Fotballfrue og hysteri

Fitness03.12.2013Joachim Marhaug0

Fotballfrue, Caroline Berg Eriksen, har laget et voldsomt hysteri med sitt magebilde kun 4 dager etter fødsel.

Det Fotballfrue, Caroline Berg Eriksen, gjorde var å legge ut et bilde av seg selv i undertøy med en flat mage og det kun 4 dager etter fødsel med teksten: "Jeg føler meg tom. 4 dager etter fødsel". Det skulle hun aldri gjort... Maken til hysteri og oppstandelse det har fått, og hun er aldeles ikke alene. Det er ikke så lenge siden Maria Kang gjorde det samme, men hun dro den kanskje enda lenger med teksten: "Whats your excuses?" hvor hun poserte med en veltrent kropp og 3 små barn hvor minstemann var 8 måneder gammel.

LES OGSÅ: - Nybakte mødre raser mot dette bildet

Hva er det som får folk til å mene så sterkt om andre mennesker? Jo, janteloven. Den er der og den vil alltid være der. Dette er veldig synd. Når jenter legger ut bilder av seg selv etter graviditet hvor de ser ut som en oppblåst hval, med strekkmerker her og der og tåteflasker liggende slengt blir de hyllet på grunn av at de er tøffe å legge ut dette og viser at de samtidig er stolt av selv. Jeg er enig i det! Hvorfor kan ikke da en superveltrent jente gjøre det samme etter graviditet uten å få hatmeldinger? Hun bør også kunne være stolt av at kroppen hennes fortsatt er stram og smidig etter fødsel og samtidig bli respektert for det og den jobb hun har lagt bak seg. For det kommer selvsagt ikke gratis.

Dersom du ikke har fått med deg det bildet som Fotballfrue la ut var dette et bilde på Instagram. Her poserer hun med en slank kropp og veltrent flat mage og man skulle jo tro at dette ikke var kun 4 dager etter fødsel, men det er det! Og resultatet er en drøss med hatmeldinger hvor hun nærmest blir lynsjet på grunn av at hun er flott. Hvor er respekten for andre mennesker? Selv om hun er syltynn etter fødsel på grunn av mye trening og et godt kosthold er du ikke din fulle rett dersom du var tykk etter graviditeten og kanskje spiste junk og ferdigmat 5 dager i uka, å disse henne! Nei, pass heller på å ha respekt for hverandre. Alle kropper er forskjellige. Noen får store mager under graviditet, andre får små mager fordi barnet ligger langt bak. Noen legger på seg mye og andre lite. Det er veldig individuelt. Trener man mye før, under og etter graviditeten er det lettere å få tilbake sin opprinnelige kroppsfasong etter fødsel.

Det er mange jenter innenfor fitness som har født barn og deltatt i konkurranse kort tid etter. Jeg kan nevne Janne Moland og Line Marion Nielsen Kjøniksen. Sistnevnte (bilde til høyre) har fått to barn på rappen. Det er ikke et press å se bra ut etter graviditet. Langt i fra. Trening og kosthold blir kanskje ikke prioritert på topp etter fødsel. Da skal man ta vare på barnet og bli kjent med den nye velskapte. Men det er også viktig å ta vare på seg selv - både for helsen sin skyld og humøret. Fordi en glad mor gir et fornøyd barn. Dessuten vil du få mer overskudd av trening. Du vil orke mer. Få mer energi! Det finnes massevis av unnskyldninger for ikke å trene både før, under og etter graviditet, men da blir du kanskje bare en av de som hater andre kvinner som er godt trent?

Ikke bli det!

Hvis du ikke er fornøyd med deg selv gjør noe med det! Ikke la det gå utover de som er godt trent! Bruk andre som er godt trente som rollemodeller og motivasjon til å ta i et tak selv. Du kan faktisk bli godt trent du også - bare du vil det mye nok!

Konklusjon: Slutt å syt, ut og yt!


Sjekk videoene til spreke Jørgine Vasstrand Haagensen som kaller seg for Funkygine på sosiale medier.

Kan du trene når du er gravid?

Trening05.12.2013163

Her får du svaret på om du kan trene når du du er gravid.
Maria Kang får mange hatmeldinger på grunn av dette bildet.
Aktiviser barnet ditt og få trening med på kjøpet.

Kan du trene når du er gravid?

Trening05.12.2013163

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!