Dette er året snacks og godterinyheter

Kosthold29.03.2019Fride Skjønsberg0

Årets søte og salte nyheter til helgekosen.

Her er det mye digg å glede seg til. Flere typer mørk sjokolade. Tynnere og sprøere potetgull. Sjokolade med godteri, eller hva med sjokolade med potetgull? Her er nyhetene. 

MAARUD

Maarud presenterer følgende sortimensendringer fra og med uke 8. Det blir smak av Middelhavet, Mexico og Italia. I tillegg blir det presentert flere kombinasjoner med søtt og salt. Her har du mye god snacks å glede deg til.

Olivio Middelhavsurter
En nydelig smak av middelhavet. Her blir du tatt med til sydligere strøk. Hvert potetflak har en smak av rosmarin, oregano, persille samt havsalt. Maarud Olivio er et nytt chipskonsept basert på olivenolje. Chipsen er tynn, lett og sprø fritert i en blanding av olivenolje og solsikkeolje.

Supercips Spicy Mexican
Sprø konsistens og en smak alle elsker! Dette er en ekstra sprø chips med masse smak fra Mexico. Her er det både urter og chili som får frem den gode smaken. Alle snacksproduktene i Superserien har tretti til førti prosent mindre fett enn vanlig chips.

Peanøtter Salt Karamell
En smaksbombe av søtt og salt. Maaruds tradisjonelle nøtter finner du nå i en unik kombinasjon av salt og søtt.

Popcorn Salt og Smør
Klassiker´n med en moderne tvist. Store popcorn med herlig smak av smør.

Maarud Vintergull
Er en hyllest til vinteren. Årets vintergull er laget på gamle måten, som er den originale måten å lage chips på. En stor kjele, godt krydder og massevis av førsteklasses poteter. Nå er vintergullet tilsatt herlige smaker. Kommer i to varianter: Fyldig Paprika og Kremet Tomat og Urter.

Red Bull

Red Bull ORGANICS er en ny serie av økologiske og kullsyreholdige leskedrikker, laget av ingredienser fra 100 % naturlige kilder. Kommer i smakene Cola, Tonic, Ginger og Lemon. I tillegg kommer en helt ny sukkerfri variant i smaken Red Bull Orange Sugarfree. Red Bull Energy Drink er en funksjonell drikk som kan gjøre nytte for seg før trening og i konkurranser.

UNIL

Ny variant av Eldorado MellomBar Banan og melkesjokolade 
Eldorado MellomBar er et lite mellommåltid på maks 100 kcal pr bar. Barene selges i en praktisk multipack med 6 barer. Nye Eldorado MellomBar inneholder melkesjokolade, bananbiter og fullkornsflak av havre. Perfekt etter trening, i tursekken eller når sulten melder seg mellom måltidene.

Limited edition - VM-Bar!
Denne vinteren kommer Eldorado MellomBar Banan og melkesjokolade i VM-design. Eldorado Sitrongelè - helt UTEN sukker
Nå kommer endelig geléen som mange har ønsket seg - frisk og god sitrongelè uten sukker.

Mondelez

Freia RUSTIKK
Smakfulle og spennende nyheter fra Freia du bare må teste. Nytt konsept innen for Premium plater: Rustikk.
Rustikk er mørk sjokolade hvor ingrediensene er lagt på toppen, som gir en annen smaksopplevelse og et fristende utseende. Kommer i to varianter: 
Bringebær og Karamelliserte Hasselnøtter, og Sesamfrø og Karamelliserte Hasselnøtter.

Freia Melkesjokolade Tutti Frutti
Freia lanserer en spennende og unik smaksopplevelse i plateporteføljen. Sjokoladen består av Freia melkejsokolade + myke gelegodteri med fruktsmak = en spennende magisk smak. 

Japp Peanøtt karamell
Ny Limited Edition fra Japp. Freia Japp peanøtt karamell er laget på samme ide som Freia Smakfull. Den har en myk tekstur og fylt med peanøtter i karamell, peanøttfyll med hakkede peanøttbiter, samt sprø røstet ris alt omsluttet av deilig Freia sjokolade. Alt dette gir veldig god smakskombinasjon.Oreo Joy Fills
En helt ny kjeksopplevelse! Dette er søte, sprø kjeksputer med deilig kremaktig fyll, fulle av glede akkurat slik navnet sier. Det kommer to ulike varianter: Oreo Joy Fills Original med vaniljekremfyll og Oreo Joy Fills Choco Caramel med karamellfyll. Begge kommer i pakker på 90g, med 90 små, sprø biter. 

TUC
Tuc kjeks kommer nå med salt. En mild, original kjeks med smak av salt. TUC bakes i ovnen med solsikkeolje, den frityrstekes ikke som chips, men brukes på samme måten. TUC nytes på farten, på stranden, i bilen, i parken, foran skjermen eller som i Sør-Europa - som Aperitiff.

SØRLANDSCHIPS

Sørlandschips overrasker oss med både søte, sprø og salte nyheter denne vinteren.

Melkesjokolade med biter av Sørlandschips
En sabla god kombinasjon med potetgull og sjokolade. Resultatet er blitt en herlig melkesjokoladeplate med biter av ekte Sørlandschips Havsalt.

Verdens Tynneste Sørlandschips
Verdens Tynneste Sørlandschips er en stor tynn nyhet fra Sørlandschips.
Kommer i to varianter: Kvernet Havsalt, og Havsalt og Ellevill Pepper.

Müslibar med smak av karamell i praktisk miltipakk
Den populære müslibarer nå også i praktisk multipakk. Den kommer nå i praktisk multipakk med 4 barer i en eske. Smak av karamell.

HENNIG OLSEN

Lanserer iskrem med mer protein og 40 prosent mindre kalorier. I tillegg lanserer Hennig Olsen sammen med Lerum verdens første saftis med 0 kalorier.

NYT
NYT er en lettere og proteinrik iskrem med mindre fløte og sukker - som inneholder 40 prosent færre kalorier enn standard sammenlignbar fløteis. Iskremen inneholder dobbel sjokolade, cookie dough og karamellsaus.
Serien består av tre smaksvarianter: Peanøttis med karamellsaus (330 kcal), sjokoladeis med sjokoladesaus (320 kcal) og vaniljeis med cookie dough og sjokoladesaus (350 kcal).

I tillegg kommer NYT DobbelSJOKO på pinne. Den har sjokoladesmak og sjokoladetrekk med crispkuler (120 kcal).

ZERoh!
I uke 8 lanseres ZERoh! i butikkenes isdisker med smakene Sitron & Guava og Bringebær & Hvit te. Den kommer både som en småis (Sitron & Guava) og i praktiske multipacks med begge typer. ZERoh er en fullverdig saftis med 0 kalorier.

HAUGEN-GRUPPEN

Hummus sticks, Quinoa chips, colastang, drops og sjokolade i spennende smaker er nyheter Haugen-gruppen frister oss med i årets første nyhetsvindu. 

Snatt's Hummus sticks Basilikum & Persille
Spennende nyhet fra Snatt's, som bygger videre på suksessen med brødsnacks! Tidsriktige ingredienser - gode smaker! Glutenfri. Bakt - ikke fritert. Kilde til fiber. Vegansk!

Snatt's Quinoa chips Tomat & Basilikum
Enda en sunn nyhet fra Snatt's i tillegg til Hummus stick.
Chipsen er glutenfri, bakt i solsikkeolje, er en god kilde til fiber og er 100 prosent vegansk.

Toms Pingvin Colastang
Pingvin er en dansk merkevare fra kvalitetsleverandøren Toms. Nå kan du finne colastangen rundt om i Norges butikker. Pingvin kommer nå med en ny lakrisstang, denne gangen en brun lakris med deilig, brusende Colafyll. Søt lakris blandet med et syrlig fyll - en perfekt smaksopplevelse!

Bon Bon Råtne fisk
Bonbon kom inn på det norske markedet med stor suksess på 90-tallet, med drops som Søppeldynga, Kloakslam og Måkeklatter. Nå er det danske Toms som står bak merkevaren, og nå får de norske forbrukerne endelig et etterlengtet gjensyn med Råtne fisk! Deilige jordbærdrops med salmiakk- og lakrisfyll. Favoritt dropsen hos søppeldynga elskere.

Tyrkisk Peber Megahot
Tyrkisk Peber Megahot tar det ett steg videre. Hvis du synes Tyrkisk Peber Original kan bli enda tøffere, så har du funnet din nye favoritt. Megahot har «fire flammer», mot «tre flammer» på Originalen. Utover dette vil du kjenne igjen den samme salte lakris dropsen med salmiakksmak og pulverfyll.

Tyrkisk Peber Original
Tyrkisk Peber ble opprinnelig laget i Danmark i 1977. Den salte lakrisdropsen med herlig salmiakk smak på utsiden og pulverfyll på innsiden, har blitt produsert av Fazer siden 1990 og er en stor favoritt i hele Norden. Nå kommer den også som 80grams pose.

Dumle Totally Bananas
Dumle kommer nå med en ny variant med herlig smak av banan. Som alltid finner du myk karamell på innsiden og herlig melkesjokoladetrekk på utsiden. Kommer i 120 grams pose.

Fazer Sjokoladeplate
Fazer bruker kun fersk melk i sine sjokoladeplater, noe som gir en fyldig god smak og mindre tilsatt sukker. Nå har de lansert 4 varianter til Norge:

- Tyrkisk pepper melkesjokolade med biter av Tyrkisk Peber, som gir en crispy og helt ny smakskombinasjon. All sjokolade fra Fazer er 100% bærekraftig. Nyt og del med noen du er glad i.
- Dumle melkesjokolade med herlige biter av Dumle karamell. Med andre ord det beste fra to verdener!
- Salty Toffee sjokolade med karamell.
- Melkesjokolade, originalen med nydelig melkesjokolade.


Fride Skjønsberg 

Fride er faglig dyktig og formidler sitt budskap på en forståelsesfull måte. Hun er utdannet personlig trener og kostveileder gjennom Active Education. Fride er lidenskapelig opptatt av kosthold og er også selv aktiv med trening.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

En rekke nye matvarer er på vei ut i butikkene i disse dager.

Smak på høstens matnyheter

Kosthold18.09.2015219

Nå er høstens matnyheter på vei inn matvare butikkene.

Mange nye matvarer er på vei inn

Kosthold30.04.2015103

Nye mat- og drikkeprodukter er på vei til butikkhyllene.

Dette er matnyhetene som kommer nå

Kosthold11.02.2015591

Sjekk hvilke nyheter produsentene kan friste med.

Høstens spennende matnyheter

Trening14.10.20197

Smak på høstens matnyheter

Kosthold18.09.2015219

Mange nye matvarer er på vei inn

Kosthold30.04.2015103

TOPP-3 for å BYGGE bryst

Trening01.01.202157

Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

7 øvelser for muskuløse triceps

Trening26.12.202053

Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.
Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.

Bananpannekake

Kosthold23.11.20202213

Perfekt å starte dagen på!
Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.