Dette er sommerens matnyheter

Kosthold01.06.2017Fride Skjønsberg0

Sommerens matnyheter er på vei inn i butikkene.

Dette er sommerens matnyheter
Denne lanseringen kan blant annet friste med proteinrike meieriprodukter, sunnere ferdigpizzaer og smaksrik grillmat!
Tre ganger i året lanseres det nye mat og dikkeprodukter i butikkene. Denne gangen er det sommerslipp og her er det bare å glede seg!

Nyheter fra Synnøve Finden

Vegetarisk GULOST
Er du vegetarianer passer denne osten ypperlig for deg. Vegetarost fra Synnøve Finden er laget på vegetarisk løpe. Osten inneholder 25% mindre salt, og er tilsatt vitamin D. Smaken er mild og god. Passer like godt på brødskiven som i lasagnen. 

Vegetarost fra Synnøve Finden kommer i pakkningsbit på 450g, og i skiver 150g

ProFit fra Synnøve - en godbit stappet med proteiner
Denne nyheten kommer treningsglade mennesker til å digge! ProFit fra Synnøve er proteinrike produkter som passer perfekt som før og ettertreningsmåltid da de inneholder mye proteiner. Eller rett og slett som et mellommåltid som metter. ProFit proteinyoghurt kommer i smakene jordbær, og mango & pasjonsfrukt. Yoghurten inneholder hele 20 g protein per beger, de er uten tilsatt sukker og inneholder minimalt med fett.

 Synnøve ProFit Jordbær 200g og Synnøve ProFit Mango & Pasjonsfrukt 200g

Gresk yoghurt fra Synnøve - stor favoritt
Endelig kommer gresk yoghurt i flere smaker! Yoghurten inneholder lite fett og mye protein og har fortsatt den samme gode fyldige smaken. I 2017 er Synnøve Gresk yoghurt blitt enda bedre - Nå reduseres sukkerinnholdet med hele 30 %! I tillegg lanseres 2 nye smaker i mai: Synnøve Gresk yoghurt appelsin, med frisk og balansert smak av appelsin. Synnøve Gresk yoghurt banan, som er spådd til å bli barnas nye favorittsmak.

Synnøve Gresk YoghurtBanan 150g beger og Synnøve Gresk Yoghurt Appelsin 150g beger.

Orkla Foods Norge

ORKLA kan blant annet tilby ny Grandiosa, ferdig bakemiks bløtkake og glutenfri leverpostei i porsjonspakker.
Orkla. Orkla Food Norge lanserer flere spennende nyheter. Flere glutenfrie produkter og mindre tilsatt sukker er å finne i butikkene.

Grandiosa Nybakt er en stor nyhet innen frystpizza! Pizzaen blir toppet med nydelig fyll og fryst ned i rå tilstand. Dette gjør så smaksopplevelsen din blir enda mer fantastisk! Når du setter pizzaen i ovnen hever deigen under steking og resultatet blir en sprø og luftig bunn. Kommer i to digge smaker en med Skinke og en med Pepperoni.

Grandiosa Quesadilla, inspirert av det meksikanske kjøkken. Quesadillaen er fylt med kylling, mais og tomat som er pakket inn i en myk tortillalefse. Enkelt og raskt å mekke i ovnen eller mikrobølgovn.

Pizzabakeriet Grillede Grønnsaker er en porsjonspizza (427 g) som er økologisk og vegetar. Denne pizzaen gir deg også 1 av 5 om dagen med grønnsaker. Pizzaen er toppet med hele 176 g grønnsaker.Den inneholder 5 typer grønnsaker; rød og grønn paprika, squash, spinat og brokkoli. I tillegg til tomater i tomatsausen. Pizzaen er naturlig rik på proteiner og har en fantastisk god smak.

TORO Bakemiks bløtkake. Denne kakemiksen er super for mer høytidelige anledninger i forhold til andre kakemikser i butikkhyllene. Den gir et saftig og luftig sukkerbrød som enkelt kan deles i tre deler uten å smule. Topper du med litt krem, syltetøy og bær har du raskt en imponerende Bløtkake.

Stabburet Leverpostei Glutenfri porsjonspakninger. Nå lanseres Stabburet Leverpostei Glutenfri også i porsjonspakninger. Produktet kommer i en eske med seks praktiske porsjonsbegre. Uten gluten, melk og ansjos.

FUN Light Ice Tea Mynte Lime. En ny smak i FUN Light familien. En saft av smaken mynte. Uten sukker.

Sjokade 30% mindre sukker. Nå relanserer Sjokade Original - samme gode smaken med med 30% mindre sukker. Dette liker vi!

Q-Meieriene

Meieriprodusenten Q-meieriene lanserer SkyrProteindrikk
SkyrProteindrikk er et perfekt lite måltid i en aktiv hverdag da drikken lover å mette og gir en god dose med påfyll. Drikken egener seg perfekt som før og etter treningsmåltid for deg som trener da den inneholder en masse proteiner. Skyr proteinrikk inneholder hele 18 g protein, uten tilsatt sukker og er fettfri og laktoseredusert.
Styrk proteindrikk kommer i første omgang i smaken bringebær i praktisk drikke kartong med skrukork.


NYHET Skyr proteindrikk fra Q-Meieriene.

Sommeren nye produkter fra Tine

Det lanseres to nye Go´morgen musli og nøttebar. En i smaken tranebær og yoghurtsmak og en i smaken pekanøtt og salt karamell. Disse er smarte små måltider som gir rask påfyll og energi når du trenger det.

Flere nye smaker i isTe familien. Zero Fersken og Limonade Sitron. Zero fersken er uten tilsatt sukker og inneholder kun 1 kcal. Nytes så mye du vil med den beste samvittighet. Limonade Sitron er isTe sin egen Limeted Edition.

Litago & Stratos Milkshake. Endelig er litago milkshake kommet med en fyldig sjokolade smak, nemlig med Stratos sjokolade smak! Ristes i 20 sek og voila, en ny deilig smaksopplevelse med sjokolade.

Tine junior Fløtemysost. Brunost tilsatt jern. En søt og mild brunost nå tilsatt jern. Brunosten er laget av kumelk, er rik på flere næringsstoffer og uten tilsatt sukker.Tine Grill tzatziki og Tine Grill Rømme.To nye produkter på middagsfronten. Begge er perfekt som tilbehør til sommerens grillmat. I tillegg lanseres Tine lett 2%. Et sunnere alternativ til rømme. Fyldig konsistens og mild smak. Nå kan du nyte rømme smaken med enda litt bedre samvittighet.

Biola utvider sortimentet med nyheten Biola frukt + grønt gulrot/ appelsin. Denne er laktosefri, tilsatt D vitamin og inneholder 30 % mindre sukker enn andre lignende produkter på markedet. Spennende smakskombinasjon av gulrot og appelsin, og rødbete, eple og lime.

En helt ny ost er å finne i kjøleskapet. Østavind. En hverdagsost med mer smak. Passer ypperlig både til brødksiva som til matlaging.

MAARUD

Maarud lanserer tre knasende gode sommernyheter med fokus på å tilfredsstille så mange ganer som over hodet mulig.

Sommergull kommer i både Rifla salt og skinkesmak.
Rifla salt er en safer med den kjente nøytrale gode gamle smaken.
Sommergull skinke er litt mer spenstig, men passer ypperlig nå mot sommer sesongen.
Tredje og siste lansering er Baderinger med Cheese & Chili. Her får du både i pose og sekk. En deilig opplevelse av ost og ettersmak av brennende hete.

MAARUD frister med nye spennende smaker og relansering av favoritten Sommergull Fifla salt.

Nortura

Grill lanseringen 2017 er godt i gang på vei i frysediskene. I år som tidligere finner du populære sommerlige grillrpodukter som frister både luktesans og ganen. I år kommer det flere nye spennende lanseringer og det blir det nytt design på Gilde grillprodukter og Prior pølser.

Sunnere alternativer
Prior relanserer både Prior pølser og Gilde Go & Mager med to ny produkter i samlingen. Gilde Go & Mager røkt bratwurst og Gilde Go & Mager hamburger. Disse grill produktene er magrere og et sunnere alternativ til andre produkter i samme kategori.

Grilles på pinne
Mat på spyd og pinne ble en stor slager forrige sommer, derfor har Gilde utviklet grillspyd svin med smaken jamaican ingefær og Gilde grillspyd lam med smak av hvitløk og svart pepper. Legg spydene på grillen og vri litt om. Ferdig på 1-2-3.

Grillet lam
Sommerens nyhet er at Gilde lammeskiver av lammebog og lammelår.

Fokus på mer økologisk
Nå kommer produktnyheten Gilde økologisk gourmetburger.

Pølser har aldri smakt bedre
Pølser på grillen slår aldri feil nå lanseres nyheten Gilde løkgrill; tykke smaksrike grillpølser.

Orkla Confectionery & Snacks Norge 

Stratos Litago
To av landets mest kjente kuer er endelig i et forhold. Det var kjærlighet ved første blikk og sammen har de laget boblende Stratos-sjokolade med Litago milkshakefyll. Finne både i stor plate og i sjokolade bar.

Polly Bartender: Texas Beef Ribs
Godt krydrede kvalitetsnøtter fulle av smak. Nøtteblandingen inneholder cashewnøtter, peanøtter og mandler. Et helt nytt tilskudd til nøttekategorien.

Totenflak med Paprika & rømme

De langsomt stekte potetflakene fra Toten er en favoritt hos mange. Nå utvides serien med en ny smak: Paprika & rømme.KiMs Skjærgårdschips med grillsmak
Finrifla sommerchips med BBQ-smak.

Nidar Smågodt Beste Biter
De fargerike glade posene fra Nidar Bugner av godterier i alle farger og fasonger. Smågodtposene er fornyet, og Nidars smågodteksperter har plukket ut de beste bitene i to poser. Bringebærlakrisskalle, skumbanan, jordbærkyss, sjokoladefamilien, bamsemums og seigmenn er noen av bitene du kan kose deg med i fra Nidars Smågodt Beste Biter.


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.
Sommerens matnyheter plasseres i butikkhyllene nå om dagen.
Det er duket for årets store nyhetsslipp.

Høstens snacks og godterinyheter

Kosthold18.10.20187

Høstens godterislipp kan friste med mørk og lys sjokolade, søt-lakris, vingummi, sprudlevann og enda mer.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!