Kroppsbygger Nina

Intervju19.10.2011Joachim Marhaug28

Nina Midling er en av våre få kvinnelige kroppsbyggere i Norge. Hun vant både beste posør og sin klasse på NM.

Navn: Nina Midling
Alder: 41 år
Vekt: Jeg veier nå 70 kg.
Høyde: Er 170 høy
Yrke: Jeg driver et gym på Nodeland/stokkeland ca 2 mil vest for kr,sand. Der jobber jeg som PT, treningsleder, resepsjonist, massør og det som følger med å drive for seg selv.
Sivilstand: singel.
Klubb: Jeg stiller for Team 24fitness dette året.
Sponsor: Har ingen fast sponsor men har fått litt sponsing fra venner :) trenger en sponser, det hadde vert veldig hyggelig...

Du var i en vanvittig form på NM. Hvordan har dietten vært for å komme i en slik form?

Tja takk for det, har igrunn ikke gjort så veldig mye anderledes, men har gått på diett siden 15 des 2010 så har nok litt med det og si tenker jeg.. Det jeg spiser er vel stort sett hva alle spiser, kylling, kalkun, biff, torsk, laks, ris, havregryn, nøtter og det beste av alt Mager KESAM. Er helt gal etter det, så blir rundt 15-20 bokser i uken av det, he-he. Nam-nam!

Hvordan prikker du inn formen dagene før konkurransedag?

Vel, jeg spiser det samme hele tiden, men ligger ganske lavt på karb da og ekstra lavt siste uken før oppkarbinga begynner på onsdagen før stevner.

Er det Nordisk neste? Hva er dine tanker der?

YES! Nordisk 22. oktober og gleder meg som en liten unge. Jeg tenker at jeg kan kun gjøre mitt beste for og komme i best mulig form, gjør jeg det er jeg fornøyd. Resten går av seg selv, tenker nok det er tøff konkurranse der men fokuserer ikke så mye på det, dette er så utrolig gøy uansett hvordan det går, men håper jo selvsagt det går litt okei ........

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent i 22 år nå og det er stadig like gøy, debuterte i 2003 på Sandefjord Open glemmer aldri det, fikk skikkelig kick da!

Hvordan trener du?

Jeg trener ganske variert, bytter ofte men liker helst tung trening 6-8 reps, men det er lenge siden jeg har fått gjort det pga. mye konkurranse siste tiden. Så nå på diett trener jeg lett med mange reps 15-30 og korte pauser.

Er det intense økter med masse supersett/forcedreps?

Trener litt med supersett og droppsett, det er superbra!

Er det viktig selvtillit og ikke ha sceneskrekk for å gjøre det bra på konkurranse tror du?

Vel, sceneskrekk er nok ikke en fordel, men man kan bli kvitt det om man jobber med seg selv. Jeg var jo ganske nervøs første gangen på scenen, men er ikke det lenger nå så man kan jobbe med alt. Selvtillit er vel noe de aller fleste sliter med vil jeg tro, jeg har hvertfall slitt med det lenge, men ettersom årene går og man har stillt i noen konkurranser så blir jo deretter selvtilitten bedre. Heldigvis. Så er ikke viktig i utgangspunktet for det kommer etter hvert om man brenner for sporten, og man kan selvfølgelig gjøre det bra fra starten av selv om man er litt redd og usikker.

Hvem vil du takke til slutt?

Jeg vil gjerne få takke alle mine gode venner for all psykisk støtte de har gitt meg dette året, de har betydd utrolig mye for meg og løftet meg opp, da jeg samtidig har vert gjennom et samlivsbrudd dette året. Takk til min familie som har støttet meg og en ekstra stor TAKK til min søster Camilla og min beste venninne Linda Supersaxo som har stått med min side i opp og nedbakker og vert den herligste og beste støtte en liten kroppsbygger jente kunne ønske seg.

Takk til City Gym for god støtte, hjelp og vennskap og takk til Team 24fitness for bra oppfølging, vennskap og hjelp. Er dem alle veldig takknemmlig. ;) Og til slutt vil jeg si tusen takk til alle dere fantastiske hyggelige utøvere, har vært så ufattelig takknemlig for å treffe dere alle !!! Klem fra meg!

 


Nina Midling og gymmet hennes

Intervju06.02.201229

Nina Midling kom for ikke så veldig lenge siden på en imponerende 4. plass i VM.

Nina også til VM i Spania!

Intervju24.11.201140

Nina Midling har vært på diett siden 15. des 2010

Nina Midling - Ms. Europe

Intervju28.08.200821

Nina Midling kom på 1. plass under Ms. Europe og 2. plass på Ms. Universe.

James Room kommer til Norge

Intervju12.11.201580

James Room skal delta i Norge på UPBF stevne i Larvik 21. november.

Nina Midling og gymmet hennes

Intervju06.02.201229

Nina også til VM i Spania!

Intervju24.11.201140

Nina Midling - Ms. Europe

Intervju28.08.200821

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!