Eilin Ulversøy (21) debuterer i Bodyfitness

Intervju19.09.2012Marika Lejon0

Eilin fikk øynene opp for fitness og kroppsbygging i fjor. Hun begynte på diett 1. mai og nå i høst skal hun stille for første gang i sitt liv.

Navn: Eilin Ulversøy
Bosted: Stavanger
Klubb: Team City Gym
Alder: 21
Arbeid: Brillehuset og Randaberg Sykehjem
Sivilstand: Kjæreste med Eivind Lie
Blogg: www.eilinulversoy.blogg.no
Meritter: Debuterer i Bodyfitness i høst.Hvor lenge har du trent?

Jeg har alltid vært aktiv en aktiv jente. Før ble tiden brukt til turn og volleyball, men det var først for to år siden jeg fikk øynene opp for styrketrening. Først trente jeg bare det jeg følte for og når jeg følte for det, som da vil si at beina fikk kjørt seg, mens overkroppen hang etter. Da et par kompiser av meg snakket om Fitness og Bodybuilding, ble jeg veldig nysgjerrig og satt foran web-TV på Stavanger Open og NM 2011. Etter dette gikk jeg rundt med tanker om å stille selv.

Hva er det som tiltrekker deg med denne sporten?

Det å virkelig få satt sin egen kropp og vilje på prøve med lang diett for å se hvor sterk man kan være psykisk. Og ikke minst alt man lærer om seg selv og kosthold. Jeg skal stille i Bodyfitness +163. Grunnen til at jeg velger å stille i Bodyfitness er at det er den som faller meg mest naturlig. Jeg begynte på diett 1.mai, hvor jeg har gått ned sakte men sikkert i vekt og antall cm. Synes at dietten går veldig bra så langt, selv om noen dager er verre enn andre. Trives med faste rutiner og streng kost, selv om jeg savner vanlig norsk kosthold til tider.

Hvilke muskelgrupper er du mest fornøyd med?

Jeg er nok mest fornøyd med bredden på ryggen min. Den har utviklet seg bra det siste året, så blir den nok ekstra bred i forhold til midjen min.

Hvem hjelper deg med trening og diett?

Jeg er så heldig at jeg har Eivind Lie som coach! Han har laget dietten til meg, hjelper meg på trening og har formsjekk med meg hver uke. I tillegg har jeg hele Team City Gym som backer meg opp.

Hvilke kosttilskudd er de viktigste for deg?

Det går for det meste i proteinpulver, grønn te, vitaminer og mineraler, BCAA og ZMA. Produktene fås kjøpt hos min sponsor Norkost.no.

Hvordan er det å kombinere diett/ trening med dine daglige sysler?

Det er ikke alltid like lett å kombinere diett og trening med familie, jobb og venner. Man blir utrolig egoistisk på diett, for man rekker i grunnen ikke noe annet enn å jobbe, trene, lage mat , spise og sove. Familie og venner har godtatt det jeg holder på med, selv om de til tider synes jeg er litt for lite med dem. Men fitnesslivet handler om prioriteringer og planlegging, så får heller prioritere familie og venner når jeg ikke er på diett. Det å være på diett på jobb er ikke noe problem, da jeg kan ta små spisepauser når jeg trenger det.

Hvilken støtte er viktigst for deg?

Det er ingen tvil om at støtten jeg får fra min kjæreste/coach har betydd ekstremt mye for meg, og fremdeles betyr ekstremt mye. Men det at familien og vennene mine støtter meg og godtar det jeg driver med, har også betydd en god del. Hadde jeg ikke hatt deres støtte, så ville jeg nok ikke ha klart meg gjennom dietten. Så vil jeg også si at jeg får en enorm støtte fra både Team City Gym, Norkost.no og Sana Helse.

Hva håper du å få ut av konkurransen?

Det jeg håper jeg får ut av konkurransen og denne perioden før, er å lære så mye som mulig om min egen kropp. Det at jeg også blir en erfaring og to rikere i forhold til både diett og konkurranse er også et stort pluss.

Vi ønsker Eilin LYKKE TIL i debuten og håper å se mye mer av henne i fremtiden!

 

Foto: Erik Holsvik


Stem på Anne-Cathrine Westby for covergirl på Maxim Magazine og $25.000 dollar i premie.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Denne jenta har mageruter så store at gutta blir misunnelig.

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Nå skal Mette Ulseth ta comeback i en PRO konkurranse.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Hanne Lulu Holst stiller for siste gang - denne gangen i Bodyfitness.

Kristin (24) er i kanonform

Intervju31.08.2018361

Comeback på Mette Ulseth

Intervju23.03.2018186

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!