Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kjøp av ELASTAMINE fra utenlandsk nettbutikk (Leddproblemer) på: 18. mars 2013, 15:03
    Kan oppdatere tråden med info:

    Elastamine gikk rett gjennom ved kjøp fra http://www.powerbody.co.uk.
     
    Dog et tips til andre som ønsker å bestille - hold kostnaden under 200,- slik at du slipper toll.

    Selv mente jeg tollavgiftene skulle bli minimal (20-25% påslag på prisen) mens realiteten var at de nesten førte til en dobling av prisen. Jeg kjøpte 2 stk Elastamine og betalte oppunder 400kr for det. I tillegg måtte jeg betale rundt 350 i toll. Det er med andre ord billigere å bestille en og en og heller betale frakt oftere, enn å kjøpe mer om gangen og fortolle det.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / kjøp av ELASTAMINE fra utenlandsk nettbutikk (Leddproblemer) på: 19. februar 2013, 19:30
    Heisann alle sammen.

    Jeg har skjønt at produktet elastamine fra primaforce skal være et svært godt produkt for de av oss som sliter litt med leddene. Det består hovedsaklig av glukosamin, msm og chondroitin - etter hva jeg skjønner.

    Jeg har brukt glukosamin med hva jeg vil kalle noe hell. Jeg har i etterkant skjønt at glukosamin burde "loades" en periode når man begynner med det, men dette har jeg ikke gjort.

    Det jeg lurer på med dette innlegget er hvorhvidt det er noen andre her inne som har erfaringer med å handle dette produktet spesielt, eller tilsvarende produkter generelt, fra utenlandske nettbutikker. Hvis så - øs gjerne av kunnskapen!

    Hvor er det billigst å bestille fra dersom man tar i betraktning fraktkostnader etc.

    Oppsto det noen problemer med tollvesenet? (Man har jo rett til å importere legemidler til eget forbruk).

    Kanskje noen til og med har regnet ut om det lønner seg og heller bestille 3 måneders forbruk og da betale mva for å spare frakt, kontra det å bestille 1 måned og slippe mva på grunn av 200,- grensen?

    Jeg beklager hvis spørsmålet/-ene har blitt behandlet grundig tidligere, men i all ærlighet har jeg forsøkt å benytte meg av søkefunksjonen til treningsforum uten å komme noen vei (sitter på mac om det har noe å si). Søkefunksjonen burde etter min mening overhales.

    Takk for oppmerksomheten.
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: innsiden av biceps? på: 16. mars 2006, 20:30
    Barbellcurl med smalt grep tar mer på innsiden.
    Barbellcurl med bredt grep tar mer på utsiden.
    Det er vel egentlig motsatt de sier ihvertfall, men det er vel ikke så farlig? tror dette er minimalt uansett i tilfelle. men kan sikker funke som en variasjon på ordinær bicepscurl
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hjelp til mitt nye program!! på: 20. februar 2006, 18:45



    Er jo ikke så utrolig viktig å prioritere bakside lår med mindre du skal stille i konkuranse da. Holder med en øvelse hvis du bare hobby trener.

    Er du en sånn person som bare trener biceps, bryst og mage?
    Vil du ha store armer så trener du ikke bare biceps vet du. Det samme går selvsagt for lår.
    Herregud for en teit holdning å ha. "Holder med en øvelse hvis..." Hvor mange typer kosttilskudd har du stående i skapet hjemme?
    Når var det, å ville forbedre deler av seg selv fysisk på den beste mulige måten, ble forbeholdt konkurrerende bb'ere egentlig?
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: hva er best?? på: 19. februar 2006, 23:50
    ha beina i bakken du Grin får best trykk da
    også slipper du at folk som meg detter ned på bakken og hyl-ler hvis du skulle klare å miste balansen og falle av benken.
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hjelp til mitt nye program!! på: 19. februar 2006, 23:42
    Høres ganske bra ut det, men hvorfor putte bakside lår inn på bryst dag? Du velger å beholde 4 splitten din? Gode øvelser; variasjoner av beincurl maskiner hvis dere har det, som liggende og sittende. Det er som benspark, bare andre veien, basically. Strake markløft er også en helt rå hamstring øvelse.
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hjelp til mitt nye program!! på: 19. februar 2006, 15:37
    For det første så ligger de programmene, hvis de ligger her, på treningsforum, ikke iform. Heh. Disse tingene er hva jeg ville ha gjort hvis jeg skulle ha brukt dette programmet som basis.

    På dag 1 ville jeg ha byttet ut skrå flyes, med incline/decline benk, utfra hva du føler du trenger å jobbe med.

    På dag 2 ville jeg ha trent skuldre og rygg, gjerne de samme øvelsene men i rekkefølgen skuldre, så rygg.

    Fjerne resten av dag 3.  Mage kan du gjøre som du vil med.

    På det som var din dag 4 ville jeg trent biceps og bein. Og du trenger seriøst ikke 4 øvelser for biceps. 2 holder i massevis, selv hvis du bare kjører 2 sett på hver øvelse. Heller ta å bytt ut en av øvelsene når du ønsker det, kanskje står fast. Og legg inn en øvelse for legger. Det ser teit ut med store lår og legger som ei jente på 6.

    Grunnen til at jeg ville gjort det sånn er fordi mange av øvelsene på rygg dagen din benytter seg veldig av biceps også, og hvis du splitter rygg/biceps dagen da, trener du biceps 2 ganger i uka, istedet for 1 dag.

    Det er også lurt å spare de tyngste øvelsene til sist, som markløft og knebøy. Slipper man å tømme seg helt på disse og føle at man ikke har noe til overs for å måtte gjøre 10 sett på biceps. hah.

    Berre nokre tankar.
    8  Bilder / Bilder av Diverse / SV: Så stooooor skal jeg bli! på: 19. februar 2006, 15:11
    Bare jeg som synes det var litt ironisk at det er en Jurrasic Park plakat i bakgrunnen?!
    9  Trening / Forum for ungdom / SV: Kosttilskudd? Hva bør jeg velge ? på: 19. februar 2006, 15:02
    smooth, ikke forvent at når du begynner på et nytt kosttilskudd at du kommer til å merke at du blir raskere større.Hvis du lager en tråd hvor dus kriver ned hvordan du trener og hvordan du spiser(hvor mange ganger om dagen og hva sånn ca) så kan du nok få mye mer ut av tips du får til å utbedre dette, enn du vil av  tips til hvilket kosttillskudd du bør kjøpe.

    Det er ikke så altfor lenge siden de som trente klarte seg helt fint uten kreatin og protein tilskudd. Bare så du vet det så er Mat det mest anabole du kan gi kroppen din å jobbe med.

    Sånn jeg ser det så er kreatin produkter for de som har kommet til (/nærmer seg) et punkt hvor de står fast i treningen sin og trenger det ekstra lille dyttet for å få dem igang igjen. Hvis du akkurat har begynt å trene (altså, har trent i kanskje noen mnd da) så har du ingen grunn til å ta kreatin enda, du trenger det rett og slett ikke. Det er i begynnelsen av å trene man vokser mest, hvis musklene dine vokser så blir du også sterkere.

    Det aller meste du trenger for å vokse finnes i maten du spiser, skal du ha noen tilskudd av nødvendige "byggeblokker" så tar du heller og spiser flere ganger om dagen. Det kommer du til å merke mye mere av.

    Hvis du absolutt skal kjøpe noe, blås i kreatin produkter og kjøp proteiner istedet, men ikke forvent deg noen mirakelkur.
    10  Trening / Forum for ungdom / SV: protein i egg? på: 18. februar 2006, 14:24
    Hvorfor insisterer folk på å drikke maten sin? Har de ikke skjønt at den er til å spises? Drikke 10 råe egg... Jeg gulper nesten bare av tanken på det.. Hvorfor ikke bare bruke de ekstremt lange 10 minuttene på å tilbrede de, så smaker de faktisk godt når man putter det i munn, istedet for å stå og brekke seg over en halvliter "slim".
     
    11  Bilder / Bilder av Diverse / SV: Dagens bilde! (altså, er du under 18 år har du ikke lov til å se på dette..) på: 18. februar 2006, 02:10
    Det der får jeg også til :Smiley
    bilde?
    12  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: stretching og hypertrofi på: 17. februar 2006, 18:26
    Bare hyggelig. Håper det var greit å skjønne, er ikke spesielt god til å forklare ting. Hehe. Har en veldig bra engelsk artikkel på emnet om du vil lese det. Ganske spennende greier.

    Bilder finnes ihvertfall på flere steder:
    http://www.intensemuscle.com/showthread.php?t=9527
    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=13733.0

    For å få sett bildene i Doggpound'en på IntenseMuscle, så må du nok registrere deg. Det er gratis og absolutt verdt det uansett, et veldig bra forum. Hvis du søker i forumet der om stretching finner du og masse info.

    Hvis du skal bruke dette må du huske at Extreme stretching skal være vondt, men den riktige typen vondt. Det skal gjøre vondt i musklene, IKKE i leddene. Det er en VELDIG viktig forskjell å være obs på.

    Håper dette var av hjelp.
    13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: stretching og hypertrofi på: 15. februar 2006, 01:24
    Streching og hypertrofi er vel ikke direkte relatert. Grunnen til at det gjøres i DC er, som sagt tidligere, for å utvide fascia'n for å ikke hindre hypertrofi. Tankene bak dette er tatt fra hele teorien om hvordan "muskelminne" fungerer. Ved at en muskel på et tidligere tidspunkt har vært mye større, for å så ha minsket, dystrofi(ert?), så "husker" muskelen størrelsen den en gang hadde, og da har mye lettere for å komme tilbake til den størrelsen skal man begynne å trene den igjen. Her kommer fascia inn. Det er nettopp fordi fascia'n, "vev-posen" som ligger rundt muskelen har blitt strukket ut før, og derfor ikke hindrer muskelen i å vokse. Ekstrem-streching er basert på å strekke denne posen, slik at en tilsvarende tilstand oppstår, uten at muskelen faktisk har vært større før. Man lurer muskelen til å tro at den har muskelminne fra å ha vært større. SÅ ja, stretching kan være nyttig i forhold til hypertrofi, men i sammenheng med trening, så klart.

    My 2 cents
    14  Kosthold / Kosttilskudd / SV: myseprotein fra tine! på: 13. februar 2006, 22:02
    Eggehvitepulveret fra prior som er til matlaging eller mattilsettning og ikke kosttillskudd mener du?!
    15  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Proteinfabrikken på: 13. februar 2006, 21:53
    Utrolig hvordan du ikke klarer å flytte musa  over til venstre på menyen på pf.no siden og finne X-ce-me og D-ribose der, for å så lese om det. Eventuelt søke etter det på google.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!