Nordmenn elsker Fitbit

Trening20.11.2014Joachim Marhaug307

Den nye Fitbit Charge er nå kommet til Norge.

Helt siden det aller mest populære aktivitetsarmbåndet blant nordmenn - Fitbit Flex - kom på markedet i fjor, har mange ventet på enda en nyhet fra Fitbit. Tidligere denne måneden kom nyheten om at to nye aktivitetsarmbånd og en såkalt superklokke er på vei fra Fitbit. Denne uken blir det første av armbåndene - Fitbit Charge - tilgjengelig i norske butikker.

Fitbit Charge er et høy-ytelsesarmbånd som leverer aktivitetsmåling gjennom hele dagen, treningsstatistikk i sanntid og anrops-ID fra mobilen rett på håndleddet. Fitbit Charge er ideell for de som ønsker å måle hverdagsaktiviteten, eksempelvis med mål om å gire opp treningsnivået et steg eller to på veien. Dette armbåndet viser alle viktige statistikker rett på håndleddet, samtidig som du får opp hvem som ringer deg på mobilen, rett på armbåndet. Det betyr at du kan se hvem som ringer selv om du ikke har telefonen i hånden, bare den er i nærheten. Så enkelt holder du oversikt - både over ditt sosiale liv, og din helse. 

Dette gir Fitbit Charge deg av funksjoner:
• Måling av antall skritt, distanse, kaloriforbruk, samt trappetrinn besteget
• Treningsmåling for å enkelt kunne registrere treningsøktene, se treningsstatistikk i sanntid og få automatiske sammendrag direkte opp på Fitbit sitt dashboard
• Lys OLED-skjerm som viser klokkeslett og sanntidsstatistikk
• Ny automatisk søvngjenkjenning som måler søvnkvalitet ved å bruke bevegelsesanalyse til å forstå effektiv søvn og våkenhet; i tillegg har den en stille vibrerende alarm inkludert
• Ny anrops-ID hjelper brukere til å holde styr på innkommende samtaler; armbåndet vibrerer og viser innringerens navn eller nummer når en smarttelefon er i nærheten
• God kvalitet, vanntett, ny komfortabel teksturert armbåndsutforming med en forbedret lås
• Batterilevetid på opptil 7 dager, slik at du kan måle aktivitet en hel uke med kun én ladning

Fitbits europeiske markedssjef, Peter Groom, var nylig i Norge, som første land i Europa. Han kunne fortelle at Fitbits markedsposisjon i Norge overgår alle andre land i verden, deriblant også hjemmemarkedet i USA:

- Norge elsker Fitbit, og vi elsker Norge, da dere har en kultur for å holde et jevnt og høyt aktivitetsnivå hele året, ikke bare på sommeren. Det er nok litt av forklaringen på at Norge utmerker seg som det landet hvor vi opplever den sterkeste markedsposisjonen. Derfor elsker vi dere og derfor kom jeg først til Norge for å vise frem de nye Fitbit'ene, sier Peter Groom.

De to andre modellene, Fitbit Charge HR og Fitbit Surge, kommer i norske butikker over nyttår.

Fitbit Charge har en anbefalt utsalgspris på kr 1099,95 og finnes i svart og skifer samt blå og burgunder (de to sistnevnte fargene kommer snart). Fitbit Charge, Fitbit Charge HR og Fitbit Surge vil være tilgjengelige i størrelsene liten og stor samt ekstra stor (kun via Fitbit.com). Fitbit vil selges i en rekke butikker i Norge, deriblant: Elkjøp, Expert, Spaceworld, Siba, Netonnet, Coolstuff og Teknikmagasinet.

 


Dette er de forventede treningstrendene i 2016.

Vi tester treningsdingser

Trening03.06.201448

Ki perfomance core armbånd og Mio Alpha pulsmåling.
Hva skjer med muskelmassen, styrken og utholdenheten hvis du tar pause 1 mnd. eller 3 mnd. og lenger?
Det er bedre alternativer enn tredemølle og sykkel til oppvarming. Dette er den perfekte oppvarmingen!

Vi tester treningsdingser

Trening03.06.201448

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!