Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 11
  • 1  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: Diet for deff? på: 30. april 2006, 00:59
    Hvorfor tar du 35g proteiner før morgenturen liksom? Jeg kan forstå kaffien som stimulerer forbrenninga, men de 35g med proteiner du hiver i deg vil vel bare bli brennt opp av gåturen, som vil gi deg mindre fettforbrenning. og frokosten var jo ikke særlig proteinrik, så jeg ville nok ha flytta shaken til frokost.. stå opp, kaffe - 15 min etterpå gå tur 45min-60min, og så ta frokost.. for max fettforbrenning
    Slett meldingSlett
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hvor mye muskler er det MULIG å miste? på: 30. mars 2006, 16:56
    tror ikke det skal være noe problem egentlig. Må tenke på at du mister endel vann og slikt også. Itillegg utfører du jo endel ekstra kardio når du deffer. Skal du gå ned 10kg til 1.juli, har du ca 13,5 uker på deg - hvor du må ta av deg ca 750 gram i uka. Oppnåelig? absolutt

    Edit:

    750gram i uka,  blir ca 100gram om dagen. Gang det med kaloriantallet per 100g fett i kroppen, som jeg mener er 7(? bare å rette meg her) så er vi oppe i 700kcalorier, som igjen blir det samme som de andre regnet seg frem til:)
    3  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: Trene på deff. Hvor ofte? på: 30. mars 2006, 16:48
    Jeg kjører mindre frekvens når jeg deffer..  når jeg ligger på et høythøyt kalorioverskudd har jeg mark 2x uka, benk 3x osv - og har god fremgang.. Prøver jeg meg på noe sånn på deff går det heller dårlig, og jeg blir fort utslitt/overtrent.
    4  Generelt / Åpent forum / SV: Usaklig kritikk av innlegg på: 27. mars 2006, 10:29
    Du har ikke bommet på noen fakta? Vel, først trodde du at dohodet var interessert i å få hjelp og råd = Feil. Også trodde du han hadde dysleksi = Feil igjen. Også skriver du at dohodet slang bemerkninger mot andre i tråden som f.eks. "kjøtthue" = Feil. Skal jeg fortsette å ramse opp? Smiley Dette var kun fra ditt første innlegg Wink

    Det med "kjøtthue" ser jeg at jeg bomma på. La merke til hvor noen refererte til at han kallte noen helt andre et kjøtthue. De to andre punktene har jeg ingen mening å gå tilbake på. Hvorvidt det skal være en rettsak om en evt. en dysleksi eller ikke, er for meg irrelevant - ser ikke hvorfor vi ikke kan ta han på ordet? Har selv lite erfaring med folk som påberoper seg dysleksi, for å slippe å tenke på rettskrivning - i en ikke-skole sammenheng! Har hatt kontakt med han uten forumet også, hvor hans påstand står fast. Skal vi begynne å ta med legemeldinger i foruminnlegga våre?
    5  Generelt / Åpent forum / SV: Usaklig kritikk av innlegg på: 26. mars 2006, 21:33
    Sockets følte seg forulempet av kritiske innlegg rettet mot et forummedlem med det passende nicket ”dohodet”. For å illustrere sin frustrasjon, laget sockets en egen tråd med sterk kritikk av en moderator, og oppfordret videre til kjekling og spetakkel. Hvis sockets mener at han står for en mer verdifull holdning enn andre, kunne det vært fint om denne holdningen fremgikk av innleggene hans.

    Hans argumentasjon i denne tråden tyder på at han gjentatte ganger har misforstått hva innlegget til toaletthodet handlet om. Sockets demonstrerer også en mangelfull forståelse av hvor viktige forumreglene er (les: § 7 og 11), men også hvor vesentlig det er å skrive forståelig.

    Men la meg oppsummere: For det første er mye av det sockets skriver feil, noe både moderatoren og en rekke andre har bekreftet. For det andre er resonnementet så dumt at det fremstår som enda en bekreftelse på hva enkelte nytelsesmidler gjør med folks dømmekraft.

    Husk å stille klokken i natt (én time frem)!

    Vennlig hilsen
    Nero


    Holdningene mine kommer veldig fint frem, hvis du bryr deg med å lese innleggene - og bruker de små grå.

    Det å spre kunnskap og hjelpe andre - burde stå langt over det å kritisere til det usaklige. Å henge seg på en tråd, uten den hensikt å gjøre noe positivt, finner jeg helt meningsløst. Med positivt mener jeg (Kunnskapsdeling, råd om hvordan tråden kan bli mer effektiv, og ja - dere kan jo tenke selv). Enkel kommentar og forespørsel om endring av oppsettet i et innlegg er forsåvidt helt greit.

    Grunnen til at holdningen min må skrives med så mange ord, er at det finnes mange som er glad i å misforstå, derfor i en sånn diskusjon er det kanskje greit at det kommer veldig enkelt og godt frem.

    Jeg er heller ikke enig med din kritikk av resonnementet mitt, og du må gjerne påpeke feilene. At det jeg skriver er feil, må du få mene hva du vil om. Har lest alle innleggene i denne, og den aktuelle tråden, og kan ikke se jeg har bommet på noen fakta.

    Gi opp, Sockets. Slaget er tapt.

    Så lenge folk fortsetter å tilføre tråden innlegg, som jeg føler er relevante å kommentere - vil jeg gjøre det. Men takk for rådet gutt.
    6  Generelt / Åpent forum / SV: Usaklig kritikk av innlegg på: 26. mars 2006, 21:19
    Bare for å legge mer ved på bålet...
     Offtopic
    Innlegget til dohodet var en fornermelse mot leserne. Man kan ikke forvente særlig support eller assistanse på noe som helst tema med slike innlegg som det der...

    Som man roper i skogen, får man svar. Deal

    Mange, både moderatorer og medlemmer her på forumet gjør MYE og bruker MYE tid på å svare nybegynnere og andre på spørsmål som er svart på 100 ganger før. Og alle gjøre dette gratis. Det er samtidig en bråte med idioter som ALDRI ALDRI ALDRI bidrar på noen som helst måte! Hverken med hjelp, positivitet eller humor.

    Troll som dophodet bør enten rydde opp i holdning og skrivemåte, eller gi faen i å plage andre med sin utilstrekkelighet. Deal

    Jeg må innrømme at jeg lo litt når jeg leste innlegget ditt. Sånne trangsynte holdninger er nesten like underholdende, som de er triste.

    "Troll som dophodet bør enten rydde opp i holdning og skrivemåte, eller gi faen i å plage andre med sin utilstrekkelighet." - Sånne kommentarer viser jo virkelig trangsyntheten til visse mennesker. For det første er omskrivningen av nicket hans "ganske morsom." Jeg finner det også interessant at du kan hoppe til den konklusjonen at det innlegget "var plaging av andre, med sin utilstrekkelighet" - og ikke å dele en historie i den hensikt å få hjelp/råd/kommentarer.

    At innlegget var en "fornermelse" mot leserne, er også en ganske morsom kommentar. Det er overhodet ingen fornærmelse. Kanskje det hadde vært en fornærmelse, hvis trådstarter hadde gått inn for å skrive en tekst som er vanskelig å lese, for så å tvinge den på leserne. Noe som er langt i fra sannheten.

    7  Generelt / Åpent forum / SV: Usaklig kritikk av innlegg på: 24. mars 2006, 14:27
    1) Skal du skryte av egne norskferdigheter bør du unngå grunnleggende feil

    2) Du angriper Rødhette på det groveste i dine opprinnelige utsagn, uten at jeg ser noen uforbeholden unnskyldning her.

    3) Folk bør lære seg å skrive ordentlig norsk, når de sannsynligvis IKKE har problemer med dysleksi eller lignende er det bare latskap som gjør at man ikke skriver skikkelig. Det er ikke alltid like enkelt å tolke dialekt, sms-språk, fjortis-språk.. Dermed er det bedre for alle parter, NETTOPP pga kunnskapsformidlingen om man holder seg til regelbundne skriftspråk.

    Du er en skremmende selvmotsigende personlighet sockets.. Jeg vurderer å sette deg i kategorien "troll" med en gang, da du a) angriper usaklighet for så å b) lire av deg en  hel mengde usakligheter mot navngitte medlemmer av forumet.. Skjerpings!

    1) Skal jeg ikke krangle med deg om.

    2) Ser ingen problemer i de "anklagene" mine. Jeg ville påpeke det at hun satt kritikk  over det å hjelpe. Unnskyldning vil ikke komme.

    3(osv)) Jeg er enig i at man ideellt sett bør innrette seg etter bokmål/nynorsk på slike forum. Men jeg ser ikke at mangler på dette, som helt sikkert ikke er gjort bevisst, skal ødelegge en tråd. Et innlegg gjort i beste mening, ble ødelagt av at noen personer skal legge seg opp i ting, som ikke har noe direkte med tråden å gjøre.

    Hvis den eneste grunnen til at de ble med, var å kritisere - synes jeg det er forkastelig. En kommentar fra moderator, hadde holdt i massevis.  De som ikke ville lese, kunne deretter holdt seg utenfor. Istedenfor å henge seg med på usaklighetene.

    En grei tommelfingerregel for oppførsel på nettforum er at man kan si/skrive og oppføre seg på samme måte som om man satt sammen i en sofa og så hverandre rett i øya.

    I en diskusjon med en som snakket med mye 'slæng' og dårlig ordbruk (banneord, mye engelsk, osv) - ville det da vært naturlig å vende hele samtalen over til kritikk av forsømmelse av et fint talemål ?? Helt enig med innlegget ditt SteinarW. Et godt argument for "saken"/"korstoget" mitt.

    Selv om mattelæreren min snakker om mye urelevant, på en uforståelig trønderdialekt - ødelegger ikke jeg undervisninga fordi jeg irriterer meg over språket hans. De som virkelig interesserer seg, seg bort ifra hinderne. De som ikke kan fordra mattelæreren min, slutter. Kanskje ikke de mest ivrige matematikerne. Er det noen som ser noen paralleller her?
    8  Generelt / Åpent forum / SV: Du med innvandrerbakgrunn... på: 23. mars 2006, 23:30
    Først trodde jeg faktisk at det var en innvandrer, med dårlige norskkunskaper selv,  som hadde skrevet mailen:P Måtte lese 2 ganger for forstå den helt - noe som er litt morsomt, når den er litt rasediskriminerende.

    "Doo Din invandrur!"
    9  Generelt / Åpent forum / SV: Usaklig kritikk av innlegg på: 23. mars 2006, 23:20
    Vet du tar opp dette i beste mening sockets, men det ser ikke ut til at dohodet har dysleksi enn du og jeg. dohodet har få eller ingen rettskrivingsfeil, utelatelser eller ordsammenslåinger, hvilket gjerne kjennetegner dysleksi. "Dysleksien" hans begrenser seg til manglende tegnsetting og utelatelse av stor bokstav etter punktum = i så fall en like sjelden form for dysleksi som åttebente hester. Dessuten greier han, som aktiviteten nevner, til og med å stave ordet dysleksi, og til og med med store bokstaver (se tråden). Så han kan hvis han vil, men han vil vel ikke. (?) Wink

    H



    At jeg tar det opp i beste mening er nok riktig. Det som gjorde meg provosert var nemlig det at jeg så et reellt innlegg som trengte respons, imotsetning til det silentk oppfattet det som. Derfor synes jeg det var veldig unødvendig å skulle dreie det hele over til en diskusjon, om hvorvidt han var for lat (osv) til å skrive "god norsk."

    Etter min mening burde det her vært helt klart, at man informerer trådstarter på en hyggelig måte at det kan være vanskelig å lese, deretter holder seg til topic. Det jeg har aller minst toleranse for er folk som bare slenger seg inn på tråden, for å kritisere. Rødhette hadde iallefall noe der å gjøre, imotsetning til andre som tilsynelatende synes at kritikk er viktigere enn å spre kunnskap.

    Hvorvidt det faktisk er dysleksi eller ikke, er ikke noe jeg vil legge meg så veldig opp i. Frasier meg all rett til å uttale meg som ekspert, eller en med "peiling" på akkurat det temaet. Selv liker jeg å tro at det folk sier er sant - og han sa jo nettop at det var tilfellet.

    At jeg er hans selvutnevnte forsvarsadvokat, som også er lederen i korstoget mot Rødhette er jo ganske morsomt, men langt fra sannheten. Jeg har ingen spesiell sympatifølelse for folk som skriver dårlig norsk, ei heller noe spesiellt imot Rødhette. Jeg behersker norsk veldig godt selv, så det er ikke tilfellet. Jeg har bare en veldig sterk smak for saklighet.

    Det går faktisk an å la være å svare - jeg kan heller ikke se at innlegget støtet noen. Jeg vegret meg mot å lese gjennom det selv. Først skummet jeg litt, og så at det var litt interessant - og så leste jeg. Langt ifra noen umulig oppgave. Har faktisk møtt langt verre. Derfor er det så unødvendig å joine tråden kun for å dra den off-topic og kritisere.

    Som du sier HITman "Så han kan hvis han vil, men han vil vel ikke. (?)" -
    Så stemmer nok det. Men når man har noe man vil ha ut, så detter det ofte ut. I slike tilfeller finnes det utrolig mange som ikke har tegnsetting og andre "penhetsregler" innsnekret i hodet - sånn som f.eks silentk har.

    Uansett, føler jeg at den tråden jeg startet her har oppnådd noe av det den skulle. Nemlig diskusjon over temaet, og at folk tenker litt etter - for såvidt jeg har forstått er treningsforum sitt hovedmål å spre kunnskap?
    10  Generelt / Åpent forum / Usaklig kritikk av innlegg på: 23. mars 2006, 19:54
    Jeg leste nettopp et innlegg skrevet av dohodet.

    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=39015.0

    Jeg ble selv litt irritert over dårlig tegnsetting og mangel på store bokstaver. Likevel begynte jeg å lese, og ble interessert i "problemene" som stod der. Kunne nemlig godt tenkt å komme med noen råd, da jeg har opplevd lignende selv.

    Jeg kunne tenkt meg å kommentert den dårlige tegnsettinga osv i en bisetning, for så å holde meg til selve saken. Noe det var et par andre som også ville. Dette viste seg derimot å være svært vanskelig, da det eneste som ble kommentert var tegnsettinga.

    Det viste seg at han som startet emne har dysleksi. Likevel viste medlemmer og Moderatoren Rødhette ingen hensyn til dette. Dette synes jeg var VELDIG unødvendig. Det ser ut som at han som startet tråden ble irritert, og kallte noen personer for veldig uhøflige ting. f.eks "kjøtthue".  Dette er jo veldig beklagelig og viser at man har problemer med å bruke slike forum.

    Hovedproblemet uansett er at noen er veldig glad å kritisere, og å dra det videre. Dysleksien ( som faktisk kan være veldig alvorlig, og gjøre det ganske så vanskelig å beherske tegnsetting, gramatikk osv )  ble ikke tatt hensyn til i det hele tatt. Det stod bare på latskap, ifølge visse medlemmer som sikkert er eksperter på temaet.

    Jeg synes rett og slett at folk var frekke og usaklige. Rødhette er absolutt ikke noe unntak.

    Utgangspunktet var et problem, med spørsmål om råd og hjelp. Det endte opp i kritikk, som jeg nærmest vil kalle trakassering, og usakligheter - med god hjelp av en moderator. Selv føler jeg at Rødehette burde prøvd å ledet debatten inn på riktig spor. Heller fjernet den usaklige kritikken enn å videreføre den.

    Litt langt innlegg, men følte noen ting burde bli sagt. Regner med masse uenighet her. Håper også det landa på riktig plass.
    11  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Bulker/deffer dere? på: 23. mars 2006, 19:26
    Jeg deler opp ja, det er min måte å få forandring i hverdagen:P

    fra Mars til Juli deffer jeg.
    fra Juli til September holder jeg meg deffa.
    Fra oktober til november BEGYNNER jeg å bulke
    fra Desember til Mars er det EAT EAT EAT Smiley Da snakker vi 3-4x den matmengden jeg har i juni/juli.


    Ikke faste grenser, alt slikt går litt på følelsen. Men jeg prøver jo å ha "myke" overganger.
    12  Trening / Andre Treningsaktiviteter / SV: sprint? på: 22. mars 2006, 17:52
    Noen som har noen bra internettressursser med tanke på Sprinttrening?
    13  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: Hvor mye melk er for mye melk? på: 14. mars 2006, 19:55
    min dag:
    2 glass melk = 0,4 liter
    2 shaker = 0,7 liter
    1-2porsjoner havrergryn: 0,3 liter

    og det er mitt minumumsforbruk av melk
    14  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: diet coke og pepsi max under diet? på: 14. mars 2006, 19:52
    Selvsagt kan kroppen skille mellom sukker og søtningsstoffer. Tror du ikke kroppen forstår forskjellen på en cola light - som gir deg 1 kcal, enn en cola som gir deg 250 raske kcal?
    15  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: Suchi's deff :) (Kritikk Ønskes) på: 12. mars 2006, 20:00
    Magert med kommentarer nå.. Jeg skal også begynne å deffe nå, veier 88-89kg, og tar også utgangspunkt i RYP-kostholds-kalkulatoren, og aldri i livet om jeg skal starte på det de anbefaler. helt auschwitz som du sier.

    Jeg legger meg på ca 3600kcal den første uka, for å føle meg frem..

    har ligget på 4-5000kcal det siste i bulken.. så tenker jeg å redusere med 200kcal sånn gradvis frem mot sommern, og gradvis legge til mer og mer kardio

    for deg som veier 88kg, tror jeg ca 3000 å  begynne med er helt fint.

    Eneste jeg ville ha vurdert var mer havregryn til frokost (i begynnelsen) iallefall - men nå vet jeg ikke hva du har ligget på under deffen.

    Du er heldig som greier å få ned all den cottage cheesen Tongue Laktoseintolerant jeg, så tror jeg ville fese meg ihjel.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 11
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!