Marius Graatrud vant

Fitness10.05.2016Rita Immerstein0

Forrige helg arrangerte UPBF og Roars Gym International Grand Prix.

Arrangementet ble gjennomført på Munken Kino i Larvik på lørdag, men allerede kvelden før holdt Rob Reinaldo et seminar om kosthold og trening som en fin innledning til denne helgen.

Flere utøvere og konkurranser i vente

De utenlandske utøverne, som også tidligere har konkurrert i Larvik, setter stor pris på mottakelsen de får og gjennomføringen av konkurransen. Det er stadig flere og flere som gjerne deltar på disse konkurransene. Siden det også er etablert et UPBF samarbeid med England, kan det også i fremtiden forventes flere deltakere herfra og flere andre nasjoner. Neste runde for de norske utøverne i UPBF ble blant annet Sardinia for Marius Graatrud (3. plass), England for flere norske utøvere hvor Rob Reinaldo arrangerer Reinaldo Classic. I tillegg skal det selvsagt gjennomføres et NM og VM i Larvik i november før ferden går videre til Hamburg og NAC Universe.

 

Overallstatuetten

Dessverre er det slik at Gunnar Bråthen døde den 7. april ellers ville han definitivt vært her denne dagen og bidratt, men for å ære og minnes Gunnar hadde dagens hoveddommer, Keith Williams fra England laget en fantastisk statuett til overallvinneren i pro-klassen til minne om Gunnar.

Høydepunkter

Det var med god stemning at Ove Bekkevold som dagens konferansier dro showet i gang på lørdag. På konkurransen var det deltakere med fra både Litauen, England, Polen og Norge. Marius Graatrud hadde fått toppet formen og han stilte i Pro Class og gikk helt klart seirende ut av den. James Room havnet ikke i toppsjiktet, men hans friprogram alene, gjorde at turen til Larvik virkelig ble et høydepunkt for mange. Han er en fantastisk friposerer - ingen over og ingen ved siden av!

Silje Christine Lund som stilte mot engelske Sian Mackey var en klar vinner. Silje debuterte og fikk en flott form i Fitness Beauty-klassen. Mens Physigue utøverne hadde ganske forskjelligform og fysikker, men det endte til slutt opp med en engelsk vinner. Blant kroppsbyggerne skulle overallvinneren gå videre og stille i pro-klassen. Den som skilte seg ut som dagens vinner var

Pro Class

Marius gikk velfortjent seirende ut av denne klassen og kunne motta både pokal, trofeet til minne om Gunnar og 1000 euro rikere.


Rita Immerstein 

Rita har mer enn 20 års erfaring fra sportssenterbransjen og er sertifisert aerobic-, trx- og grid instruktør og deltar aktivt i fitness- og kroppsbygger konkurranser. Hun har master i helsefremmende arbeid, ernæringsutdanning og solid erfaring med diett og styrketrening.

Marius stjal showet i Larvik

Fitness01.12.2015225

Se bilder og reportasje fra UPBF NM og VM i Larvik.
Den 18. april var Marius Metern Graatrud igjen på scenen og gjorde et fantastisk comeback i konkurranse.

På Narvesen nå

Diverse09.10.20124

Nyeste utgaven fås kjøpt på Narvesen nå.

Marius Metern - Nytt nummer

Diverse21.09.201213

Metern pryder Treningsforum cover i "badass army-stil".

Marius stjal showet i Larvik

Fitness01.12.2015225

På Narvesen nå

Diverse09.10.20124

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!