kvaliteten på arbeidet som utføres av kirurgen. Hans siste operasjon for å fikse fire knuste skruer i ryggen synes å ha gått bra. Etter operasjonen sendte Ronnie en oppdatering til sine Instagram-fans og sa: "Ville bare at alle skulle vite at operasjonen var en stor suksess.".

Siden den gang har komplikasjoner dukket opp som påvirker hans evne til å gå uten hjelp. Når han ble intervjuet av Muscular Development via en videosamtale snakket Coleman åpent og sa:

"Jeg vet ikke om det å gå noen gang vil skje fordi jeg har hatt altfor mye skade på kroppen min fra alle disse operasjonene. Mye av det har å gjøre med kirurgens utførelse, og kirurgen som jeg har hatt de siste tre operasjonene har vært veldig dårlig og forårsaket mye skade på kroppen min. Så, jeg vet ikke om jeg kan gå igjen... men jeg skal gi mitt beste forsøk. Jeg tror at hvis kirurgen utførte disse operasjonene riktig så hadde jeg gått for lenge siden! "

 

En annen urovekkende ting er jo det faktum at han trente bein etter operasjonene. Det har nok ikke gjort ting bedre for ham. Den legendariske kroppsbyggeren som en gang veide 136 kg med muskler har brukt $2 millioner på sine siste tre operasjoner. På grunn av den heftige prislappen for hver operasjon hevder Coleman at pengene er et mulig motiv for alle operasjonene.

"På samme måte som kirurgen gjorde alt og utførte alt var det som om han gjorde slike operasjoner for å tjene penger. Hver operasjon jeg har gjort kostet mellom $ 300.000 til $ 500.000. Så de tre siste operasjonene måtte jeg bruke nesten $ 2 millioner dollar! "

Triste nyheter for legenden i bodybuilding. Vi håper alt bedrer seg for The King.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Den 54 år gamle Olympia-mesteren sliter fortsatt med skader han har fått etter sin karriere.

Ronnie Coleman er operert igjen

Fitness17.02.201834

Den åtte ganger Mr. Olympia mesteren har gjennomgått en ny ryggoperasjon.
Jay Cutler og Ronnie Coleman har tjent seg søkkrike etter sin bodybuildingkarriere.

Ronnie Coleman - comeback?

Fitness09.10.20165

Ronnie Coleman var en av historiens største bodybuildere.

Ronnie Coleman er operert igjen

Fitness17.02.201834

Hjemmetrening i juleferien.
Slår magen din seg vrang? Denne matvaren er løsningen!

Svensk langbeinet fitnesskjønnhet

Intervju16.12.201880

Denne svenske modellen har over 220.000 følgere på Instagram.
Den danske jenta Emilie Kronborg Grell (12) satte en utrolig rekord i planken. Kommer i rekordbok!

Pepperkaker uten sukker

Kosthold14.12.201821

Sjekk ut disse digge juletradisjonene gjort mye sunnere!