Petter Northug Vs. Brian Shaw

Strongman14.02.2012Joachim Marhaug71

Petter Northug møter nemlig Brian Shaw under Norges Sterkeste Mann i Telenor Arena 12. mai. I tillegg til NSM blir det show uten sidestykke når trøndern Northug skal i duell med verdens sterkeste mann.

 

Les også: - Norges sterkeste mann 2012

Ildsjelen i strongmanorge Svend Karlsen sier til Side3.no at å være råsterk som Brian Shaw innebærer noen begrensninger i forhold til utholdenhet. Det er der Northug kommer inn i bildet. På Telenor Arena skal altså Petter Northug møte verdens sterkeste mann Brian Shaw i duell.

Svend Karlsen har i en årrekke arrangert Norges Sterkeste Mann og konkurransene blir bare bedre og bedre for hvert år, med mye annet show og underholdning mens man venter på øvelsene blir rigget til. Dette er jo også TV-underholdning og siden TV2 filmer alt blir det noe dødtid, men sånn er det når et produksjonsteam skal filme. I år blir det også et stort messeområde ved siden av konkurransen hvor det blir utstilt biler, arbeidsklær, duppeditter og boblebad.

Petter Northug er ikke bekymret 

Det er Vi Menn som er hovedsponsor av Norges Sterkeste Mann som har fått Petter Northug til å stille opp. Planen var egentlig at han skulle stille opp mot en av Norges Sterkeste Mann, men Svend Karlsen ville ha mer motstand så han ringte selveste Brian Shaw som er verdens sterkeste mann. Svaret var kontant fra Shaw når han spurte om å duellere med verdens beste skiløper: - " Great, I'll be there, looking forward to it.", skriver Side3.no

Petter Northug derimot var ikke imponert over Brian Shaw når Side3 viste bilder av Brian. Petter synes han så liten ut og de verdenskjente atlassteinene fikk navnet "tennisballer" av Northug. Brian Shaw er derimot over 2 meter høy og veier 200 kilo.

Petter Northug og Brian Shaw skal duellere i tre øvelser, hvor alle har et innslag av utholdenhet. Brian ville selvsagt slå Petter i alt som har med rå styrke å gjøre, men straks det blir snakk om holde på over litt tid, øker Northugs sjanser. Duellene er konstruert for å bli jevne, slik at vi får maksimal spenning, sier Karlsen til Side3.no.

Petter lar seg ikke skremme, er selvsikker og sier til Side3:

- Herre bli' lætt


Møt opp på tidenes show innen styrke og utholdenhet på Telenor Arena 12. mai. Treningsforum er på plass denne dagen og vi gleder oss veldig!

Kilde: www.side3.no
Foto: Bjørn Inge Karlsen (Vi menn)


Shaw er kjent for sine enorme cheat meals, men kampen mot 20.000 kcal med Taco Bell ble heavy.

Her dytter han over et halvt tonn

Strongman10.02.201927

Eddie Hall dytter hele 544 kg.
Se hvordan det går når en vanlig mann skal spise som en strongman.
Går denne burritoen ned i et jafs?

Her dytter han over et halvt tonn

Strongman10.02.201927

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!