Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Kosthold på: 21. januar 2012, 20:04
    Hei! Jeg har lyst til å høre om noen her inne, har det samme problemet som meg, eller har noen forslag til løsninger på problemet mitt. Jeg er en gutt på 19 år, som nå har hatt 1 års treningspause pga mage problemer. I august 2010 veide jeg rundt 100 kg, på 1.80 cm, med forholdsvis lav fettprosent, jeg hadde da trent siden jeg var 15, og hadde økt fra 60 kg-100 kg, i denne perioden. Styrken var jeg heller ikke flau over. Men august i fjor så starter helvete. Plutselig en dag så begynner jeg å bli kvalm, og kaster opp ved nesten hvert måltid. Jeg prøvde å fortsette som vanlig ett par mnd med kosthold og trening, men ting ble ikke bedre, og vekten begynner å rase. Rundt november 2010 så orker jeg ikke mer, og gir opp treningen. Vekten raser ned til 65 kg, rundt februar 2011. Jeg prøver gjentatte ganger å starte å trene, og klarer å spise bra i ett par uker, men så blir magen som regel veldig dårlig, og jeg føler meg helt for jævlig uggen, og kvalm, og klarer bare ikke å holde motivasjonen oppe. Jeg gikk til legen nesten med en gang jeg fikk problemene, og har hatt gått igjennom alle mulige undersøkelser. Det eneste dem fant ut var at jeg har spiserørsbrokk, og har dermed en ødelagt lukkemuskel, noe som gjør at jeg har lettere for å kaste opp, men de sa at dette er så vanlig så det er ikke noe dem vanligvis gjør noe med. Og ja jeg klarer å leve normalt, og fungere som ett vanlig menneske nå, men jeg klarer ikke å spise så masse mat som jeg trenger, når jeg trener. Så jeg lurer på om noen andre har denne diagnosen, og hvordan kostholdet deres er? Jeg sliter også med at magen min har blitt så vanvittig følsom. Det føles ut som all mat som jeg gjerne skulle spist når jeg trener, som egg, tunfisk, havregryn, og mat som jeg ikke syntes smaker godt( blitt veldig kresen etter alt dette) blir jeg jævlig fort kvalm av, men for eksempel brød, ris, pasta, frukt, kjøtt, melk, kan jeg spise så mye jeg vil av, uten å merke så mye. Magen takler heller ikke kosttilskudd bra. Så og si alt av proteinpulver, kreatin, glutamine, gainer, osv, osv bøir jeg kvalm av. Jeg prøvde å trene litt senest sist uke, og startet pent med litt gainere å kreatin. Helte nedpå med kreatinen før trening, og den gikk opp, like fort som den gikk ned. Jeg bare lurer på, hvordan i helvete skal jeg klare å sette sammen ett bra kosthold, når jeg har en så vrien mage som jeg har? Er det noen som har gått igjennom samme helvete? Jeg har så lyst til å starte å trene igjen, og ihvertfall komme meg opp på 80-90 kg ripped. Jeg veier pr dags dato 70 kg, og er tilsynelatende i bedre form enn de fleste på gata...håper noen tar seg tiden, til å vurdere hvordan jeg kan løse kostholdsproblene mine.




    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kosthold på: 15. november 2010, 20:04
    Det er noe feil med magesekken min, den sitter lengre opp en normalt. Så jeg får syre oppi spiserøret som skaper ubehag og kvalme når jeg spiser. Var en periode hvoir jeg spydde nesten hver gang jeg spiste.
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kosthold på: 14. november 2010, 22:22
    Ja, tenkte på 2 brødskiver og en banan kanskje.  Blir mye brødskiver da, men det får nesten bare gå:P Er jo det som er mest lettvint, når man har en travel hverdag. Men hva er det mest protein rike man får på skiva ? Skinke?
    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Kosthold på: 14. november 2010, 20:10
    Hei, jeg har tenkt å  komme i gang med treningen igjen neste uke, etter ett 5 måneders helvete med magen, som har resultert i så og si ingen trening, 15 kg vekt nedgang, og mye elendighet:P Jeg startet i ny jobb for noen måneder siden, og jeg sitter her å tenker på hvordan jeg skal kombinere jobb og kosthold. Det er kostholdet i løpet av arbeids dagen jeg lurer på egentlig. Det jeg har tenkt så langt Er når jeg står opp Kl 5-6 tida avhengig av hvor jeg skal (Er håndverker lærling), så lager jeg en eggerøre på 6 egg, ett glass biola/Juice, og 2 udos choise tabletter. klokka 11-12 tida er det lunsj, hvor det blir 5 skiver med Leverpostei eller kjøtt pålegg. Kl 3 blir det samme som kl 11. Men det jeg har tenkt på er at jeg skulle fått ett lite måltid kl 9, og kl halv to kanskje. Jeg har hatt med protein shake og banan før, men stoler ikke helt på magen min enda, og har hatt mange dårlige hendelser når jeg har kasta i meg en shake i farta. Det må være noe som kan spises på 5-10 minutter, være protein rikt, lett å ha med, og gjerne være litt mettende. Tunfisk kunne jo hvert en god løsning, men jeg syntes det er nesten flaut å dra frem en stinkende fiske boks, foran de jeg jobber med, så smaker det ikke så sinnsykt godt heller. Men vis dere har noen ideer så hadde det hvert supert:P Jeg høres kanskje litt sløv ut med kostholdet, men arbeids dagen er veldig hektisk, og jeg må ta hensyn til magen, som er alt annet enn en stål mage. Etter jobb så er det også mer ordentlig mat, og større måltider med kjøtt/fisk og ris og grønnsaker osv. Pluss shakes.
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Gameover 92 skal komme i sitt livs form! på: 22. august 2010, 15:38
    22.08.10
    Skuldre:
    Foroverbøyd uthev 1*10 6 kg, 1*10 8 kg, 1*10 10 kg
    Uthev 1*10 8 kg, 1*10 10 kg, 1*8 12 kg
    Push press 1*10 40 kg, 1*8 45 kg, 1*6, 1*5 50 kg, 1*5 55 kg
    Shrugs (hantel) 1*10 20 kg, 1*10 28 kg, 1*8 34 kg
    Fronthev(hantel) 1*10 8 kg, 1*10 10 kg, 1*8 12 kg

    Grei økt, kjørte lett siden jeg nettop har startet å trene igjen. Første gang jeg kjørte push press å kjente at dette var altfor lett. men skal øke 5 kg i uka, så går seg vel  til:)
    6  Generelt / Loggbok Online / Gameover 92 skal komme i sitt livs form! på: 22. august 2010, 12:10
    Tenkte jeg skal begynne å logge øktene mine fremover for litt ekstra motivasjon. Jeg har slitt med kvalme den siste måndten, pga cellegift(Har asporiasis artritt i hendene) dette har jeg gått på i ett halvt år, og måtte nå avslutte fordi jeg den siste måndten ikke har klart å få i meg mat, og har derfor heller ikke klart å trene, så nå skal jeg starte hardcore igjen. Jeg har tidligere fokusert mest på styrke, men nå er det fysikken som er i fokus for første gang på lenge. Tidligere perser var 210 ml  135 bp(140 var inne)  160 kb. Så starter med å føre den første økten min på lenge som var i går:

    21.08.10
    Framre lår/legger:
    Knebøy arbeids sett: 3*12 100 kg
    *Hacklift 5*8
    *Ett beins benspark 5*6   *supersett
    Tåhev 4*15
    7  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Kostholds program på: 16. august 2010, 21:30
    Hvor finner jeg ett kostholdsprogram på nette? Har lett over hele jævla nette føles det ut som, men alt jeg ser er tall på hvor mye protein, klarbo og fett man bør få i seg hver dag. Okei fint, men problemet mitt er valg av matvarer som passer til de forskjellige måltidene. Je ghar spurt flere folk og coacher osv, men får ikke noe klart svar noe sted på hvordan eg skal spise, siden alle er så ego...Jeg ødelegger jo magen min sånn som jeg spiser nå.  Så noen som har ett bra kostholdsporgram?
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Dietmar på: 24. juli 2010, 11:03
    Ja, en del av poenget med programmet blir kanskje borte, men jeg mener folk er forskjellig jeg da, og jeg bare prøver sånn som jeg føler er best jeg:P Jeg har nesten aldri fulgt ordinære program, og tror at det er det som har gitt meg gode resultater, når jeg har trent på egen følelse. Så jeg prøver å feiler, så får vi se hvor det går:) Takk for svar og meninger >Cheesy
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Dietmar på: 24. juli 2010, 01:20
    Jeg kjører annenhverdag, tror ikke det har noe å si for fremgangen. Å hvorfor sier noen av dere at jeg har så vidt noen treningsbakgrunn og har dårlig kosthold? Hva vet dere om det? jeg har trent i 3 år, hvor 2 av dem er seriøst, og har bedre resultater enn de aller fleste på min alder. Ser ikke så mange andre 17 åringer som tar 140 kg benk uten utstyr med min kroppsvekt(90 kg) Og kostholdet mitt funker som faen, ligger i kalori overskudd, og jeg får i meg rikelig med proteiner...Jeg syntes vektene er drit enkle sånn som jeg trener nå, og jeg ser ikke noen vits i å ha 2 hviledager, når jeg kjenner jeg har energi nok i massevis.
    10  Trening / Styrkeløft / Sv: Dietmar på: 22. juli 2010, 15:49
    Ja, okei, da gjør jeg det:) Takk for svar. Ja, vis treningen blir tung er det greit med en ekstra hviledag, men treningen har hvert griselett de siste ukene. Dietmar nybegynner programmet varer i 12 uker, så blir nok tungere etterhvert maybe. Skal på ferie snart, så får ta en fri uke da:)
    11  Trening / Styrkeløft / Dietmar på: 22. juli 2010, 02:10
    Hei, jeg begynnte på dietmar nybegynner programmet for noen uker siden, og bare har ett sprm. Jeg bare lurte på om det gjør noe for fremgangen om man skipper den ene hviledagen i helga? At man istedenfor begynner på en ny uke på søndag f.eks, så man kjører annenhverdag hele tiden. Jeg er så vant med å trene 4-5 ganger i uken, og treninga er jo garantert høydepunktet i hverdagen, så kjenner jeg går å klør etter å trene når jeg bare trener 3 dager i uken, for å så måtte vente 2 dager til neste økt. Øktene er så lette, så vet ikke om det er noen fare for overtrening.
    12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Glad gutt 20år på deff ..Mål av kroppen side 5. Bilder side 1,2,4,5 på: 29. juni 2010, 00:40
    Jævla rå form på deg, meg i fremtiden<3 Cheesy Men er du naturlig? Skjønner om du ikke vil svare, bare lurer:P
    13  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kosthold på: 29. juni 2010, 00:28
    Fortsetter på den tråden her jeg:P Jeg er nå dritt lei kostholdet mitt, og skulle gjerne hatt litt hjelp med å sette opp ett godt bygge kosthold, som gir det lille overksuddet jeg trenger i hverdagen:) Kostholdet er nå sånn her forleby:

    Frokost: 170 gr havregryn med melk, 1 glass melk, 2 udos coise tabletter, 1 vita tablet..
    Lunsj: eggerøre med 3 egg, 2 brøskiver, 1 glass melk
    Lunsj 1: Det samme
    Middag: Det jeg får hjemme, kan være hva som helst.
    Kvelds: 170 gr havregryn med melk
    Før senga:1 scoop casein protein i melk.

    Jeg føler at med det kosthodlet her, så spiser jeg til jeg spyr omtrent, og føler jeg har altfor store porsoner. Jeg er ingen kostholds ekspert, så spørr nå for å lære, og vil gjerne ha råd, og gjerne program av noen skikkelig eksperter på område. Jeg har kjøpt inn kyllingfilet, og fisk som jeg kan inkludere i programmet, ris har jeg også blant annet, så om noen kunne hjelpe meg her, hadde det hvert bra:D
    14  Trening / Forum for ungdom / Sv: Kosthold på: 21. mai 2010, 22:42
    hehe takk:P Men jeg er ikke så nøye med sånt. jeg trener ikke for å få mest mulig ligg som mange andre. Trener fordi det er som terapi for meg, og er det jeg elsker. Og jeg syntes det  er tøffere og løfte big weights, enn å fokusere på kropp.
    15  Trening / Forum for ungdom / Bulk på: 21. mai 2010, 22:40
    Hei:) Jeg har litt lyst å komme meg opp til 95 kg frem til sommeren, fra 88 kg, og derfor lurte jeg på om noen kanskje kunne hjelpe meg med å sette opp ett bulke program Grin. Men dette er jo enkelt nok, men det jeg trenger er en fattigmans versjon av ett bulke program:P Jeg er 17 og går på skole og nå som ferien nærmer seg er det slutt på stipendet også, så nå blir det en fattig tid i vente:P Men vis noen kunne hjulpet meg med å sette opp et bulke program, med billige matvarer, så hadde det hvert kjekt.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!