Oslo Grand Prix 2013

Fitness15.04.2013Kristine Solhaug og Pernille Borchgrevink0

Her får du alt fra Oslo Grand Prix 2013.

Med cirka 141 påmeldte deltakere var timeplanen på Konserthuset søndag 14. april satt, men allikevel ble det 4 timers pause.  Dagen startet med forbedømming i AF-fitnessklassene kl 0900 før Classic Bodybuilding, Womens Physique og de øvrige Bodybuilding-klassene. Bikini Fitness og Body Fitness kommer sist ut på scenen på forbedømmingen. Treningsforum fulgte opp konkurransen og kjørte live-web streaming og la ut fortløpende informasjon hele dagen så for deg som ikke kunne komme til Konserthuset var det absolutt lagt til rette for en konkurransedag hjemme i din egen stue!

Oslo Grand Prix 2013 - Promovideo

Vi hyret inn eget filmselskap under konkurransen. Se promovideon her:


(Klipp fra helgens muskelkalas - trykk for å vise i full skjerm og HD)


(LIVE-streaming og LIVE-oppdatering med rapport m.m.)

Stemningsrapport fra finalen? Se vår LIVE-oppdatering i linken rett over.

Denne artikkelen inneholder alt fra Oslo Grand Prix 2013. Bildegallerier med over 2000 bilder, resultatlister med styrkemomenter i Athletic Fitness + hele videoopptaket fra vår LIVE sending er lastet opp i sin helhet. Store utvalgte bilder er lagt opp lenger ned i artikkelen. Enjoy!

BILDEGALLERI

- Finalen - 1194 bilder

- Forbedømming - 1035 bilder
 

RESULTATER

- Resultatlister med styrkemomenter
 

Oslo Grand Prix er igang

Klokken nærmer seg 9:00, og et stort publikum er i gang med å fylle opp salen. Vi er på plass, og skal holde dere oppdatert gjennom hele dagen! Etter skjema skal vi først gjennom en elimineringsrunde av Atchletic-gutta +175 cm, før vi går i gang med den ordinære forbedømmingen.

Womens Bodyfitness +168 cm
Den siste klassen i dagens forbedømming står klare på scenen. Mette Stensland fra Team 24 Fitness tok Overall under Loaded Cup i Danmark, og skiller seg positivt ut i line-up også i dag! Dette er en noe mer ujevn klasse, og gjør nok dommernes jobb mindre krevende.

Womens Bodyfitness -168 cm
Kun fem utøvere i denne klassen. Mette Ulseth stiller for Team Performance, og tok Overall under Fredrikstad Open. Vil dommerne dømme likt i dag? Hun blir i alle fall heiet frem fra mange mennesker i salen. Det ser ut til at Mette har fått en sterk konkurrent i Eleonore Eriksson fra Team Gymgrossisten! De er forholdsvis jevne, Eriksson er noe hardere i formen. 

Overall champions!


Nina Gjengaar (Bikini fitness), Mette Ulseth (Bodyfitenss), Mouhamad A. Ali (CBB), Kristina dybdahl (Woman Physique), Lisbeth Grape (BB woman), Janne Moland (Athletic Fitness Kvinner), Christian Egner (Athletic Fitness Herrer) og Peter Lagermand (BB Men)

Womens Bodyfitness -163 cm
Tid for Bodyfitness, og publikum henger med! Denne høydeklassen har flest jenter, hele 15 jenter er på scenen i sin sorte forbedømmingsbikini. Det er kun seks jenter som går videre til finalen, så her gjelder det å ha funnet frem den perfekte formen!

I første sammenligning ser vi Maria Ebeltoft, Lill Nikolaisen, Vilma Salaseviciute, Anja Yvonne Nilsen og Liri Krasniqi.

Womens bikini Fitness +168 cm
Den høyeste bikiniklassen står klare. Christine Albertsen fra Team 24 Fitness får god velkomst fra publikum, ikke uten grunn. Detter er en utrolig jevn klasse, det som hovedsaklig skiller jentene er graden av markerte magemuskler. Vanskelig å si hva dommerne tenker her, de har fått en hard nøtt å knekke.

Womens Bikini Fitness -168 cm
En ny gruppe jenter kommer glitrende ut på scenen. I forrige klasse så det ut til at dommerne lette etter en noe "soft" bikinijente - at å ikke ha en for hard form kan være en fordel. I denne klassen ser det ut til at en skarpere form er å foretrekke. Gabriella Sporrefelt fra Partner Gym har de mest markerte lårene. Greta Lebedeva fra Litauen får dessuten høye tilrop fra publikum!

Womens Bikini Fitness -163 cm
Etter en liten pause er vi nå igang med bikiniklassene! Selv om grenen er forholdsvis ny her i Norge, har det ikke hindret disse flotte jentene i å fylle godt opp i alle de tre klassene. Det er heller ikke til stikke under en stol at dette nok er en populær gren blant publikum, i all fall hvis vi skal dømme etter lydnivået som nå steg noen hakk.

Jentene har tydelig jobbet hardt, og stråler - alle som en. Spørsmålet er; hvor stor muskelmasse er dommerne på utkikk etter?

Elisabet Kallset, Tanja Tveit, Linda Michelle Larsen, Jeanette Elstad og Marit Heimdal blir ropt ut til første sammenligning!

Mens Bodybuilding +100 kg
Den siste og største byggeklassen står på scenen, de er tre også i denne klassen. Deividas Dubinas fra Litauen er skarpest i formen. Veldig høyt nivå bant alle byggerne, dette blir spennende.

Mens Bodybuilding -100 kg
Mark Nairn fra Stavanger Fitness Team er helt klart en favoritt blant publikum. Ikke så rart, den smale midjen gir han en utrolig fin fysikk! Det er bare tre gutter i denne klassen, og ingen av dem ser ut til å ha svakheter.

Womens Bodybuilding Open class
Vår norske Anita Hellerud har ikke helt fått frem bena. Det ser ut til at dette blir en kamp mellom Alina Cepurniene fra Litauen og Lisbeth Grape fra Sverige!

Mens Bodybuilding -90 kg
En ny klasse kommer på scenen, Samir Troudi fra 24 Fitness og Niro De La Rua fra Sverige blir jublet ut. Denne klassen blir ikke noe enklere å dømme! Samir er vårt eneste norske håp i denne klassen, og han skuffer ikke med formen.

Mens Bodybuilding -80 kg
Vi er igang med den letteste av byggeklassene, og for et nivå! Gutta er virkelig i form, så her har dommerne en vanskelig jobb fremfor seg. Jones Martinsen fra 24 Fitness og Espen Ulriksen og Jan Vidar Berg fra Borg KFK blir trukket ut til første sammenligning.

Womens Physique Open class
Fire flotte damer er i gang med sine poseringer, blant disse Treningsforums egen redaktør, Rita Helèn Immerstein. Kristina Dybendahl fra Danmark ser ut til å ha både form og poseringer på stell!

Mens Classic Bodybuilding +180 cm
I line-up utmerker Karamjit Singh fra Team 24 Fitness og Vytautas Teresevicius fra Litauen seg, mens Daniel Paterson fra Stavanger Fitnessteam har mest definerte lår.

Mens Classic Bodybuilding -180 cm
Klassen består av utøvere fra Norge, Danmark, Sverige og Litauen. Andreas Gulbrandsen fra Hercules FKK vant under Fredrikstad Open, og ligger ut fra line-up tydelig godt an til en god plassering også her! Dansken Ole Bak Jensen har en imponerende størrelse på lårene.

Mens Atcletic Fitness +175 cm
De 20 påmeldte guttene i denne klassen har allerede vært gjennom en elimineringsrunde, men det kjempes fremdeles om den siste forbedømmingsplassen. Tommy Strøm og Robin Raael utfører kvartvendinger foran dommerne og publikum enda en gang. Tommy er skarpest i formen, men de to guttene har ulik fysikk. Robin er videre.

Forbedømmingen fortsetter, og de 15 beste kommer nå ut på scenen. For disse guttene blir nok styrkerunden viktig, da nivået er utrolig høyt i denne symmetrirunden. Robin Alexander Gilinsky, Joachim Fresvik, Christian Egner og Robin Raael kalles ut til første sammenligning, noe som i de fleste tilfeller lover bra for de utvalgte.

Womans Athletic Fitness +163 cm
Lisbeth Karlsen og Vibeke Litland høster stor applaus i det de kommer ut på scenen. Vinneren fra forrige helg, Janne Moland, har en form som uten tvil sitter fra forrige helg, men dette blir helt klart en vanskelig klasse å dømme ut fra fysikk. Høyt nivå!

Mens Atcletic Fitness -175 cm
En klasse besående av sju gutter poserer på scenen. Deltaker nr 9, Christer Hagerup Nilssen fra Kaliber og nr 5, Robert Berg fra 24 Fitness utmerker seg med en skarpe bein og en ellers flott form.

Womans Athletic Fitness -163 cm
Da er vi igang med symmetrirunden i Athletic Fitness, og tre flotte jenter kommer ut på scenen. Skarpest i formen er deltakernr.1, Tonje Borge Istad.

 


 
LIVE-videopptak

 

  

 


Intervjuer

Arti Sharma Lopes - Bodyfitness -163
Bak scenen står Arti Sharma Lopes å pumper seg opp sammen med coachen. Det er kun minutter før hun skal på scenen sammen med de andre fitness jentene som stiller i - 163.

Hvordan har kvelden i går og morgendagen vært?
Den har faktisk vært veldig avslappende. Jeg har hatt barnefri så det har egentlig vært veldig luksus. Jeg har brukt tiden på å pakke sammen tingene mine, og stort sett bare slappet av og ventet på dagen i dag.

Er du fornøyd med formen i dag?
Jeg føler meg jo slik som veldig mange andre her, veldig tynn og liten. Etter hva jeg hører av coachen min og mange andre her så ser det bra ut. Jeg har ikke sett meg så veldig mye i speilet, men formen føles bra ut akkurat nå. Nå skal jeg jo snart på scenen, og jeg må si at etter disse tre månedene på diett så har formen forandret seg.

Hvordan har det gått med dietten?
Jeg er greit fornøyd med formen, men denne dietten har vært veldig tøff på meg, og derfor er jeg ikke like "happy", men jeg håper jeg er litt bedre enn sist. Jeg hadde litt problemer med noe fisk som jeg ikke tålte helt som gjorde at jeg ikke fikk i meg nok næring på en og en halv måned.

"Nå skal alle bodyfitness jentene opp", ropes det fra døren og Arti gjør seg klar til å entre scenen.

Et siste spørsmål Arti, hvilken plassering håper du på?
Akkurat nå håper jeg bare at jeg kommer til finalen for min klasse er størst.

Vi ønsker deg lykke til Arti!

 

Richard Olsson - Bodybuilding +100 kg
Richard Olsson ligger bak scenen og slapper av på en matte bak scenen, han stiller i bodybuilding +100 klassen.

Fortell litt om deg selv?
Dette er min tredje konkurranse. Min første konkurranse var i september 2011, og da vant jeg pokalen i + 80 kilos klassen.

Hvilke plassering håper du på i dag da?
Richard ler mens han svarer "det spiller faktisk ingen rolle, jeg har forbedret meg fra forrige gang. Jeg er mye mindre sliten denne gangen og jeg syntes det er bare herlig å kunne gå på scenen å ha mere energi enn forrige gang.

Har du bukt mye tid på friposeringsprogrammet?
Ja det går fort en del tid på det ja. Vi får se om det går bra eller ikke.

Hvordan har dietten sett ut?
Det har vell vært som vanlig, kylling og ris.

Og brokkoli?
Hehe, jo i blant men ikke så mye.

Dere er jo tre som stiller i + 100 klassen i dag, hvem opplever du som din sterkeste konkurrent i dag?
Han polske Andrzej Kolodziejczyk er jo et monster, han er definitivt min største konkurrent. Deividas Dubinas fra Litauen er også skikkelig hard i formen, jeg er ikke helt der i formen. Jeg er realistisk på mine muligheter, og tenker at det blir en tredje plass. Neste gang kanskje.

Richard virker som om han har humøret på plass, for han smiler og ler. Jeg takker for samtalen og ønsker han lykke til på scenen.

 

 

Veronica Austrheim Nøttveit - Bikini fitness - 163.
Under Fredrikstad Open forrige helg imponerte debutanten Veronica Austrheim Nøttveit i den lave bikini klassen. Det endte med førsteplass for bergensjenta og i dag er hun å se på scenen igjen.

Hvordan føltes det å vinne i bikiniklassen forrige helg?
Det føltes veldig uvirkelig for jeg hadde ikke forventet det. Målet mitt var bare å komme å få være på scenen.

Du var ikke med på søndagen, hvorfor ikke?
Jeg følte meg så sliten, og ville heller spare kreftene til Oslo Grand Prix.

Når var det du bestemte deg for å stille i bikini fitness?
Det bestemte jeg meg for i desember, og da satte jeg meg klare mål.

Hvordan har treningen og kostholdet sett ut frem mot i dag?
Jeg har kjørt en fem dagers split på treningen, og dietten har bestått av torsk, kylling, svinekjøtt og grønnsaker.

Hvilke forventninger har du til i dag?
Jeg har egentlig ingen forventninger, jeg skal bare gjøre mitt beste. Jeg er glad jeg i det hele tatt kom videre til finalen jeg. Jeg kom jo for sent ut på scenen, fordi de ikke ropte bikini klassen opp her nede. Så jeg kom jo dinglende ut etter de andre deltakerne, så det var jo bare flaks at jeg kom videre. Målet mitt i dag er å bare gjøre mitt beste og ha det gøy.

Hvordan ser veien ut videre for deg?
Videre skal jeg spise, trene og videreutvikle meg i formen. Jobbe med svakheten mine og pusse på der det trengs.

Så det blir bikini fitness videre?
Jeg vet ikke om det blir neste år, men det kommer til å bli mer i vertfall. Jeg liker den bikiniklassen.

Hva skal du spise etterpå da?
Akkurat nå har jeg faktisk ikke lyst på noe godt, men etterpå blir det lompe med peanøttsmør og sjokolade og proteinbarer.

 

Robert Berg (- 175) og Robin Alexander Gilinsky (+175) Atletic Fitness
Robert Berg og Robin Alexander Gilinsky deler bolig og lidenskap for trening. Forrige helg debuterte de begge i Atletic Fitness under Fredrikstad Open. Forbedømmingen er slutt og jeg får øye på radarparet back stage. Robin Alexander stilte i den høye klassen og kom dessverre ikke videre til finalen, men han heier fortsatt på kameraten Robert som stiller i den lave klassen og som blir å se på scenen under kveldens finale.

Hvordan følte du at det gikk i dag Robert?
Jo formen traff bra, føler jeg har bra trykk i muskulaturen.

Hvordan gikk det med styrkemomentene?
Styrken gikk greit, chinsene gikk litt dårlig i dag med tanke på at jeg fikk syv underslåtte og 17 totalt godkjente, men dipsene har jeg forbedret meg med tre stykker siden Fredrikstad Open. Der hadde jeg nå 40 totalt og var fornøyd med roingen.

 

Når bestemte du deg for å stille?
Jeg har vell tenkt på det et års tid, at jeg skal konkurrere. Det var rundt rett før jul at jeg endelig bestemte meg for å stille.

Hvordan ser veien ut videre?
Nå får vi se hvordan det går i finalen i dag, også har jeg hørt noen rykter videre om EM. Jeg har jo mye muskulatur som de sier, så kanskje det blir klassisk neste gang.

Føler du at volumet ditt trekker deg ned?
Nei dommerne sier at de ikke skal trekke ned på det, men de har sagt i fra at jeg kanskje vil gjøre det bedre i classic bodybuilding.

Hva skal du spise før du går på scenen igjen i finalen?
Biff, poteter og asparges.

Syntes du det er trist at Robin Alexander ikke blir med deg videre i finalen?
Ja det er trist, men det er jo første gang vi stiller. Jeg er fornøyd med presentasjonen til Robin.

Hva med deg da Robin Alexander hvordan blir veien videre?
Tror nok jeg satser på bodybuilding classic videre.

 

Kramjit Singh Classic bodybuilding + 180
Kramjit Singh debuterte med en fjerdeplass under Fredrikstad Open forrige helg i Classic bodybuilding + 180

Har du brukt mye tid på friposeringsprogrammet?
Jeg har brukt så mye tid som jeg har kunnet bruke på det siden jeg studerer økonomi og jobber ved siden av. Jeg føler jeg har gjort det jeg kan for å ha det beste friprogrammet.

Økonomi student ja, hva fikk deg inn på denne sporten?
Jeg har alltid vært interessert i sport, spilte basketpall før, men så kom jeg over styrketrening og syntes dette var morsommere fordi det var en sport hvor jeg ikke er avhengig av andre.

Kommer vi til å se noe til deg videre innenfor bodybuilding?
Ja mest sannsynlig, nå er jeg jo bitt av basillen. Jeg har en stor utfordring i forhold til denne sporten fordi jeg er vegetarianer.

Hvordan er det å være vegetarianer på diett?
Det går mye i proteinshaker, det har egentlig gått ganske bra. Jeg stiller jo for 24 fitness, det har nok vært en første gang for Tommi Thorvildsen å coache en vegetarianer. Det var nok en utfordring for oss begge to. Det har blitt veldig ensidig kost, men det har jo gitt resultater.

Er du fornøyd med formen i dag?
Med tanke på at det er første gangen jeg stiller i år, så er jeg ganske fornøyd. Daniel Paterson som jeg stilte mot i Fredrikstad som fikk andre plass er nok den jeg volummessig sloss mot i kveld. Vi får se nå i finalen hva som skjer.

Hvilken plass håper du på?
Jeg håper jo på førsteplassen, men vi får jo se. Jeg skal gjøre mitt beste, og ta det som en erfaring.

Hvordan skal du feire?
Nei det blir vell å spise det. Spise sjokolade og spesielt har jeg savnet brød på diett så det blir det nok mye av.

Treningsforum ønsker Kramjit lykke til i finalen.

 

Mark Nairn - Bodybuilding - 100 kg
Vi er nå i finalen, og det er blandede følelser og plikter som skal gjennomføres bak scenen. Noen sover, andre smører fargen og noen pumper seg opp. Utslått på en matte med musikk i ørene ligger Bodybuilderen Mark Nairn å slapper av før han skal ut på scenen.

Hvordan føler du deg i dag Mark?
Jeg føler meg faktisk veldig glad og rolig i dag i forhold til hva jeg gjorde sist jeg konkurrerte.

Er du fornøyd med formen?
Ja, og jeg føler jeg har fått jobbet mer med bena som var min største svakhet når jeg stilte sist i 2011. I år har jeg fått mer masse på bena så det er jeg veldig fornøyd med.

Hvordan har det gått på diett?
I år har jeg bare vært på diett i åtte uker så det har vært ganske kort og tøft, men det er jo alltid tøft å være på diett uansett hvor lenge den varer.

Hvilken plass tror du at du får?
Nei det vet jeg ikke svaret på, vi får vente å se. Jeg stiller jo mot to veldig sterke konkurrenter hvor vi alle har hver våre styrker og svakheter. Vi er tre byggere med veldig ulik fysikk så det blir spennende å se. Jeg har jo stilt mot Peter Lagermand før og vet hvor bra form han er i. Det er ganske stor forskjell mellom fysikken min og peter sin, Peter er det vi typisk kaller for en bulldog i muskulaturen fordi han er liten og kompakt, mens jeg har en lengre muskulatur. Han andre konkurrenten som heter Arne Lundell har jeg ikke stilt mot før, men jeg har sett bilder og hørt at han er i veldig god form, så vi får se hva dommerne mener.

Hva skal du spise etterpå?
For å være helt ærlig så er pizza det jeg har mest lyst på, og så har jeg Ben & Jerrys iskrem i tankene.

Treningsforum ønsker deg masse lykke til i finalen Mark!

 

Cathrine Danielsen - bikini fitness + 163
Cathrine Danielsen fikk en tredje plass på debutantkonkurransen Fredrikstad Open forige helg. I dag er hun videre til Finalen, og det er hun veldig fornøyd med.

Hvordan følte du at det gikk i Fredrikstad?
Jeg var veldig fornøyd med hvordan det gikk under Fredrikstad Open, det er jo første gang jeg stiller.

Hvordan var det å få vite at du gikk videre til finalen i dag?
Jeg ble jo veldig glad, jeg hadde jo håpet på det.

Hvilken plass håper du på i dag da?
Jeg håper jo på førsteplassen, jeg må jo satse på det beste. Jeg er veldig fornøyd med formen i dag.

Når bestemte du deg for å konkurrere?
Jeg bestemte meg i januar i år. Jeg begynte å trene målrettet mot bikini fitness i september, men jeg bestemte jeg i januar. Jeg har trent mye styrke frem mot konkurransen og nesten ikke noe kondisjon. Jeg har trent styrke i 2- 3 år, og jeg har alltid vært veldig glad i trening når det kommer til alle mulige slags aktiviteteter som ski osv. Jeg har alltid vært aktiv liksom, men styrketreningen kom først når jeg fikk satt opp et ordentlig program.

Hva tenker du om konkurrentene dine her i kveld?
Jeg har egentlig ikke sett så mye på konkkurrentene. Når jeg står på scenen så fokuserer jeg mest på hva jeg gjør selv. Jeg konkurrerte mot noen flotte jenter forige helg, og de som fikk pallplass var veldig fine.

Hva tenker du om fremtiden?
Akkurat nå vil jeg bare ha pause, jeg begynner å bli ganske sliten merker jeg. Jeg vil bare slappe av å få tilbake treningsgleden. Det første jeg skal gjøre når jeg kommer av scenen er å drikke pepsi max og dra på Olivia å spise parma pizza.

 

Andreas Gulbrandsen - Classic bodybuilding - 180 cm
Andreas Gulbrandsen står å flexer i speilet, han kom nettop av scenen hvor han stilte i finalen på Classic bodybuilding - 180 cm. Den høye klassen har akkurat entret scenen, og premieutdelingen og Andreas står å hopper litt små nervøst på tærne for nå skal vinneren snart kåres.

Hvordan gikk det der ute Andreas?
Nei det gikk egentlig ganske dårlig med poseringene, jeg glemte mye og rotet på friposeringen.

Var det sceneskrekken som tok deg?
Ja, jeg glemte liksom alt når jeg kom ut der foran publikum. Jeg tenkte at jeg hadde fått så god selvtillit etter Fredrikstad Open forrige helg at det ikke kom til å bli noe problem på scenen, men så glemte jeg rekkefølgen. Poseringene mine slapp veldig fort.

Hvem er din største konkurrent i kveld?
Det må vel være han Mouhamad A. Ali fra Danmark. Han er en soleklar topp plassering. Jeg syntes det er veldig høyt nivå på klassen min, alle er i veldig bra form.

Hvilke styrker har du i kveld da?
Jeg har en bra form. Jeg er ikke den største, men jeg føler meg skarp så det er nok styrken min.

 

Marit Heimdal - bikini fitness -163
Marit Heimdal er en av bikini jentene vi får se under finalen i kveld. Hun vant debutantklassen under Fredrikstad Open forige helg, men i kveld håper hun på gull.

Hvordan tror du det går?
Jeg håper at det blir førsteplass i kveld. Jeg fikk en andre plass og en tredje plass forige helg så denne gangen hadde det vært fint med første.

Hvordan har du det nå?
Jeg kjenner at kroppen begynner å bli tung nå, og jeg gleder meg til å kunne slappe av. Det første jeg skal spise etterpå blir en stor plate med sjokolade.

Hvem har vært din største støtte gjennom diett og trening?
Det har vært Coatchene mine fra Kaliber Gym, Kristina Kolstad og Gunnar Jacobsen, de har vært en utrolig stor støtte for meg. De har desverre ikke kunnet være her å se på meg i dag.

Hvordan er forholdet mellom jentene på Kaliber?
Det er veldig bra, men jeg har ikke fått vært der så mye siden jeg bor litt unna. Har for det meste vært der på poseringstreninger og lignende.

Hva tenker familien din om at du driver med bikifitness?
De syntes det virker veldig spennende, og de virker som om de syntes det er gøy.

Hvordan er veien fremover?
Jeg skal jobbe meg fremover mot en bedre form. Tenker å stille videre i bikinifitness videre.

Så du tenker ikke å trappe opp til bodyfitness?
Jo kansje det, men akkuratt nå syntes jeg det er veldig spennende med bikini.

Treningsforum ønsker Marit Heimdal lykke til i finalen!

 

Therese Finstad - Bodyfitness -168 cm
Therese Partner gym og debuterte med en femte plass under Fredrikstad Open.

Hvordan har du det nå Therese?
Jeg er bare glad jeg er kommet videre til finalen, jeg syntes det er morro å kunne stå sammen med de jeg ser opp til.

Hvem er det da?
Det er blant annet Mette Ulseth. Gi meg noen år så er jeg kansje der. Jeg tenker å fortsette med denne sporten fremover, så vi får se.

Hvordan har treningen og dietten vært?
Kjempe bra, jeg liker å trene og har ikke noe problem med å ligge lavt på dietten.


Therese og Gabriella
 

Gabriella Sporrefelt- Bikini fitness - 168
Hvordan føltes det å ta andre plassen?
Jeg er kjempe glad, det gikk mye bedre enn forventet.

Gratulerer, hvordan er veien videre nå?
Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å være med på Sandefjord open, men nå som jeg fikk andre plass så får jeg jo lyst til å stille igjen. Mest av alt har jeg lyst til å legge på meg litt muskler å prøve meg i bodyfitness, men vi får se hva som skjer.

 

Peter Lagermand - Bodybuilding -100 kg
Peter Lagermand vant overall i bodybuilding, og bak scenen ble han møtt av mange gratulasjoner og klemmer. Det var nok ikke mange som var overrasket over at Peter gjorde det så bra i kveld.

Hvordan var det å vinne overall Peter?
Det var helt fantastisk, jeg er utrolig glad.

Visste du at du kom til å vinne?
Nei det trodde jeg faktisk ikke. Jeg håpet på å vinne klassen min, men å vinne overall i bodybuilding hadde jeg ikke forventet. Jeg syntes det var noen riktig gode deltakere med i bodybuilding klassene i dag så det var tøff konkurranse.

Hvordan skal du feire i kveld?
Det har vært en lang dag, så i kveld skal jeg ut å spise og drikke. Drikke er nok det første jeg skal gjøre for nå er jeg så utrolig tørst.

Vi i Treningsforum ønsker deg lykke til med feiringen, og gratulerer med seieren.

 

liri Krasniqi - bodyfitness - 163
Liri Krasniqi debiuterte og vant klassen sin i Fredrikstad Open forige helg. I kveld vant hun klassen sin i -163 cm.

Hvordan føles det å vinne?
Det føles stort.

Skuffet over at du ikke fikk over all?
Sikter alltid mot toppen, men takler alltid skuffelsen. Skal bare komme sterkere tilbake.

Blir det Sandefjord?
Vi får se, må ha en uke hvile så tar vi det derfra.

Treningsforum gratulerer Liri masse med seieren, og tror ikke at dette er siste gang vi ser denne flotte jenta på scenen. 

 

 


 

Bikini jentene i - 168 klassen venter i spenning før de skal ut på scenen å vise hva de kan en siste gang i dag.

Cathrine Danielsen og Jeanette Elstad vant i sine klasser i Bikini fitness. Nå star de sammen bak scenen og venter på at overall bikini fitness skal kåres.


Bilder fra finalen

BILDEGALLERI

- Finalen - 1194 bilder

- Forbedømming - 1035 bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Jon Klasbu hadde rigget til eget studio på Oslo Grand Prix


Her fikk utøvere GRATIS fotoshoot - og hvem vet. Kanskje en del av bildene dukkker opp i magasinet eller på Treningsforum.no?

Oslo Grand Prix 2013 - Promovideo 


 
 Bilder fra forbedømming

BILDEGALLERI

- Finalen - 1194 bilder

- Forbedømming - 1035 bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange deltakere i enkelte klasser!

Herrens AF + 175 cm må starte dagen med en eliminasjonsrunde for å komme ned i 15 deltakere. Det er 20 påmeldte til den høye klassen i AF og 5 av dem kommer ikke med på forbedømmingen. Høydeinndeling tilsier at den høye klassen har langt flere deltakere enn den lave klassen. Til sammen 12 damer stiller i AF og 10 herrer i den lave klassen i AF.

CBB, Womens Physique og Bodybuilding-klassene stiller med til sammen 44 påmeldte utøvere og spesielt hyggelig er det at 10 av dem er kvinner.

Bikiniklassen starter formiddagen med en eliminasjonsrunde i klassen + 163 cm. Her er det 21 påmeldte og det betyr at 6 av dem ikke kommer til forbedømmingen. Det blir en tøff kamp i de to største klassene som er +175cm AF Herrer og Bikini Fitness +163 cm. Etterfulgt av Bikini-klassene kommer Body Fitness utøverne i -/+ 163 og 168 cm. Her er det tilsammen 28 kvinner som er klare til å delta på årets OGP.

Styrkemomentene

Det blir år som i fjor kjørt parallellsesjoner. Styrkemomentene chins, dips og roing gjennomføres i Glasshuset mens byggerklassene har sin forbedømmingsrunde på hovedscenen. Dette gjøres for å kunne holde tidsplanen og fordi det er langt mer praktisk å «rigge» for styrkemomentene på denne måten. Det gjør det noe mer utfordrende å dekke eller få med seg hele konkurransen, men dette er ikke en uvanlig løsning ved større konkurranser.

Finalen

Finalen begynner klokken 1600 hvor de 6 beste er med i hver klasse. I finalen skal Bikini- og Body Fitness-jentene vise seg fra sin beste side med T-walk, mens det for bodybuilderklassene er friposeringen som gjelder som ekstramoment. Premieutdeling og kåring av overall-vinner foretas løpende etter at klassene/kategoriene har gjennomført.

Gled dere til å se mange spreke atleter kjempe i konserthuset og følg oss live på Treningsforum.no!

 


Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.!

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!