Sandefjord Open 2012

Fitness15.04.2012Joachim Pedersen, Rita Immerstein, Marika Lejon0

Søndag 15. april stod det Fitness og Kroppsbygging på programmet i Hjertnes Kulturhus. Det er 21. året Geir Hansen har arrangert Sandefjord Open. I år var det 7 nasjoner som deltok.

- Se opptakene fra Sandefjord Open

Denne artikkelen inneholder:
- Intervjuer av utøverne
- Rapport fra hver klasse
- Resultatliste
- 1400 bilder i galleri
- Utvalgte høyoppløste bilder

Når jeg går bak scenen kjenner jeg lukten av brunkrem og utøverne som skal ut på scenen først blir allerede smørt inn med bruning og glans. Make-up kit'n er åpnet og bikinien er klar til bruk. Stemningen er rolig, men forventningsfull. Den mer euforiske og oppstemte stemningen har en tendens til å ta seg opp utover formmiddagen for det er mange som har noe de vil vise og bevise for seg selv og andre! Publikummerne begynner å finne sine plasser og Geir Hansen drar i gang konkurransen som i dag går i 2 puljer. Formiddagen er for fitness og classic bodybuilding, mens andre runde kl. 15 er den rene kroppsbyggerkonkurransen. Konkurransen har åpnet dørene for publikum og for å få alle inn ligger konkurransen allerede litt etter skjema, men det gjør ingenting - utsettelsen måtte til for å få alle publikkummerne inn i salen! Dette lover jo bra!  

 

 

 

 

 

 

 

Konkurransen gikk knirkefritt gjennom hele arrangementet. Noe tull med musikken på et par utøvere, men det er også det eneste man kan utsette på. Speakerne gjorde en brilijant jobb og før runde to var i gang hadde vi allerede hatt en lang pause hvor, men på skjema stod det av vi skulle ha inn en time pause allerede etter ca 1 times konkurranse. Publikum protesterte og det var ikke verre enn at Geir Hansen hørte på publikum og ville kjøre på videre, men av hensyn til utøvere som ikke var klare måtte det legges inn 10 minutters pause. Sandefjord Open er kjent for at alt gjøres på rappen, pang-pang-pang. Dette gjør at konkurransen går smertefritt, fort og det blir ikke kjedelig for publikummet som det fort kan bli lengre stevner.

Alt i alt, meget bra konkurranse på gjennomføring og nivået på utøvere. Mye bra å se. Debutantklassen imponerte oss meget stort. Geir Hansen fikk også ærespris, mer om det lengre ned i artikkelen.

Athletic Fitness Open
Råkjør med dips og roing! Dette er en syretest for kroppen. Jentene er i gang og ror for harde livet! Det er nesten så en kan kjenne svovelsmaken i munnen av å se på utøverne! Roingen krever teknikk og styrke, men det er helt klart at høyden også er et pluss når en skal ro lengst mulig på 1 minutt. Etter roing er det 1 minutts pause før max antall dips skal utføres. Jentene greier seg bra i roing, men variasjonen i antall dips er relativt stor. Det presteres alt fra 3 til i overkant av 20 dips. Uansett er detteen stor fysisk test for utøverne. Lina Wickman(25) dro i havn den beste lengden i roing med sine 209 meter. Lisbeth karlsen fikk flest dips med sine 26 reps! Dette koster krefter, men det er tøft å følge med på disse atletene. Publikummet heier fram sine favoritter og det pushes både på både jentene og guttene!

Flott fysikk på både Kristine(26) Solhaug og Hilde B. Johnsen(30), men det for øvrig en fin rekke som av kvinnelige atleter! Gutta presterer bedre i både roing og dips så her liggerantallet rotak og dips høyere! Noen av dem står i grunn litt som sprettballer på dipsstativet og antallet er det jo ikke noe å si på.
Peter Szikszay(36) drar til med 50 reps på dips, Så fikk han også tatt i gjen med høydeforskjellen i roing mellom ham og Sigvar Garfors(37). Beste på roing ble imidlertid Sigvar med sine 366 rotak!

Line up starter og endelige resultater vil snart foreligge!

AF har lenge kun vært arrangert i Norden, men nå er det også implementert i EM og WM. Dermed legges lista enda litt høyere for der er det roing på distanse med 1000 meter i tillegg til chinz og dips! Dette hever AF til et nytt nivå både som gren og på prestasjoner!

Womans Bodyfitness -163 cm
Første klasse ute er det er WB(Womens bodyfitness)-163 cm. Det er 6 jenter som stiller i denne klassen og de er jevnt over i svært god form. Det er en flott line-up, men Arti Sharma(5) står i rekken og er den beste. Imidlertid er også Aleksandra Larrson(2) i en flott form. Både symmetri, framtreden og muskeltoning skal være på plass. Det blir gjort en del sammenlikninger selv med 6 utøvere i line-up og det er nok fordi nivået faktisk er ganske jevnet og bra! Utøverne poserer elegant i Line-up og det hele er i grunn flott å se på.

Womans Bodyfitness +163 cm
Den høye klassen er ikke fullt så jevn som den lave klassen, men Silje Grytbakk(7) og Elisabeth Haugum(11) er de som umiddelbart utmerker seg på scenen. Første sammenlikning er mellom 7, 9 og 11 - er dette topp 3? Publikum våkner i til liv og gir sin støtte til de tålmodige jentene på scenen og klapper entusiastisk!

Mens Classic Bodybuilding Open
Her går det unna! Etter line up i CBB er det rett på friprogrammene. Thomas Egedius(12) er først ute og gjennommfører et solid friprogram. Gutta er gjerne mer tradisjonelle med kun typiske obligatoriske poseringer, men kroppsbygging og friprogram drar alltid publikum opp på et langt høyere stemningsnivå. De klapper og er tydeligvis fornøyde med det de ser og lar seg rive med av utøverne og trøkkfylt musikk! Tore Attar(19) stiller i bra form, men både form og friprogram sitter bedre hos Mahdad Akbari fra Tyskland(20) og Arnor Haksson fra Island(21)

Woman Bodybuilding Open
Det er nok sjelden at noe imponerer publikum mer enn en god rekke med kvinnelige eller mannelige kroppsbyggere. Om publikum betrakter det som vakkert, rått eller som et symbol på ren viljestyrke vites ikke, men det er helt klart at kroppsbygging fasinerer mange av oss! Utøverne har ligget bak scenen i hele dag og ventet på det store øyeblikket, nemlig å vist volum og symmetri som viser at her ligger det tonnevis av timer (og vekter!) med hardt arbeid bak!

Sandra(40) og Vibeke(41) er eneste kvinner i bodybuilding i Sandefjord i dag. Sandra hadde trent smilemusklene i tillegg, hun gliste fra hun kom opp til hun gikk av scenen. De er i god form begge to. Sandra framtrer som noe ”smalere”, men har fått fram skarpheten i muskulaturen, mens Vibeke er litt ”fyldigere” i muskulaturen og ikke fullt så skarp i blant annet beina. Dersom friprogrammet skulle avgjort, lå det faktisk an til at Vibeke skulle trekkke det lengste strået, men cd’n hang seg opp og hun måtte ta det på sparket – og posere kunne hun! Publikum oppmuntret henne og hun fullførte!

Jentene tok pose-down og publikum lot seg rive med av de kvinnelige byggerne. Stemningen i salen slår til med gode byggere og skikkelig pose-down-musikk!

Mens Debutant Bodybuilding Open
Debutantene i bygging er i god form. Det er tøft å stille i bygging for første gang. Her skal alt stemme! Publikum klapper fram sine favoritter under friprogrammet som faktisk gjennomføres med bra kvalitet. Her har de mer erfarne kroppsbyggerne et stykke arbeid å gjøre. Dette er en god debutantklasse både i forhold til muskelvolum, symmetri og friprogram! Her var det også flere sammenlikninger mellom utøverne. Kommando- og støtteropene kommer stadig fra salen: Hold maven, pass på baken, stram til, opp med hodet, ned med armene, fleks beina....og utøverne gjør som de blir fortalt. Alt for å oppnå det beste første resultatet!

Mens Bodybuilding -80kg
-80 kg hadde bare 4 deltakere. Det er ikke den beste line-up'n som står på Sandefjord Open i dag i denne vektklassen, men de gjennomfører solid nok!

Mens Bodybuilding -90kg
Ved -90 kg begynner størrelsen virkelig å merkes. Med 3 utøvere i denne klassen går det rakst unna. Friprogrammet settes i gang og publikummet er ikke vanskelig å be! De er umiddelbart med på leken når gutta skal ha støtte på scenen! Matti(51) gjennomførte et estetisk rent og godt fri program med gjengangeren Van Gelis! Trekker han det lengste strået? Samir(50) har en fin symmetri så det står vel mellom de to. Posedown før den endelige avgjørelse faller.

Mens Bodybuilding +90kg
Her stiller Magnus Samuelsson (bilder over til høyre) fra Island i en egen klasse. Han har masse, skarphet og symmetri! Applausen fra publikum viser at de er imponerte over denne mannen! Ronny Engvold drar med seg folk i salen med Ramstein og sin litt "hard core" posering! Både Samuel Helgesen og Christer Hoftvedt stiller med størrelse og skikkelig god form, men hvem av utøverne vinner det endelige slaget?


Geir Hansen, arrangør og ildsjel for Sandefjord Open mottok i år en pris fra NKF for sin innsats og engasjement gjennom flere år!


 
(Klikk for å komme til bildegalleriet)


(Klikk for å komme til bildegalleriet)


Intervjuer og backstage

Før finalene i første event var over, tok jeg en prat med Geir.

Hvordan har det gått frem til nå?
Det har gått veldig bra frem til nå. Det ser ut som det blir mye folk. Vi var faktisk litt forsinket med oppstarten i dag, fordi det var lang kø inn hit. Det er jo veldig bra.

Hva synes du om atletene?
Jeg synes de holder et veldig høyt nivå og kan egentlig ikke huske at det har vært så jevnt. Spesielt classic bodybuilding synes jeg var veldig bra.

Backstage finner jeg Kristine Lindrum Solhaug og Lina Wickman. De skal begge stille i Athletic Fitness. Lina er fra Lasses gym og Kristine er fra 24fitness. Kristine har spist havregryn og biff til frokost og føler seg klar i den grad det er mulig forteller hun. Det har ikke gått helt opp for henne at hun skal på scenen for aller første gang. Hun er debutant og sier at hun desverre ikke gruer seg og at det er nettopp fordi hun ikke tror hun har fått det helt inn at det faktisk er nå det gjelder. Lina forteller at hun har gjort stort sett det samme som Kristine i dag. Hun har spist frokost, fylt opp kroppen med å knaske riskaker og slappet av. Hun gleder seg til hun skal på scenen og skal smile og ha det gøy.

Christer Hoftvedt (bilde til høyre) sitter på en stol like ved AF-jentene og slapper av. Han er i knallform.

Har du forbedret formen siden Loaded i forrige uke Christer?
Jeg har strammet inn ganske mye og gått ned tre kilo. Jeg blir enda hardere på scenen denne gangen.

Da blir det kanskje bedre enn tredje plass i dag?
Ja, jeg håper alltid på bedre.

Du satser på første plass da?
Ja, det gjør jeg alltid.

I Bodyfitness stakk Arti Sharma Lopes av med pokalen i den lave klassen og Therese Ødegaard fikk 1. plass i den høye klassen. Arti og Therese knivet til slutt om overall. Den var det Arti som kapret.

Etter finalene møter jeg er overlykkelig Arti Sharma Lopes og Amir Tore Attar. De holder til hos Bjørgulf på Team Gymgrossisten. Bjørgulf er meget stolt og lykkelig over disse to atletene som begge tok 1. plassen. Det kommer videointervju med denne gjengen utover dagen.

I Athletic Fitness var det Kristine Lindrum Solhaug som vant av damene. Jeg møtte henne backstage og hun var veldig glad. Hun hadde ikke turt å håpe på noen plassering og den attenårige debutanten stod som en stjerne med den største pokalen i hendene til slutt.

Gikk dette over dine forventninger?
Jeg hadde ingen forventninger, så dette var veldig kjekt. Jeg var med for erfaringen sin del. Jeg hadde håpet på å komme til finalen, så jeg er veldig fornøyd.

Sandra Pedersen tok 1. plassen i bodybuilding i kveld. Jeg møtte henne på vei ut av lokalene.

Hvordan føles det Sandra?
Det føles utrolig bra. Jeg er kjempe glad. Tidligere har jeg stilt i bodyfitness og i kveld debuterte jeg innen bodybuilding. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente og gikk inn i dette helt uvitende om det var noe for meg. Jeg har hatt det veldig gøy og synes det er kjempe gøy å få en 1. plass.

Du strålte på scenen og det så ut som du virkelig koste deg. Hva mener du selv?
Jeg hadde det morsomt og da jeg hørte at de skrek ut navnet mitt i publikum da jeg poserte, så ble jeg veldig glad. Det var en god opplevelse.

Hva er planen videre i kveld?
Nå skal jeg spise litt og bare slappe av. Neste uke er det Oslo Grand Prix.

Vi gratulerer Sandra med pokalen og ønsker henne lykke til videre.

I bodybuilding for menn var det islendingen Magnus Samuelsson som stakk av med overallen. Forrige helg fikk han en 2. plass på Loaded Cup og ble da slått av slovakiske Stefan Havlik. Da jeg intervjuet Magnus i kveld kunne jeg kjenne gleden og lettelsen han hadde over å ha vunnet.

Hvordan var det å vinne i dag?
Det er uvirkelig. Jeg har tenkt mye på dette og trent mot dette og nå er det bare uvirkelig. 


Så du forventet ikke dette?
Jeg har planlagt dette i hodet og tankene. Jeg visste også at jeg hadde en mulighet siden jeg gjorde det bra i Loaded Cup. Jeg tvilte på meg selv. Jeg tror ofte at jeg er mindre enn det jeg egentlig er. Kanskje det er derfor jeg også jobber så hardt for å bli enda bedre.

Hva skal du nå?
Jeg skal kanskje spise en hamburger og så sove. Jeg må forberede meg til Oslo Grand Prix neste helg.

Vi gratulerer Magnus!

Da er kvelden over her i Sandefjord. Vi takker alle for en flott konkurranse og at dere følger med oss her på Treningsforum. Vi er på plass på Oslo Grand Prix neste uke. Det kommer også intervjuer i løpet av uken med flere atleter som skal i ilden. Derfor er det ingen grunn til å krysse ut Treningsforums-vinduet. Vi holder deg til stadighet oppdatert på alt som har med muskler å gjøre!

 

Resultater

Mens Bodybuilding overall
1 plass: Magnus Samuelsson, Island

Mens Bodybuilding +90kg
1 plass: Magnus Samuelsson, Island
2 plass: Christer Hoftvedt, Team 24Fitness, Norge
3 plass: Samuel Helgesen, 24Fitness, Norge
4 plass: Ronny Engvold, Pro Gym Grenland KFK, Norge
5 plass: Bartosz Guran, Polen
6 plass: Sebastian Fritzson, Team Fairing, Sverige

Mens Bodybuilding -90kg
1 plass: Matti Morottaia Evensen, Kaliber fkk, Norge
2 plass: Samir Troudi, Muscle Team Eskilstuna, Sverige
3 plass: Daniel Seman, Slovakia

Mens Debutant Bodybuilding Open
1 plass: Henrik Finne, Team MH Kosthold, Norge
2 plass: Luciano Gudmestad, Team Gyngrossisten, Norge
3 plass: Jonas Grønland, Harald`s Gym, Norge
4 plass: Kai Remi Hauerberg, 24Fitness, Norge
5 plass: Arnold Richard Hernandez, TTP, Norge
6 plass: Per Martin From, Geir`s fkk, Norge

Mens Bodybuilding -80kg
1 plass: Mats Ljung, MM Sports Team, Sverige
2 plass: Jan Vidar Berg, Borg kfk, Norge
3 plass: Cato Krauderud,, Hercules FFK, Norge
4 plass: Javad Qasemi, Kristiansand KK, Norge

Women Bodybuilding Open
1 plass: Sandra Pedersen, Team Toppform, Norge
2 plass: Vibeke Bjerkholt Killi, Hercules fkk, Norge

Mens Atletic Fitness Open
1 plass: Joacim Fresvik,Team Gymgrossisten, Norge
2 plass: Ara Sarkisian, Team Proteinbutiken, Sverige
3 plass: Peter S. Szikszay, Atletix Treningssenter, Norge
4 plass: Sigvar Garfors, Team Toppform, Norge
5 plass: Magnus Johnsen Solberg,PowerGym Athletics, Norge
6 plass: Arild Høgtun, Kaliber fkk, Norge
7 plass: Kenneth Eriksen, Kaliber Gym kk, Norge
8 plass: Frankeh Colley, Atletix Treningssenter, Norge

Womens Atletic Fitness Open
1 plass: Kristine Solhaug, 24fitness, Norge
2 plass: Kristine Berg, Atletix Treningssenter, Norge
3 plass: Hilde Bloch Johnsen,Gympartner Fitnessteam, Norge
4 plass: Lisbeth Karlsen,Gymgrossisten Fitnessteam, Norge
5 plass: Claudia Lucas, Gympartner Fitnessteam, Norge
6 plass: Lina Wickman, Lasses Gym, Norge
7 plass: Jeanette Kristin Jensen, Gympartner, Norge

Womens Bodyfitness overall
1 plass: Arti Sharma Lopes, Gymrossisten, Norge

Womens Bodyfitness -163cm
1 plass: Arti Sharma Lopes, Gymrossisten, Norge
2 plass: Kristine Nordstad Moen, Kaliber fkk, Norge
3 plass: Alexandra Larsson, MM Sports Team, Sverige
4 plass: Marthe Seivaag, Team Toppform, Norge
5 plass: Sandra Rodriguez Hansen, Hercules fkk, Norge
6 plass: Inger Kristine Hansen, Pro Gym Skien, Norge

Womens Bodyfitness +163cm
1 plass: Therese Ødegaard, Team Toppform, Norge
2 plass: Silje Grytbakk, Kaliber Gym, Norge
3 plass: Elisabeth Hauglum, Borg kfk, Norge
4 plass: Renate Strand Moen, Hercules fkk, Norge
5 plass: Marie West, Danmark

Mens Classic Bodybuilding Open
1 plass: Tore Attar, Team Gymgossisten, Norge
2 plass: Thomas Egedius, 24Fitness, Norge
3 plass Vidar Svåsand, 24Fitness, Norge
4 plass: Mahdad akbari, East Side Fit, Germany
5 plass: Arnor Hauksson, Island
6 plass: Raymond Eriksen, 24Fitness, Norge
7 plass: Fredrik Hammersborg Hansen, Lasses Gym, Norge
8 plass: Andreas Guldbrandsen, Hercules fkk, Norge

 (Klikk for å komme til bildegalleriet)


(Klikk for å komme til bildegalleriet)


Bilder fra Sandeford Open


50 dips...og begynner å kikke på hvordan det går med konkurrenten! :-)


 


Få med deg dette muskelshowet søndag 15. april kl 10:30. Her går alt i ett, ingen finale, når den ene klassen er ferdig vil det ikke ta lang tid før vinneren utkåres og pallen er på plass. Hele 57 deltakere fra 7 nasjoner er meldt seg på. Skal du få med deg dette showet må du møte opp på den aktuelle dagen da vi dessverre ikke vil kjøre LIVE sending. Opptakene vil bli lagt ut dagen etter. Ellers vil vi selvfølgelig oppdatere deg med ferske resultater, intervjuer av utøvere, bilder, videointervjuer etc. Følg med!

Les også: Sandefjord Open 2011
Les også: Sandefjord Open 2010
Les også: Sandefjord Open 2009
Les også: Sandefjord Open 2008
Les også: Sandefjord Open 2007

 

Geir Hansen har i 21 år arrangert stevnet Sandefjord Open og har lang fartstid i miljøet.

Hva er den største forskjellen nå i forhold til da du startet å arrangere? Har nivået på utøverne endret seg mye?

Når det gjelder tradisjonell bodybuilding blir jo nivået bare bedre og hardere etter som tiden går, men jeg syns jo kanskje man burde vurdere reglene angående hvor mye kreditt man skal få i forhold til friposering, etc. Ellers har jo Classic og bodyfitness kommet som et friskt pust i sporten, syns jeg.

Hva er det du husker tilbake på med størst glede?

Da min datter, Jeanette Hansen ( Sjante ) vant beste potensiale og ble overakt denne premien av Ove Rytter. Da hadde vi for øvrig Grand Prix i Sandefjord. Samt da min datter i 2010 vant i Bodyfitness -163cm, det varmer en stolt pappa.

Og hva har vært den vanskeligste opplevelsen i løpet av disse årene?

Det var nok det året vi måtte si ifra at det likevel ikke ble noe stevne. Tror dette var i 2002. Alt lå til rette for stevne, som vi den gangen hadde på Rica Park Hotell. Plutselig ble det streik og vi fikk ikke lov til å ha stevne. Dette fikk jeg beskjed om bare noen dager før. Man kan trygt si at jeg ikke var noe særlig blid da, og jeg kan love jeg hadde det vondt inni meg ei stund etterpå.

Hva er utfordringene med å arrangere et slikt stevne?

Utfordringene er nok størst i forhold til det å huske på alt. Kan det være noe jeg har glemt? Ofte våkner jeg midt på natta den siste tiden og noterer opp en ting jeg plutselig kom på, mange ting som skal på plass, vet du. Vil jo gjerne at alle skal være fornøyde.Klasseinndelingen og påmeldte i Sandefjord Open 2012

(Sist oppdatert 04.04.2012 kl 10:10) 

Bildene nedover er fra 2011


Del 1 - Start kl 10:30 - Pris 200,-
Fitness og classic-bodybuilding


Womens Atletic Fitness Open
Kristine Berg, Atletix Treningssenter, Norge
Lina Wickman, Lasses Gym, Norge
Veronica Haugen, Hercules fkk, Norge
Kristine Solhaug, 24fitness, Norge
Claudia Lucas, Gympartner Fitnessteam, Norge
Jeanette Kristin Jensen, Gympartner, Norge
Hilde Christin Vikebø, Gympartner Fitnessteam, Norge
Hilde Bloch Johnsen, Gympartner Fitnessteam, Norge
Lisbeth Karlsen, Gymgrossisten Fitnessteam, Norge

Mens Atletic Fitness Open
Joacim Fresvik,Team Gymgrossisten, Norge
Arild Høgtun, Kaliber fkk, Norge
Ara Sarkisian, Team Proteinbutiken, Sverige
Frankeh Colley, Atletix Treningssenter, Norge
Peter S. Szikszay, Atletix Treningssenter, Norge
Sigvar Garfors, Team Toppform, Norge
Gunnar Tång, Hercules fkk, Norge
Magnus Johnsen Solberg,PowerGym Athletics, Norge
Daniel Dreier, Kaliber Gym, Norge
Kenneth Eriksen, Kaliber Gym kk, Norge
Rickhard Johannessen, Hercules fkk, Norge

Womens Bodyfitness -163cm
Kristine Nordstad Moen, Kaliber fkk, Norge
Alexandra Larsson, MM Sports Team, Sverige
Inger Kristine Hansen, Pro Gym Skien, Norge
Sandra Rodriguez Hansen, Hercules fkk, Norge
Yvonne Strøm, Haralds Gym, Norge
Arti Sharma Lopes, Gymrossisten, Norge

Womens Bodyfitness +163cm
Marie West, Danmark
Silje Grytbakk, Kaliber Gym, Norge
Marthe Seivaag, Team Toppform, Norge
Therese Ødegaard, Team Toppform, Norge
Renate Strand Moen, Hercules fkk, Norge
Elisabeth Hauglum, Borg kfk, Norge

Womens Classic Bodybuilding Open
Ingen påmeldte

Mens Classic Bodybuilding Open
Thomas Egedius, 24Fitness, Norge
Raymond Eriksen, 24Fitness, Norge
Cato Kraugerud, Hercules fkk, Norge
Andreas Guldbrandsen, Hercules fkk, Norge
Vidar Svåsand, 24Fitness, Norge
Egil Arnar Oskarsson, Team 24Fitness, Norge
Knut Syversen, Borg kfk, Norge
Fredrik Hammersborg Hansen, Lasses Gym, Norge
Luciano Gudmestad, Team Gymgrossisten, Norge
Tore Attar, Team Gymgossisten, Norge
Mahdad akbari, East Side Fit, Germany
Arnor Hauksson, Island

Del 2 - Start kl 15:00 - Pris 200,-
Bodybuilding


Women Bodybuilding Open
Sandra Pedersen, Team Toppform, Norge
Vibeke Bjerkholt Killi, Hercules fkk, Norge

Mens Debutant Bodybuilding Open
Jonas Grønland, Harald`s Gym, Norge
Per Martin From, Geir`s fkk, Norge
Henrik Finne, Team MH Kosthold, Norge
Kai Remi Hauerberg, 24Fitness, Norge
Jonas Sveum Grønland, Haralds Gym, Norge
Arnold Richard Hernandez, Team Total Package, Norge

Mens Bodybuilding -80kg
Mats Ljung, MM Sports Team, Sverige
Javad Qasemi, Kristiansand KK, Norge
Jan Vidar Berg, Borg kfk, Norge

Mens Bodybuilding -90kg
Samir Troudi, Muscle Team Eskilstuna, Sverige
Matti Morottaia Evensen, Kaliber fkk, Norge
Daniel Seman, Slovakia

Mens Bodybuilding +90kg
Sebastian Fritzson, Team Fairing, Sverige
Magnus Samuelsson, Island
Bartosz Guran, Polen
Ronny Engvold, Pro Gym Grenland KFK, Norge
Samuel Helgesen, 24Fitness, Norge
Christer Hoftvedt, Team 24Fitness, Norge  

Arrangør:
Geir`s fitness og kroppsbyggerklubb v/ Geir Hansen

Søndag 15 april arrangeres Sandefjord Open på Hjertnes Kulturhus, ikke gå glipp av muligens Norges flotteste stevne innenfor fitness og kroppsbygging!

Sandefjord Open er ett invitasjonsstevne, derfor får du muligheten til å se utøvere fra flere land konkurrere mot våre beste utøvere!

Har du spørsmål om Sandefjord Open så kontakt:
Promotor og stevnearrangør Geir Hansen

Billetter
Bestilles på www.hjertnes.no
eller kan kjøpes i døra stevnedagen

Del 1 - Start kl 10:30 - Pris 200,-
Fitness og classic-bodybuilding

Del 2 - Start kl 15:00 - Pris 200,-
Bodybuilding

Innveiing og registrering
Lørdag 14 april
Sted: Hjertnes Kulturhus,
Tid: i tidsrommet 1400- 1600Opplysningsmøte for aktive og delegater:
Oppmøteplikt for alle aktive og delegater, tidspunkt 09:00 søndag 15 april i Hjertnes-salen

Dette skjer: gjennomgåelse av stevnedagens program og praktiske opplysninger.

Info til alle som stiller i classic bodybuilding og bodybuilding:
Cd musikk, leveres v/ møte for aktive og delegater søndag morgen til teknikker i Hjertnes-salen! Husk å merke cdèn med navn og klasse + hvordan musikken skal starte: E( betyr etter jeg står klar på scenen ) eller F ( som betyr før jeg går ut på scenen )

Nye regler for Debutanter!
Som debutant, menes att du ikke har konkurrert før!
Unntak er hvis det gjelder samme termin, innenfor en tidsramme på 3 mnd, eller hvis man kun har konkurrert i klubbstevne (Dette blir i tilfelle sjekket opp med forbund).

Arrangør forbeholder seg retten til å legge sammen klasser dersom mindre en 3 deltagere i en å samme klasse!

Delegatskilter:
Det deles ut 1 delegatskilt hvis 1 t.o.m 2 deltagere fra samme klubb

2 delegatskilt hvis 3 t.o.m 4 deltagere fra samme klubb

3 delegatskilt max uansett hvor mange fra samme klubb

Hvis noen klubber ønsker flere delegater, er det mulig å kjøpe dette for kr 200.- kontant

Hvis noen klubbledere ønsker å sikre seg delegatskiltene, må man ta kontakt pr mail el sms og si ifra, slik att vi kan sikre disse til rette personer

Har du spørsmål:
kontakt Geir Hansen på tlf +47 99298904
eller e-post info@sandefjord-open.com

 

 

 

 


Sandefjord Open 2018

Fitness23.03.2018166

Årets første muskelshow!

Fitnessparet er klare for show

Intervju21.03.2018246

Hun ville stille for flere år siden og mannen har slengt seg på.

Sandefjord Open 2017

Fitness01.09.2017209

Se LIVE, bilder, resultater m.m. fra Sandefjord Open 2017.

Sandefjord Open 2017

Fitness18.03.2017337

Se bilder, reportasje og resultater fra Sandefjord Open.

Sandefjord Open 2018

Fitness23.03.2018166

Fitnessparet er klare for show

Intervju21.03.2018246

Sandefjord Open 2017

Fitness01.09.2017209

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!