Er du klar for Sandefjord Open 2016?

Trening10.03.2016Rita Immerstein232

Det er 25 års jubileum stevne!

I år er det 25 års jubileum for den lille, store konkurransen den 19.-20. mars!

Det hele startet med en samtale. Promotoren og arrangøren Geir Hansen hadde en samtale med sin kamerat Santiago Guerra for 25 år siden og da luftet de ideen om en konkurranse i Sandefjord. Dette ble det selvsagt raskt mye snakk om og etter et styremøte ble det bestemt at det skulle satses og gjennomføres en konkurranse. Siden har Sandefjord trukket til seg både mange atleter og publikummere gjennom årenes løp og Sandefjord Open har spesielt vært populær blant debutanter og det henger nok sammen med den uformelle og avslappede stilen som konkurransen gjennomføres i.

Året 1991

Geir Hansen ble den som ledet an og tok ansvaret for det første stevnet i 1991 og han har siden stått i bresjen for dette arrangementet.

- De første stevnene ble arrangert på Rica Park Hotel hvor jeg fikk ordnet med en leieavtale. De første stevnene var jo små, men ble fort velorganiserte. Så vidt jeg kan huske så var vi vel også først ute i Norge med debutantklasser i denne sammenheng, smiler Geir. Det dukker alltid opp noen overraskelser på Sandefjord Open og i år skal det også være en debutantklasse i Mens Physique.

Dropper forbedømming

Sandefjord Open har skilt seg noe ut i fra de andre norske konkurransene for Geir har alltid valgt å droppe forbedømmingen.

-J eg har i alle år har skippet den tradisjonelle forbedømmingen og baket den inn i finalen, i hvertfall innenfor kroppsbygging. På den måten har utøverne sluppet mye stress og dette har også vært veldig populært blant publikum. Sandefjord Open går over 2 dager, det gjør også sitt til at man slipper å sitte i mange timer gangen. Konkurransen har fått et godt ry på seg, noe av grunnen er nok selve Hjertnes Kulturhus som er et veldig flott sted og helt perfekt for et slik type arrangement. Jeg er stort sett alene om alle forberedelser, så kanskje det at det bare er en kokk som det heter, som bidrar til at stevnet fungerer slik det skal. Ellers håper jeg jo at den jobben og erfaringen jeg har med å arrangere nok også setter et brukbart preg på stevnet, legger Geir til med et stort og hjertelig smil.

Forventer mange deltakere

I februar var det allerede over 80 påmeldte og det ser ut til at konkurransen har tiltrukket seg mange konkurranselystne atleter. Etter fristen 11. mars viser listen garantert at det totalt sett vil være langt flere deltakere ifølge Geir.

- Det ser ut som det blir mye deltagelse i Men`s Pysique og Bikinifitness, samt at AF også ser bra ut og den er i år flyttet til søndag 20. mars, forteller Geir med stort engasjement. Jeg har et stort engasjement for dette og det henger nok først og fremst sammen med alle de gode tilbakemeldingene jeg får fra utøvere og publikum som gir meg drivet og energien til dette. Det bor nok også en liten grunder i meg som vil ta vare på det jeg gjennom mange år har greid å bygge opp. Så lenge helsen holder og folk vil ha meg kommer nok SO til å leve i mange år til, ler Geir avslutningsvis.

Endelig kjøreplan for konkurransen blir lagt ut etter påmeldingsfristen den 11. mars. Gå også til Sandefjord Open 2016 sin nettside for mer informasjon:
http://sandefjord-open.com/hjem/sandefjord%20open%202016.html


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Sandefjord Open 2018

Fitness23.03.2018166

Årets første muskelshow!

Fitnessparet er klare for show

Intervju21.03.2018246

Hun ville stille for flere år siden og mannen har slengt seg på.

Sandefjord Open 2017

Fitness01.09.2017209

Se LIVE, bilder, resultater m.m. fra Sandefjord Open 2017.

Sandefjord Open 2017

Fitness18.03.2017337

Se bilder, reportasje og resultater fra Sandefjord Open.

Sandefjord Open 2018

Fitness23.03.2018166

Fitnessparet er klare for show

Intervju21.03.2018246

Sandefjord Open 2017

Fitness01.09.2017209

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!