Spiste 70 egg hver dag

Diverse13.01.2019Joachim Marhaug14

Dietten hans bestod av 70 egg hver dag uten plomme!

Den kinesiske kroppsbyggeren Zhang Nu på 22 år vant en konkurranse etter å ha fulgt en diett med 70 eggehviter per dag. Det vil si 70 egg med bare eggehvite og uten plomme.

Zhang Nu som bor i Hangzhou, Zhejiang-provinsen, Kina, dukket opp i 168-centimeter klassisk bodybuilding-kategori i Kinas universitets kroppsbygging og fitnessmesterskap. Men det var hans ekstreme diett som trakk oppmerksomheten til fitnessmiljøet.

Han begynte med kroppsbygging for to år siden og har pakket på en betydelig størrelse. Et før og etter bilde viser at han pleide å være tynn. Han fortalte lokalpresse Hangzhou News dette.

- En dag satt jeg på sengen min og kjedet meg. Jeg så ned på magen min og oppdaget at jeg hadde magemuskler. Jeg synes det er veldig interessant. Jeg begynte å kjøre en del crunches og situps, sier han.

Ved sin siste konkurranse deltok Zhang med bare 5% kroppsfett. Han fulgte et intensivt treningsprogram over et par år, men i tillegg til intensiv trening brukte Zhang også 70 eggehviter hver dag i 1 måned før konkurransen. Dette var en diett som fascinerte mange så snart hans historie gikk viralt.

Zhang forstår det ekstreme ved dietten. Heldigvis inneholdt kostholdet hans også andre matvarer som blant annet biff, men som i stor grad ble erstattet av eggehvite før 1 måned før konkurransen.

Han forstår ekstremiteten av denne praksisen og vil ikke anbefale det til hvermansen.

- Opptaket og utnyttelsen av protein i egg er veldig høy og fordøyelsen er rask, men selvfølgelig trenger ikke andre å følge min diett, sier han.

Hvis du anser at hver egghvite har rundt 3,6 g protein og 14,4 kalorier fikk Zhang Nu omtrent 252 gram protein og 1.008 kalorier daglig bare fra eggehvite.

Han vant sin klasse:


Her får du 7 tips til proteinrike og næringsrike frokoster.
Eggets unike egenskaper for deg som vil ned i vekt.
Fyll opp kjøleskapet med fargerike og næringsrike matvarer.

12 matvarer du bør spise mer av

Kosthold19.09.201883

Dette er mat som er fullstappet med gode og sunne næringsstoffer.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!