Fitnessmodell viser virkningen av en diett med sin Foodbaby

Diverse05.01.2018Joachim Pedersen0

Hun blir oppblåst av maten hun spiser og derfor ser det nesten ut som at hun er gravid.

Fitnessmodellen Michelle Middleton har lagt ut noen bilder for å fysisk demonstrere virkningen av FODMAP mat har på kroppen.

FODMAPs er "kortkjedet" karbohydrater som er dårligere absorbert i tynntarmen. Denne maten passerer gjennom tarmen uten å bli fordøyd, hvor kolonsyre forsøker å bryte maten ned. Alt dette gjør at maten faktisk vil fungere som gjær og oppblåsthet er et faktum.

Begge bildene ble tatt samme dag etter at Middleton hadde spist FODMAP matvarer.

- Jeg blir oppblåst hele tiden. Jeg vet ganske godt hva slags mat som gjør meg oppblåst så det er bare et spørsmål om jeg bryr meg eller ikke. Jeg fulgte FODMAP tidligere for å finne ut hva som virker og ikke virker for meg, og det hjalp enormt. Derfor anbefaler jeg jenter som pleier å bli oppblåst til å prøve en lav FODMAP diett. Så ikke freak ut hvis du blir oppblåst. Det er bare midlertidig og vil gå vekk, sier Michelle på sin Instagram profil.

Det ser ut til at oppblåsthet er et problem for mange fitnessmodeller som er ivrige etter å dele sin erfaring på nettet Fitnessmodell Jelly Devote som har lagt ut en rekke bilder som viser hvordan man skal "trikse" for å se best mulig ut i ulik lyssetting delte også et bilde av sin oppblåsthet.

- Det er NORMALT å svulme opp og bli oppblåst etter mat og drikke. Du vil bli større avslappet hvis du drikker 2 liter vann og spiser! Men det gjør deg ikke fetere! Magen skifter form hele tiden, sier Devote.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

3 myter om gluten

Kosthold07.01.202033

Hva vet du om gluten? 1% av tåler ikke gluten.
Har du oppblåsthet, rumling, treg fordøyelse, eller forstoppelse - det kan skyldes maten du spiser.

Mageproblemer? Her er løsningen

Trening17.02.2016197

Det er mange som sliter med mageproblemer.

Kommer snart...

01.01.19700

3 myter om gluten

Kosthold07.01.202033

Mageproblemer? Her er løsningen

Trening17.02.2016197

Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.
Da kan denne metoden være noe for deg.