Skrevet av Emne: Markløftsteknikk og retningslinjer  (Lest 1946 ganger)

Utlogget Number1

  • Treningsforum Crew
  • Administrator
  • *****
  • Innlegg: 10 158
  • Honnør: 564
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 10 158

Markløftsteknikk og retningslinjer
« : 20. april 2005, 09:36 »
Diskuter denne artikkelen i dette innlegget:
Mange er av den oppfatning at markløft er en vanskelig øvelse som tar lang tid å lære. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Det er ofte mye vanskeligere å lære folk korrekt teknikk i knebøy.


Les hele artikkelen her
Joachim Pedersen
Daglig leder og ansvarlig redaktør, Treningsforum.no

Tips oss om nyheter, reportasjer osv.

Vi gir honorar til månedens beste tips!



Les forumreglene her


Vi søker etter skribenter

Treningslære, ernæring, kosttilskudd

Utlogget aktiviteten

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 8 488
  • Honnør: 1123
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 8 488

SV: Markløftsteknikk og retningslinjer
« #1 : 20. april 2005, 15:22 »
 2thumbsup   Bra den videoen! Se og lær nybegynnere!
”Inte visste vel jag at dagarna som kom och gikk var sjølva livet”

Utlogget Bilgal

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 44
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 44

SV: Markløftsteknikk og retningslinjer
« #2 : 27. april 2005, 23:08 »
Den videoen var drit bra as!!!  headbang  Markløft

Utlogget boqs

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 93
  • Honnør: 9
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 93

  • Geek på bulk!
SV: Markløftsteknikk og retningslinjer
« #3 : 27. august 2006, 00:45 »
Supert med video!

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!