International Grand Prix

Diverse28.05.2008Roar Innlagen0

International Grand Prix arrangeres lørdag 31. mai i Larvik. Utøvere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og Italia. 10 000 kr til Overall vinneren. Fremdeles mulig å melde seg på for de som vil prøve å vinne overall prisen.

Vi er klar for vårenes sist konkurranse. NBFA drar i gang IGP etter ett år uten noen konkurranse i Larvik. IGP eller International Grand Prix som konkurransen het 2003 da den første gang gikk av stabelen skal i år som tidligere år gå på Larviks intime gamle kino Munken. Fra første gang jeg arrangerte IGP har jeg ønsket at dette skal være en konkurranse med topp utøvere. En konkurranse som setter alle parter i fokus publikum,
underholdningsverdien og ikke minst atleten. Vi har alltid hatt super bra premier gjesteposører og utøvere på konkurransen her i Larvik. Det har ikke alltid vært like mye publikum for å se konkurransene, men de som har vært tilstede har fått seg en stor opplevelse, og de beste utøverne i Norden har alle stått på scenen i unken. Vi har også likestilt gutter og jenter når vi har hatt pris penger. Dette har blitt veldig godt mottatt og er noe vi i NBFA skal holde hardt på fremover. 2007 ble ett "hvile år" for IGP da det skjedde mye andre ting rundt meg som pådriver av denne konkurransen med oppstart av NBFA og arrangementet Battle of Giants. Men nå er vi klare til å dra IGP opp til nye høyder.

Våre mål er de samme som de alltid, å gi så mye vi kan tilbake til publikum og utøvere så alle ønsker om å komme igjen år etter år. Det blir 10000kr til vinneren av overall herrer på IGP i år. Alle andre inntekter går til å sende alle utøverne som ønsker dette til NAC VM i Athen som går helgen etter, og Mr & Ms Universe i Sapri/Itali første helgen i juli. Det blir selvfølgelig også en super bra gjesteposør i år som alltid. Vår egen NAC Mr. Universe 2007 Jonny Arntsen entrer scenen i Larvik. Jonny veier nå 98kg med en fettprosent på 8. Jonny har blitt godt voksen med sine 45år men han legger på seg muskler i ett tempo som en 16åring for tiden. For ungene holder vi Power Nutrition Strong Kids 2008. alle barn fra 0-10år kan være med. Bare møt opp på scenen når konkurransen skal starte. Alle barn får premie og alle barn kommer selvfølgelig gratis inn på IGP, hvis det skulle være noen tvil? International Grand Prix blir også det aller første Nordiske mesterskapet utenfor IFBB, og vi har klart å få hitt utøvere fra Danmark, Sverige, Finland og Norge. det er en bra begynnelse på noen som kan bli noe stort synes vi i NBFA. Det jobbes med nye forbund både i Sverige SBFA og Danmark DBFA. Finland er forbundet FFS allerede opp og går. Se link inne på www.nbfa.no.

Til høsten er også alle Norske utøvere invitert over til det Finland Open som går før IBFA VM. Dette er også konkurranser som NBFA satser på sende utøvere til. Som dere skjønner så finnes det veldig mange muligheter hvis mann ønsker og våger å prøve noe nytt. Noen av de som skal på scenen i Larvik er disse. Nina Midling som seneste ble nr to i Loadecup 2008 bare slått av Katazyna Wos fra Polen. 3 Ganger Norgesmester og 2 ganger Nordisk Mester Bård Nilsen skal få hardt kamp av meg i Master Class over 40år. Bård slo også Verdensmester Petter Mathisen på NM i 2000. Gunnar Bråthen konkurrer i klassen over 60år. Gunnar debuterte i fjord høst på NBFA NM og ble Norgesmester i sin debut. De som så Gunnar da og ser han på nytt igjen nå får se en helt ny mann kan jeg love. Gunnar imponerer meg med sin glød for sporten tros sin alder. Nå også som nyutdannet PT. Gunnar er NBFA sin kontakt person for de litt eldre som fortsatt har konkurranse instinktet på topp. Så lurer du på og konkurrere i godt voksen alder ikke nøl med å ta kontakt. Bodybuilding er en livsstil som vi aldri blir kvitt vet du.

Bjørgulf Hansen bommet litt på oppkjøringen i Loadecup 2008 og fikk ikke akkurat den plasseringen han hadde tenkt seg med sin 5 plass, men med tanke på at de som sto på scenen i Classic Bodybuilding Men -178 cm var topp fem fra VM så var det ikke så dårlig synes jeg. Vi vet at treffer Bjørgulf formen blir han super bra. Bjørgulf sitt store mål nå blir NAC VM i Athen hvor han ønsker og vise hva han er god for, men først får vi se han i Larvik. Det er også en debutant fra Larvik Alex Stampa som jeg gleder meg stort til å se på scenen. De utenlandske utøverne vet jeg ikke så mye om så det blir spennende og se hvordan de vil ta seg ut. Det eneste jeg vet er at Thomas Kelstrup (Danmark) har noen kempe ben som min Danske venn Nicolaj sier. En av Italias beste amatører Andrea Benvenuti kommer også. Andrea er 110kg på 180cm.

Vi håper så mange som mulig støtter opp og ønsker og se byggere på høyt nivå den aller siste helgen i mai. Hjertelig velkommen!!

 


Roar Innlagen 

Roar driver Roars Gym og har arrangert en rekke konkurranser innenfor kroppsbygging, fitnesss og strongman. Han er en ildsjel i kraftsporten og brenner for det han driver med.

International Grand Prix

Diverse11.06.20108

Lørdag braker det løs i Larvik - UTENDØRS!

IGP CLASSIC - 2009

Fitness12.06.20092

Bilder og resultater fra IGP Classic. Strongman, Athletic Fitness og Bodybuilding.

International Grand Prix

Fitness04.06.20080

Bilder, resultater og reportasje fra IGP 2008.
De viste muskler og trente kropper i Larvik.

International Grand Prix

Diverse11.06.20108

IGP CLASSIC - 2009

Fitness12.06.20092

International Grand Prix

Fitness04.06.20080

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!