og så opprant dagen; ut av en søvnløs natt og intet. Som en blanding av din fiendes jernneve og din elskendes kyss traff den et sted mellom smerte og forventning.
Utanfor hang skyene tungt og lavt over bakken. Noen enslige himmeltårer drysset forventingsfull over oss og lurte på hva som skulle skje når jeg monterte flagget.
Lufta hadde den forventningsfulle renheten som kommer etter en skur. En nesten elektrisk følelse av fornyelse som smitter over i sjelen og løfter den.
Noe er på vei.
Brud og hennes forlover gled rundt i et kreativt kaos av organisering og praktiske gjøremål. jeg så bare en utvei: mat.
Det nytter ikke gå på tom mage når man skal sitte i en frisørstol i tre-fire timer, så jeg tok affære og satte i gang.
Min spesialkomponerte eggerøre ala Zuul på menyen: Eggerøre med nykverna pepper og salt. Først tar du åtte-ti egg. Disse rører du sammen med en halv boks Snøfrisk. Så lar du dette stå og kose seg mens du skjærer opp det grønne og røde og hvite som skal oppi: Valgfritt, men i dag ble det vårløk, rødløk, løk og purre. Med følge av paprika og fersk sjampingjon. Dette stekes lett på panna noen minutter, før man heller osteeggeblandingen over.
Stek så til det er passe stivt, mens du hele tiden rører slik at det ikke svir seg i bunnen.
I dag serverte jeg med ferske klasetomater delt i fire, en oppskåret halv Pielo Del Canto? melon og nystekt bacon i store doser. Med nystekte varme ciabattaer.
Diettmat?, ikke faen. Jeg gikk inn i min siste dag som ungkar med en vekt på i underkant av 107 kg, som sikkert alt er nærmere 108. Og verre skal det bli. Men nå skal jeg ut og lufte en av Sevaldrudene i en times tid, før resten av dagen blir viet min brud og festligheter