Bli med Treningsforum til USA!

Fitness05.07.2012Marika Lejon0

Har du drømt om å dra på luksusferie til USA? Nå har du muligheten til å få drømmen oppfylt.

I år kan vi tilby deg billetter til Mr. Olympia i Las Vegas inkludert tre netter på hotell, en natt i Bevery Hills og fire netter på Detox-Event med Green Food-guruen David Sandoval. Hele komplette turen får du til en fantastisk pris. Dette er en ferie du aldri vil glemme og som du ikke vil gå glipp av.

Las Vegas

Du ankommer hotell Tropicana Las Vegas torsdag den 27. september. Dette hotellet ligger i samme gate hvor Mr. Olympia foregår og krysser hovedgata "The Strip". Dette er altså perfekt beliggenhet for deg som vil ha kort vei til The Orleans (Mr. Olympia) og samtidig bo midt i stripa. På fredag og lørdag har du billetter til Mr. Olympia og kan se hele showet begge dagene.

Hotel Tropicana har bassengbar, bar / lounge, to boblebad, helsestudio og treningsstudio. Her kan du benytte deg av spa, kroppsbehandlinger, massasje, ansiktsbehandlinger og skjønnhetspleie. Dette 4-stjerners hotellet har et forretningssenter og tilbyr møterom, limousintjeneste og gratis trådløst Internett er tilgjengelig i fellesområdene.

Los Angeles

Søndag morgen setter vi oss inn i en stor leiebil og blir kjørt videre til Los Angeles. Her ankommer vi et annet 4-stjernes hotell. Avalon Hotel ligger i Beverly Hills og har samme fasiliteter som hotellet i Las Vegas. Her skal vi slappe av hele resten av dagen og kvelden. Det blir mulighet for en spasertur i Hollywood Boulevard. Mandag morgen har du siste mulighet for en shoppe-runde i Hollywood eller Beverly Hills, før vi setter oss i bilen på vei mot Lake Isabella. På veien stopper vi på Venice Beach for å se det kjente Gold´s Gym.

Lake Isabella

Fra mandag til fredag er vi på Lake Isabella sammen med den kjente green-food guruen David Sandoval. Her på Pure Planet Oasis er det basseng, yoga-sal/ treningsrom og flotte rom til gjestene. Det blir program hver dag og du får oppleve Trail of Hundred Giants som er en park med verdens største trær. Du får også oppleve Hot Springs som er varme kilder som helbreder kropp og sjel. David vil ta oss med i den ville naturen i fjellene og fortelle hvordan idianerne levde her. Under hele oppholdet er du på Detox som selvfølgelig vil være valgfritt. Detox er en rense-kur som renser kroppen for avfallsstoffer og som er basert på David Sandoval sin ernærings-filosofi. På kveldene tenner vi et stort bål og nyter de amerikanske fjellene og ranch-livet. Fredag morgen kjører vi alle tilbake til L.A for å fly hjem til Norge.

Det er kun 11 ledige rom, så vær raskt ute med bestilling. Alt nevnt ovenfor er inkludert i prisen. Fly kommer i tillegg, så husk at turen varer fra 27. september til 5. oktober.

Priser

Dette er inkludert: 3 netter på Tropicana Las Vegas, Mr.Olympia billetter, 1 natt på Avalon Beverly Hills, 4 netter på Lake Isabella, transport, ekskursjoner og detox event; Kun 4998,- kr. Dette eventet varer fra 27. september til 5. oktober.

(Hvis du reiser alene og trenger enkeltrom, så må det betales et tillegg for dette på ca 1750kr).

Hvis du KUN ønsker å bestille David Sandoval sin detox-event på Pure Planet Oasis og ikke ønsker å bli med på Mr. Olympia i Las Vegas, så er prisen 2500,- kr hvis du bestiller dobbeltrom, og 3000,- kr for enkeltrom (hvis du reiser uten ledsager). Vi henter deg selvfølgelig i Los Angeles og kjører deg tilbake til L.A eller til flyplassen. Dette eventet varer fra 1-5. oktober.

Vi sees i USA!

Bestill i dag på www.superyou.no eller ring +47 45420970 for mer informasjon.

 

 


Varinder Singh Ghuman er en profesjonell vegetariansk kroppsbygger fra India.
Den 8 ganger Mr. Olympia-mesteren hamrer løs på vektene igjen etter multioperasjoner i ryggen.

Mr. Olympia til Oslo

Diverse01.04.2019372

Verdens største kroppsbyggingsshow kommer til Norge!
Mannen som kanskje ikke kunne gå igjen er allerede på trening!

Mr. Olympia til Oslo

Diverse01.04.2019372

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!