Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 10
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Vil du kjøpe Ej-shop? på: 18. mai 2009, 09:12
    Igjen - artig at dere spekulerer. Noen av dere er jo kjenninger fra forumet og bransjen, så forstår jo litt av motivene...
    Men mot dårskapen kjemper selv gudene forgjeves. Her kommer noen faktaopplysninger:

    Det er IKKE Salgsselskapet E&J as som skal selges. Salgsselskapet fungerer idag som importør for bl.a. ej-shop.no. I tillegg er det et firma som bl.a. har en rekke andre agenturer, og utvikler forretningsidéer.
     
    Det er rett at på papiret gikk Salgsselskapet med underskudd i 2007. Men det har ej-shop.no aldri gjort.
     
    Om du skiller ut ej-shop i regnskapet får du rimelig bra resultater (som interesserte kjøpere selvsagt får vedlagt ved henvendelse).
     
    Om dere har gått på nettet og funnet regnskapet for as'et i 2007, ser dere at der er lønnskostnader på godt over 1.1 mill ført på Salgsselskapet. Så mye koster det ikke å lønne folk for å drive en nettbutikk med en omsetning på 3.5-4 mill Wink
     
    Dere ser også at Andre driftskostnader er ført med 642' i 2007. 40% av dette er kostnader som tilhører Salgsselskapet.
     
    Vi benytter eksternt regnskapsbyrå og godkjent revisor. Detaljene i regnskapene vil vi selvsagt gå igjennom med kjøper før noe som helst avtales. Vi er ytterst seriøse og profesjonelle forretningsfolk, som ikke har til hensikt å lure noen. Om nødvendig kan vi oppgi referanser ift vår etterrettelighet.

    Jeg er en gründer. Ekte gründere drives av helt andre motiv enn penger. Mitt hovedfokus er nå et annet sted enn i sportsernæringsbransjen. Jeg satser stort på andre prosjekter.

    Om det viser seg at ingen vil betale for å kjøpe ej-shop har vi flere tilbud fra folk som vil drive mens vi fortsatt eier, så det kan være en mulighet. Vi ser an resultatene av annonseringen. Vi MÅ altså ikke selge noe som helst. Vi tilbyr folk en mulighet, som samtidig avlaster meg jobb.
     
    Om vi hadde villet outsource hele/deler av driften, kunne vi gjort det også. Men vi vil altså helst ikke beholde nettbutikken. Har over lengre tid ikke hatt arbeidskapasitet til å utvikle den slik jeg ønsker, og få ut potensialet i merkevarene. Derfor er den lagt ut for salg.

    Og ej-shop er drevet med overskudd siden 2004. Men da ikke under Salgsselskapet E&J as, så de tallene finner dere ikke på nettet.

    Håper dette var klargjørende for dere spekulanter. Det var en som skrev: se bak tallene. Det er ofte lurt. Samt å ta kontakt med den/de som faktisk kjenner saken før en sladrer og konkluderer rundt ting en selv ikke har den ringeste peiling på.

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Vil du kjøpe Ej-shop? på: 14. mai 2009, 13:28
    Artig at dere spekulerer. Om enn ikke like reflekterte innlegg alltid. Skyldes kanskje manglende gründererfaring?
    Hvorfor vi vurderer salg, står rimelig tydelig i annonsen. Den noe runde prisformuleringen skyldes at vi stiller oss åpne til hva kjøper ønsker ift varelager, merkevarer/agenturer, rådgivning osv. Jo mer som skal overdras, jo høyere blir jo prisen. Noen ønsker sannsynligvis bare å ha nettbutikken, uten å ha bryet med import, agenturer osv. Da blir prisen lavere.

    Om noen har pengene, og vi blir enige, er det jo ikke usannsynlig å regne med at den/de overtar store deler av omsetningen til ej-shop "over natten", samt får knallpriser på merkevarer. Noen ser sikkert verdien av det.

    Vi får bra med henvendelser. Kan derfor ikke bruke mer tid på å skrive på forumet. Sorry.

    Mvh Jan Myhre
    ej-shop.no
     
    3  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Olje og steiking ved høg varme. på: 31. mars 2009, 16:54
    Når du steker f.eks. en laks, nedbrytes Omega3 oljen i fisken. Ca 17% av fettet i en frisk laks er O3, men når du steker den brytes ca 12-13% ned. Laksen inneholder ikke antioksidanter, og derfor brytes O3 ned.

    Beklager at jeg ikke svarer så raskt som ønskelig, men har dessverre ikke tid å være på forumet veldig ofte. Om det er flere spørsmål omkring dette, vil jeg gjerne at dere mailer til shop'en. Da er dere nesten garantert raske svar.

    Siden dette er ukjent materiale for de aller, aller fleste i landet, regner jeg med en viss pågang for info Smiley

    Når produktet lanseres, kommer egne sider.

    For all del: fortsett å spise fisk. Det er sunt. Især villfisk, da. Tilbered den i ovnen, eller kok den. Om du ønsker å beholde mest mulig O3.  Når den nye oljen kommer, kan du begynne å steke igjen Wink

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no

    4  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Olje og steiking ved høg varme. på: 31. mars 2009, 15:28
    Eg brukar rapsolje når eg steiker kyllingfilet og laks i panna. Leste ein plass (huskar ikkje kor) at olje ved steiking i høg varme gjorde oljen "usunn"?? Pleier å steike i ganske høg varme.

    Nokon som veit noko om dette?

    Ja, og det meste du leser av svar her er "gammel lære". Som at man ikke kan bruke planteolje til steking, f.eks. Om ikke lenge kommer en vegetabilsk Omega3 matolje på markedet i Norge hvor det går fint.

    Men inntil da kan du bruke raps. Men ikke hvilken som helst. De billigste er ofte ikke kaldpresset, og såkalt industriolje. Olje av mye dårligere kvalitet. De bør du skygge unna. Men du får bra kaldpresset rapsolje som tåler 170 grader på dagligvaren. 

    Ellers så er gode tips å stoppe før oljen ryker. Putte i en smørklatt og hive maten i når den starter å frese. Og, om du woker på en gassovn, ha litt vann i panna først, sammen med oljen.

    Visste du forresten at ved å steke fisken, ødelegger du Omega3 fettsyrene?

    Følg med etter påske. Da kommer den nye oljen. Skulle ikke forundre meg om den ble markedsført her på forumet også Smiley

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no

    5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA! (another thread!) på: 10. november 2008, 20:13
    ehmz, ja.. men fra ej-shop fikk jeg en lapp hvor det står at man bare skal ta 1.. tror det er litt ulumskheter ute å går  Tongue

    Vår ZMA Elite består kun av førsteklasses virkestoffer, og er i tråd med den patenterte ZMA formelen. Vi er pålagt å følge det norske regelverket ved merking av våre produkter. I Norge er høyeste tillatte døgndose av Vit B6 på 4,2mg. 1 kapsel av vår ZMA inneholder 3,5mg B6. Derfor er våre ZMA bokser merket med dosering 1 kapsel.

    Hver eneste produksjonsserie fra vårt ZMA merke - EFX - har gjennomgått bransjens kanskje mest rigide kvalitetskontroll, og er i tillegg labanalysert for mikrobiologisk innhold (Coliform, E-Coli, Salmonella, Listeria etc) + en rekke steroider, stimulanter, narkotikum og gifter.

    Så sjansen for at det er uhumskheter i vår ZMA er iallefall svært, svært liten.

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no
    6  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ Jordbær, banan og sjokolade. på: 11. oktober 2008, 15:08
    Ja jeg tipper 90+ i sjokosmak har en feil margin på 5-10% på protein innholdet i forhold til label, har du en fersk(i løpet av de siste 2år) labanalyse som er norsk å vise til her ej?
    Finner det veldig rart at et melkeproteinpulver med såpass mye smak kan inneholde såpass mye protein, selv i dry matter.
    Ikke ment som noe angrep på ej da dette også gjelder de fleste andre levrandører....PF,TN osv


    Slike tåpelige angrep fra en som selv i hovedsak bruker forumet til å drive reklame for konkurrenter gidder jeg ikke å svare på. Vi har i flere år vært ledende i bransjen ift produktdokumentasjon. Etterhvert har noen lært og kommet etter, men de fleste har en lang vei å gå før de er på vårt nivå.
    Jeg kunne sagt mye om andres oppskrytte produkter og "labanalyser", men det får være. Vi jobber heller med å forbedre oss selv.
    7  Arkiv / The Best Of Treningsforum / Sv: Jeg %&/()¤#¤” hater storparten av dagens musikk på: 11. oktober 2008, 14:50
    Hvorfor har ingen tipset meg om dette innlegget før? Endelig en som kan skrive. Takk!
    Og, i tillegg til mange av de Zuul nevner, takk også til: CCR, Emmylou Harris, The Mavericks, Buck Owens, enkelte Svensktoppar, Roy Orbison, masse 50 og 60-talls artister og band  - og, ikke minst, min gamle Nordmende kassettspiller. Selv etter flere ganger å ha vært med på knall og fall på sparktur langs østerdalske grusveier, etter å ha blitt dynket med en rekke alkoholholdige drikkeblandinger + noe fast føde, etter å ha blitt slått, ristet, sparket og lemlestet på det værste - på tross av all denne mishandling så ga dette mirakelet av ei musikkmaskin gang på gang fra seg lyder som gjorde livet godt å leve.

    Stor honnør til Zuul som på en helt vanlig lørdag frembrakte gode minner i en 50 år gammel kropp.
    8  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ Jordbær, banan og sjokolade. på: 11. oktober 2008, 13:55
    Hvorfor oppgir dere proteininnholdet i 90+ i dry matter på hjemmesiden deres?

    Vi er nok ikke de eneste Wink
    Det er vel også et lite problem, når en gjør kundene oppmerksom på at det er dry matter. Mulig vi endrer det når vår nye butikk lanseres.
    9  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ Jordbær, banan og sjokolade. på: 11. oktober 2008, 13:23
    Det er morsomt at de fleste her vurderer proteinene kun utifra smak. For min del er det kvalitet som teller. Det er naturligvis vanskelig for oss uten tilgang til labratorier og vurdere dette, men det hadde vært interessant og hørt om noen faktisk opplever bedre resultater med enkelte proteinpulver fremfor andre.

    Jeg begynte med 90+ for ca 3 uker siden. Smak bryr jeg meg egentlig ikke om (selvom sjokoladesmaken er veldig god). Derimot kan jeg melde at jeg har hatt en god økning i styrke og kroppsmasse, opp ca 2 kilo. Har tidligere brukt 100 % whey fra PF, og har ikke hatt samme umiddelbare økning. Har ikke forandret   treningsmetoden min heller. Jeg blander alltid enten karbopulver eller havremel i shaken min (avhengig av når på dagen jeg tar den). Så hva tror dere? Er det pulveret, eller er det bare tilfeldig at jeg har økt etter at jeg begynte med det?

    Endelig en som ikke bare tenker smak. Det er en håpløs debatt, da noen liker mora, andre dattera Wink

    Protein er ikke kun protein. Det er et fag å sette seg inn i kvalitetsforskjellene. Kan ikke forvente at mange kunder har tid til det.

    Litt om kvalitetsforskjellen på de 2 nevnte:
    Det er ca 15% mer protein i 90+ enn 100% whey.
    100% whey består kun av myseproteinkonsentrat. 90+ er en blanding av myseproteinisolat og micellar kasein.
    100% whey er tilsatt karbo i form av maltodekstrin og fruktose. 90+ er ikke.

    Videre er det forskjeller innenfor råvare, produksjonsmåter og filtreringsmetoder. Dette er alle faktorer som påvirker proteinets kvalitet. Det er slettes ikke sikkert at Tine er ledende på disse områdene.

    Tviler vel på at dine 2kg alene skyldes forskjellen på 90+ og 100% Whey, men noe av æren bør den nok få Wink

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no

    10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kre-Alkalyn® EFX PRO på: 11. oktober 2008, 12:25
    "Studier" er så mangt. Tror jeg ikke noe på, ihvertfall ikke ift Kre-Alkalyn EFX. Send meg studiene på mail til salg@ej-shop.no, så skal jeg svare over helgen.
    11  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kre-Alkalyn® EFX PRO på: 11. oktober 2008, 11:51
    Det er de 6% som utgjør forskjellen. Men å gi en uerfaren sjåfør en rallycrossbil er til liten hjelp. Dvs at de aller, aller fleste vil klare seg godt med Kre-Alkalyn EFX. Fikk dette svaret fra en av våre toppidrettsutøvere: "Kre-Alkalyn EFX er bra, men PRO'en ga meg et ekstra kick på treningen".

    Det er en grunn til at EFX har kalt dette produktet for PRO...

    Kre-Alkaloid™ formelen består av ekstrakter fra sort, grønn og hvit te. Teen kommer fra en utvalgt region, og er dyrket i en høyde som gir optimale klimatiske forhold. Dette betyr at ekstraktet har best mulig næringsinnhold. Dette er altså ikke en billigingrediens som en-eller-annen smarting har puttet i for moro skyld. Les mer om han som står bak formelen her: http://aaefx.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=65
    Da forstår du mer hva jeg mener.

    Merk også at i motsetning til de aller, aller fleste andre "GTIbolicXS" kreatinproduktene du får kjøpt er Kre-Alkalyn EFX PRO et dokumentert kvalitetsprodukt. Patentert, labanalysert (hver eneste serie) og sertifisert drug-free. Du risikerer altså ikke å få dårlig monohydrat m booster pakket i en fancy etikettert boks.

    Beklager et sent svar, men har ikke tid å være innom forumet så ofte som ønskelig. Kan derfor være lurt å sende mail direkte til oss.

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no



    12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kjøpe proteinpulver fra England. på: 17. september 2008, 14:37
    Nå blir jeg plutselig litt usikker på om det lønner seg i det hele tatt.

    Kanskje finner du ut at vi er ganske så rimelige - og så får du sjokosmak Wink
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Høy dose omega-3? på: 28. august 2008, 16:54
    Woody: Snikreklame på dette forumet slår andre bransjeaktører meg godt på allikevel Wink

    Jeg er spesielt opptatt av Omega3, har studert det i noen år - derfor innleggene. Selv om jeg egentlig ikke har tid til forumskriving.

    Ble bare nysgjerring på hvorfor du benytter vegetabilsk Omega3 - om du da ikke har et standpunkt mot å innta f.eks. selprodukter?

    Vil også sende litt info til legen, da jeg er uenig med han ift linfrøolje, og er redd han sitter med "utdatert" lære. Jeg mener at det er mer enn nok dokumentasjon som viser at marine oljer er mye bedre O3 kilder - og selolje uovertruffen. Særlig bør en som allmenpraktiker ta i betraktning ubalansen mellom O3 og O6. En ubalanse som ikke forebygges ved inntak av linfrø.
    Det burde også være kjent at langt fra alle mennesker omdanner linfrøolje til O3 særlig godt.

    Jeg ville spedd på seloljen med extra virgin olivenolje.

    Ellers enig med Zyklox i at det var en noe over gjennomsnittet kunnskapsrik allmenlege.

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no
    14  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Grønn te vs Hvit te på: 28. august 2008, 12:27
    Hvit og grønn har litt ulike egenskaper. Dere finner masse opplysninger ved søk på google. Sjekk også ut dette kreatinproduktet, som inneholder ekstrakt fra både sort, grønn og hvit te: http://www.ej-shop.no/product_info.php?cPath=12_9&products_id=278
    15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Høy dose omega-3? på: 28. august 2008, 11:13
    Dette er kopiert fra lommelegen.no hvor en lege svarer på spørsmål om hvordan å få lavere fettprosent:Noen som har gode erfaringer med dette?

    At fett brenner fett, er rimelig godt kjent. Jeg er forøvrig uenig i at man skal ta så mye kapsler, når det er mye rimeligere, og bedre helsemessig, å innta flytende. Det blir rimelig mye gelatin med så store doser.

    Viktig er det også hvilken form Omega3 en inntar. Min mening er at selolje er mye bedre enn de aller, aller fleste fiskeoljer. Dokumentasjon på dette finner du bl.a. her: http://www.ej-shop.no/infoside5.php

    Artig også å registrere at legen anbefaler såpass mye kosttilskudd. Trodde han skulle anbefale naturens antioxidanter Wink

    Mvh Jan Myhre
    Salgsselskapet E&J as / ej-shop.no

    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 10
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!