Sandra drømmer om CBB!

Intervju26.08.2011Marika Lejon53

Sandra Pedersen som debuterte i bodyfitness i fjor forteller til Treningsforum.no at nå er målet bodybuilding!

Du kom på syvende plass i fjor under NM. Du gikk svært mye ned i vekt for å stille i bodyfitness. Hvordan har kroppen din reagert på dietten i etterkant av konkurransen?

I etterkant av NM 2010 responderte vel kroppen med å ha en enorm hunger etter mat. Jeg veide 5 kg mer dagen etter konkurransen og det ble vel 10 kg tilsammen første uka. Jeg gikk fra å ha den fineste formen jeg noen gang har hatt, til å bare se at den forsvant dag for dag. Fikk mye vann i kroppen og stressa hud. Men jeg ble hvertfall sterk igjen, så det ble gøy å trene styrke. Så ja jeg gikk mye ned i vekt, men jeg gikk også mye opp etterpå. Heldigvis er sammensetningen av kroppen annerledes enn før.

Hva har du lært?

Jeg har lært veldig mye med å ha stilt en gang, som for eksempel at det kanskje ikke var så nødvendig å bruke så mye tid på voksing, hår og negler. Ja, så lærte jeg at man kanskje må teste fargen før man legger den på. Så lærer man å bli kjent med sin egen kropp på en helt annen måte.

Kan du fortelle litt om opplevelsen etter debuten?

Jeg har bare vært kjempe fornøyd med å ta det valget å stille i konkurranse, så opplevelsen har vært fantastisk. Det å sette seg et mål og faktisk klare det, spesielt når store deler av folk rundt meg tvilte på at jeg kom til å klare det. Så når man står på scenen så føler man seg som en vinner uansett plassering. Bare det å komme seg igjennom dietten. Jeg bøyer meg i støvet for alle som deffer seg ned til konkurranser, for det er ikke noen lette uker.

Hva er din neste konkurranse?

Det er GP jeg har satt som mål nå. Det jeg jobber med er å bli større i overkroppen. Jeg trener nå en god del med Siw-Lisbeth Grov. Det er virkelig til kjempestor hjelp og ikke minst så har vi det kjempe gøy på trening. Diett går jeg ikke på nå, men passer bare på å ikke spise sukker, brød, hvete, pasta, potet, ris og selvfølgelig halvfabrikat mat.

Hva synes dine kolleger om din nye livsstil?

Kollegaene mine både i frisørsalongen og på SATS gir meg mye positive tilbakemeldinger på livsstilen min. De fleste rundt meg er blitt vant til det nå. Jeg får mye oppmuntring til å stille igjen.

Hvem passer fitness for?

Jeg tror at man må trives med å holde på med fitness. Så er det vel en stor fordel at man liker struktur og disiplin. Man må være målbevisst og være tilfreds med å ha en annen livsstil enn mange andre som er rundt seg.

Hva er din ultimate drøm?

Min ultimate drøm akkurat nå er å komme meg opp i CBB, så får jeg se hvor lang tid det tar før jeg når den drømmen.

Treningsforum.no ønsker Sandra Pedersen LYKKE TIL med veien mot CBB!

 

 


Sandra Pedersen

Intervju21.09.201023

For første gang skal Sandra Pedersen på scenen.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Sandra Pedersen

Intervju21.09.201023

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!