for RonnyB
  Visning av honnørposter for RonnyB
Sider:
  • 1
  • 1  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Jentene jeg blir sammen legger pÃ¥ seg?! 18. november 2007, 00:19
    Njaaa,

    Jeg mener ærlighet varer ganske langt generelt. En spade er en spade liksom... Den som ikke spør får nada osv osv osv.. Har man noe på hjertet så få det ut. Kommunikasjon er ubetinget bra. Selv om reaksjonen som kommer kan være tøff så må man være mann/kvinne nok til å ta det der og da. Det blir alltid bedre etterpå med mindre den man er "oppe mot" ikke evner å sette ting i perspektiv eller mangler respekt for deg og dine meninger totalt.

    Rrrrrrrr
    Honnør gitt av : letour, 18. november 2007, 23:14
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nytt super proteinpulver? 16. november 2007, 20:10
    Hee1o,

    jeg skjønner ikke hvorfor dette skal bli en debatt om MyoRevolution.com i det hele tatt - Den handler jo bare om proteinpulver Smiley Jeg kommer ikke til å gå ut med noen debatt om MyoRevolution strategi. Disse tas internt over dobble espresso på Tullins Smiley

    Bare for å presisere: Du ikke skal være bekymret for vår 1) evne til å differensiere oss fra konkurrenter, 2) skape produkter som fungerer samt 3) kompetanse innenfor merkevarebygging og annen markedsføring. Vi er et ungt selskap som allerede går så det griner. Vi har store planer, men tar et skritt av gangen. Det vil være stor vekst i dette markedet over de neste årene og vi skal nok være med å sette preg på den rullende snøballen.

    Ha en helg din mor ikke vil være stolt av,
    Ronny
    Honnør gitt av : anon30, 16. november 2007, 21:07
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nytt super proteinpulver? 16. november 2007, 17:22
    Til Hee1o,

    Det finnes da superdigg biff og overstekt, stygg biff? Hvorfor burde jeg kjøpe hos myoR når det bare er dyrere uansett? Om det nesten ikke er forskjell på en dyr isolat hos dere og en billig konstentrat på et annet nettsted altså? Fordi dere er så ærlige? Cheesy

    Jeg har da aldri sagt du skal kjøpe hos oss jeg. Men ærlige, ja det er vi. Jeg tror det er få som gir vekk så mye informasjon i dagens marked som det vi gjør. Det er jo bare å ta en titt på hjemmesidene våre. Vi har lagt ut tonnevis med materiale om kosthold og trening som enhver kan benytte seg av gratis. Viktigst av alt, vi selger ikke hypeprodukter som ikke fungerer. Skal vi selge det så må det ha dokumentert effekt. Det er vi stolte av.

    Om folk bryr seg? Tja, kanskje ikke så veldig men vi satser på at ærlighet vil vare om ikke lengst så i allefall ganske langt.

    Når det gjelder sammenlikningen din med konsentrat og isolat så henger ikke den på greip slik jeg ser det. Enhver som har regnet litt på det vet at forskjellen ikke er så stor om du sammenlikner gram for gram. Det er jo ikke uvanlig at man havner godt under 70% proteininnhold i et proteinprodukt basert på konsentrater når det er ferdig blandet og ligger på boks eller i bøtte. Når det er sagt så får du jo med en hel del karbohydrater og fett med på kjøpet når du langer innpå konsentrat. Igjen enhver får gjøre som han eller hun vil. Vi lever jo tross alt i et forholdsvis fritt land.

    Ha en fortsatt forrykende aften,
    Ronny
    Honnør gitt av : Beefcake, 16. november 2007, 18:40
    4  Generelt / Loggbok Online / Kampen mot lakrisbÃ¥tene - og livet som Børge Fagerlis prøvekanin. 10. oktober 2007, 11:28
    Heisann,

    Jeg har skrevet treningslogg på vårt eget forum i en lengre periode, men tenkte nå jeg skulle dele mine mange ned- og de små oppturer med dere edle TF brukere også. Jeg vil ikke poste økt for økt, rep for rep men jeg vil gi dere et greit og forhåpentligvis innteressant innblikk i min hverdag. Du er også herved invitert til å slenge med leppa, peke med fingeren og flire så vomma dirre. Jeg tåler det meste, det er høyt under taket der jeg sitter, og jeg vil ha så mange kommentarer som menneskelig mulig.

    Det første innlegget, ja det du holder på å lese nå faktisk vil bare gi en liten oppsummering av det jeg kava meg igjennom til nå. For de få særskilt interesserte så kan dere titte på www.myorevolution.net/forums/showthread.php?t=232 for en full oversikt over det jeg har skrevet så langt.

    I tiden 1989-1997 var jeg en fryktelig aktiv krabat. Trente vekter dagen lang og levde på ergometersykkelen. Ble faktisk ganske så svær etterhvert, men i 97 så crashet det hele. Ble skikkelig syk og legene visste ikke hva det var jeg hadde pådratt meg. Faktisk så var det så ille at hver gang jeg begynte å trene igjen så ble jeg dausjuk. Lungebetennelse, bronkitt og halsbetennelse var hverdagskost. Det var ikke før i 2005 at jeg fikk diagnosen anstrengelsesastma (av en lege på Malta). Jeg har bodd nede ved middelhavet i en lang periode og da jeg for ørtende gang ble sjuk så bestemte jeg meg nok en gang for å teste ut legevesenet. Det ble full testing og greier, medisin ble utskrevet og jeg ble bra igjen med en gang. Livet var nå i ferd med å bli herlig.

    I tiden mellom 1997 og 2005 så begynte å gamble på heltid. Poker og oddstipping var mitt levebrød. Det var en lukrativ hobby som utviklet seg så mye at jeg til slutt ikke hadde noen unnskyldning for å gjøre det fullt og helt. Dessverre så er denne livsstilen... eh, ikke akkurat så sunn. Stressfaktorene er mange og de økonomiske svingningene er enorme. Det skal litt til å tåle 4 tapsmåneder på rad Smiley Maten de fleste i denne bransjen spiser står ikke akkurat på sunnhetens TOPP 10 heller. Min var ikke engang på topp 500. Jeg la på meg enorme mengder fett og muskelmassen, vel den dro på ferie (en lang en med mye pina colada).

    Da legen skrev ut resepten på astmamedisinen så veide jeg 124 ufattelig utrente kilo. Jeg hadde nok fort 55kg fett på kroppen og var på full fart mot hjerteinnfarkt, diabetes og andre mindre hyggelige plager. Medisinen i seg selv gjorde at jeg fort gikk ned 7kg (selv uten livsstilendring). På 117kg dro jeg til Las Vegas for å spille kort. Jeg endte jo på spetakkelfyll sammen med den norske kontigenten som seg hør og bør. Da jeg vaklet ut av den lugubre nattklubben klokka 10 på formiddagen og ble møtt av 40 grader + og skinnende sol holdt jeg på å gå i bakken. På mer eller mindre mystisk vis klarte jeg å praie en taxi og kom meg tilbake til Wynn (et hotell som forøvrig er verdt et besøk). Der holdt jeg senga i 3 dager før jeg i det hele tatt klarte å gi audiens til venner og bekjente. Etter denne ubeskrivelig deprimerende opplevelsen bestemte jeg meg for at nok var nok. Et par dager etterpå rant jeg ned gymmet på hotellet. Da jeg kom hjem igjen så klarte jeg relativt hurtig (bare med styrkesikler 3d/uke og mye cardio + alt for stram diett å gå ned til 107kg). Nå var jeg fired up og happy.

    Jeg hadde store planer om å flytte tilbake til Norge på denne tiden, og dro opp til Trondheim en tur. Der møtte jeg min gamle barndomsvenn og supercoach Børge Fagerli. Han jobbet for tiden på Tech Nutrition og trivdes godt med sin jobb. Jeg var litt på leting etter noe å investere i etter mine gamingår. Han mente at prestasjonsrettet ernæring kunne være noe, men det var ikke før Børge uventet sluttet i TN at denne ideen tok fart. Vi satte opp MyoRevolution sammen og storkoser oss med det prosjektet over daglige doser dobbel espresso og frisk debatt om strategi, markedsføring og produkter. Børge driver shappa for å ha det sagt, jeg er mer han der annoying fyren fra corporate Smiley Vel nok avsporing.

    Da jeg var i Trondheim så tok Børge meg med på Kaliber gym og satte meg umiddelbart på et program som jeg aldri kommer til å glemme. Doggcrapp ja LOL. Følte jeg meg som crappy dog dagen etter den første økta? YOU BET. Husker modern ringte meg etter økta, men jeg måtte legge på pga krampe i armen. Dagen etter lå jeg på sofaen med feber og laptoppen på brystkassa så jeg fikk jobbet. Han storkoste seg nok den godeste mr Fagerli. Eller kanskje ikke, han kjenner meg godt og vet jeg er en alt eller intet kind of guy. Regner med han gikk for alt bare når han reintroduserte meg til vektenes verden. Strategien var i allefall å legge på en del muskler. Han messet om muscle memory og en del vitenskapelige termer som sikkert er foruftige Smiley Jeg tenkte bare, faen så heldig jeg er. Det er herlig å ikke skrive kokeboka selv men bare følge oppskrifta. Jeg må dog si at jeg var litt skeptisk til å gå opp i vekt. Jeg hadde jo planer om å bli lettere egentlig.

    Litt uventet så gikk det fryktelig fort fremover. Jeg gikk fra 107 til 118.5kg på 5 måneder. Jeg tør vedde på at det ikke var fett heller for alle buksene mine begynte plutselig å bli vide i livet. Sånne fremganger skjedde kun i tegneserier tenkte jeg. Styrkeøkningene mine var enorme. På enkelte løft snakker vi om flere hundre prosent. Det skal dog sies at styrken var på et labert nivå når jeg begynte.

    2006 og sålangt i 2007 har vært en konstant læringsfase for meg. Jeg har fortsatt å legge på meg muskler og har nå iflg BodyMetrix (ultralydsbasert kroppssammensetningsmåler) over 90kg med lean mass på kroppen. Dessverre har jeg enda en BF på 18%.

    Det er dog først i det siste jeg har virkelig begynt å fatte hvor viktig kosten er for fremgangen. De som sier kost er 75% av det å bygge en toppkropp tar feil etter min mening. Jeg mener vi nok snakker om nærmere 90. Trening har nemlig aldri vært noe problem for meg så fremt det har vært fysisk mulig å trene. Jeg elsker å trene hardt. Maten derimot. Der har det vært store synder. Lakrisbåter og annet smågodt, pølser, pizza og sikkert et tonn pasta. Ai ai ai, det er ikke sånn man bygger en kvalitetsfysikk. Jeg sliter enda med lakrisbåtene. De snakker til meg på Nidar Bergenesk der de ligger så fine i butikkhylla, mmmm. Nå er det en stund siden siste lakrisbåt, men jeg kjenner trangen hver dag.

    Det var først da jeg begynte å bruke FitDay softwaren (kan lastes ned for en hundrings på www.fitday.com at jeg virkelig fikk fart i det på den fronten også. Det finnes mange som skriker og skråler om at det er feil å telle kalorier. LOL ME NOT FFS! Dersom man er ute etter resultater så er det et must. Ellers er det jo som å seile en seilbåt uten seil. Da er det bare å håpe at strømmen fører en i riktig retning. Hvor smart er det? Ikke veldig.

    Vel vel, da håper jeg du har fått satt deg inn i historien. Jeg skal prøve å oppdatere litt her i ny og ne så dere kan peke og le.

    Ha en onsdag dere vil huske på mandag,
    Ronny

    Honnør gitt av : aktiviteten, 10. oktober 2007, 22:38
    5  Generelt / Loggbok Online / Kampen mot lakrisbÃ¥tene - og livet som Børge Fagerlis prøvekanin. 10. oktober 2007, 11:28
    Heisann,

    Jeg har skrevet treningslogg på vårt eget forum i en lengre periode, men tenkte nå jeg skulle dele mine mange ned- og de små oppturer med dere edle TF brukere også. Jeg vil ikke poste økt for økt, rep for rep men jeg vil gi dere et greit og forhåpentligvis innteressant innblikk i min hverdag. Du er også herved invitert til å slenge med leppa, peke med fingeren og flire så vomma dirre. Jeg tåler det meste, det er høyt under taket der jeg sitter, og jeg vil ha så mange kommentarer som menneskelig mulig.

    Det første innlegget, ja det du holder på å lese nå faktisk vil bare gi en liten oppsummering av det jeg kava meg igjennom til nå. For de få særskilt interesserte så kan dere titte på www.myorevolution.net/forums/showthread.php?t=232 for en full oversikt over det jeg har skrevet så langt.

    I tiden 1989-1997 var jeg en fryktelig aktiv krabat. Trente vekter dagen lang og levde på ergometersykkelen. Ble faktisk ganske så svær etterhvert, men i 97 så crashet det hele. Ble skikkelig syk og legene visste ikke hva det var jeg hadde pådratt meg. Faktisk så var det så ille at hver gang jeg begynte å trene igjen så ble jeg dausjuk. Lungebetennelse, bronkitt og halsbetennelse var hverdagskost. Det var ikke før i 2005 at jeg fikk diagnosen anstrengelsesastma (av en lege på Malta). Jeg har bodd nede ved middelhavet i en lang periode og da jeg for ørtende gang ble sjuk så bestemte jeg meg nok en gang for å teste ut legevesenet. Det ble full testing og greier, medisin ble utskrevet og jeg ble bra igjen med en gang. Livet var nå i ferd med å bli herlig.

    I tiden mellom 1997 og 2005 så begynte å gamble på heltid. Poker og oddstipping var mitt levebrød. Det var en lukrativ hobby som utviklet seg så mye at jeg til slutt ikke hadde noen unnskyldning for å gjøre det fullt og helt. Dessverre så er denne livsstilen... eh, ikke akkurat så sunn. Stressfaktorene er mange og de økonomiske svingningene er enorme. Det skal litt til å tåle 4 tapsmåneder på rad Smiley Maten de fleste i denne bransjen spiser står ikke akkurat på sunnhetens TOPP 10 heller. Min var ikke engang på topp 500. Jeg la på meg enorme mengder fett og muskelmassen, vel den dro på ferie (en lang en med mye pina colada).

    Da legen skrev ut resepten på astmamedisinen så veide jeg 124 ufattelig utrente kilo. Jeg hadde nok fort 55kg fett på kroppen og var på full fart mot hjerteinnfarkt, diabetes og andre mindre hyggelige plager. Medisinen i seg selv gjorde at jeg fort gikk ned 7kg (selv uten livsstilendring). På 117kg dro jeg til Las Vegas for å spille kort. Jeg endte jo på spetakkelfyll sammen med den norske kontigenten som seg hør og bør. Da jeg vaklet ut av den lugubre nattklubben klokka 10 på formiddagen og ble møtt av 40 grader + og skinnende sol holdt jeg på å gå i bakken. På mer eller mindre mystisk vis klarte jeg å praie en taxi og kom meg tilbake til Wynn (et hotell som forøvrig er verdt et besøk). Der holdt jeg senga i 3 dager før jeg i det hele tatt klarte å gi audiens til venner og bekjente. Etter denne ubeskrivelig deprimerende opplevelsen bestemte jeg meg for at nok var nok. Et par dager etterpå rant jeg ned gymmet på hotellet. Da jeg kom hjem igjen så klarte jeg relativt hurtig (bare med styrkesikler 3d/uke og mye cardio + alt for stram diett å gå ned til 107kg). Nå var jeg fired up og happy.

    Jeg hadde store planer om å flytte tilbake til Norge på denne tiden, og dro opp til Trondheim en tur. Der møtte jeg min gamle barndomsvenn og supercoach Børge Fagerli. Han jobbet for tiden på Tech Nutrition og trivdes godt med sin jobb. Jeg var litt på leting etter noe å investere i etter mine gamingår. Han mente at prestasjonsrettet ernæring kunne være noe, men det var ikke før Børge uventet sluttet i TN at denne ideen tok fart. Vi satte opp MyoRevolution sammen og storkoser oss med det prosjektet over daglige doser dobbel espresso og frisk debatt om strategi, markedsføring og produkter. Børge driver shappa for å ha det sagt, jeg er mer han der annoying fyren fra corporate Smiley Vel nok avsporing.

    Da jeg var i Trondheim så tok Børge meg med på Kaliber gym og satte meg umiddelbart på et program som jeg aldri kommer til å glemme. Doggcrapp ja LOL. Følte jeg meg som crappy dog dagen etter den første økta? YOU BET. Husker modern ringte meg etter økta, men jeg måtte legge på pga krampe i armen. Dagen etter lå jeg på sofaen med feber og laptoppen på brystkassa så jeg fikk jobbet. Han storkoste seg nok den godeste mr Fagerli. Eller kanskje ikke, han kjenner meg godt og vet jeg er en alt eller intet kind of guy. Regner med han gikk for alt bare når han reintroduserte meg til vektenes verden. Strategien var i allefall å legge på en del muskler. Han messet om muscle memory og en del vitenskapelige termer som sikkert er foruftige Smiley Jeg tenkte bare, faen så heldig jeg er. Det er herlig å ikke skrive kokeboka selv men bare følge oppskrifta. Jeg må dog si at jeg var litt skeptisk til å gå opp i vekt. Jeg hadde jo planer om å bli lettere egentlig.

    Litt uventet så gikk det fryktelig fort fremover. Jeg gikk fra 107 til 118.5kg på 5 måneder. Jeg tør vedde på at det ikke var fett heller for alle buksene mine begynte plutselig å bli vide i livet. Sånne fremganger skjedde kun i tegneserier tenkte jeg. Styrkeøkningene mine var enorme. På enkelte løft snakker vi om flere hundre prosent. Det skal dog sies at styrken var på et labert nivå når jeg begynte.

    2006 og sålangt i 2007 har vært en konstant læringsfase for meg. Jeg har fortsatt å legge på meg muskler og har nå iflg BodyMetrix (ultralydsbasert kroppssammensetningsmåler) over 90kg med lean mass på kroppen. Dessverre har jeg enda en BF på 18%.

    Det er dog først i det siste jeg har virkelig begynt å fatte hvor viktig kosten er for fremgangen. De som sier kost er 75% av det å bygge en toppkropp tar feil etter min mening. Jeg mener vi nok snakker om nærmere 90. Trening har nemlig aldri vært noe problem for meg så fremt det har vært fysisk mulig å trene. Jeg elsker å trene hardt. Maten derimot. Der har det vært store synder. Lakrisbåter og annet smågodt, pølser, pizza og sikkert et tonn pasta. Ai ai ai, det er ikke sånn man bygger en kvalitetsfysikk. Jeg sliter enda med lakrisbåtene. De snakker til meg på Nidar Bergenesk der de ligger så fine i butikkhylla, mmmm. Nå er det en stund siden siste lakrisbåt, men jeg kjenner trangen hver dag.

    Det var først da jeg begynte å bruke FitDay softwaren (kan lastes ned for en hundrings på www.fitday.com at jeg virkelig fikk fart i det på den fronten også. Det finnes mange som skriker og skråler om at det er feil å telle kalorier. LOL ME NOT FFS! Dersom man er ute etter resultater så er det et must. Ellers er det jo som å seile en seilbåt uten seil. Da er det bare å håpe at strømmen fører en i riktig retning. Hvor smart er det? Ikke veldig.

    Vel vel, da håper jeg du har fått satt deg inn i historien. Jeg skal prøve å oppdatere litt her i ny og ne så dere kan peke og le.

    Ha en onsdag dere vil huske på mandag,
    Ronny

    Honnør gitt av : Egil Skallagrimsson, 10. oktober 2007, 11:33
    6  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Aspartam ansees Ã¥ være fullstendig trygt 04. oktober 2007, 20:04
    Kan nok garantere at uansett hva vi kommer med så skal smakløkene tilfredsstilles. Det er nå bare sånn vi jobber. MyoProtein smaker vel ikke så verst Wink
    Honnør gitt av : Børge A. Fagerli, 04. oktober 2007, 22:07
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!