8x mesteren i Mr. Olympia Ronnie Coleman kan kanskje aldri gå igjen

Fitness20.11.2018Joachim Marhaug0

Ronnie Coleman sliter med komplikasjoner etter siste operasjon.

Ronnie Coleman som har fått klengenavnet The King har trent hardt i en årrekke og dette merkes på kroppen hans. Det startet med en ryggoperasjon. Nå har han hatt så mange operasjoner at ryggen hans tåler knapt mer. Siste operasjon var for å fikse ødelagte skruer.

Nå har han kunngjort at han kanskje aldri kan gå igjen. For den tidligere Mr. Olympia mesteren og hele bodybuildingmiljøet er dette sjokkerende og forferdelige nyheter. Etter den 10. store ryggoperasjonen kan 53-åringen nå være tilknyttet til rullestol. Ifølge Coleman skyldes dette komplikasjoner i operasjonen og kvaliteten på arbeidet som utføres av kirurgen. Hans siste operasjon for å fikse fire knuste skruer i ryggen synes å ha gått bra. Etter operasjonen sendte Ronnie en oppdatering til sine Instagram-fans og sa: "Ville bare at alle skulle vite at operasjonen var en stor suksess.".

Siden den gang har komplikasjoner dukket opp som påvirker hans evne til å gå uten hjelp. Når han ble intervjuet av Muscular Development via en videosamtale snakket Coleman åpent og sa:

"Jeg vet ikke om det å gå noen gang vil skje fordi jeg har hatt altfor mye skade på kroppen min fra alle disse operasjonene. Mye av det har å gjøre med kirurgens utførelse, og kirurgen som jeg har hatt de siste tre operasjonene har vært veldig dårlig og forårsaket mye skade på kroppen min. Så, jeg vet ikke om jeg kan gå igjen... men jeg skal gi mitt beste forsøk. Jeg tror at hvis kirurgen utførte disse operasjonene riktig så hadde jeg gått for lenge siden! "

 

En annen urovekkende ting er jo det faktum at han trente bein etter operasjonene. Det har nok ikke gjort ting bedre for ham. Den legendariske kroppsbyggeren som en gang veide 136 kg med muskler har brukt $2 millioner på sine siste tre operasjoner. På grunn av den heftige prislappen for hver operasjon hevder Coleman at pengene er et mulig motiv for alle operasjonene.

"På samme måte som kirurgen gjorde alt og utførte alt var det som om han gjorde slike operasjoner for å tjene penger. Hver operasjon jeg har gjort kostet mellom $ 300.000 til $ 500.000. Så de tre siste operasjonene måtte jeg bruke nesten $ 2 millioner dollar! "

Triste nyheter for legenden i bodybuilding. Vi håper alt bedrer seg for The King.

 


Den 8 ganger Mr. Olympia-mesteren hamrer løs på vektene igjen etter multioperasjoner i ryggen.
Mannen som kanskje ikke kunne gå igjen er allerede på trening!
Den 54 år gamle Olympia-mesteren sliter fortsatt med skader han har fått etter sin karriere.

Ronnie Coleman er operert igjen

Fitness17.02.201828

Den åtte ganger Mr. Olympia mesteren har gjennomgått en ny ryggoperasjon.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!