Sandra Pedersen

Intervju21.09.2010Joachim Pedersen0

Vi fokuserer litt på debutanter for høstens konkurranser Norway Open og NM i Bodybuilding og Fitness. Sandra Pedersen debuterer på årets konkurranser. Hun er opprinnelig nordlending men bor nå i Oslo.

Hva fikk deg til at du ville konkurrere?

Det var et bilde jeg så av meg selv når jeg kom hjem fra ferie fra Thailand for nesten tre år siden. Her måtte det drastiske ting til verks for å si det sånn. Det å bli tynn var ikke motiverende nok, så jeg måtte få meg ett mål. Så da satsa jeg høyt. Har bestandig hatt en stor fascinasjon for muskulatur.

Hvordan syns du det er å være på diett?

Det er en blanda følelse. Veldig gøy å se hva som skjer, det å ha blitt mer definert er utrolig spennende. Men jeg har gått veldig lenge på diett nå, så gleder meg til å kunne begynne å spise normalt sunt. Prøve å tenke at jeg ikke går på diett, men at jeg har holdt på med en livsstilsendring.

Hva er tankene dine om første konkurransedag?

Litt små kaotisk, gru/glede meg. Målet har jo vært å gå fra en halv feit norsk budei til og fortjene å stå på scena. Så tankene mine er vel mer at jeg er stolt over hvor langt jeg er kommet.

Hvor trener du og hvordan er miljøet?

Jeg begynte å trene på Haralds gym i november i fjor, der jeg begynte ganske tidlig med å ha Geir Borgan Paulsen som personlig trener. Ville aldri klart å ha kommet så langt uten han og det miljøet som er på Haralds. Alle er oppriktig intressert i trening og det er mye god hjelp å få. Fantastisk gøy å trene der noen av mine forbilder trener, utrolig inspirerende og det hjelper veldig på motivasjonen.

Hvordan trener du?

Har hatt en fire split siden jeg jobber som frisør så har jeg ikke hatt noen faste dager der jeg trener.

skuldre/triceps/mage
rygg/mage
bryst/biceps
bein

...og selvfølgelig mye cardio har det blitt. Lange turer med lydbok.

Hvordan er dietten?

Jeg begynte i februar på 1500kcal og høydag hver 6. dag. Så har Geir sakte men sikkert dratt ned på kosten min, så nå de siste to ukene har jeg liggi på 870 kcal med høydag hver 5. dag med 1700kcal.

Har det blitt mye poseringstrening?

Har blitt noe selvfølgelig, fryktelig vanskelig å stå å spenne seg slik og smile. Huske på alt man skal gjøre, så øver og øver. Går nesten ikke forbi ett speil uten å ta en posering eller sjekke smilet. Siden ejg hadde en god del fett som skulle bort så har det først blitt gøy å trene posering nå når man begynner å bli mere deffet.

Hva ser du mest frem til under konkurransen og etter?

Det å komme i gang at nå skjer det virkelig. Siden jeg er frisør så gleder jeg meg fryktelig til å se hår, sminke og drakter til de andre deltakerne. Og selvfølgelig det å skal ordne seg selv også. Etter så må det bli å få spise og bare la det få synke inn på alt man har vært igjennom.


Treningsforum.no ønsker Sandra lykke til!

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Sandra drømmer om CBB!

Intervju26.08.201153

Sandra Pedersen kom på 7. plass på NM i fjor. Nå er CBB målet.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Sandra drømmer om CBB!

Intervju26.08.201153

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!