Fullkorn tagliatelle med kylling
Kosthold01.10.2014Marte Kvalheim93
Prøv ut fullkorn tagliatelle med kylling og spicy brokkolisaus toppet med kalkunbacon, pinjekjerner og parmesan.
Dette trenger du: (to personer)
- 400 gram kyllingfilet
- Fullkornstagiatelle (50 gram/pers)
- 1 brokkolihode
- 4 ss mager kesam
- Styrk melk
- 1 fedd hvitløl
- 1/6 chili
- 3 soltørkede tomater
- 1 pk kalkunbacon
- Salt og pepper
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 225 grader. Stek kyllingfileten med salt og pepper i ca 2 minutter per side og sett de deretter i ovnen i ca 25 min.
2. Kok opp tagiatellen i en kjele og ha i en liten klype salt i vannet. I en annen kjele har du oppi brokkolibuketter og vann og lar dette koke i ca 5 minutter.
3. Når brokkolien er ferdig heller du av vannet og putter det i en stavmikser sammen med de soltørkede tomatene, chilien og hvitløken. Kjør til en jevn masse. Ha deretter oppi 4 ss mager kesam og litt styrk melk på
slump slik at du får en mer kremet konsistens. Smak til med salt og pepper.
4. Stek kalkunbaconen i en panne til de blir sprø.
Server tagiatellen, saus, kylling, kalkunbacon, pinjekjerner og parmesan på toppen!
Rask og enkel rett som er ferdig på 30 minutter.
Næringsinnhold:
Kcal/posjon: 520
Karbohydrater: 40
Fett: 7 gram
Protein: 75 gram
Mvh
Marte Kvalheim
Sunn og proteinrik mat når du er på farten
Trening05.03.201913
Pepperkaker uten sukker
Kosthold14.12.201820
9 søte oppskrifter uten sukker
Kosthold12.12.20187